Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان آذربایجان ‌غربی با توجه به ظرفیت‌های منطقه قابلیت توسعه بخش صنعت و گسترش صادرات محصولات صنعتی به کشورهای هم‌جوار را داشته و صنایع پايین‌دست پتروشیمی، صنایع دانش‌بنیان، صنایع شیمیایی و سلولزی، صنایع کانی غیرفلزی و معدنی، اکتشافات و معادن، صنايع تبديلي و صنایع غذایی و دارویی، صنایع فلزی، الکترونیک و سرمایه‌گذاری‌های مرتبط با بخش نیرو از صنايع داراي مزيت اين استان مي باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست-در اين راستا روابط عمومي بانك صنعت و معدن با كامران نوجوان مدير استاني آذربايجان غربي و رييس شعبه اروميه اين بانك در خصوص وضعيت صنايع استان، نحوه حمايت بانك از واحدهاي توليدي و برنامه هاي آتي اين مديريت در راستاي بهبود شاخص هاي عملكردي به گفتگو نشسته كه در ادامه مي آيد:

1- در راستاي تحقق شعار سال"توليد، پشتيباني ها و مانع زدايي ها" چه برنامه هايي داريد؟
حمايت حداكثري از توليد، پشتيباني عملي از توليد كنندگان و كارآفرينان و رفع موانع و مشكلات اداري و كاهش بروكراسي سرلوحه تمامي فعاليت هاي اين مديريت است.
2- مهمترين سياست ها و استراتژيهاي شعبه در سال 1400 چيست؟
تعامل و هماهنگي سازنده با مديران و مسؤلان سازمان هاي استان به جهت هم افزايي در حمايت، پشتيباني و رفع موانع بخش توليد، شناسايي، بازاريابي، حفظ و جلب اعتماد مشتريان وفادار، تامين سرمايه در گردش واحدهاي توليدي با اولويت واحدهاي دانش بنيان و صادرات محور به ويژه صنايع تبديلي، تامين منابع جهت تكميل طرحهاي نيمه تمام صنعتي و معدني و همچنين واحدهاي نيمه فعال، احياء واحدهاي راكد، تلاش حداكثري براي وصول مطالبات معوق، فروش و واگذاري اموال مازاد تمليكي، بهره مندي مشتريان از خدمات بانكداري ديجيتال و توانمند سازي نيروي انساني از اهم سياست هاي مديريت استاني آذربايجان غربي است.
3- مهمترين اقدامات انجام شده در سال 99 چه بوده است و چه ميزان درتحقق برنامه هاي سال گذشته موفق بوده ايد، دلايل موفقيتتان چه بوده است ؟
بهبود و رشد شاخص هاي عملكرد؛ به طوريكه منجر به كاهش 1/13 درصدي ريسك عملياتي نسبت به سال 98 شده در همين دوره سپرده ها 2/69 درصد و اعتبارات اسنادي و ضمانت نامه ها 7/79 درصد،كارمزدها 5/405 درصد، وصولي ها 5/27 درصد و پرداخت تسهيلات 44 درصد، نسبت به پايان سال 98 رشد داشته است .
4- با توجه به مشكلات ناشي از تحريم هاي ظالمانه و شيوع ويروس كرونا چه اقدامات و راهكارهايي براي حمايت از توليدكنندگان استان خود داريد؟
تحريم هاي ظالمانه و شيوع ويروس كرونا موجب افزايش نرخ مواد اوليه مانند اقلام فولادي، پتروشيمي و قطعات مختلف گرديده است لذا به همان ميزان سرمايه درگردش مورد نياز واحدهاي توليدي نيز افزايش يافته است لذا با برنامه ريزي صورت گرفته و با حمايت مديريت ارشد بانك و تلاش همكاران از تمامي ظرفيتهاي موجود از جمله افزايش سپرده هاي چهارگانه و وصول مطالبات معوق همچنين فروش و واگذاري اموال تمليكي مازاد، منابع لازم جهت تامين سرمايه در گردش واحدهاي توليدي فراهم گرديده كه با ارزيابي و اعتبارسنجي سريع توام با دقت در اختيار واحدهاي استان قرار گرفته است. همچنين در راستاي مبارزه با ويروس منحوس كرونا، بانك صنعت و معدن در استان آذربايجان غربي اقدام به ارائه خدمات مالي با قيد فوريت به واحدهاي توليد كننده محصولات بهداشتي و پزشكي مرتبط نموده و در اين مدت نسبت به پرداخت تسهيلات سرمايه در گردش به مبلغ 850 ميليارد ريال و پذيرش سرمايه ثابت به مبلغ 700 ميليارد ريال براي واحدهاي مذكور نموده است.
5- پس از تدوين سياستهاي اعتباري و راهبردي بانك در سال1400، براي اجراي مؤثر سياست ها و به منظور ايجاد هم افزايي و چابك سازي سازمان، چه اقداماتي را مؤثر مي دانيد؟
توانمند سازي نيروي انساني ،گردش شغلي و تاكيد بر آموزش مستمر همچنين ايجاد فضاي تبادل دانش و تجارب در جلسات و هم انديشي هاي روزانه و مشاركت تمامي همكاران در ارائه پيشنهادات كاري در هم افزايي و چابك سازي بسيار موثر بوده كه نتايج آن در بهبود شاخص ها عملكردي تحقق مي يابد.
6- براي اجراي حاكميت شركتي و بانكداري ديجيتال چه اقداماتي در شعبه تحت مديريت شما صورت گرفته است؟
به منظور حمايت همه جانبه از صنعتگران، معدن كاران و كارآفرينان و همچنين به منظور ایجاد زیر ساخت‌های بانکداری دیجیتال و تسهیل در ارائه خدمات نوین بانکی به مشتریان، خدمات و محصولات سامانه پات (پذیرش اینترنتی درخواست تسهیلات)، سدف (سامانه دیجیتال فرایندی)، هدف (همراه دیجیتال فرایندی) و ساحب (سامانه اعتبارات حدی بانکی) راه اندازي شده وآموزش و مشاوره هاي لازم در اين خصوص قابل ارايه است .
