Web Analytics Made Easy - Statcounter

آغاز اجرای طرح عرضه نان کامل با سبوس‌ گیری هفت درصد،  برگزاری دوی همگانی ، انجام ۸۵۰ مداخله تخصصی توسط  اورژانس اجتماعی قم، ارسال اخطار محیط زیستی به  ۴۹۰ واحد صنعتی، تصویب  توسعه ضلع شرقی حرم حضرت معصومه(س) در سفر هیات دولت به قم، اجرای طرح نظارت مردمی برای رصد کامل بازار محصولات کشاورزی، افزایش نرخ باسوادی به ۹۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصد از دیگر اخبار هفته گذشته قم است.

پرداخت هشت‌هزار میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید 

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: از ابتدای سال‌جاری تا پایان آذرماه به‌منظور حمایت از فعالان اقتصادی و فراهم کردن بسترهای مورد نیاز برای افزایش سطح تولید و اشتغال استان دربخش‌های تولیدی، حدود هشت‌هزار میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید در قم پرداخت شد.

محمود سیجانی هفته گذشته درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا،‌ بیان کرد:‌ طی ۹ ماه یاد شده بهره‌برداران ۱۲۳ واحد صنعتی فعال درقم برای دریافت تسهیلات به مبلغ ۱۱هزار و ۸۷۰ میلیارد ریال به بانک‌های عامل استان معرفی شدند که از این میان به بهره‌برداران ۹۸ واحد صنعتی حدود هشت‌ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد.

وی افزود: همچنین استاندار و سایر اعضای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قم از ابتدای سال‌جاری تا پایان آذرماه از ۷۲ واحد تولیدی مستقر در نواحی و شهرک‌های صنعتی استان بازدید به عمل آورند و تصمیم‌های لازم برای حمایت از این واحدها در راستای توسعه سطح تولید محصولات و رفع مشکل‌های پیش‌رو گرفته شد.

وی با اشاره به اهتمام مدیران دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قم برای حمایت از تولیدکنندگان، ادامه داد: همچنین در جریان این بازدیدهای میدانی با حضور مسئولان ارشد استان، ۲۶ واحد صنعتی با ایجاد اشتغال برای یکهزار و ۴۵۲ نفر و سرمایه‌گذاری ۱۰هزار و ۹۳۵ میلیارد ریال در سطح نواحی و شهرک‌های صنعتی قم به بهره‌برداری رسید.

اجرای طرح نظارت مردمی برای رصد کامل بازار محصولات کشاورزی 

رییس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت:‌ در راستای رصد هرچه دقیق‌تر بازار محصولات کشاورزی در استان درکنار حضور بازرسان ویژه از ظرفیت‌ نظارت مردمی در قالب گروه‌های جهادی، بسیج و سایر تشکل‌های علاقه‌مند به فعالیت در این عرصه،‌ استفاده خواهد شد.

محمد رضا حاجی‌رضا درگفت‌و گو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: یکی از ماموریت‌های مهم سازمان جهاد کشاورزی قم موضوع تامین امنیت غذایی مردم استان است که شامل برنامه‌ریزی و فعالیت در تمام بخش‌های تولید، توزیع و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت نظارت بر بازار در تامین امنیت غذایی مردم، افزود: به منظور مدیریت واحد درچرخه تولید تا توزیع محصولات کشاورزی، علاوه بر مساله تولید مواد غذایی مورد نیاز مردم، کار نظارت بر نحوه توزیع این محصولات نیز برعهده سازمان جهاد کشاورزی قرار گرفته‌است. 

وی ادامه داد: درجریان این نظارت‌ها به دنبال تسهیل بسترهای مورد نیاز برای تامین هرچه مطلوب‌تر محصولات غذایی مورد نیاز مردم به خصوص در رابطه با کالاهایی همچون گندم، برنج، گوشت، مرغ، تخم‌مرغ، شکر و سایر محصولات راهبردی هستیم.

ایجاد ۱۱۱ اشتغال جدید در قم 

 رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: با بازید و حمایت مالی از ۴۵ واحد صنعتی استان طی سال جاری، ۱۱۱ اشتغال جدید در این واحدها به وجود آمده است.

