Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران؛ مهدی حج – موفقیت دربازارهای مالی از جمله بورس، کریپتوکارنسی و یا فارکس شانسی نبوده و بایستی که سطح اطلاعات خود را همیشه افزایش داده و یا بروز نگه دارید، تا در این زمینه موفق شوید. یکی از راه‌های موفقیت در این راه برای افرادِ علاقمند، خواندن کتاب‌های تحلیل تکنیکال است.

هرکس که قصد دارد در این بازار دوام بیاورد و سود کسب کند بایستی دائم در حال یادگیری باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 یکی از روش‌های تحلیل، تحلیل تکنیکال می‌باشد. تحلیل تکنیکال تحلیلی مبتنی بر رفتارهای بازار از طریق مطالعه نمودار قیمت، میانگین متحرک قیمت‌ها، حجم معاملات، شکل‌گیری الگوها و سایر شاخص‌های تکنیکال می‌باشد.

در ادامه قصد داریم کتاب‌هایی که به یادگیری تحلیل تکنیکال کمک می‌کند را به شما معرفی کنیم:

1)کتاب تحلیل تکنیکال نوشته جان مورفی

 

این کتاب یکی از معروف‌ترین و کاربردی‌ترین کتاب‌ها در زمینه‌ی آموزشِ تحلیل تکنیکال است و چندین سال در بین پرفروش‌ترین کتب آموزشی در زمینه سرمایه‌گذاری در بازارهای مالی بوده و به چند زبان مختلف ترجمه شده است. یکی از بهترین ترجمه‌های فارسی موجود، ترجمه آقایان فراهانی‌فرد و قاسمی است.

کتاب جان مورفی شامل ۱۸ فصل است که در هر فصل یکی از روش‌‌های تحلیل تکنیکال آموزش داده شده است. فصل های ابتدایی کتاب در مورد انواع نمودارهای تحلیل تکنیکال و خطوط روند، حمایت و مقاومت به طور کامل بحث شده است. از فصل پنجم به بعد مطالب کتاب کمی سنگین‌تر و تخصصی‌تر می‌شود. در هر یک از این فصول یکی از روش‌های تحلیل تکنیکال مانند: امواج الیوت، الگوهای شمعی، الگوهای برگشتی و ادامه‌دهنده و… بررسی می‌شود.

 

2)کتاب سیستم معاملاتی ایچیموکو در بازارهای سرمایه

 

کتاب سیستم معاملاتی ایچیموکو نوشته مانش پاتل یکی از کتاب‌های مرجع در زمینه ایچیموکو است. مثال‌های این کتاب از بازار فارکس است. برای درک راحت‌تر مطالب کتاب بهتر است با اصطلاحات فارکس و همچنین نمودارهای شمعی آشنا باشید. در کتاب سیستم معاملاتی ایچیموکو اجزای ایچیموکو به طور کامل شرح داده می‌شود. استراتژی‌های این روش معاملاتی بررسی می‌شود. همچنین در این کتاب عناصر زمانی ایچیموکو، روا‌‌ن‌شناسی ایچیموکو و معامله روزانه با این روش مطرح شده است.

اندیکاتور ایچیموکو که آن را نمودار ابری ایچیموکو می‌نامند، ازجمله ابزارهای تحلیل تکنیکال است. این اندیکاتور توسط هوسودا گوئیچی که روزنامه نگاری ژاپنی بود، در دهه ۱۹۳۰ میلادی ابداع شد.

 

3)کتاب معامله با ابزار فیبوناتچی

این کتاب در ۱۷ فصل به استفاده از فیبوناچی در قیمت و زمان پرداخته و مجموعه بی‌نظیری از تجربیات خانم کارولین بوردون را به رخ کشیده است. فیبوناچی و درصدهای فیبوناچی و استفاده از آن در بازارهای مالی از سالیان خیلی دور حتی قبل از اینکه این ابزار وارد مباحث بازار سرمایه و نمودارهای مالی شوند، مرسوم بوده است و مردم بدون این‌که از این درصدها اطلاعی داشته باشند به صورت اتوماتیک روی این درصدها شروع به خرید و فروش به صورت ناآگاهانه می‌کردند. این خود یکی از دلایل مهم و ضروری برای درک فیبوناچی است.

 

4)کتاب هنر معامله با چنگال اندروز

این کتاب حاصل سال‌ها فعالیت مولفین در زمینه تحلیل و معامله با ابزار خط میانی اندروز است که بیش‌تر با نام چنگال اندروز شهرت دارد. چنگال اندروز ارتباط ریاضی بین سه نقطه چرخش پشت هم است که می‌تواند نشان‌دهنده‌ی برآیند نیروهای وارد بر قیمت باشد و به کمک این ابزار می‌توان ستاپ‌های معاملاتی با احتمال موفقیت زیاد را در بازارهای مالی مختلف طراحی نمود.

 

5)کتاب واگرایی‌ها

کتاب واگرایی‌ها نوشته نیما آزادی، سومین کتاب از مجموعه چهار جلدی این نویسنده است. در این کتاب مبحث واگرایی‌ها به خوبی و با زبانی قابل فهم توضیح داده شده است.