7- از چه روشهايي براي جذب منابع بيشتر در استان استفاده مي كنيد؟
توسعه و تنوع سبد خدمات، جلب اعتماد مشتريان از طريق ارائه خدمات به صورت شفاف و رفتار صادقانه از جمله راهكارهاي اين مقوله است.
8- وضعيت استان از نظر توسعه صنعتي چگونه است و شما چه پتانسيل هايي را براي توسعه صنعتي و اقتصادي استان مي شناسيد؟
استان آذربايجان غربي طي ساليان طولاني گذشته يكي از مناطق كم برخوردار در حوزه صنعتي بوده و بهره چنداني از اين بخش نداشته است سالهاي اخير با حمايت و تشويق سرمايه گذاران روند توسعه صنعتي و توليدي در اين استان نيز سرعت گرفته و امروزه با محوريت صنايع كوچك گام هاي بلندي برداشته شده است. استان آذربايجان غربي يكي از قطب هاي كشاورزي كشور بوده و صنايع تبديلي مرتبط در توسعه استان نقش مهمي داشته كه علاوه بر تامين نيازهاي داخلي سهم خوبي در بخش صادرات و ارزآوري دارند. اين استان همچنين داراي منابع غني معدني بوده كه از نظر تعداد معادن رتبه 6 و از لحاظ تنوع رتبه3 كشور را دارد ، عليرغم اين موضوع از نظر اكتشاف و بهره برداري از آنها نسبت به ساير استانها در وضعيت مطلوبي قرار ندارد و توجه ويژه به اين بخش مي تواند كمك شاياني به توسعه صنعتي استان نمايد. اين استان باتوجه به برخورداري از موقعيت ممتاز جغرافيايي و همجواري با 3 كشور تركيه، عراق و آذربايجان و نزديكي به كشور ارمنستان به عنوان يك مزيت رقابتي در صادرات محصولات صنعتي، معدني و تجاري، پتانسيل تبديل شدن به يك استان صنعتي را دارد. يكي ديگر از پتانسيل هاي موجود اين استان وجود منطقه آزاد مي باشد كه توجه بيشتر به اين موضوع و تشويق بيشتر سرمايه گذران داخلي و خارجي به سرمايه گذاري در اين منطقه نيز موجب توسعه صنعتي استان خواهد شد. در ادامه بانك صنعت و معدن نيز باتوجه به رسالت وجودي خود و نظر به توانايي هاي بالقوه خود مي تواند در راستاي حمايت از صنايع راهبردي و پيشران از طريق ارائه خدمات مالي و مشاوره اي به اين شركتها موجبات شكوفايي بيشتر واحدها در زمينه توسعه صنعتي استان گردد.
9- براي وصول مطالبات چه برنامه و راهكاري داريد؟
برنامه هاي وصول مطالبات در چند بخش به شرح ذيل صورت مي گيرد:
تخصيص بهينه منابع جديد از طريق ارزيابي دقيق و اعتبارسنجي مشتريان بعنوان برنامه اصلي جهت وصول به موقع مطالبات همچنين جلوگيري از ايجاد مطالبات معوق، پيگيري اداري و مذاكره و ارتباط مستمر با مشتريان به صورت منظم در دستور كار روزانه قرار دارد .
البته با توجه به شرايط اقتصادي كه ناشي از جنگ اقتصادي و اعمال تحريم هاي ظالمانه و در عين حال شيوع ويروس منحوس كرونا و لزوم حمايت دستگاههاي اجرايي از واحدهاي توليدي، اين مديريت نيز به تبعيت از سياستهاي حاكميتي به منظور حفظ اشتغال و رونق توليد، درك منطقي ،كارشناسي و عارضه يابي در خصوص واحدهاي مشكل دار ازظرفيت هاي موجود از جمله دستورالعملهاي ابلاغي، استفاده از اختيارات ستاد اقتصاد مقاومتي و كارگروه تسهيل و رفع موانع توليد در راستاي تعيين تكليف و تسهيل شرايط وصول مطالبات معوق بهره مي گيرد.
در مواردي كه مشتري عليرغم مساعدتها و تعاملات بدون ارائه دليل منطقي از بازپرداخت تسهبلات امتناع ورزد به ناچار از راهكارهاي قانوني از طريق مراجع قضايي و ثبتي در خصوص وثايق خارج از طرح و شناسايي ساير اموال بدهكاران البته با ملاحظات "عدم توقف توليد"صورت مي گيرد.
10- چه برنامه هايي براي ارائه خدمات هر چه بهتر به مشتريان داريد؟براي افزايش كارمزدها چه راهكارهايي داريد؟
تنوع سبد خدمات از جمله استفاده از پرداخت تسهيلات در قالب خريد دين، همچنين پرداخت تسهيلات صرفاً از طريق گشايش اعتبار اسنادي ريالي و تشويق مشتريان جهت استفاده از خدمات ارزي در دستور كار قراردارد كه موجب تحقق100 درصدي برنامه كارمزدهاي دريافتي در سال جاري گرديده است اگرچه قانع به آن نيستيم و اهداف بالاتري مدنظر مي باشد كه با تلاش جمعي محقق مي گردد.
11- با توجه به افزايش سطح اختيارات شعب، تعامل شما با ستاد بانك چگونه است و چه انتظاري از ستاد داريد؟
شرايط تورمي و افزايش نرخ مواد اوليه، موجب افزايش مبالغ سرمايه گذاري و سرمايه در گردش بخش توليد گرديده است و همين موضوع باعث افزايش ميزان تسهيلات درخواستي مشتريان شده است لذا با توجه به افزايش سطح اختيارات تسريع در اخذ تصميم موجب رضايت مشتريان خواهد شد، همچنين در مواردي نيز كه خارج از اختيارات استان مي باشند در اسرع وقت گزارش مربوطه جهت اخذ تصميم به اركان اعتباري بانك ارجاع مي گردد كه با همكاري شايسته و با تعامل بسيار سازنده با همكاران ستاد بانك در كوتاهترين زمان ممكن مصوبات لازم اخذ مي گردد به طوريكه افزايش سطح اختيارات و تعامل بسيار سازنده موجود موجبات رشد شاخصهاي عملياتي در استان گرديده است.