محمود سیجانی هفته گذشته در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در سالن جلسات استانداری قم، افزود: پرداخت ۲۳۵ میلیارد تومان تسهیلات به ۱۵ واحد صنعتی قم طی دو هفته گذشته نهایی شده و پرونده این واحدها به زودی به بانک های عامل معرفی خواهد شد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم اضافه کرد: در بخش جهاد کشاورزی نیز ۱۴۸ میلیارد تومان جذب تسهیلات جدید رونق تولید به بانک های عامل استان معرفی شده‌است.

تصویب توسعه ضلع شرقی حرم حضرت معصومه(س) 

معاون اجرایی حرم حضرت معصومه(س) گفت: در سفر اخیر هیات دولت به استان قم، توسعه ضلع شرقی حرم حضرت معصومه(س)، از پیشنهادات مسئولان حرم برای تصویب بود که جزو مصوبات سفر نیز قرار گرفت.

هادی محمودنژاد در نشست صمیمی تولیت و معاونان حرم حضرت معصومه(س) با اصحاب رسانه، افزود: منابع خوبی برای تکمیل و تملک بخشی از واحدهای تجاری که مرتبط با توسعه ضلع شرقی حرم حضرت معصومه(س) است، مصوب شده تا انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: منابع تکمیل توسعه ضلع شرقی حرم مطهر از سوی وزارت راه و شهرسازی و سازمان مجری طرح که مقرر کرده بودند، تامین خواهد شد.

وی اضافه کرد: توسعه ضلع شرقی حرم مطهر از کتابخانه آغاز شده و اکنون شبستان‌های پیامبر اعظم(ص) و حضرت فاطمه(س) نیز در قالب همین طرح در حال احداث است.

ثبت ۸۰ هزار درخواست مردمی در سفر رییس‌جمهور به قم

مسئول ستاد ارتباطات مردمی سفر رییس‌جمهور به قم گفت: ۸۰ هزار درخواست مردمی در سامانه سامد استان در سفر رییس ‎جمهور به قم ثبت و ۵۰ هزار مورد به دستگاه‌های اجرایی استان ارجاع شد.

 ابوالفضل بهرامیان در گفت و گویی افزود: در سفر ۲ روزه رییس‌جمهور و جمعی از اعضای هیات دولت به استان قم، کارکنان دستگاه‌های اجرایی در قالب سامانه ارتباطات دولت و مردم با شماره تلفن ۱۱۱، درخواست‌های مردمی را ثبت کردند و برای پیگیری به دستگاه‌های مسئول ارجاع دادند.

وی با بیان اینکه ۲۶ هزار تماس مردمی توسط کارکنان در ۲ نوبت صبح و عصر در روزهای نهم و دهم دی‌ماه ثبت شد، افزود: در هر نوبت ۳۰۰ تَن از کارکنان دستگاه‌های اجرایی از طریق تلفن ۱۱۱ پاسخگوی مردم بودند.

اجرای طرح ثبت قیمت تمام شده کالا 

معاون بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده و همزمان با سراسر کشور، طرح ثبت قیمت تمام شده در واحد تولیدی بر روی محصولات در قم اجرا می‌شود.

امیرحسین پروان هفته گذشته درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، ضمن اشاره به فایده‌های ثبت قیمت تمام شده بر روی کالا، بیان کرد: این اقدام به منظور جلوگیری از تخلف‌های احتمالی در هنگام عرضه و توزیع کالا، صورت می‌گیرد که بر مبنای آن باید قیمت تمام شده محصول به اضافه سود کارخانه بر روی آن ثبت شود.

وی افزود: در این روش، خریداران نهایی باید محصول مورد نظر خود را حداکثر با سود ۲۵ تا ۳۰ درصد بالاتر از قیمت تمام شده کارخانه که بر روی محصول درج شده‌است خریداری کنند که این موضوع به نفع مشتریان است و از سوء استفاده‌های احتمالی در زمینه بالابردن بدون دلیل قیمت‌ها جلوگیری کند.

تکمیل‌ طرح‌های نیمه‌تمام صنعتی در قم برای ۴۰‌هزار نفر اشتغال ایجاد می‌کند

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم، گفت: با تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام صنعتی در این استان که تعداد قابل‌ توجهی‌از آن‌ها پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰‌درصد دارد، برای بیش از ۴۰‌هزار نفر اشتغال ایجاد می‌شود.

