Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «مالک فیصل اکرم» عامل انگلیسی گروگان‌گیری کنیسه یهودیان در شهر «کالیویل» ایالت تگزاس آمریکا چند هفته تحت نظر سرویس اطلاعات داخلی انگلیس (MI5) بوده است.

به نوشته وبگاه شبکه «راشا تودی»، رسانه‌های انگلیسی فاش کرده‌اند این فرد ۴۴ ساله که شنبه شب  چند یهودی را در جریان یک مراسم مذهبی در کنیسه «بث اسرائیل» گروگان گرفت، در سال ۲۰۲۰ به مدت چهار هفته تحت نظر جاسوسان انگلیسی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین بار دفتر تحقیقات فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی) نام این گروگان‌گیر انگلیسی اهل «بلکبرن» را منتشر کرد و اکنون پلیس ضد تروریسم انگلیس نیز در حال کمک به انجام تحقیقات درباره این حادثه است.

از سوی دیگر «پریتی پتل» وزیر کشور انگلیس اعلام کرد مقامات این کشور از تحقیقات درباره این حادثه «به طور کامل حمایت می‌کند».

رسانه‌های انگلیسی به نقل از مقامات این کشور نوشته‌اند که سرویس اطلاعات داخلی انگلیس، مالک را تحت تحقیقات «سطح متوسط» قرار داده بودند و در نهایت به این جمع‌بندی رسیدند که او تهدیدی تروریستی محسوب نشده و می‌تواند به دیگر کشورها سفر داشته باشد.

بعد از اتمام تحقیقات مربوطه، هنگامی که این فرد قصد سفر به آمریکا را داشته، مقامات امنیتی انگلیس، همتایان آمریکایی خود را در جریان نگرانی‌هایی که ممکن است نسبت به او وجود داشته باشد مطلع نکرده بودند.

به نوشته روزنامه «نیویورک تایمز» برادر مالک او را دارای ناراحتی‌های روحی توصیف کرده و گفته است از تصمیم برای آزاد گذاشتن وی برای سفر به آمریکا متعجب شده بود. با این حال او ضدیهود بودن برادرش را رد کرد.

از سوی دیگر پلیس منچستر انگلیس اعلام کرده با تداوم تحقیقات درباره گروگان‌گیری در کنیسه یهودیان در کالیویل، دو نوجوان در این شهر بازداشت شده‌اند.

گروگان‌گیری شنبه شب در کنیسه کالیویل ده ساعت به طول انجامید و در نهایت عامل آن کشته شد. «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا این گروگان‌گیری را اقدام تروریستی اعلام کرده است.

به گفته برخی رسانه‌ها، مالک حین گروگان‌گیری از فردی اسم برده که در سال ۲۰۱۰ به‌خاطر تلاش برای کشتن نظامیان آمریکایی در افغانستان گناه‌کار شناخته شده باید ۸۶ سال حبس را در زندانی در آمریکا سپری کند.

انتهای پیام/م

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز عامل گروگان گیری تگزاس کنیسه تگزاس گروگان گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۶۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان دانشگاه‌های اکسفورد و کمبریج به جنبش حامیان فلسطین پیوستند

دانشجویان دانشگاه‌های آکسفورد و کمبریج در انگلیس با الگو گرفتن از دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا اقدام به برپایی چادرهایی در محوطه دانشگاه به‌منظور حمایت از فلسطینی‌ها کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، دانشجویان دانشگاه‌های آکسفورد و کمبریج در انگلیس با الگو گرفتن از دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا اقدام به برپایی چادرهایی در محوطه دانشگاه به منظور ابراز حمایت از فلسطینی‌ها کردند.

تارنمای اسکای نیوز نوشت: برپایی این چادرها شبیه آنچه است که در چند هفته اخیر در دانشگاه‌های آمریکا مشاهده و به بازداشت تقریباً ۲۵۰۰ معترض منجر شده است.

اعتراضات در خارج از کالج کینگ در دانشگاه کمبریج و موزه پیت ریورز در آکسفورد آغاز شد.

