Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@12:12:37 GMT

آتش سوزی در ۱۵ مغازه و انبار «ناصرخسرو» 

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۸۱۶۳۶

آتش سوزی در ۱۵ مغازه و انبار «ناصرخسرو» 

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از وقوع حریق در ١۵ مغازه و انبار در ناصرخسرو خبر داد.

سید جلال ملکی در گفت و گو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: ساعت ١:١٣ روز جاری یک مورد آتش سوزی در چندین باب مغازه در خیابان ناصرخسرو، پیش از کوچه مروی به سامانه ١٢۵ سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران اطلاع داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: پنج ایستگاه آتش نشانی به همراه نردبان هیدرولیکی، خودرو حامل تجهیزات تنفسی و تانکر آب به محل اعزام شدند.

ملکی گفت: بر اساس آن چیزی که به چشم دیده می شود، محل آتش سوزی هفت یا هشت باب مغازه بود که در حوزه فروش لوازم آرایشی و بهداشتی فعالیت می کردند. همچنین برخی مواد شیمیایی مثل سموم کشاورزی نیز در این مغازه ها وجود داشت. بالای این مغازه ها نیز فضایی وجود داشت که به عنوان انبار استفاده می شد. در مجموع حجم زیادی از اجناس در محل بود و با احتساب طبقات فوقانی حدود ١۵ باب مغازه و انبار در محل بود.

سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران اظهار کرد: وسعت این محل حدود ۱۵۰۰ متر است. زمانی که آتش نشانان به محل رسیدند بخش زیادی از مغازه و انبارها شعله‌ور بود. آتش نشانان عملیات را از چند سو آغاز کردند و با برش دادن کرکره‌ها به محل حریق نفوذ کردند. همچنین از طریق نردبان هیدرولیکی و دستی نیز به طبقات بالا نفوذ کردند. 

وی ادامه داد: در حین عملیات هر از گاهی صدای انفجار شنیده می شد که به دلیل وجود برخی از اقلام مثل اسپری‌ها در محل بود. خوشبختانه یا عملیات به موقع آتش نشانان، حریق تحت کنترل درآمد.

به گفته ملکی علت حادثه نیز در دست بررسی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آتش سوزي ناصرخسرو آتش نشاني سید جلال ملکی مغازه و انبار آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۱۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی قوانین مشاعات آپارتمان از نظر وکیل ملکی کرج

عموما در ساختمان ها و آپارتمانها در خصوص مشاعات اختلاف ایجاد میشود لذا دانستن قوانین مشاعات آپارتمان الزامی است.

امروزه در شهرهای بزرگ اکثر ساختمانها تبدیل به آپارتمان شده است و در سبک آپارتمان نشینی که چندین واحد از مشاعات (حیاط، راه پله، سالن، باغچه، آسانسور و غیره) بهره می‌برند وجود قوانین برای برقراری نظم و زندگی مسالمت آمیز الزامی است. در این مقاله از دیدگاه بهترین وکیل ملکی کرج به بررسی مهمترین قوانین مشاعات آپارتمان می‌پردازیم.

منظور از مشاعات آپارتمان چیست؟

با توجه به قانون تملک آپارتمان ها هر بخشی از ساختمان که مالکیت آن بنام فرد خاصی ثبت نشده باشد، بعنوان مشاعات آپارتمان محسوب شده و تمامی افراد ساکن حق استفاده از آن را دارند. بنابراین مهمترین مشاعات یک ساختمان عبارتند از: حیاط، پله ها، آسانسور، لابی، باغچه، پشت بام، راهرو و غیره

از آنجا که حق استفاده از مشاعات به همه ساکنین تعلق دارد، هزینه های نگهداری، تعمیرات و نظافت این نواحی نیز برعهده تمامی همسایه ها است.

مهمترین قوانین مشاعات ساختمان

با توجه به اینکه عموما بر سر مشاعات بین ساکنین اختلاف بوجود می آید، دانستن قوانین مرتبط با مشاعات میتواند بسیار حائز اهمییت باشد. از جمله مهمترین این قوانین عبارتند از:

هیچ کدام از ساکنین حق استفاده اختصاصی از آب یا برق مشاع را ندارند. گذاشتن زباله، یا کسیه زباله در راهروی مشاغ ممنوع است. تمامی ساکنین میتوانند به اندازه معین از مشاعات استفاده کنند، به شکلی که مانعی برای استفاده سایرین ایجاد نشود. هیچیک از ساکنین نمیتواند بخشی از مشاعات را تصرف کند یا حق استفاده آن را به کس دیگری واگذار کند. (مگر اینکه بین تمامی اهالی ساختمان توافقی صورت گیرد) بدون گرفتن رضایت تمامی اهالی و بدون دریافت مجوزات لازم امکان تغییر در نقشه ساختمان وجود ندارد. حمل اثاث و یا مصالح ساختمانی بوسیله آسانسور ممنوع است. بعد از ساعت 12 شب برقراری سکوت در ساختمان الزامی است. خودروهای ساکنین نباید در قسمتی بجز قسمت مالک پارک گردند. ایجاد تغییر در نمای ساختمان بدون هماهنگی تمامی اهالی ممنوع است. راه پله بخش مشاع محسوب می‌شود بنابراین نمیتوان از آن بعنوان انباری استفاده کرد. هزینه مرتبط با مشاعات برعهده مستاجر است یا مالک؟