واگرایی‌ها یکی از انواع روش‌های پرکاربرد در تحلیل تکنیکال سهام و حتی سایر دارایی‌های مالی مثل ارز می‌باشند. انواع واگرایی‌ها می‌توانند بین روند قیمت یک ابزار مالی و یک شاخص تکنیکال یا هر داده مالی دیگر نمایان شوند. با این حال واگرایی در تحلیل تکنیکال بازار سهام بین اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال و روند قیمت سهام‌ها شناسایی می‌شود و مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هدف تحلیل‌گران از آشنا شدن با مفهوم واگرایی مشاهده یک نوع وارونگی بین نمودار قیمت و نمودار اندیکاتور است، چرا که این اتفاق شناسایی اولیه برگشت روند و معکوس شدن آن را ممکن می‌سازد و این سیگنال صادر شده می‌تواند سودهای سرشاری را به همراه داشته باشد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: تحلیل تکنیکال بازارهای مالی واگرایی ها کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۳۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد تاغزار‌های استان سمنان دچار آفت است

سفیدک و شپشک تاغ نوعی بیماری انگلی است و موجب خشکیدن تدریجی درختان می‌شود و هرس درختان آلوده تنها راه مقابله با برخی بیماری‌های درختان از جمله این انگل است.

برای مبارزه با آفت شپشک و سفیدک، درختان آلوده کف بر شده و پس از مدتی درختان دوباره جست زنی کرده و منطقه با درختان جوان و سالم تاغ احیا می‌شود و چوب درختان قطع شده در صنایعی مانند تهیه سرکه چوب برای تقویت اراضی کشاورزی و باغی، تولید پودر برای استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی و صنایع تولید آجر و سفال ساختمانی استفاده می‌شود.

رییس اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری سمنان گفت: برخی آفت‌های موجود در طبیعت مفید هستند و مبارزه شیمیایی با یک نوع آفت مضر می‌تواند موجب از بین رفتن آفت‌های مفید شود، بر همین اساس بهترین روش مبارزه با آفت‌های تاغ استان سمنان در دست پیگیری است.

حمیدرضا عبدوس ادامه داد: روش مبارزه با آفت‌ها در طبیعت مهم است و نمی‌توان برای از بین بردن یک گونه مضر آفت بدون بررسی تمام جنبه‌ها به سمپاشی اقدام کرد، چرا که با از بین رفتن آفت‌های مفید، زمینه طغیان بسیاری از آفت‌های مضر فراهم می‌شود.

وی اضافه کرد: دخالت کمتر در طبیعت راهکار مهم و موثر در حفظ توازن طبیعت است و با توجه به محدودیت‌هایی که در استفاده سموم شیمیایی برای نابودی آفت‌ها در طبیعت وجود دارد، راهکار‌های زیستی و مکانیکی برای مبارزه پیگیری می‌شود.

به گفته این مسئول، آفت‌های مفید و مضر همواره در طبیعت وجود دارند و زمانی که گیاه قوی باشد قادر به دفع آفت‌های مضر است و زمانی که تضعیف شود، آفت بر آن غلبه می‌کند.

وی اظهار کرد: تغییرات اقلیمی، گرمایش زمین و خشکسالی و کاهش بارندگی از عوامل مهم در تضعیف گیاه و مغلوب شدنش در مقابله با آفت است.

رییس اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: ملخ کوهان‌دار از دیگر آفت‌های تاغزار‌ها محسوب می‌شود که اکنون تاغزار‌های رضا آباد خارتوران شاهرود درگیر این آفت است و مبارزه زیستی برای از بین بردن آفت در حال اجراست.

بهترین زمان مبارزه با ملخ کوهان‌دار مرحله پورگی است، چرا که حشره فاقد قدرت پرواز و زمینه لازم برای مبارزه با این ملخ‌ها فراهم است، پوره‌های ملخ کوهان‌دار تاغ در فصل بهار از کپسول‌های تخم گذاری شده در داخل ماسه‌های بادی بیرون آمده و موجب از بین رفتن و خشکیدن گیاه می‌شود که به منظور جلوگیری از نابودی مرتع، هر ساله در فصل بهار در صورت مشاهده کانون‌های آلوده به سرعت اقدامات لازم برای مبارزه با آنها صورت می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • واریز ۳ مطالبه مالی معلمان تا پایان اردیبهشت
  •  معرفی کتاب های بازار مالی
  • تحلیل وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • خراسان جنوبی گنجینه ناشناخته سرمایه گذاری /اکسپو سکوی پرتاب توسعه
  • موزه نادر، خانه‌ای برای ادب‌ورزی/ مهمانی هر روز هفته با یار مهربان
  • ۴۰ درصد تاغزار‌های استان سمنان دچار آفت است
  • معلمان نمونه کردستان معرفی شدند
  • روش‌های تمیز کردن فرش روشن
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • راهنمای خرید کتاب 504 + معرفی و دانلود 504