Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، پس از انتقادات گسترده هواداران باشگاه تراکتور از نحوه مدیریت محمدرضا زنوزی در تیمی که این فصل بدترین نتایج از زمان بازگشت خود به لیگ برتر را کسب کرده و در حال حاضر هم به دلیل بدهی به لی اروین، کوین فورچونه و اوکاشا حمزاوی پنجره شان بسته است، وی در تاریخ 11 دی از آمادگی خود برای واگذاری این باشگاه خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سه روز پس از اظهارنظر مالک باشگاه تراکتور در جلسه‌ای با حضور نمایندگان آذربایجان در مجلس شورای اسلامی، استاندار آذربایجان شرقی، وزیر صمت و مدیرعامل شرکت صنایع مس ایران کلیات واگذاری تراکتور و ماشین‌سازی به شرکت مس ورزقان تصویب و پیگیری‌ها برای قطعی شدن انتقال مالکیت به عابدین خرم، استاندار این استان محول شد.

14 دی استاندار آذربایجان از ادامه فعالیت تراکتور و ماشین‌سازی با نام فعلی خبر داده و اعلام کرد در جلسه روز 15 دی درباره جزئیات مربوط به این واگذاری بحث و تبادل‌نظر خواهد شد(اینجا بخوانید) 

همچنین الهویردی دهقانی ، نماینده ورزقان در مجلس شورای اسلامی هم در گفت و گو با فارس مدعی شد:  شرکت ملی مس سالیانه حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان درآمدزایی دارد و بخشی از این درآمد باید در قالب مسئولیت های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی هزینه شود. قرار است از همین محل برای دو باشگاه هزینه شود. به زودی تمام مراحل طی خواهد شد و شرکت مس ورزقان اختیار باشگاه را در دست می‌گیرد(اینجا بخوانید)

در جلسه روز 15 دی مصوب شد مراحل اداری این انتقال ظرف 7 تا 10 روز قطعی شود تا تراکتور و ماشین‌سازی با مالکیت جدید در نیم فصل دوم لیگ برتر و لیگ یک شرکت کنند. 

در شرایطی که هواداران دو تیم تبریزی با توجه به اظهارنظر‌های نمایندگان مجلس و استاندار خود را آماده تحویل تیم به شرکت مس ورزقان می‌کردند، با مخالفت جدی برخی نمایندگان استان کرمان با هزینه کردن شرکت مس برای تیمداری در آذربایجان با این توجیه که شرکت مس در این استان به صورت مستقل تاسیس نشده و مجمع شرکت مس مصوبه‌ای برای انتقال مالکیت دو باشگاه تبریزی ندارد، موانعی در راه این انتقال ایجاد کردند.

پس از اعلام این مخالفت‌ها، روند واگذاری تراکتور و ماشین‌سازی از حالت عادی خارج شد و بدون انجام شدن اقدامی عملی، نمایندگان آذربایجان در مجلس با اعلام زمانبربودن این انتقال در مصاحبه‌های متعدد خود در صدد پاسخگویی به طرف مقابل برآمدند.

احمد علیرضا بیگی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس با تاکید روی ادامه پیگیری‌ها برای قطعی شدن این انتقال اظهار داشت: 85 صدم درصد درآمدهای شرکت ملی مس باید صرف مسئولیت‌های اجتماعی شود. با احتساب درآمد 50 هزار میلیاردی این شرکت در سال، این درصد رقمی در حدود 450 میلیارد تومان خواهد شد. به شرکت مس گفته‌ایم توضیح بدهند در سال‌های اخیر این حق قانونی مردم آذربایجان را چگونه مصرف کرده‌اند اما نتوانستند پاسخ یا حساب و کتاب درستی به ما تحویل بدهند. تنها موردی که درباره ورزش ارائه داده‌اند همین هزینه‌هایی است که برای تیم فوتسال مس سونگون هزینه شده است. با توجه به تعهدات وزیر صمت، به صورت جدی این انتقال را از شرکت ملی مس مطالبه کرده و با توجه به تعللی که در این امر صورت گرفته اگر این انتقال انجام نشود، دولت و وزارت صمت باید پاسخگوی افکار عمومی در آذربایجان باشند(اینجا بخوانید)

نکته مهمی که در این میان هست بحث بدهی‌های کلان دو باشگاه تبریزی است. موضوعی که جمالی، یکی از نمایندگان کرمان درباره آن  اعلام کرده است نباید بدهی که مالک یک باشگاه خصوصی ایجاد کرده از جیب بیت‌المال پرداخت شود. این اظهارنظر با واکنش شدید دهقانی، نماینده مردم ورزقان همراه شد و وی اعتقاد دارد بدهی‌های تراکتور حتی در حد کرایه تاکسی مسئولان شرکت مس هم نیست و این مبلغ را حتی در حد هزینه دو، سه بار رفتن مسئولان شرکت مس به اروپا هم نمی‌داند.

