Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیرکل هوشمندسازی و فناوری‌های نوین توانیر از افزایش سرعت نصب کنتور‌های هوشمندهمزمان با اجرای طرح افزایش تعرفه برق پرمصرف‌ها خبرداد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از خبرگزاری صداوسیما، آقای هادی مدقق در گفتگو با رسانه ملی با اشاره به این که کنتور‌های هوشمند مهمترین ابزار اندازه‌گیری مصرف و کنترل بار شبکه است و می‌تواند به مشترکان در مدیریت مصرف برق کمک کند تاکید کرد: براساس قانون و با توجه به اجرای مصوبه جدید دولت در خصوص نحوه محاسبات برق از ابتدای بهمن ماه جاری، صنعت برق موظف به نصب کنتور هوشمند برای همه 30 میلیون مشترک خانگی است که این میزان در یک برنامه 3 ساله انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدقق تصریح کرد: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، با فعال شدن همه ظرفیت‌های داخلی تولید کنتور‌های هوشمند، سرعت نصب افزایش خواهد یافت.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 850 هزار کنتور هوشمند در کشور نصب شده است که با همین میزان نیز 50 درصد بار شبکه رویت پذیر است، افزود: این کنتور‌ها در سال‌های گذشته با اولویت مشترکان بزرگ صنعتی، مشترکان پرمصرف اداری و کشاورزی نصب شده است.
مدیرکل هوشمندسازی و فناوری‌های نوین توانیر با بیان این که براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته تعداد کنتور‌های نصب شده هوشمند تا پیک تابستان 1401 به 4.5 میلیون مشترک خواهد رسید، گفت: با نصب این تعداد کنتور که با اولویت مشترکان پرمصرف خانگی انجام خواهد شد، میزان رویت‌پذیری شبکه به حدود 75 درصد افزایش می‌یابد.
وی خاطرنشان کرد: براساس قانون و با توجه به اجرای مصوبه جدید دولت در خصوص نحوه محاسبات برق از ابتدای بهمن ماه جاری، صنعت برق موظف به نصب کنتور هوشمند برای همه 30 میلیون مشترک خانگی است که این میزان در یک برنامه 3 ساله انجام خواهد شد.
مدقق تنگنا‌های مالی را از مهمترین دلایل کندی روند نصب کنتور‌های هوشمند در سال‌های گذشته عنوان کرد و افزود: این دستگاه‌ها مهمترین ابزار اندازه‌گیری هوشمند مصرف مشترکان است و می‌تواند به مشترکان در مدیریت مصرف برق کمک کند.
مدیرکل هوشمندسازی و فناوری‌های نوین توانیر با بیان این که در حال حاضر به طور هفتگی، کنتور هوشمند برای یکصد هزار مشترک خانگی نصب می‌شود، از برنامه‌ریزی افزایش نصب یک میلیون کنتور در ماه خبر داد و اظهار داشت: در صورت فعال شدن ظرفیت‌های داخلی تولید کنتور و هماهنگی‌های وزارت صمت، بخش خصوصی و اپراتور‌های همراه، این برنامه با سرعت قابل دسترسی است.
مدقق همچنین در پاسخ به این پرسش که روند نصب در حال حاضر چگونه است، گفت: هم اکنون شرکت‌های توزیع کنتور‌ها را با اولویت‌های تعریف شده خرید و نصب می‌کنند، اما در صورتی که مشترکی تمایل به نصب پیش از موعد این نوع کنتور‌ها داشته باشد، می‌تواند با ثبت درخواست در اپلکیشین برق من، روال نصب را طی کند.
مدیرکل هوشمندسازی و فناوری‌های نوین توانیر درباره هزینه نصب کنتور هوشمند نیز گفت: هزینه کنتور هوشمند و تعویض آن برای مشترکان تک فاز خانگی حدود 800 هزار تومان است که در اقساط 24 ماهه از آنان دریافت می‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نصب کنتور کنتور های هوشمند کنتور هوشمند نصب کنتور کنتور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۵۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین‌الهی، در «ملاقات چهره به چهره نمایندگان اقشار مردمی با وزیر بهداشت» که روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد، گفت: اقدامات متعددی توسط دولت سیزدهم در حوزه سلامت انجام شده و این انتظار وجود دارد که رسانه‌ها به ویژه صداوسیما به تبیین دستاوردها بپردازند.

وی بیان اینکه ظرفیت تخت‌های بیمارستانی در دولت سیزدهم افزایش یافته است، افزود: ۱۶ هزار تخت به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی کشور اضافه شد که معادل ۲۰ درصد تخت‌های بیمارستانی کشور است. وزارت بهداشت در نظر دارد که ۱۵ هزار تخت دیگر تا پایان سال جاری به ظرفیت تخت‌های بیمارستانی اضافه کند.

وزیر بهداشت گفت: ۱۷۰۰ مورد به ظرفیت خانه‌های بهداشتی کشور اضافه کردیم و در نظر داریم که با افزایش ۲۷۰۰ مورد دیگر تا پایان سال جاری، تعداد خانه‌های بهداشت را به ۴۴۰۰ مورد برسانیم.

وی ادامه داد: دستگاه‌های مانند ام‌آرآی در شبکه درمانی کشور توزیع شده است. همچنین ۱۰ هزار پزشک و دندانپزشک در شبکه درمانی در حال خدمت‌رسانی هستند. بررسی‌ها بیانگر این است حدود ۲۸۰۰ متخصص در کشور به ارائه خدمات می‌پردازند.

