Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جنوب استان کرمان گفت: در حال حاضر تمامی راه‌های اصلی و فرعی در جنوب کرمان به غیر از ۹ محور فرعی که به علت طغیان رودخانه‌ها با توجه به وضعیت موجود اجازه هیچ‌گونه عملیات راهداری و ورود دستگاه‌های سنگین راهداری را نمی‌دهند، باز است. 

مجتبی محمودی از فعال بودن ۱۰ اکیپ در مناطق سیل زده جنوب کرمان خبر داد و گفت : در مناطق آسیب دیده ۵۵ دستگاه سنگین و۵۱ سبک در حال انجام عملیات راهداری است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هر هفت شهرستان درگیر هستند افزود: در حال حاضر تمامی راه‌های اصلی و فرعی در جنوب کرمان غیر از ۹ محور فرعی که به علت طغیان رودخانه با توجه به وضعیت موجود اجازه هیچ گونه عملیات راهداری و ورود دستگاه‌های سنگین راهداری را نمی دهد باز هستند.
سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای جنوب استان کرمان گفت : تا کنون ۵۵ میلیارد تومان به جسم جاده، ابنیه فنی و سیل بند های حاشیه جاده در جنوب کرمان خسارت وارد شده است. 
وی اصلاح ورودی و خروجی پلها، اصلاح آب شستگی پل‌ها، ‌ترمیم ابنیه فنی و دریواسیون ها خسارت اصلی را از جمله اقدامات ابتدایی در حوزه راههای مناطق سیل زده عنوان کرد و گفت : خسارت اساسی به ۱۰۰ کیلو متر راه روستایی در این مناطق وارد شده است .
 محمودی به بیان اینکه محور ورودی شهر زهکلوت بعلت شدت سیلاب و تخریب ۲۰۰ متر از جاده در این محل ورودی در حال حاظر ارتباط و تردد از طریق راه کنار گذر انجام شده است افزود :  دستگاه‌ها و تیم‌های راهداری در حال حاضر در مسیر زهکلوت به دلگان در حال ترمیم آبنماهای آسیب دیده هستند.

در ادامه خداداد مقبلی معاون ساخت و توسعه راه‌های فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور در این جلسه  هم در این جلسه گفت :
حدود دو هزار روستای کشور راهشان بر اثر سیل آسیب دیده و مسدود شده بود که الان فقط 12 روستا راه مسدود شده دارند.
وی با بیان اینکه دلیل مسدود بودن راه این 12 روستا جریان داشتن آب است که به محض فروکش کردن آب بلافاصله بازگشایی می‌شود گفت: حدود 48 آبنما خسارت دیده که 50 میلیارد تومان برای بازسازی و ترمیم آن اعتبار لازم است.
معاون ساخت و توسعه راه‌های فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به اینکه حدود 100 دستگاه پل نیز در راه‌های روستایی آسیب دیده و بعضاً کاملا تخریب شده افزود: 70 میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی آن لازم است.
وی با بیان اینکه حدود 300 متر پل‌سازی در راه‌های اصلی و روستایی باید انجام شود عنوان کرد: حدود 100 کیلومتر راه روستایی نیز بر اثر سیل و سیلاب دچار آبگرفتگی شدید شدند که باید ترمیم و آسفالت مجدد شود.
مقبلی با اشاره به اینکه عمده تخریب راه‌ها ناشی از آن است که بالادست رودخانه‌ها دست کاری شده و آب‌ها به یک سمت هدایت شدند گفت: حدود 30 میلیارد تومان اعتبار لازم است تا تنظیم بستر رودخانه‌ها انجام شود.
وی با بیان اینکه حدود 25 روز است که دستگاه‌ها و ماشین آلات سنگین راهداری در منطقه در حال فعالیت هستند که برخی از این دستگاه‌ها خراب شده و نیاز به تعمیر دارند افزود: حدود 140 پل نیاز به کف سازی داشته و اگر ترمیم نشوند در سیل بعدی قطعاً تخریب می‌شوند.
معاون ساخت و توسعه راه‌های فرعی و روستایی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به اینکه حدود 5 هزار تن آسفالت باید انجام شود تا راه‌ها در سیل بعدی تخریب نشود بیان کرد: مجموعا 450 میلیارد تومان اعتبار لازم داریم تا خسارات ایجاد شده ترمیم و بازسازی شود.
 به گزارش ایسنا در این نشست روسای ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستانهای جنوبی استان کرمان از مشکلات حوزه کاری خود گزارشی ارائه کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل جنوب کرمان راهداری و حمل ونقل جاده ای استانی اجتماعی راهداری و حمل ونقل جاده ای میلیارد تومان اعتبار راهداری و حمل اعتبار لازم جنوب کرمان دستگاه ها آسیب دیده راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۹۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه بیش از ۱۸ هزار دستگاه ناوگان سنگین به مرکز معاینه فنی جنوب کرمان

 حمیدرضا علیدادی سلیمانی  گفت: در سال ۱۴۰۲، تعداد ۱۸ هزار و ۵۶۵ دستگاه ناوگان سنگین به مرکز معاینه فنی جیرفت مراجعه کردند که این عدد نشان از رشد ۲۸ درصدی مراجعه به مرکز معاینه فنی سنگین در مقایسه با مدت مشابه در سال ۱۴۰۱ می‌باشد.

وی با اشاره به اینکه برای ارتقای ایمنی در تردد جاده‌ای، حفظ محیط زیست، کاهش ترافیک ناشی از نقص فنی خودرو در جاده‌ها کلیه وسایل نقلیه سنگین ملزم به داشتن برگه معاینه فنی خودرو هستند، افزود: از این تعداد معاینه فنی صورت گرفته، ۹ هزار و ۱۳۹ مورد قبولی مرتبه اول، ۴ هزار و ۵۷۷ مورد قبولی پس از اصلاح عیب و ۴ هزار و ۸۴۹ دستگاه نیز در تست‌های مربوطه رد شدند. 

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جنوب کرمان با بیان اینکه هم اکنون  در جنوب کرمان فقط یک مرکز معاینه فنی فعال است که محل فعالیت آن در شهرستان جیرفت می‌باشد، ادامه داد: در این مرکز، علاوه بر بازدید‌های ظاهری، شامل: کیفیت آج لاستیک‌ها، شیشه‌ها ، آینه‌ها و چراغ‌ها، موارد ایمنی داخل خودرو، آزمون‌های مکانیزه، شامل: تست ترمز، لغزش جانبی چرخ‌ها، تست آلاینده‌ها، و تست نور نیز انجام می‌شود.

وی از کلیه رانندگان پرتلاش و زحمت کش خواست با مراجعه به موقع به مراکز معاینه فنی از سلامت خودروی خود مطلع شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • پایگاه امداد جاده‌ای اورژانس «حسن قشلاق» بهار کلنگ‌زنی شد
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • بهسازی و آسفالت جاده روستایی تنگ بابا احمد اندیکا+فیلم
  • انعقاد قرارداد ۲۰۰ میلیارد تومانی برای آسفالت و روکش راه‌های رفسنجان
  • همچنان حدود ۴۵ راه روستایی بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است
  • آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی
  • تعیین ۶۰۰ میلیون یورو اعتبار برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • بازگشایی ۴۵ کیلومتر از راه‌های مسدود شده در سیل ساردوئیه
  • مراجعه بیش از ۱۸ هزار دستگاه ناوگان سنگین به مرکز معاینه فنی جنوب کرمان