Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@04:44:35 GMT

قم سومین شهر آپارتمان‌نشین در کشور است

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۸۱۷۶۸

قم سومین شهر آپارتمان‌نشین در کشور است

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم، سیدموسی حسینی کاشانی روز گذشته در نشست با اصحاب رسانه که در سالن محراب حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد، اظهار کرد: موارد مختلف در شورای فرهنگ عمومی مطرح است و در زمینهٔ پوشش فعالیت‌های صورت گرفته ارتباط ما با اصحاب رسانه مدنظر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در شورای فرهنگ عمومی استان فراتر از وظایفمان در حال فعالیت هستیم که این موضوع با پیگیری‌های آیت‌الله سعیدی و با توجه به دغدغه‌های فرهنگی استان به‌صورت طرح مطرح می‌شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم بیان کرد: شرایط فرهنگی استان قم با همه مشکلاتی که گفته می‌شود از استان‌های دیگر مناسب‌تر است، قم جز سه شهری است که بیشترین مهاجرپذیری را نسبت به دیگر استان‌ها دارد و250 هزار جمعیت سال 1360 به یک‌میلیون و 400 هزار نفر رسیده است.

حسینی کاشانی ادامه داد: در کنار هیئت اندیشه‌ورز کارگروه‌هایی بنا به‌ضرورت تشکیل شد، کارگروه محتوای فضای مجازی و کارگروه مُد و لباس  در حال فعالیت است، در آئین‌نامه عفاف و حجاب مسئولیت از ما برداشته‌شده و بر عهده وزارت کشور و مشخصاً استانداری است و 26 دستگاه درزمینهٔ عفاف و حجاب مسئولیت دارند.

وی با اشاره به فعالیت‌های قرارگاه 19 دی بیان کرد: این قرارگاه برای کمک به موضوع عفاف و حجاب تشکیل شد و ریاست آن بر عهده آیت‌الله سعیدی است، شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تا 5 سال پیش زیر نظر وزارت ارشاد فعالیت می‌کرد و پس‌ازآن این مسئولیت به بنیاد شهید واگذار شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم گفت: قم سومین شهر آپارتمان‌نشین در کشور است  اما متاسفانه بدون فرهنگ‌سازی در حوزه آپارتمان‌نشینی با معضلات جدی روبرو خواهیم بود که باید برای آن برنامه‌ریزی کنیم. معضلات بحث آپارتمان‌نشینی در جلسات شورای فرهنگ عمومی مطرح شد و مصوبات خوبی داشت، موضوع کارگروه مساجد نیز مطرح شد که موضوع تعالی مسجد مطرح و چندین جلسه برگزار شد.

حسینی کاشانی بابیان اینکه موضوع عفاف و حجاب دغدغه همه دستگاه‌هاست، افزود: در زمینهٔ ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در استان نیازمند کمک اصحاب رسانه هستیم، در جلسه شورای فرهنگ عمومی درباره سردر مغازه‌ها صحبت شد و بیش از 50 درصد اتحادیه‌ها موظف شدند پیش از استعلام اسم نام‌گذاری انجام نشود.

وی خاطرنشان کرد: حمایت‌ها از مؤسسات قرآنی طرح محور است و مؤسساتی که طرح‌های مناسبی داشتند مورد حمایت قرار گرفتند، همچنین بر‌اساس قانون حمایت‌های لازم از این مؤسسات انجام می‌شود و بحث انرژی آن‌ها رایگان است، سنت حسنه‌ای در 5 سال شورای توسعه قرآن داشتیم و تاکنون 60 فعال و فرهیخته قرآنی در شورای توسعه قرآن مورد تقدیر قرار گرفتند.

انتهای پیام/78023

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز شورای فرهنگ عمومی عفاف و حجاب استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۱۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موسی غضنفرآبادی: ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب را برطرف کردیم

موسی غضنفرآبادی، رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در پاسخ به اینکه لایحه حجاب و عفاف در چه مرحله‌ای قرار دارد، گفت: «یک سری ابهاماتی که شورای نگهبان گرفته است را برطرف کرده‌ایم. انشاالله به رای کمیسیون می‌گذاریم و به شورا می‌فرستیم.»

به گزارش دیده‌بان ایران؛ پس از اجرای طرح «نور» و بازگشت مجدد گشت ارشاد، مناقشات حقوقی را مبنی براینکه وقتی لایحه حجاب و عفاف در مرحله رفت و آمد میان مجلس و شورای نگهبان قرار دارد، چگونه نیروی انتظامی گشت‌های ارشاد را دوباره به خیابان‎ها آورده، ایجاد کرده است.

موسی غضنفرآبادی، رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در پاسخ به اینکه لایحه حجاب و عفاف در چه مرحله‌ای قرار دارد گفت: «یک سری ابهاماتی که شورای نگهبان گرفته است را برطرف کرده‌ایم. انشاالله به رای کمیسیون می‌گذاریم و به شورا می‌فرستیم.»

وی در واکنش به بازگشت مجدد گشت ارشاد عنوان کرد: «قانون دارند. بر اساس قانون می‌توانند.»

غضنفرآبادی در پاسخ به اینکه گشت ارشاد براساس کدام قانون است گفت: «قانونی که مصوب کردند ... (مکث می‌کند) فکر می‌کنم شورای عالی انقلاب فرهنگی، دقیق یادم نیست.»

این نماینده مجلس درخصوص اینکه چرا با وجود تصویب نشدن لایجه حجاب و عفاف، گشت ارشاد مجدد بازگشته است، اظهار کرد: «از خودشان بپرسید.»

غضنفرآبادی در پاسخ به اینکه آیا مخالف گشت ارشاد است، گفت: «خیر، هرچه قانون بگوید باید به آن عمل کنیم.»

دیگر خبرها

  • ضرورت مشارکت همه جانبه متولیان عفاف و حجاب در جامعه
  • بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از فراجا برای اجرای طرح عفاف و حجاب
  • دشمنان برای رواج بی حیایی و بی عفتی در جامعه تلاش می کنند
  • آمریکا هزینه سنگینی برای انحراف ذهن و فکر دختران ما داده است
  • بهترین زمان برای نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب دوران کودکی و نوجوانی است
  • توسعه فعالیت‌‌های فرهنگی حوزه عفاف و حجاب در مرکزی
  • یاری شهروندان به پلیس در اجرای قانون حجاب
  • ایجاد مرکز عرضه پوشاک حجاب و کالای عفیفانه در تهران
  • حمایت نمازگزاران خرم آبادی از اجرای طرح نورفراجا
  • موسی غضنفرآبادی: ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب را برطرف کردیم