Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی شعبانی روز پنجشنبه در کارگروه نظارت و پیگیری حقوق عامه که در دادسرای قزوین برگزار شد، افزود: اهمیت باغستان سنتی قزوین برای همه کم و بیش روشن است و حفظ آن برای استان و کشور آثار و برکات زیادی دارد.

وی همچنین گفت: باید برنامه ریزی برای حفاظت از باغستان با تشکیل کارگروه فنی صورت گیرد تا کار علمی و فنی را در این عرصه شاهد باشیم و در قالب آن بتوانیم مشکلات را حل کنیم وگرنه جلسات متعدد دستگاه‌ها خروجی اثرگذاری را در پی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شعبانی اضافه کرد: در حال حاضر در شورای باغستان، شهرداری قزوین، حفاظت از محیط زیست، میراث فرهنگی و جهاد کشاورزی به عنوان متولیان این گنجینه سبز مطرح هستند اما هیچکدام تکلیف و وظیفه اثرگذاری ندارند تا ما بتوانیم با متخلف و کوتاهی کننده در این حوزه برخورد کنیم.

این مسوول قضایی گفت: باغستان سنتی قزوین بیش از هزار سال دارای مالکان خصوصی بوده و با برنامه دولتی نمی توان آن را مدیریت کرد و خودش هزار سال خود را حفظ کرده است.

وی همچنین اضافه کرد: ورود دولت به این حوزه کار اشتباهی است مگر اینکه جاذبه برای صاحبان آن ایجاد کنند و مشکلات آنها را مرتفع نماید.

شعبانی گفت: هردستگاهی در حوزه اختیارات خود باید در این زمینه تلاش کند تا از وضعیت فعلی بیرون بیاییم وگرنه با این روند، مشکلات باغستان سنتی قزوینبه صورت ریشه ای حل نخواهد شد.

باغستان سنتی قزوین در گذشته نه چندان دور چهار هزار هکتار بوده که در حال حاضر حدود ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از آن باقی مانده است.

به گفته کارشناسان و فعالان محیط زیست، ۵۰ درصد عرصه باقی مانده از باغستان نیز در حال نابودی است.

برچسب‌ها دادگستری رسانه استان قزوین قوه قضاییه باغستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دادگستری رسانه استان قزوین دادگستری رسانه استان قزوین قوه قضاییه باغستان باغستان سنتی قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۲۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار وزیر دادگستری با رییس کانون فدرال سردفتران روسیه

وزیر دادگستری با رییس کانون فدرال سردفتران روسیه دیدار کرد.

به گزارش ایسنا، امین حسین رحیمی وزیر دادگستری صبح امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ میزبان کنستانتین کورسیک رییس کانون فدرال سردفتران روسیه و هیت همراه بود.

وزیر دادگستری در این دیدار اظهار داشت: سطح روابط حقوقی و قضایی ایران و روسیه در سال‌های اخیر رشد قابل قبولی داشته که در این زمینه موافقتنامه‌های حقوقی و قضایی متعددی نیز بین دو کشور امضا و اجرایی شده است.

رحیمی با اشاره به سفر وزیر دادگستری روسیه به کشورمان در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: در این سفر نشست‌ها و جلسات تخصصی بین نمایندگان دو کشور انجام شد که ماحصل آن توسعه و ارتقای سطح روابط حقوقی و قضایی دو کشور است، برگزاری اجلاس حقوقی بزرگ سنت پترزبورگ در روسیه نیز اتفاق بزرگی بود که منجر به تفاهمات و همگرایی بیشتر دو کشور شده است.

وی با تاکید بر لزوم اشتراک‌گذاری تجارب دو کشور در حوزه حقوقی و قضایی اظهار داشت: ایران و روسیه در خصوص مسایل بین‌المللی از جمله موضوع ترورسیم و تحریم‌های ظالمانه آمریکا مواضع مشترک و سازنده‌ای اتخاذ کرده‌اند، همچنین در خصوص جنایات رژیم جعلی اسراییل در غزه و کشتار و زنان و کوکان نیز دو کشور موضع شفاف و مشترکی دارند.

وزیر دادگستری در بخش دیگری از سخنان خود در دیدار با کنستانتین کورسیک اظهار داشت: در ایران مردم این امکان را دارند که در خصوص اموال غیرمنقول اقدام به معاملات غیررسمی و سنتی نمایند که این موضوع ضمن ایجاد مشکلات متعدد، سبب افزایش ورودی پرونده‌های قضایی و شکایت در محاکم شده، از این رو پیگیر تصویب قانونی هستیم تا همه معاملات اموال غیرمنقول نیز به صورت رسمی ثبت شوند زیرا هرچه تعاملات حقوقی مردم به صورت رسمی ثبت شود، اطمینان خاطر و امنیت بیشتری را برای جامعه و مردم به ارمغان می‌آورد.

کنستانتین کورسیک رییس کانون فدرال سردفتران روسیه نیز در ابتدای این دیدار ضمن ابراز خشنودی از دیدارهای انجام شده با مقامات حقوقی و قضایی کشورمان، سطح مناسبات حقوقی و قضایی دو کشور را دارای اهمیت برشمرد و گفت: در دیدار با مقامات سازمان ثبت اسناد و املاک ایران، راه‌های ارتقای تعاملات را بررسی کردیم، با توجه به اینکه تعداد زیادی از اتباع ایرانی در روسیه فعالیت دارند، تلاش داریم ضمن هماهنگی با مقامات سازمان ثبت اسناد و املاک ایران، با ارایه خدمات مناسب بستر فعالیت و آسایش شهروندان دو کشور را فراهم آوریم.

وی همچنین بر اهتمام کشورش در استفاده از تکنولوژی روز دنیا در حوزه ثبت اسناد و املاک خبر داد و اظهار امیدواری کرد از تجارب و برنامه‌های جمهوری اسلامی ایران در حوزه حقوقی قضایی بخصوص ثبت اسناد و املاک بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دیدار وزیر دادگستری با رییس کانون فدرال سردفتران روسیه
  • مولدسازی دارایی‌ها سیاستی کارآمد برای حل مشکلات محلات کم‌برخوردار ارومیه
  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • دستگیری 5 نفر دیگر از اعضای شورای شهر سردشت
  • دستگاه قضایی پیگیر حقوق مالباختگان شرکت‌های خودرویی در قزوین
  • ریسک ورود به پرونده شرکت های خودرویی را پذیرفتیم
  • واحدهای آلاینده سمنان زیر ذره‌بین دستگاه قضا
  • رییس کل دادگستری قزوین منصوب شد
  • پیشرفت‌های شهرداری مبارکه نتیجه تعامل موثر با شورای شهر است
  • رئیس کل دادگستری قزوین منصوب شد