 بیگی، نماینده مردم تبریز هم در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره راهکار پرداخت بدهی‌ها توضیح داد: در واگذاری و فروش یک باشگاه هم مانند خانه، کارخانه و ماشین شیوه‌ای دارد. می‌توان بدهی دو باشگاه تراکتور را از اصل قیمت کم کنند.

نکته عجیب‌تر درباره روند واگذاری تراکتور و ماشین‌سازی، سکوت مسئولان و مالک تراکتور درباره این موضوع است. طبق پیگیری‌های خبرنگار ورزشی فارس از باشگاه تراکتور تاکنون هیچ اتفاق عملی درباره این انتقال رخ نداده و حتی مسئولان این باشگاه هم تنها نظاره‌گر صحبت‌های نمایندگان مجلس هستند. ادامه این روند تنها سبب بلاتکلیفی تنها نماینده غرب کشور در لیگ برتر خواهد شد. از طرفی محمدرضا زنوزی که مدعی آمادگی‌اش برای واگذاری باشگاه شده تاکنون هیچ اقدامی برای باز کردن پنجره نقل و انتقالات تراکتور با وجود آغاز نقل و انتقالات انجام نداده و از طرفی افرادی که هر روز در مصاحبه‌های خود مدعی انجام شدن روال برای واگذاری باشگاه هستند، توضیح قانع‌کننده‌ای برای باز شدن این پنجره ندارند.

در دیگر باشگاه تبریزی هم در روی پاشنه بی‌اطلاعی از روند انتقال می‌چرخد. یونس قربانی، مالک باشگاه ماشین‌سازی در گفت و گوی اخیر خود با خبرگزاری فارس ضمن اعلام بی‌اطلاعی از روند این واگذاری مدعی شد تاکنون هیچکس نظر وی را درباره این انتقال نپرسیده است(اینجا بخوانید)

هرچند یکی از مقامات ارشد ورزش استان آذربایجان شرقی که البته قربانی را همچنان مالک ماشین‌سازی نمی‌داند در گفت و گو با خبرنگار ورزشی فارس مدعی است روند واگذاری باشگاه های تبریزی به شرکت ملی صنایع‌ مس در حال پیگیری است و به هیچ وجه منتفی نشده اما وی قطعی شدن این اتفاق را زمانبر می‌داند.

با جمیع این شرایط در حساس‌ترین برهه زمانی و در حالی که دو باشگاه تراکتور و ماشین‌سازی برای ادامه رقابت‌های لیگ برتر و لیگ یک نیاز مبرمی به تقویت شدن و تزریق منابع مالی دارند، روند انتقال آنها به شرکت ملی مس فقط در حد وعده و مجادله‌های کلامی نمایندگان دو استان آذربایجان شرقی و کرمان باقی‌ مانده است و باید دید چه زمانی این اتفاق رنگ عملیاتی به خود خواهد گرفت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: باشگاه تراکتور ماشین سازی تراکتور شرکت ملی مس مس ورزقان تراکتور و ماشین سازی باشگاه تراکتور خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اینجا بخوانید گفت و گو شرکت ملی مس دو باشگاه لیگ برتر خواهد شد شرکت مس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۵۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان با همکاری فرمانداران

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان با اشاره به فرادستگاهی بودن حدنگاری و وجود موانع متعدد، بر نقش محوری فرمانداران در رفع موانع حدنگاری تاکید کرده و خواستار ورود جدی فرمانداران به این حوزه شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی اداره کل ثبت اسناد و املاک استان کرمان، سیدمهدی هاشمی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش فرمانداران استان کرمان با حضور مدیرکل ثبت اسناد و املاک، معاون سیاسی و تقسیمات کشوری استانداری کرمان و فرمانداران شهرستان‌های سراسر استان در خصوص موانع موجود و راهکارهای تسریع در حدنگاری پهنه‌های استان کرمان صحبت و اظهار کرد: هویت‌بخشی به اراضی و املاک به نحوی که هیچ نقطه‌ای از کشور فاقد سند مالکیت حدنگار نباشد، حکم قانون جامع حدنگار و مورد تاکید جدی رهبر انقلاب و سران قوا است.