یکی دیگر از سوالاتی که از وکیل ملکی کرج پرسیده میشود این است که هزینه مشاعات با مالک است یا مستاجر؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که هزینه ها را میتوان به دو بخش مصرفی و کلی تقسیم بندی کرد. در نتیجه بر اساس قانون هزینه مصرفی مرتبط با مشاعات مانند هزینه نظافت پله و راهرو بر عهده فردی است که در آنجا ساکن است. یعنی هزینه های مصرفی برعهده مستاجر است. اما هزینه های کلی مانند هزینه تعمیر موتورخانه، آسانسور، پمپ آب، لوله کشی ساختمان و سایر تاسیسات ساختمان برعهده مالک است.

قانون استفاده از پارکینگ مشاع

از آنجا که در بسیاری از ساختمان ها پارکینگ اختصاصی وجود ندارد و محوطه پارکینگ بصورت مشاع استفاده میگردد، معمولا باعث بروز اختلاف بین اهالی میگردد. از این رو توجه به قوانین زیر بسیار مهم است:

هر واحد تنها حق دارید یک خودرو را در پارکینگ مشاع پارک کند. همسایه ها حق وارد کردن خودروی مهمان به پارکینگ مشاع را ندراند. استفاده از فضای پارکینگ برای برگزاری مراسمات و جشنهایی که توسط اهالی برگزار می‌گردد مجاز است. هیچکسی حق ندارد حق استفاده از پارکینگ مشاع را به کس دیگری بفروشد یا اجاره دهد. منظور از مشاعات اختصاصی چیست؟

در برخی از ساختمان ها فضاهایی وجود دارد که بنوعی در لیست مشاعات قرار میگیرند اما امکان دسترسی به آنها تنها از طریق یک واحد خاص وجود دارد. برای مثال باغچه ای که توسط فضای خصوصی یک واحد محصور شده است و یا حیاط خلوت را واحد مربوطه میتواند مسقف کند و هزینه های نگهداری و تعمیرات آن را نیز خودش پرداخت کند.

قوانین مرتبط با خرید و فروش مشاعات

از نظر خرید و فروش مشاعات آپارتمان میتوان آنها را به دو بخش تقسیم بندی کرد:

بخش قابل واگذاری: افراد ساکن میتوانند مالکیت بخشی از مشاعات که در مالکیت یا رهن خودشان است را به همسایه دیگری بفروشند. بعنوان مثال اگر مالکی خودرو ندارد یا از انباری خود استفاده نمیکند میتواند حق استفاده از آن را به یک همسایه دیگر ساکن در ساختمان واگذار کند. بخش غیرقابل واگذاری: قسمت هایی از مشاعات آپارتمان قابل واگذاری یا فروش نیست. بعنوان مثال یک واحد نمیتواند به صرف اینکه از راه پله استفاده نمیکند، حق استفاده خود را به همسایه دیگری بدهد. یا اگر واحدی از آسانسور استفاده نکند امکان واگذاری حق خود را ندارد. مشاوره و رسیدگی به اختلافات مشاعات ساختمان و ملکی

اگر در خصوص مسائل مرتبط با مشاعات آپارتمان دچار مشکل شده اید میتوانید از مشاوره یک وکیل بهره مند شوید. همچنین اگر در خصوص سایر مسائل ملکی مانند خرید و فروش خانه، تخلیه ملک، تنظیم سند و یا تصرف عدوانی دچار مشکل هستید با بهترین وکیل ملکی کرج تماس بگیرید. برای دریافت اطلاعات بیشتر میتوانید به https://karajvakil.ir/melki مراجعه کنید، و یا با شماره 09128889189 تماس بگیرید.

کد خبر 749732

دیگر خبرها

  • بررسی قوانین مشاعات آپارتمان از نظر وکیل ملکی کرج
  • ریزش آوار ساختمان قدیمی ۳ طبقه روی ۲ کارگر + عکس
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند
  • سانحه رانندگی در میاندوآب ۲ مصدوم داشت
  • آتش‌سوزی یک باب مغازه در تالش
  • تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز
  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • آتش‌نشانان بوشهری کودک گرفتار در بالابر را نجات دادند
  • انفجار گاز پیک‌ نیک با یک مصدوم در قزوین
  • آتش نشانان ناجی جوان٣٣ساله کوهنورد