وزیر بهداشت درباره تعداد مراکز آموزشی گفت: ۱۵۰ مرکز آموزشی در کشور وجود دارد و ۱۲۰ مرکز نیز در حال ساخت هستند.

عین‌الهی با اشاره به افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی گفت: دولت سیزدهم نسبت به افزایش ظرفیت رشته‌های تخصصی اقدام کرده است؛ به نحوی که ظرفیت دوره دستیاری تخصصی و دوره دستیاری فوق تخصصی به ترتیب ۶۵ و ۵۰ درصد افزایش یافته است. همچنین ظرفیت دوره فلوشیپ نیز ۲۵ درصد افزایش یافته است. ظرفیت رشته پزشکی عمومی نیز در دولت سیزدهم معادل ۱۲ هزار مورد است.

وزیر بهداشت با اشاره به وضعیت نسخه‌نویسی الکترونیک در کشور نیز گفت: پیش از دولت سیزدهم، نسخه الکترونیک فقط به صورت ۱۰ درصد در کشور اجرا می‌شد اما این میزان در دولت کنونی به مرز ۹۰ درصد رسیده است.

عین‌الهی با بیان اینکه درمان کودکان کمتر از ۷ سال در مراکز درمانی دولتی و وابسته به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی به صورت رایگان است، اظهار کرد: اگرچه در شرایط تحریم قرار داریم اما درمان کودکان کمتر از ۷ سال را رایگان کرده‌ایم. سلامت در کودکان از اهمیت فراوانی برخوردار است؛ به عنوان مثال اگر مشکلی مانند تنبلی چشم در کودکان در زمان مناسب تشخیص داده نشود تا پایان عمر دچار تنبلی چشم می‌شود. ما با اجرای این طرح در زمینه خیرخواهی برای مردم گام برداشته‌ایم.

وی با اشاره به ایجاد صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج گفت: هنگامی که این صندوق تأسیس شد ۵ همت بودجه در نظر گرفتند و سال گذشته به مرز ۷ همت رسید. امیدواریم که بودجه این صندوق با توجه به گسترش حمایت‌ها، بیشتر شود.

وزیر بهداشت ادامه داد: ۵ دهک پایین جامعه به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرارگرفته‌اند. همچنین ۵۷ مرکز درمان نازایی در کشور به صورت رایگان به مردم خدمات ارائه می‌دهند.

وی با بیان اینکه ۱۴۰۰ شرکت دانش‌بینان در کشور فعالیت می‌کنند، گفت: تعداد شرکت‌های دانش بنیان در دولت سیزدهم ۱۴۰۰ مورد رسیده است در حالی که این تعداد در گذشته معادل ۷۰۰ مورد بود. این شرکت‌ها حدود ۴۰ درصد از تجهیزات پزشکی را تولید می‌کنند.

عین اللهی با بیان اینکه برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع جزو ابداعات جمهوری اسلامی ایران به حساب می‌آید، افزود: ما در نظر داریم که هر ایرانی با یک کد ملی تحت نظر یک حامی سلامت قرار گیرد. برنامه نظام ارجاع و سلامت خانواده را با حضور ۲۰ کشور جهان رونمایی کردیم. اگر خواهان داشتن جامعه سالم هستیم باید خانواده سالم داشته باشیم.

وزیر بهداشت با اشاره به برگزاری پویش سلامت در سال گذشته گفت: ۴۶ میلیون نفر در پویش سلامت وزارت بهداشت شرکت کردند که یک رقم فوق‌العاده به حساب می‌آید. آمار و ارقام پویش سلامت بیانگر این است که ۸۸۰ هزار نفر از شرکت‌کنندگان در این پویش به بیماری دیابت و ۴۶۰ هزار نفر به فشار خون مبتلا بودند اما از بیماری خود مطلع نبودند. همچنین ۸ میلیون نفر نیز مشکوک به دیابت و ۴ میلیون مشکوک به فشارخون بودند اما از این مورد اطلاعی نداشتند.

وی ادامه داد: در نظر داریم ۲ پویش دیگر برگزار کنیم. پویش ملی سرطان و پویش ملی سلامت کودکان جزو پویش‌های آتی وزارت بهداشت به حساب می‌آید. ما با پویش سرطان در نظر داریم از سرطان‌هایی مانند سرطان پستان در زنان و برخی سرطان‌ها در مردان پیشگیری کنیم. بررسی‌ها بیانگر این است برخی والدین نیز از بیماری فرزندان خود خبر ندارند.

وزیر بهداشت در پاسخ به درخواست رئیس هیأت‌مدیره بیماری‌های نادر ایران در خصوص حمایت از بیماری‌های نادر و نقش انجمن‌ها در این زمینه گفت: ۲۲ هزار عضو هیأت علمی در ۷۰ دانشگاه و دانشکده علوم‌پزشکی مشغول به فعالیت هستند. اساتیدی که عضو کمیته علمی هستند در خصوص مسائل مختلف به ارائه نظرات تخصصی می‌پردازند؛ به طور مثال، این گروه‌های تخصصی می‌گویند که بهترین دارو برای درمان یک بیماری چیست؛ همانطور که در دوران پاندمی کرونا عمل کردند.

کد خبر 6097516 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • ۸۳درصد مشترکان برق قزوین کم‌مصرف هستند
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • نصب بیش از ۷ هزارو ۷۴۰ کنتور در کرمان
  • نصب بیش از ۲۸ هزار کنتور هوشمند در استان قزوین
  • دوربین‌های هوشمند جاده‌ای چگونه تخلف و سرعت خودرو‌ها را ثبت می‌کنند؟
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟
  • هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است