12- تعامل شما با مقامات ارشد استاني نظير(استانداري، وزارت اموراقتصادي و دارائي و وزارت صنعت، معدن و تجارت) چگونه است؟
ارتباط بسيار خوبي با مقامات استاني برقرار گرديده است و موجب هم افزايي در توسعه و رونق بخش توليد در استان گرديده و در نتيجه اين تعامل بخش قابل توجهي از مطالبات معوق بانك وصول شده كه مجدداً در اختيار واحدهاي توليدي فعال استان قرار گرفته و بخشي ديگر از مطالبات نيز در راستاي حفظ اشتغال و عدم توقف توليد، تعين تكليف گرديده است كه موجبات احياء و فعال شدن تعداد زيادي از طرحهاي راكد گرديده است.
13- به نظر شما نقش نيروي انساني كارآمد در موفقيت و برتري شعب چيست؟ برنامه شما براي افزايش سطح مهارت و دانش كاركنان مجموعه خود و فرآيند جانشين پروري چيست؟
بدون شك، كارايي نيروي انساني نقش اصلي و اساسي در فعاليت بانك دارد لذا افزايش سطح كارايي ارتباط مستقيم با بهبود فعاليت هاي بانك داشته و در اين راستا ضمن افزايش آموزش و تقويت توانايي همكاران از طريق شركت در دوره هاي آموزشي ضمن خدمت و انتقال تجارب و تبادل دانش به صورت تيمي در بين همكاران ، گردش شغلي و مشاركت تمامي پرسنل در تمامي فرايندها صورت مي گيرد به طوريكه اداره امور با خرد جمعي به انجام مي رسد.
14- روشهاي شما براي استفاده از ايده ها و پيشنهادات همكارانتان در جهت بهبود فعاليتهاي شعبه چيست؟
پيشنهادات و ايده هاي همكاران با رعايت ضوابط و مقررات جاري به صورت روزانه و مستمر در اخذ تصميمات لحاظ مي گردد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پرداخت تسهیلات واحدهای تولیدی آذربایجان غربی سرمایه در گردش واحدهای تولید مطالبات معوق نیروی انسانی وصول مطالبات ارائه خدمات توسعه صنعتی رفع موانع افزایش سطح هم افزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۱۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان

