Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی با هدف بهینه‌سازی مصرف آب کشاورزی ۱۳.۲ میلیارد تومان برای طرح‌های آب و خاک سبزوار طی سال جاری هزینه شده است.

مدیر جهاد کشاورزی سبزوار گفت: تخصیص تسهیلات کم‌بهره جهت اجرای پروژه‌ها گامی موثر در راستای مدیریت بهینه آب در مزرعه و توسعه سیستم‌های نوین آبیاری است.

علی‌اصغر امانیان با اشاره به ضرورت بومی‌سازی و توجه بیشتر به قابلیت‌های اقلیمی هر منطقه در فرآیند سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی در خصوص اجرای طرح‌های آبی و خاکی در این شهرستان اضافه کرد : از ابتدای سال ۲۳ طرح انتقال آب به متراژ ۶۳ کیلومتر با اعتبار ۸۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اجرا شده که از این میزان ۶۶ میلیارد ریال آن از محل منابع بلاعوض دولتی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طی سال‌های گذشته افزون بر ۶.۵ هزار هکتار از اراضی سبزوار به آبیاری نوین مجهز شده که موجب مصرف بهینه آب و افزایش بهره‌وری بخش کشاورزی شده است.

بر اساس اعلام روابط عمومی جهاد کشاورزی سبزوار وی با بیان اینکه یک‌چهارم آب کشاورزی سبزوار از قنوات تامین می‌شود و این منطقه دارای ۱۰۱۲ رشته قنات.به طول ۱۱۵۵ کیلومتر و آب دهی ۴۸۰۰ لیتر در ثانیه است، اضافه کرد: همچنین از محل اعتبارات آب و خاک شهرستان ۲۴ رشته قنات سبزوار با هزینه ۴.۵ میلیارد تومان از راه ارائه کمک بلاعوض دولت و خودیاری کشاورزان از ابتدای سال جاری احیا و مرمت شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها آب و خاک سبزوار خبرهای شهرستان سبزوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۵۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد

معاون مالی و اقتصادی شهرداری قم گفت: پروژه منوریل از پارک‌سوار شمالی تا مصلی برای تکمیل به هشت هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که جمع هزینه‌های صرف شده به ۱۲ هزار میلیارد تومان خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، مهرداد توکلی‌مقدم امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم که در ساختمان شهید زین الدین برگزار شد با اشاره به لایحه شهرداری قم به منظور گرفتن مجوز شورای شهر در فعال کردن کارگاه منوریل اظهار کرد: شهرداری قم با سه شرط اجرای این پروژه را پذیرفته که حل شدن مشکلات حقوقی و قراردادی از جمله آن است.

وی افزود: این پروژه برای راه اندازی تا مصلی به ۸ همت اعتبار نیاز دارد که در مجموع هزینه این مقدار از اجرای پروژه به ۱۲ همت خواهد رسید.

محمدرضا انگشت‌باف، مدیرعامل سازمان قطار شهری شهرداری قم نیز در این جلسه با اشاره به اقداماتی مانند برق‌دار کردن پست ۶۳ کیلوولت برق برای این پروژه، اضافه کرد: ارزش ریالی امروز این پست برق ۶۰۰ میلیارد تومان است.

وی با اشاره به جمع بندی مسائل پروژه و ارسال مدارک به شورای عالی فنی کشور تاکید کرد: جلسه شورای عالی فنی کشور ساعت ۱۵ امروز برگزار خواهد شد و پیش بینی ما مصوب شدن پروژه منوریل است.

مدیرعامل سازمان قطار شهری قم با اشاره به اینکه آخرین توافق شهرداری قم و پیمانکار منوریل مربوط به سال ۱۳۹۶ است، تصریح کرد: در سال ۱۳۸۸ که این پروژه آغاز شده، ۸۳ میلیون یورو ۶۳۰ میلیارد ریال هزینه توافق شده بود که بر این مبنا قیمت هر کیلومتر منوریل ۲۵ میلیون یورو محاسبه شده بود.

انگشت‌باف اضافه کرد: ادعای پیمانکار این بود که قسمت ارزی پروژه به ۲۳۲ میلیون یورو برسد که در نهایت این عدد را به ۱۸۵ میلیون یورو رساندیم.

وی ادامه داد: این اعداد برای تکمیل پروژه منوریل به میزان ۶.۸ کیلومتر تصمیم گیری شده و از پارک سوار شمالی تا مصلی قدس را دربرمی گیرد. بر این مبنا نیاز مالی این پروژه ۱۱۰ میلیون یورو و ۱,۲۰۰ میلیارد تومان است. بر اساس این برآورد منوریل برای قم کیلومتر ۳۴ میلیون یورو تمام خواهد شد.

سیدمرتضی سقائیان‌نژاد، شهردار قم نیز در این جلسه گفت: با مصوبه شورای شهر در واقع مشکلات مبنا و کمیسیون به عنوان کنسرسیوم پیمانکاران را در شورای عالی فنی کشور برای ۶.۸ کیلومتر از پروژه حل می‌کنیم.

وی تاکید کرد: مسئله اصلی این است که باید برای عبور از مقابل حرم مطهر چاره اندیشی کنیم چرا که اگر بعد از این مصوبات نتوانیم این مشکل را حل کنیم، برای بار دوم به مسائل جدی تری برخورد خواهیم کرد.

محسن محرری، رئیس شورای اسلامی شهر قم نیز در این جلسه با بیان اینکه به طور قطع عبور منوریل از مقابل حرم مطهر مشکلات فنی و اجتماعی زیادی خواهد داشت اظهار کرد: مصوبه شورای شهر نباید به حدود اجرای پروژه منحصر شود چرا که حل کردن این مسائل زمان بر است و ممکن است شدنی نباشد.

وی معتقد است حدود اجرای پروژه منوریل باید به گونه‌ای طراحی شود که علاوه بر تعیین تکلیف این پروژه نیمه تمام، احداث خط دوم متروی قم را زیر سوال نبرد.

به گزارش ایمنا، در نهایت شورای اسلامی شهر قم، فعال کردن کارگاه منوریل قم و هزینه کرد مدیریت شهری برای این موضوع را با شروطی مانند اختصاص اراضی ۷۴ هکتاری به عنوان معوض، تصویب کرد.

کد خبر 751114

دیگر خبرها

  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی
  • هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان
  • ادعای جنجالی علیه شهردار تهران؛ پرداخت ۲۵/۵ میلیارد تومانی کمک هزینه مسکن؟ +تصویر
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت برای بهبود وضع هوا و کاهش فلر
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • هوشمندسازی ساختمان: خانه‌ای که فراتر از تصورات شماست