Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، آیین اختتامیه پانزدهمین جشنواره جوان موسیقی شامگاه پنجشنبه ۳۰ دی ماه از طریق پلتفورم اینستاگرام این جشنواره و با قرائت پیام محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین اعلام اسامی برگزیدگان برگزار شد.

در ادامه این مراسم، محمود سالاری، معاون هنری وزیر فرهنگ اظهار داشت: جهان امروز، جهان آینده پژوهی و آینده نگری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشورهای پیشرو نسبت به جهان امروز و آینده نگرانند. فرهنگ و هنر با توجه به جوانان آینده اش تامین می‌شود همچنان که در بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب آمده؛ جوانان محور تحول و تمدن سازی هستند.

وی ادامه داد: جشنواره موسیقی جوان در ایران اسلامی حکایت از این دارد که توجه به آینده و جوانان یکی از اصلی ترین برنامه هایی است که در نظام جمهوری اسلامی به آن اهمیت داده می شود، به همین جهت است که چنین جشنواره‌هایی از اهمیت بالایی برخوردارند.

سالاری بیان کرد: این جشنواره‌ها ۵۰ الی ۶۰ سال آینده موسیقی را بیمه می‌کنند و هر سال که برگزار می‌شود این امید را بیشتر و به دورتر پرتاب می کند. جوانان و نوجوانانی که با هنر خودشان این معرکه را گرما بخشیده‌اند؛ به عبارتی بیمه کننده موسیقی ایران در حوزه موسیقی نواحی، دستگاهی و موسیقی جهان در حوزه کلاسیک و آهنگسازی هستند.

به گفته معاون وزیر فرهنگ، این چهار بخش اصلی در جشنواره حضور دارد و شاهد آثار برجسته ای بودیم که نشان از هنر و ذوق ایرانی در حوزه‌های مختلف دارد و هوش سرشار جوان ایرانی را به رخ می کشد.

سالاری با تبریک به برگزیدگان جشنواره پانزدهم موسیقی جوان، خاطر نشان کرد: امیدوارم در سال های آتی شاهد آثار برجسته‌تر و قوی‌تری در حوزه هنر موسیقی ایرانی و کلاسیک باشیم.

به آینده موسیقی ایران امیدواریم

به گزارش ایرنا، بعد از سخنان معاون هنری وزیر فرهنگ،  محمد الهیاری، سرپرست دفتر موسیقی وزارت فرهنگ اظهار داشت: آینده از آن جوانان است. این جمله ای است که در هر محفلی که می نشینیم، گفت و گو یا برنامه ریزی می‌کنیم، بر زبان آورده می شود و هر اتفاقی که برای آینده کشور می افتد بخشی از اتکای ما به جوانان است.

وی ادامه داد: در کشور ۱۵ دوره است که جشنواره ملی موسیقی جوان برگزار می شود. جشنواره‌ای که هدف اصلی‌اش استعدادیابی و معرفی آینده‌های موسیقی ایران است. شاید کمترین جشنواره‌ای در حوزه موسیقی داشته باشیم که این چنین تعداد قابل توجهی از اساتید حوزه موسیقی به عنوان داور، کار جوان ترها را نظارت و ارزش گذاری کنند، نقاط ضعف و قوت شان را بگویند و همه با یک امیدواری از آینده موسیقی ایران در گونه های مختلف صحبت می کنند.

الهیاری تاکید کرد: وقتی استعدادهای جوان را می بینیم که در حال شکوفایی و جلوه کردن هستند، به اینکه آینده موسیقی ایران می تواند آینده امیداور کننده ای باشد، امیدوارم می‌شویم.

الهیاری ابراز امیدواری کرد که جشنواره ملی موسیقی جوان در سال های آتی هم پررونق تر از این دوره و دوره های گذشته به مسیر خودش ادامه دهد و همه امیدوار باشیم به اینکه نسل جوانی که معرفی می شود، نسلی باشد که با موسیقی ایرانی و نواحی، موسیقی که ریشه در آداب و آیین های ما دارد به خوبی آشنا شوند و فرزندان این سرزمین را تربیت کنند.


حمایت وزارت فرهنگ از جشنواره موسیقی جوان

در ادامه نماهنگی از داوری های جشنواره پانزدهم موسیقی جوان پخش شد و سپس هومان اسعدی، دبیر پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان، گفت: امروز بعد از نزدیک به ۱۰ ماه تلاش بی وقفه از شروع برگزاری، در مراسم اختتامیه پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان هستیم. بی شک جشنواره موسیقی جوان یکی از مهمترین رویدادهای هنری و موسیقایی ایران محسوب می‌شود که هدفش کشف و شناسایی استعدادهای جوان در حوزه های مختلف موسیقی از موسیقی نواحی اقوام مختلف ایران گرفته تا موسیقی کلاسیک ایرانی و همینطور کلاسیک اروپایی است.