وزیر نیرو با بیان اینکه برنامه تعمیرات اغلب نیروگاه‌های کشور به پایان رسیده است، افزود: تا نیمه اردیبهشت‌ماه با اتمام فعالیت‌های پیش‌بینی شده در این بخش، تمامی نیروگاه‌های کشور با حداکثر ظرفیت به استقبال روزهای اوج مصرف برق تابستان خواهند رفت.

به گزارش ایسنا، علی‌اکبر محرابیان در جریان بازدید از شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران گفت: با توجه به شروع فصل گرم سال در حال آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید برق پایدار و مطمئن در سراسر کشور هستیم.

وی با اشاره به اینکه از سال گذشته 180 پروژه در بخش‌های توسعه نیروگاه‌ها، افزایش و اصلاح شبکه و مدیریت مصرف برق برای تامین برق پایدار پیک تابستان امسال در دستور کار قرار گرفته است، ادامه داد: در همین راستا از مهم‌ترین اقدامات صنعت برق آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در روزهای اوج مصرف تابستان است.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران نقش بسیار مهم و برجسته‌ای را برای تعمیرات، آماده‌سازی و ارتقای توان تولیدی نیروگاه‌های کشور بر عهده دارد، گفت: همکاران این مجموعه در طی چند ماه اخیر و حتی در ایام تعطیلات نوروز به صورت بی‌وقفه در تلاش بودند تا با آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور مردم دغدغه‌ای برای تامین برق تابستان امسال نداشته باشند.

محرابیان اضافه کرد: از جمله پروژه‌های مهم در حال اجرای این شرکت بازسازی کامل واحد یک 225 مگاواتی نیروگاه برقابی رودبار لرستان است. این واحد سال گذشته دچار مشکلات اساسی شده و نیاز به تعمیرات اساسی داشت. با توجه به اینکه تجربه انجام این پروژه در کشور وجود نداشت، برخی معتقد بودند که اجرای این طرح در داخل کشور امکان‌پذیر نیست و بایستی برای بازسازی آن از پیمانکاران و مشاوران خارجی استفاده کنیم.