محمود سیجانی هفته گذشته درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، بیان داشت: یکهزار و ۶۲۶ طرح صنعتی نیمه‌تمام با سطح پیشرفت فیزیکی ۲۰ تا بالای ۶۰ درصد در استان قم وجود دارد که برای ساخت‌آن‌ها ۳۹۴‌هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری پیش‌بینی‌ شده‌است.

وی افزود: با تکمیل این واحدهای صنعتی،‌ توان استان در زمینه تولید محصولاتی همچون محصولات فولادی و آهنی، محصولات پلاستیکی، انواع لوله و پوشش لوله، پنل خورشیدی، الیاف مصنوعی، محصولات لبنی،‌ کالاهای آرایشی و بهداشتی و همچنین لوازم خانگی، افزایش قابل ملاحظه‌ای‌ خواهد یافت.

لزوم تسهیل مسیر سرمایه‌گذاری اتباع خارجی

استاندار قم با اشاره به وجود مهاجران زیادی از ملیت‌های مختلف در قم گفت: مسیر سرمایه‌گذاری اتباع خارجی علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری دراین استان باید تسهیل شود.

 سید محمدتقی شاهچراغی در جلسه هماهنگی موضوع حمایت از نخبگان و سرمایه گذاران اتباع خارجی قم اظهار داشت: همه ما مدیران باید همانگونه که برای شهروندان ایرانی مسئولیت داریم برای اتباع خارجی هم مسئولیت پذیر باشیم و برای احقاق حقوق آنها تلاش کنیم.

وی با تاکید بر اینکه بسیاری از اتباع خارجی سرمایه‌گذار و نخبگان علمی ساکن استان پایبند به نظام و علاقه‌مند به شهر مذهبی قم هستند گفت: مسیر سرمایه‌گذاری آنها باید تسهیل شود تا بتوانیم از ظرفیت نخبگان برای رشد و توسعه استان بهترین بهره را ببریم.

افزایش نرخ باسوادی در قم به ۹۷.۵ درصد 

معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش قم از افزایش نرخ باسوادی در سالجاری به ۹۷.۵ درصد در سطح استان خبر داد.

 حجت‌الاسلام محمدرضا قاسمی‌نیا در نشست بنیاد قم‌پژوهی در موسسه طلوع مهر با عنوان بررسی سطح سوادآموزی پیش از انقلاب با وضعیت موجود در استان اظهار داشت: سطح باسوادی در گروه‌های سِنی مختلف ۱۰ تا ۴۹ سال و ۶ سال بالاتر رشد قابل توجهی داشته‌است.
 
وی خاطرنشان کرد: درسال ۵۷ نرخ باسوادی درقم تنها ۴۷ درصد بوده که با توجه به توفیق‌های روز افزودن در نهضت‌های سوادآموزی پس از انقلاب تاکنون بیش از ۵۰ درصد رشد حاصل شده‌است.

ارسال اخطاریه زیست محیطی به ۴۹۰ واحد صنعتی 

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم گفت: از ابتدای سال جاری تا آخرین روزهای دی‌ماه امسال ۵۸۰ بازدید و پایش محیط زیستی از واحدهای صنعتی استان انجام شده که ۴۹۰ مورد آنها منجر به صدور اخطاریه شده‌است.

سید رضا موسوی مشکینی هفته گذشته درگفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به عملکرد محیط زیست استان از ابتدای امسال تاکنون پیگیری وضعیت آلودگی هوا را مورد توجه قرار داد و یادآور شد: مقوله آلودگی هوا در شش ماهه اول با شش ماهه دوم مقداری متفاوت است، از این رو در نیمه نخست بیشتر با پدیده گرد و غبار مواجه هستیم، چرا که جهت باد به سمت شرق استان است.

وی اضافه کرد: خشکسالی سال زراعی امسال که تقریبا در ۵۰ سال اخیر بی‌سابقه بوده بر روی محیط زیست تاثیر گذاشت، وضعیت ریزگردها نیز در مقایسه با پارسال بدتر بود.

برگزاری همایش دوی همگانی درقم 

همایش دوی همگانی با عنوان «رهروان شهدا» یادواره شهید سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و یادبود ۴۲۳ شهید مدافع حرم استان قم، روز جمعه  گذشته با شرکت حدود ۲ هزار دونده مرد در سنین مختلف در شهر قم برگزار شد.