وی با بیان اینکه جشنواره در ابعاد مختلف موسیقی جدی و هنری این فعالیت داشته و دارد، ادامه داد: موجب خوشحالی است که امسال با وجود شرایط، تعداد آثار ارسال شده به دبیرخانه جشنواره از تمام ادوار پیشین بیشتر بود و حدود ۲ هزار و ۵۰۰ اثر در حوزه های مختلف به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.

به گفته دبیر جشنواره موسیقی جوان، در این دوره مانند دوره‌های قبل، بخش‌های سابق را داشتیم اما بخش جدیدی تحت عنوان آهنگسازی هم به این جشنواره اضافه شد که علیرغم اینکه اولین دوره بود، استقبال بسیار خوبی شد.

وی خاطرنشان کرد: در این جشنواره بیش از ۱۰۰ شاخه مختلف ساز و آواز با احتساب موسیقی دستگاهی، کلاسیک غربی و موسیقی اقوام نواحی مختلف ایران داشتیم. هیأت‌های داوری جشنواره به صورت تخصصی داوری ها را انجام می دهند که بیش از ۱۱۰ نفر از اساتید موسیقی ایران، هیأت‌های داوری جشنواره را تشکیل می‌دهند. این جشنواره اگرچه به روال سال های قبل کمی تاخیر داشت اما با تلاش بسیار همکارانم در انجمن موسیقی ایران و ستاد جشنواره به نحو شایسته‌ای برگزار شد.

اسعدی ادامه داد: جشنواره موسیقی جوان با حمایت های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان متولی فرهنگ و هنر موسیقی در ایران برگزار می‌شود. یکی ازم همترین نقاط قوت جشنواره این است که با حمایت دولت به طور کامل برگزار می‌شود اما در امور تخصصی و فنی به اهل فن سپرده شد.

به گزارش ایرنا، در این دوره از جشنواره ملی موسیقی جوان در بخش موسیقی دستگاهی هزار و ۱۲۰ خواننده و نوازنده، در بخش موسیقی کلاسیک ۴۱۰ نوازنده، در بخش موسیقی نواحی ۷۷۰ نوازنده و خواننده، در بخش آفرینش در تکنوازی ۶۰ نوازنده و در بخش آهنگسازی ۱۰۰ آهنگساز شرکت کرده‌اند که بعد از ارزیابی و بررسی آثار توسط هیئت‌های داوری ۲۹۴ نفر در بخش موسیقی دستگاهی و ۱۳۷ نفر در بخش موسیقی کلاسیک به مرحله نهایی راه یافتند و پس از اتمام داوری، اسامی برگزیدگان در مراسم اختتامیه امشب اعلام می شود.

برچسب‌ها جشنواره موسیقی جوان محمد اله یاری محمود سالاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جشنواره موسیقی جوان محمد اله یاری محمود سالاری جشنواره موسیقی جوان محمد اله یاری محمود سالاری جشنواره ملی موسیقی جوان جشنواره موسیقی جوان موسیقی جوان برگزار می شود بخش موسیقی موسیقی ایران آینده موسیقی وزیر فرهنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۶۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمربی پرسپولیس: شجاع، جوان، پرانرژی!

به گزارش "ورزش سه"، در شرایطی که پرسپولیس با هدایت اوسمار نتایج قابل قبولی کسب کرده و با اختلاف یک امتیاز نسبت به استقلال صدرنشین در رتبه دوم قرار دارد، صحبت‌های مختلفی درباره آینده نیمکت پرسپولیس برای فصل آینده مطرح می‌شود. اسماعیل حلالی، پیشکسوت پرسپولیس، در گفتگویی با خبرنگار ما در خصوص عملکرد اوسمار و تمدید قرارداد او برای فصل آینده صحبت کرده که صحبت‌های او را در ادامه می‌خوانیم:

عملکرد اوسمار در پرسپولیس را چطور ارزیابی می‌کنید؟
از نظر من اوسمار سرمربی نیست، بلکه شخصی است که می‌تواند به تمرینات تیم ایده‌های خوبی بدهد. من احساس می‌کنم هر چه جلوتر می‌رویم، مشخص می‌شود او فردی نیست که خودش نسخه بنویسد و خودش هم اجرا کند. شرایط سرمربی با شرایط تمرین دهنده یا مربی تیم خیلی تفاوت دارد؛ یک دستیار استرس خیلی کمتری دارد و راحت‌تر می‌تواند کمک کند.

