Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@08:00:50 GMT

اختلال تغذیه‌ای که به غذا مربوط نیست!

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۷۹۷۹۹

پیکا یک نوع اختلال خوردن است که فرد را به مصرف موادی که ارزش غذایی ندارند، وادار می‌کند. ناطقان: خردسالان اغلب اقلام غیر خوراکی را در دهان می گذارند. زیرا کنجکاو دنیای اطراف خود هستند؛ اما بچه‌های مبتلا به پیکا فراتر از آن هستند و گاهی اوقات چیزهایی می خورند که می توانند منجر به مشکلات سلامتی شوند.
علائم و نشانه های پیکا چیست؟

افراد مبتلا به پیکا هوس می کنند مواد غیر خوراکی مانند خاک ، سنگ ، کاغذ ، یخ ، مداد شمعی ، مو ، تراشه های رنگ ، گچ و مدفوع را در دهان بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مشکلات سلامتی که ممکن است در کودکان مبتلا به پیکا رخ دهد، بسته به آن چه که می خورند می تواند شامل موارد زیر باشد:

نارسایی کمبود آهن، مسمومیت با سرب، خوردن خاک یا تراشه رنگ با سرب یبوست یا اسهال، خوردن چیزهایی که بدن نمی تواند هضم کند مانند مو

عفونت های روده ای، ناشی از خوردن خاک یا مدفوع دارای انگل یا کرم انسداد روده، خوردن چیزهایی که روده را مسدود می کند، صدمات دهان یا دندان
چه چیزی باعث پیکا می شود ؟

پزشکان دقیقاً نمی دانند چه چیزی باعث ایجاد پیکا می شود؛ اما در افراد مبتلا به مشکلات رشدی، مانند اوتیسم یا ناتوانی های ذهنی، مشکلات سلامت روان مانند اختلال وسواس فکری یا اسکیزوفرنی ، سوء تغذیه یا گرسنگی، مواد غیر غذایی ممکن است به ایجاد احساس سیری کمک کنند.

سطوح پایین مواد مغذی مانند آهن یا روی ممکن است باعث ایجاد هوس های خاص شود.

پیکا اغلب در کودکانی که در فقر زندگی می کنند یا در افرادی که مورد آزار و اذیت یا بی توجهی قرار گرفته اند، دیده می شود.

بیشتر موارد پیکا در کودکان خردسال و زنان باردار اتفاق می افتد؛ البته برای بچه های تا ۲ سال طبیعی است که چیزهایی را در دهان خود بگذارند. بنابراین این رفتار معمولاً یک اختلال در نظر گرفته نمی شود، مگر این که کودک بزرگتر از ۲ سال باشد.

Pica معمولاً با بزرگتر شدن بچه ها بهبود می یابد؛ اما برای افرادی که نگرانی های مربوط به رشد یا سلامت روان دارند، هنوز هم می تواند در مراحل بعدی زندگی مشکل ساز باشد.
پیکا چگونه تشخیص داده می شود؟

اگر فرد حداقل یک ماه این کار را انجام داد، این رفتار برای سن یا مرحله رشد کودک طبیعی نیست و کودک دارای عوامل خطر برای پیکا مانند ناتوانی رشد است.

پزشکان ممکن است موارد زیر را انجام دهند:

کم خونی یا سایر مشکلات تغذیه ای را بررسی کنند.

سطح سرب را در خون آزمایش کنند.

آزمایش مدفوع برای بررسی وجود انگل انجام دهند.

برای یافتن آن چه کودک خورده است یا بررسی مشکلات روده، مانند انسداد، اشعه ایکس یا سایر آزمایشات تصویربرداری را در دستور کار قرار دهند.
پیکا چگونه درمان می شود؟

پزشکان می توانند به والدین کمک کنند تا رفتارهای مرتبط با پیکا را مدیریت و متوقف کنند. برای مثال آن‌ها می‌توانند با والدین در مورد راه‌هایی کار کنند تا از دریافت مواد غی رغذایی بچه‌ها جلوگیری کنند. آن ها ممکن است قفل های ضد کودک و قفسه های بلند را برای دور نگه داشتن وسایل از دسترس توصیه کنند.

برخی از کودکان مبتلا به پیکا به کمک روانشناس یا سایر متخصصان سلامت روان نیاز دارند. اگر این درمان ها مؤثر واقع نشدند، پزشکان می توانند داروها را نیز تجویز کنند. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: اختلال تغذیه ای ، غذا ، خوردن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: اختلال تغذیه ای غذا خوردن بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۹۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایروبی و رسوب برداری ۲۸۰ هزار مترمکعب از بند‌های تغذیه مصنوعی استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، جواد محجوبی در مورد تلاش این شرکت جهت نگهداری ازبند‌های تغذیه مصنوعی استان، ابراز کرد: عملیات لایروبی و رسوب برداری از چندین بند در سطح استان از ابتدای سال تاکنون، آغاز شده است.
وی ادامه داد: تاکنون عملیات لایروبی و رسوب برداری بند‌های صادق آباد تفت، مروست، بهاباد ۲ و بهادران ۲ به میزان ۲۸۰ هزار متر مکعب انجام شده است.

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • لایروبی و رسوب برداری ۲۸۰ هزار مترمکعب از بند‌های تغذیه مصنوعی استان یزد
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • دردهای سمت چپ سر نشانه چیست؟
  • اتیسم؛ حرکت به سوی شکوفایی
  • چگونه داروی تلخ به کودک بدهیم؟ از گول زدن حس چشایی تا مذاکره با کودک!
  • کل مشکلات مربوط به مالکیت استقلال و پرسپولیس امروز حل خواهد شد
  • تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا مشکلات دارویی برطرف شود
  • رفع تمامی مشکلات مربوط و تسهیل ثبت شرکت به صورت خودکاربری
  • بازی‌های رایانه‌ای منجر به آسیب جسمی کودکان و نوجوانان