مولای ما، سردی زمستان این دنیا به دست تو بهار میشود
تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۹۲۴۰۰
باشگاه خبرنگاران جوان - در همه ادیان الهی به ظهور منجی آخرالزمان اشاره شده است. پیروان ادیان امیدوار به آمدن منجی عالم بشریت هستند تا با ظهورش جهان را پر از عدل و داد کرده و عدل و نیکی و فضلیتهای انسانی را که در بحبوحه حوادث گوناگون گم شده اند بار دیگر به جهان هدیه کند.
مشتاقان ظهور حضرت مهدی (عج) نیز در تمام ایام سال و به ویژه روزهای جمعه با دلی شکسته و چشمی گریان از درگاه خداوند طلب ظهور دارند تا با قدوم مبارک امام عصر (عج) حکومت جهانی عدل و خوبی حضرت در سراسر جهان تشکیل شود و جهان به آرامش برگردد.
بیشتر بخوانید
تا ظهور دولت عشق عاشقت می مانمکاربران فضای مجازی این هفته نیز به به رسم هر جمعه، دلتنگیها و دلنوشته هایشان برای فرج حضرت مهدی (عج) را با هشتگ #اللهم_عجل_لولیک_الفرج در شبکههای اجتماعی منتشر کردند که در ادامه تعدادی از این پستها را مشاهده میکنید:
انتهای پیام/
تبلیغات در خبربان
منبع: باشگاه خبرنگاران
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۲۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینکهای ویژه:
تهیه غذا
دومان سهند
خبر هوشمند فهام
کدام فروشگاههای بینالمللی امکان پرداخت با بیت کوین ارائه میدهند؟
کلینیک بتن ایران
فروش کفش
انجام کلیه خدمات اینستاگرام ارزان و واقعی
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
اجاره کلبه چوبی
بهترین شغلهای ۱۰ سال آینده ایران که بازار کار خوبی دارند
آی پی ثابت برای ترید
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
مایکروسافت در حال تست اندروید ۱۲/۱ برای ویندوز ۱۱ است
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
سفر به بهشت اردیبهشت، دشت دریاسر
خبر بعدی:
ظهور "هر 30 ساعت 1 میلیاردر" در دوره همه گیری کرونا
بحران جهانی همه گیری کووید-19 به نفع طبقه ثروتمندان جهان بوده و در طول دوره همه گیری به طور میانگین روزانه 1 میلیاردر به جهان افزوده شده است.
به گزارش عصرایران به نقل از سی ان ان، بر اساس تحلیلی که سازمان "آکسفام" در روز یکشنبه (دیروز) منتشر کرده، از سال 2020، 573 نفر به صفوف میلیاردرهای جهان پیوسته اند و مجموع آنها در سراسر جهان به 2668 نفر رسیده است.
این بدان معناست که تا کنون در طول همه گیری، به طور متوسط هر 30 ساعت یک میلیاردر جدید به جمع ثروتمندان جهان افزوده شده است.
این گزارش که بر اساس داده های گردآوری شده توسط نشریه آمریکایی "فوربس" جمع آوری شده است، به افزایش نابرابری در طول 2 سال گذشته می پردازد.
این گزارش همزمان با آغاز نشست سالانه مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوییس، که به گردهمایی برخی از ثروتمندترین و رهبران جهان معروف است، منتشر شده است.
بر اساس این گزارش در طول دوره همه گیری کرونا، مجموع دارایی خالص میلیاردرهای جهان با 3.8 تریلیون دلار ( یا 42 درصد) افزایش به 12.7 تریلیون دلار رسیده است.
بخش بزرگی از این رشد به دلیل افزایش شدید در بازارهای سهام بوده است که با کمک دولتها برای تسکین ضربه مالی به اقتصاد جهانی کمک کرده است.
بیشتر جهش ثروت در سال اول همهگیری رخ داده است. "مکس لاوسون" رییس سیاست نابرابری در "آکسفام"، با اعلام این مطلب گفت که پس از جهش سال اول کرونا، شیب افزایش ثروت میلیاردرهای جهان در سال دوم همه گیری کاهش یافته است.
آکسفام در گزارشی که ماه گذشته منتشر شد، گفت: نابرابری فزاینده در اثر همه گیری کرونا و افزایش قیمت مواد غذایی میتواند 263 میلیون نفر را در سال جاری (2022) به فقر شدید بکشاند و چندین دهه پیشرفت در فقرزدایی را معکوس کند.
لاوسون گفت: "من هرگز چنین رشد چشمگیری در فقر و رشد ثروت در یک لحظه در تاریخ ندیده بودم. این به افراد زیادی صدمه خواهد زد."
بر اساس گزارش آکسفام، در حالی که مصرف کنندگان در سراسر جهان با افزایش هزینه های انرژی و غذا دست و پنجه نرم می کنند، اما شرکت های این صنایع و مدیران آنها از افزایش قیمت ها سود می برند.
در 2 سال گذشته مجموع ثروت میلیاردرهای بخش غذا و تجارت کشاورزی، 382 میلیارد دلار (یا 45 درصد) افزایش یافته است و از سال 2020 حدود 62 میلیاردر در صنایع مواد غذایی جهان ایجاد شده است.
همچنین ارزش خالص همتایان آنها در بخشهای نفت، گاز و زغالسنگ از سال 2020 به میزان 53 میلیارد دلار( یا 24 درصد) افزایش یافته است.
در صنعت داروسازی نیز در 2 سال گذشته 40 میلیاردر جدید ظهور کرده که در خط مقدم نبرد علیه کووید-19 از میلیاردها دلار بودجه عمومی دولت ها برخوردار شده و ثروت خود را افزایش داده اند.
در بخش فناوری نیز میلیاردرهای زیادی از جمله 7 نفر از 10 ثروتمند جهان مانند ایلان ماسک از تسلا ، جف بزوس از آمازون و بیل گیتس از مایکروسافت در طول دوره همه گیری به طور قابل توجهی بر ثروتشان افزوده است.
این ثروتمندان طی 2 سال گذشته 436 میلیارد دلار به ثروت شان افزوده شده و مجموع ثروت 10 ثروتمند نخست دنیا به 934 میلیارد دلار رسیده است.
آکسفام برای مقابله با رشد بیسابقه نابرابری و کمک به کسانی که با افزایش قیمتها دست و پنجه نرم میکنند، به دولتها توصیه کرده از ثروتمندان و شرکتها مالیات بگیرند.
این سازمان خواستار مالیات موقت 90 درصدی بر سود مازاد شرکت ها و همچنین مالیات بر خالص ثروت میلیاردرها شده است.