Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/زنجان با حضور مدیرکل تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضائیه، اداره تصفیه و امور ورشکستگی دادگستری استان زنجان افتتاح شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط‌عمومی دادگستری استان زنجان، سیدمحمدعلی نوایی شامگاه دیروز (۲۹ دی‌ماه) در حاشیه آیین افتتاح اداره تصفیه و امور ورشکستگی دادگستری استان زنجان، اظهار کرد: در حال حاضر در پنج کلانشهر، اداره تصفیه و امور ورشکستگی راه‌اندازی و فعال هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: قانون تصفیه به سال ۱۳۱۸ برمی‌گردد و امروز صرفاً در پنج کلانشهر، اداره تصفیه و امور ورشکستگی فعال هستند و امیدواریم در ادامه شاهد راه‌اندازی این اداره در سایر استان‌ها باشیم.

نوایی با اشاره به اینکه ایجاد شعب ویژه اداره تصفیه و امور ورشکستگی در محاکم و تجدید نظر برای بهبود فرآیند رسیدگی و صدور احکام دقیق بسیار موثر است، افزود: محاکم در رسیدگی به پرونده‌ها با موضوع ورشکستگی توجه مضاعف داشته باشند؛ چراکه با این کار از ورود حجم قابل توجهی از پرونده به اداره تصفیه و امور ورشکستگی جلوگیری خواهد شد.

مدیرکل اداره تصفیه و امور ورشکستگی قوه قضائیه بر ضرورت برگزاری دوره آموزشی برای کارکنان این اداره و نیز قضات و کارکنان محاکم تاکید کرد و گفت: آشنایی با قوانین، مقررات و تسلط بر امور و استفاده از نیروهای متخصص برای ارائه خدمات دقیق و سریع مورد توجه قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: در خصوص اعلام ورشکستگی و یا ادامه فعالیت شرکت‌ها و واحدهای تولیدی از این به بعد مسئولیت با اداره تصفیه و امور ورشکستگی استان است و این اداره تصفیه است که اعلام می‌کند شرکت‌ها دچار ورشکستگی شده و یا باید به فعالیت خود ادامه دهند.

نوایی اظهار کرد: صلاحیت اداره تصفیه صرفاً موضوع ورشکستگی شرکت‌ها نیست، بلکه موضوع انحلال شرکت‌ها هم در صلاحیت این اداره است که توجه به این امر نیز باید مورد توجه باشد.

رئیس اداره تصفیه و امور ورشکستگی دادگستری استان زنجان نیز در ادامه این مراسم، گفت: در حال حاضر ۲۰ پرونده با موضوع اعلام ورشکستگی در استان تشکیل شده که اداره تصفیه و امور ورشکستگی استان با جدیت و به‌ صورت دقیق به این پرونده‌ها رسیدگی و تعیین تکلیف خواهد کرد.

محمدتقی فتحی با بیان اینکه زنجان در مقایسه با سایر استان‌ها که استان‌های صنعتی و دارای واحدهای تولیدی بزرگ و قابل توجهی هستند، استان صنعتی نیست و خوشبختانه در استان پرونده مهم و سنگین با موضوع ورشکستگی نداریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دادگستری استان زنجان زنجان استانی اجتماعی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۲۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان

شهرام کرمی رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه در نشست کمیته برنامه‌ریزی دادگستری کل استان کرمانشاه که با حضور معاونین، رؤسا و دادستان‌های حوزه‌های قضائی این استان به منظور بررسی سند تحول قضائی و چگونگی اجرایی شدن برنامه‌های عملیاتی سال ۱۴۰۳ برگزار شد، گفت : نسخه سند تحول قوه قضائیه بروز رسانی شده است.

وی با اشاره بر ضرورت اجرایی شدن سند تحول قضائی، افزود: برنامه‌های عملیاتی سال جاری باید به صورت تفکیک شده برای هر یک از مجریان تعیین و مراحل مختلف اجرای آن به دقت پیگیری شود تا به نتیجه مطلوب برسیم.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه خطاب به کمیته برنامه‌ریزی دادگستری این استان با تاکید بر مطالعه کامل سند تحول قضائی، بیان کرد: این سند مانند قانون اساسی برای قوه قضائیه است، لذا مطالعه آن الزامی است و ضرورت دارد علاوه بر اجرایی کردن و عمل به مفاد آن، ایده‌ها و پیشنهاد‌های خود را در جهت بهبود عملکرد دستگاه قضائی ارائه دهید.

کرمی به تاکید رئیس قوه قضائیه در خصوص انتخاب عادلانه کارشناسان بر اساس قرعه کشی اشاره کرد و گفت: ارجاع پرونده‌ها به صورت سنتی بستری فسادزا بود، لذا قرعه کشی میان کارشناسان از طریق سامانه ارجاع راهی عادلانه برای انتخاب کارشناسان جهت کارشناسی پرونده‌های قضائی است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه دادگستری استان کرمانشاه تا پایان فروردین سال جاری با استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان آمار شایسته‌ای در این زمینه کسب کرده است.

کرمی بر رعایت نظم و انضباط اداری تاکید کرد و ادامه داد: تمام کارکنان قضائی و اداری این استان باید ضمن رعایت دقیق نظم و انضباط اداری جهت ترویج و رونق بخشی آن تلاش کنند، چرا که یکی از عوامل رضایت‌مندی مراجعین داشتن نظم، انضباط اداری و تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها است.

وی با اشاره به اقدامات دادگستری استان در راستای تحقق شعار سال تحت عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت: از هر ایده‌ای در این استان که قابلیت اجرایی داشته باشد استقبال می‌کنیم.

کرمی به تاکید چندین ساله مقام معظم رهبری بر رونق تولید و اقتصاد اشاره کرد و افزود: دادگستری استان در جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی همواره به دنبال ارائه راهکار و کمک جهت رفع موانع و مشکلات واحد‌های تولیدی، جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌ها و بیکاری کارگران است.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه در بخش دیگری از سخنانش با اعلام حمایت قاطع دستگاه قضائی استان از طرح نور فراجا، گفت: این طرح یک تکلیف قانونی، شرعی و مورد تأکید ولی امر مسلمین است که بایستی با رویکرد پیشگیرانه، مدیریت شایسته، صبر و بردباری انجام شود.

وی تاکید کرد: به طور یقین حمایت قضائی از اقدامات اجرایی فراجا در اجرای این طرح وظیفه قانونی دستگاه قضا است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشکستگی
  • ضرورت شفافیت عملکرد قضات
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشستگی با حمایت قضایی
  • رسیدگی به ۳ هزار پرونده موضوع ماده ۴۷۷
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان
  • گلایه رئیس‌ دادگستری زنجان از وضعیت بد نگهداری اموال دولتی
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • مسئولان در قبال بیت‌المال باید پاسخگو باشند