اما بسیاری معتقدند شرایط تیم نسبت به نیم فصل اول بهتر شده است.
درست است که در نیم فصل دوم شاهد تغییرات تاکتیکی زیادی نسبت به دوره آقای گل محمدی بودیم و بازی تیم متنوع‌تر شد اما قسمتی از این موضوع به جذب بازیکنان جدید مربوط بوده است. پرسپولیس در نیم فصل مهره‌های خوبی در اختیار گرفت و باعث شد دست سرمربی بازتر شود. این تیم در حال حاضر چند بازیکن توانمند در اختیار دارد که با آنها خلاهایی که در نیم فصل اول وجود داشت، پر کرده است.

در مورد شخصیت و کیفیت فنی اوسمار چه نظری دارید؟
در مجموع من فکر می‌کنم آقای اوسمار مربی خوبی است اما در جایگاه سرمربی به تجارب بیشتری نیاز دارد، چون پرسپولیس تیم بزرگی است و اینطور نیست که شما بتوانید در آن آزمون و خطا انجام بدهید. البته باید به این موضوع هم اشاره کنم که یکی از عوامل موفقیت اوسمار این بود که ایشان یک سال و نیم با بچه‌ها کار کرده بود و با شرایط روحی و فنی آنها آشنا بود. در واقع اگر او بدون آن شناخت سرمربی تیم می‌شد، با مشکلات عدیده‌ای روبرو می‌شد. قسمت عمده‌ای از موفقیت نسبی او به شناخت از بازیکنان و مجموعه پرسپولیس برمی‌گردد.

آیا با تمدید قرارداد اوسمار برای فصل آینده مخالف هستید؟
اگر بتوانیم یک مربی قوی‌تر بیاوریم، بهتر است ایشان به جایگاه قبلی خود بازگردد اما اگر شرایط طوری باشد که نتوانیم با مربی بزرگ‌تری کار کنیم، اوسمار گزینه بدی نیست. البته ادامه همکاری با اوسمار به عنوان سرمربی، مقداری آزمون و خطا و ریسک دارد؛ شاید خیلی بترکانیم و شاید هم موفق عمل نکنیم.

منظور شما از مربی بزرگ، مربی خارجی است؟ 
هم می‌تواند خارجی باشد و هم ایرانی. ما مربیان تجربه پس داده ایرانی داریم که می‌توانند به پرسپولیس کمک کنند؛ مثل مهدی تارتار که فوق‌العاده عمل کرده است. درست است که او جوان است اما ۱۲-۱۳ سال در بالاترین سطح کار کرده و امسال هم با بچه‌هایی که قراردادهای پایینی دارند و اوایل فوتبالشان است، عرض اندام می‌کند. قطعاً چنین سرمربی در پرسپولیس با چنین تشکیلاتی بهتر از این هم ایفای نقش خواهد کرد. در واقع ما در کشور خودمان هم مربیان خوبی داریم اما باید چشمان‌مان را باز کنیم.

اگر انتخاب مربی خارجی باشد، چطور؟
اگر قرار است مربی خارجی بیاوریم هم باید به این موضوع دقت کنیم که شخصی را نیاوریم که ۴ سال است در خانه نشسته یا سن و سال خیلی بالایی دارد الان دوره سرمربیان ۴۰-۵۰ ساله‌ است و تیم‌ها به دنبال مربیان اکتیو و شجاع هستند. نباید مربی‌ای بیاوریم که هر سه چهار روز یک‌بار مجبور باشیم او را به دکتر ببریم؛ چنین مربی‌ای انرژی و توان لازم را ندارد. من فکر می‌کنم اگر پرسپولیس قصد جذب مربی خارجی داشته باشد، به کسی نیاز دارد که از نظر فنی و مدیریتی در سطح برانکو باشد.

دیگر خبرها

  • محمد خزاعی مطرح کرد؛تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • رئیس سازمان سینمایی: تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • خزاعی: تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • سرمربی پرسپولیس: شجاع، جوان، پرانرژی!
  • تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • تشکیل شورا فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • شکل‌گیری امید‌آفرینی در جامعه پس از مشاهده دستاوردهای پژوهشی سمپادی‌ها
  • کمک ۳۴۰ میلیارد ریالی خیرین البرزی در طرح پنجره‌های امید
  • هنرمند پیشکسوت خراسان شمالی به سوی خانه ابدی بدرقه شد
  • استاد موسیقی شمال خراسان را بهتر بشناسیم