خبرنگار اسکای نیوز در گزارشی میدانی از این اعتراضات نوشت: گروه موسوم به «اردوی منطقه آزاد شده» در دانشگاه آکسفورد چادرهایی را روی زمین برپا کرده‌اند. آن‌ها شعار می‌دادند «باران ببارد یا زیر آفتاب، ما فلسطین را آزاد خواهیم کرد.»

کندال گاردنر، دانشجوی یهودی دانشگاه آکسفورد به اسکای نیوز گفت: «تحت تأثیر اعتراضاتی که در سراسر جهان رخ داده، قرار گرفته است.»

وی افزود: دانشگاه‌های آمریکا زنجیره جهانی فعالان دانشجویی حامی فلسطین را آغاز کردند.

این دانشجو گفت: ما شش خواسته داریم که در صدر آن‌ها مسدود کردن دارایی‌های مالی گسترده دانشگاه است که برای (رژیم) اسرائیل منفعت دارد. تا زمانی که خواسته‌هایمان برآورده نشده است، همین‌جا می‌مانیم.

سازمان «آکسفورد برای فلسطین» نیز اعلام کرد: خواسته‌های دانشجویان شامل چنین مواردی همچون افشای کل دارایی‌های دانشگاه، واگذاری دارایی‌ها، اصلاح سیاست سرمایه‌گذاری، تحریم روابط نهادی، کنار گذاشتن بانک بارکلیز (شرکت سرمایه‌گذاری انگلیس) و احیا و سرمایه‌گذاری مجدد است.

بسیاری از دانشجویان در سراسر انگلیس اعتراضات علیه جنگ غزه را آغاز کرده‌اند و اقدام به برپایی چادرهای اعتراضی در شهرهایی مانند منچستر، نیوکاسل، بریستول و لیدز کرده‌اند.

دانشجویان حامی فلسطین در انگلیس به غیر از چادر زدن‌هایی که از روز دوشنبه آغاز شده، تاکنون تلاش کرده‌اند مانع اجرای برنامه موسوم به «روزهای آزاد» شوند که طی آن امکان بازدید عمومی از فضای دانشگاه برای بررسی مناسب بودن تحصیل در آن برای والدین و دانشجویان فراهم می‌شود.

معترضان به تازه‌واردها و والدین آن‌ها گفتند که اگر برای تحصیل در دانشگاه ترینتی کمبریج تقاضا دهند، «همدست نسل‌کشی اسرائیل خواهند بود.»

موج اعتراضات در دانشگاه‌های انگلیس به دنبال درگیری‌های خشونت‌آمیز در دانشگاه‌های آمریکا به‌ویژه دانشگاه کلمبیا در نیویورک آغاز شده است.

گروه‌های معترض در انگلیس از دانشگاه‌های خود خواسته‌اند از سرمایه‌گذاری در شرکت‌های صهیونیستی به دلیل جنایات نظامی در غزه خودداری کنند.

به غیر انگلیس و آمریکا، دانشجویان در روزهای اخیر در کشورهای فرانسه، ایرلند و فنلاند نیز چادرهایی را در حمایت از فلسطین و محکومیت جنایات غزه برپا کرده‌اند.

کد خبر 751357

دیگر خبرها

  • عامل قتل در بوستان ولایت بازداشت شد
  • درخواست بیش از ۳۰ سازمان مردم نهاد انگلیسی برای توقف توحش در رفح
  • دانشجویان دانشگاه‌های اکسفورد و کمبریج به جنبش حامیان فلسطین پیوستند
  • اعتراف جاسوس ها درباره اطلاعاتی که به «گروه ۴۰۰» داده‌اند | افشای جزئیات شکست جاسوسی آمریکا و انگلیس
  • افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و اسرائیل در یمن
  • نویسنده گزارش جعلی بی‌بی‌سی چه کسی است؟ /دست به دست شدن یک سوژه میان منافقین، موساد و انگلیسی‌ها
  • «تگزاس ۳»و «عطرآلود» به گیشه سینماها اضافه می‌شود
  • هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند
  • افشای جزئیات کشف شبکه جاسوسی مزدور آمریکا و رژیم صهیونیستی
  • پیشنهاد گروگان سابق آمریکایی در خصوص جنگ ایران و اسرائیل