وی با بیان اینکه فاقد حدنگاری بودن بخشی از اراضی تبعات حقوقی، اقتصادی و اجتماعی فراوان و تثبیت مالکیت‌ها نقش ویژه‌ای در آمایش سرزمینی و مدیریت صحیح زمین دارد، افزود: علی‌رغم تلاش شبانه‌روزی مجموعه ثبت اسناد و املاک استان کرمان در راستای تثبیت مالکیت اشخاص حقیقی و حقوقی و صدور ۹۹.۷ درصد از اراضی ملی استان، در بخش صدور اسناد مالکیت اراضی کشاورزی، شهری و روستایی و دستگاه‌های دولتی، بخشی از کار بر زمین مانده که متقاضی‌محور بودن و فرادستگاهی بودن حدنگاری عوامل عمده این مسئله هستند.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان با اشاره به فراهم شدن امکان ارائه خدمات غیر حضوری و بر پایه هوش مصنوعی در سایه توسعه حدنگاری و صدور اسناد رسمی، گفت: بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی به‌صورت الکترونیک انجام می‌شود و در حوزه استعلامات نیز به دلیل ایجاد دفتر الکترونیک در اسناد تک‌برگ، ۸۱ درصد استعلامات دادگاه‌ها و سایر مراجع ذی‌صلاح به صورت آنی و توسط هوش مصنوعی پاسخ داده می‌شود.

هاشمی با اشاره به اینکه موانع جدی حدنگاری، متقاضی‌محور و فرادستگاهی بودن این اقدام است، بیان کرد: با توجه به اینکه صدور اسناد مالکیت، منوط به درخواست مالکین است، اطلاع‌رسانی و اقدامات تبیینی جهت آگاهی‌بخشی به وجوه مثبت سند مالکیت صورت گرفته و شاهد استقبال خوبی از سوی مردم بوده‌ایم اما در این مسیر، بعضی موانع در مسیر حدنگاری وجود دارد که امیدواریم فرمانداران به عنوان فرماندهان قرارگاه حدنگاری شهرستان‌ها، در جهت رفع موانع همکاری کنند.

وی با اشاره به نقش حدنگاری اراضی کشاورزی در تأمین امنیت غذایی و شعار سال، به اولویت صدور اسناد اراضی کشاورزی در سال جاری اشاره و اضافه کرد: از مجموع ۵۴۳ هزار هکتار از اراضی تداخلی استان، تا کنون نسبت به ۲۱۱۰۰۰ هکتار رفع تداخل صورت گرفته و برای برداشتن بار مالی تهیه نقشه از دوش کشاورزان استان، در سال گذشته برای ۱۰۰۰۰۰ از اراضی زراعی قرارداد نقشه‌برداری منعقد شده است و برای باقیمانده اراضی نیز اعتبار ویژه‌ای برای استان کرمان از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نظر گرفته شده است.

وی همچنین با اشاره به وجود مشکلات ثبتی قدیمی و سابقه‌دار در برخی شهرستان‌ها گفت: در راستای تأکیدات رئیس قوه قضائیه مقرر شد کمیته حل معضلات ثبتی با هدف شناسایی مشکلات، در اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تشکیل شود تا پس از شناسایی و احصاء معضلات ثبتی ریشه‌دار که حل آن نیازمند هم‌افزایی چندین دستگاه است، موارد حسب مورد در شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان و یا شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان کرمان جهت اتخاذ راهکار مطرح شود.

کد خبر 748895

دیگر خبرها

  • تمایل زیمبابوه به استفاده از صنعت تراکتورسازی ایران
  • آماده سازی اراضی طرح نهضت ملی مسکن در رفسنجان
  • ضرورت اقدامات عملی برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان با همکاری فرمانداران
  • گروه موسیقی آهوی دشت شهربابک در بندر عباس به روی صحنه رفت
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • سند دار شدن بخشی از زمینهای کشاورزی در ساری