وی افزود: براساس پیشنهادات پیش‌بینی شده بود که با توجه به هزینه تعمیرات و شیوه کار بایستی حداقل 1.5 سال این واحد را از مدار خارج کنیم. اما با اعتماد به متخصصان شرکت تعمیرات نیروگاهی و انجام این کار توسط این مجموعه، هم اکنون پروژه بازسازی واحد یک نیروگاه رودبار با حداقل زمان در حال انجام است.

وزیر نیرو تاکید کرد: همکاران شرکت به صورت سه شیفت مشغول به فعالیت هستند تا این واحد در موعد مقرر به مدار تولید بازگردد. خوشبختانه سد لرستان نیز در وضعیت آب‌گیری بسیار مناسبی است که با اتمام این پروژه بخشی از ظرفیت نیروگاه‌های برقابی کشور به کمک شبکه سراسری برق کشور خواهد آمد.

محرابیان با بیان اینکه تعمیرات اغلب نیروگاه‌های کشور به پایان رسیده است، گفت: در حال حاضر بیش از 90 درصد برنامه‌های این بخش محقق شده است و تا نیمه اردیبهشت‌ماه به اتمام فعالیت‌های پیش‌بینی شده در این بخش، تمامی نیروگاه‌های کشور با حداکثر ظرفیت به استقبال روزهای اوج مصرف برق امسال خواهند رفت. 

شرکت برق حرارتی پیشتاز حمایت از تولید بار اول در کشور

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه شرکت مادرتخصصی برق حرارتی در حوزه تولید بار اول در کشور پیشتاز است، افزود: این شرکت توانسته است بیشترین حجم قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان را داشته باشد و با همکاری شرکت برق حرارتی و دانش‌بنیان‌ها قطعات بسیار خوبی در حوزه صنعت نیروگاهی برای اولین بار در کشور ساخته شده است.

وزیر نیرو با بیان اینکه بیش از 95 درصد تجهیزات و قطعات نیروگاه‌های حرارتی و برقابی ساخت داخل است، ادامه داد: در حوزه تجدیدپذیرها نیز در حال افزایش سهم ساخت داخل هستیم. واحدهای بسیار خوبی در کشور در حال توسعه است تا بتوانیم در حوزه نیروگاه‌های تجدیدپذیر و به ویژه واحدهای خورشیدی به خودکفایی کاملی دست پیدا کنیم.

محرابیان با اشاره به اینکه صنعت نیروگاهی کشور بخش زیادی از حجم صادرات خدمات فنی و مهندسی را به خود اختصاص داده است، گفت: این بخش علاوه بر اینکه تاکنون نیروگاه‌های زیادی را در خارج از کشور احداث کرده است، در حوزه تعمیرات و بازسازی نیروگاه‌های موجود نیز مشغول به فعالیت است.

وی اظهار کرد: واحدهای نیروگاهی که عمدتا توسط شرکت‌های غربی و آمریکایی ساخته شده است هم اکنون توسط متخصصان ایرانی در حال تعمیرات، نوسازی و بازسازی هستند و وابستگی این کشورها به سمت صنعت برق کشور افزایش یافته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فعالیت۷۰هزار کارگردرگرگان/کارگران نقش مهمی درتولیدومهارتورم دارند
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • نراقی: فردا دانشجویان ایران در حمایت از خیزش دانشگاهیان آمریکا و اروپا تجمع می‌کنند
  • تاکید بر جذب منابع پایدار و افزایش سهم بازار محور همایش بررسی عملکرد و تبیین اهداف واحدهای بانک ملی ایران در سال ۱۴۰۳
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
  • آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در تابستان/ تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان خواهد یافت
  • نقش مهم تعاونی ها در جهش تولید
  • افزایش ۲۰ درصدی تعداد نمونه‌های بانک خون بند ناف در سیستان و بلوچستان
  • فعالیت ۲۱ بانک نشا در آمل/کشت مکانیزه ۲۴ هزار هکتاری