Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران همراه با شهردار منطقه ۱۹ و جمعی از شهروندان حامی محیط زیست، همزمان با ۲۹ دی روز هوای پاک مهمان ویژه برنامه گرامیداشت این روز در بوستان بزرگ ولایت بودند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۹، در این همایش سعید محمودی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران ضمن تشکر از فعالیت‌های زیست محیطی مدیریت شهری این منطقه، مسئله خلازیر را موضوع جدی زیست محیطی اعلام و بر حل آن با مشارکت همه نهاد‌های مربوطه تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته این مسئول عدم توسعه درست کلانشهر‌ها و برنامه لجام گسیخته توسعه صنایع در شهرها، افزایش خودرو‌ها اعم از تردد کامیون‌ها و حجم زیادی از خودرو‌های سواری و موتورسیکلت‌ها و ناوگان حمل و نقل فرسوده از جمله عوامل آلودگی هوای شهر تهران هستند.

محمودی تأکید کرد: با تعمیر ناوگان فرسوده شهر تهران وتأمین گازوئیل مناسب‌تر به عنوان برنامه‌های کوتاه مدت و همچنین اجرای برنامه‌های بلند مدت از طریق تعامل بین بخشی و مشارکت مردم به عنوان اصلی مهم در این موضوع می‌توان شاهد حل بخش عمده‌ای از مشکل آلودگی هوا به ویژه در بخش جنوبی شهر تهران باشیم.

او منطقه ۱۹ را منطقه‌ای مهم در بحث اجرای برنامه‌های محیط زیست دانست که با نگاه ویژه و حل مسائل زیست محیطی آن می‌تواند به عنوان منطقه‌ای پایلوت و دوستدار محیط زیست در بین مناطق تبدیل شود.

در ادامه همایش مهدی هدایت شهردار منطقه ۱۹ ضمن تشکر از نگاه و توجه ویژه مدیر کل محیط زیست استان تهران به اجرای برنامه‌های زیست محیطی در این منطقه و همه فعالان این عرصه، ترافیک و آلودگی هوا را دو موضوع متأثر از هم عنوان کرد و ادامه داد: حل مشکل آلودگی هوا موضوعی کشوری است و عزم جدی همه دستگاه‌ها به ویژه شهرداری را می‌طلبد.

او در تشریح بخشی از اقدامات زیست محیطی منطقه برای کاهش آلودگی محیط زیست بیان کرد: طی دو ماه گذشته شاهد اتفاقات خوبی همچون اجرای طرح بازیافت لاستیک و افتتاح کارواش نانوبخار در این منطقه بوده ایم. همچنین بحث توانمندسازی شهروندان درخصوص پسماند و تفکیک از مبدأ، استفاده از انرژی‌های نو و تبدیل بخش اعظمی از تأسیسات شهرداری به پنل‌های خورشیدی، پیگیری جدی بحث معاینه فنی خودرو‌ها و ... از دیگر اقدامات برنامه ریزی شده در این حوزه محسوب می‌شوند.

هدایت در ادامه به ساماندهی خلازیر و ناحیه ۳ به عنوان دغدغه‌های جدی در محیط زیست اشاره کرد و گفت: در این راستا ضمن کاهش آتش افروزی‌ها در این محدوده، برای حذف کامل آن تلاش خواهیم کرد. علاوه براین در آینده نزدیک با تکمیل و بهره برداری از تصفیه خانه مرکزی میوه و تره بار مشکل فاضلاب این محدوده نیز مرتفع خواهد شد.

او ابراز امیدواری کرد با اجرای برنامه‌های زیست محیطی و پروژه‌های دوستدار میحط زیست و نیز مشارکت جدی مردم فهیم و دلسوز این منطقه شاهد بهتر شدن هوای تهران و کاهش آلودگی هوا باشیم.

در پایان این همایش شهردار منطقه ضمن قدردانی از خدمات مدیرکل محیط زیست استان تهران و اهدای لوح، از فعالان محیط زیست تقدیر کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: منطقه ۱۹ دوستدار محیط زیست پایلوت محیط زیست استان تهران اجرای برنامه زیست محیطی آلودگی هوا منطقه ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۵۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست محیطی دارند+فیلم

مدیرکل محیط زیست شهرستان ری گفت: از زمستان گذشته تاکنون ۲۴ مورد احکام سبز در شهرستان ری داشته‌ایم و ۴۸ روز در زمینه پاکسازی طبیعت فعالیت کرده‌اند.

محمد رستگاری، مدیرکل محیط زیست شهرستان ری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو در رابطه با معضلات تولید و مصرف پلاستیک اظهار داشت:متاسفانه معضل پلاستیک در سطح کشور همه گیر شده است و در سطح ملی باید برای آن چاره‌اندیشی کرد.

وی افزود: خوشبختانه مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست‌محیطی دارند و در راستای استفاده از احکام جایگزین برای متخلفانی که جرایم زیست‌محیطی مرتکب شده‌اند یا موارد دیگری که قاضی صلاح می‌داند پاکسازی طبیعت را به عنوان جایگزین در نظر می‌گیرند و برخی محکومان  را برای انجام این کار  اداره کل محیط زیست معرفی می‌کنند. امروز هم برخی محکومان با جمع‌آوری کیسه‌های پلاستیکی در حال گذراندن مجازات جایگزین حبس هستند.

وی بیان داشت: از زمستان گذشته تاکنون ۲۴ مورد احکام سبز در شهرستان ری داشته‌ایم و ۴۸ روز در زمینه پاکسازی طبیعت فعالیت کرده‌اند.

رستگاری تاکید کرد: این کار شاید در پاکسازی شهرستان تاثیر چشمگیری نداشته باشد، ولی کار فرهنگی است و محکومان به تبعات ریختن زباله آگاه می‌شوند و گامی به جلو در فرهنگسازی و جلب مشارکت همگانی برای حفاظت محیط زیست محسوب می‌شود.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • اهمیت فرهنگ‌سازی در کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • خریداری پرندگان برای بازگردان آن‌ها به طبیعت + فیلم
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست
  • تبدیل منطقه حفاظت شده به گردشگری/ واگذاری بهشت گمشده در فارس
  • مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست محیطی دارند+فیلم