شرکت‌کنندگان مسیر حدود ۲.۵ کیلومتری را، از میدان ارتش (ایران مرینوس) تا ورزشگاه شهید جعفر حیدریان در ابتدای بلوار شهید صدوقی  دویدند و به پوریا حسنی، حسن جوادی، حسن نیک‌نظر، مصطفی قاسم‌زاده و محسن محمدی؛ نفرات اول تا پنجم و نیز به ۲۰ تن به قید قرعه جوایزی نقدی اهدا شد.    

انجام ۸۵۰ مداخله تخصصی توسط اورژانس اجتماعی قم 

 سرپرست معاونت اجتماعی بهزیستی قم گفت: از ابتدای سالجاری تا پایان آذرماه تیم‌های سیار اورژانس اجتماعی استان بیش از ۸۵۰ مورد مداخله تخصصی را در ارتباط با گروه‌های هدف امور آسیب‌دیدگان انجام دادند.

علیرضا محمدی در گفت وگویی اظهار داشت: کارشناسان مستقر در مرکز اورژانس اجتماعی استان به صورت شبانه روزی، پاسخگوی تماس‌های برقرار شده از سوی مردم با سامانه ۱۲۳ هستند.

او افزود: مراکز اورژانس اجتماعی از جمله مراکز تخصصی بهزیستی بوده که در زمینه آسیب‌هایی همچون کودک آزاری، همسرآزاری، اختلاف‌های خانوادگی، سالمندآزاری، معلول آزاری و خودکشی به ارایه خدمات مددکاری، روانشناسی، مداخله و ارجاع، به مردم می پردازد و عموم همشهریان می‌توانند ازطریق تماس باشماره ۱۲۳ از خدمات رایگان مراکز اورژانس اجتماعی بهره‌مند شوند.

آغاز اجرای طرح عرضه نان کامل با سبوس‌ گیری هفت درصد

 مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم گفت: طرح عرضه نان کامل با سبوس گیری هفت درصد با همکاری اتحادیه نانوایان، فرمانداری و مجموعه‌های زیربط در پنج واحد نانوایی دراین استان آغاز شد.

سعید محمدی هفته گذشته درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: اداره کل غله و خدمات بازرگانی قم با جدیت به دنبال آن است که درصد سبوس در آرد نان مصرفی مردم استان بالا رود، چرا که سبوس نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت افراد دارد و نیاز است که مصرف نان کامل با درصد سبوس بالا در میان مردم ترویج شود.

وی افزود: در این رابطه نیازمند همکاری رسانه‌ها برای آگاهی بخشی به مردم پیرامون مزایای استفاده از نان کامل هستیم تا تقاضا برای این نوع نان افزایش یابد؛ باید این نکته برای مردم تبیین شود که رنگ تیره نان نشان از کیفیت پایین آن نیست بلکه به معنای داشتن سبوس بیشتر در نان و کیفیت بالاتر آن است.

برچسب‌ها بسته خبری قم استانداری قم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بسته خبری قم استانداری قم بسته خبری قم استانداری قم توسعه ضلع شرقی حرم حضرت معصومه س هزار میلیارد ریال تسهیلات بازار محصولات کشاورزی خبرنگار ایرنا دستگاه های اجرایی رییس سازمان صنعت اورژانس اجتماعی معدن و تجارت قم هفته گذشته ابتدای سال قیمت تمام شده جهاد کشاورزی سرمایه گذاری اتباع خارجی نرخ باسوادی نان کامل رونق تولید واحد صنعتی محیط زیست مورد نیاز اجرای طرح سال جاری استان قم قم گفت بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۴۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود

ایسنا/همدان منتخب مردم رزن و درگزین در مجلس گفت: با توجه به مسأله خشکسالی و با توجه به ظرفیت‌های موجود شهرستان‌های رزن و درگزین در زمینه کارآفرینی و اشتغال باید با مشارکت مردم این دو شهرستان از کشاورزی به سمت صنعتی شدن سوق داده شود.

سیدابوالحسن مصطفوی‌غمام در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در آینده با این روال نمی‌توانیم ادامه دهیم، باید شهرک صنعتی رزن و درگزین به کار بیاید، در حال حاضر ۳۵ سال از افتتاح شهرک‌ صنعتی رزن می گذرد اما تنها ۱۰ درصد ظرفیت آن فعال است.

وی اضافه کرد: باید سرمایه‌گذاران بومی منطقه را که به سایر استان‌های دیگر مهاجرت کرده و در سایر استان‌های دیگر سرمایه‌گذاری کرده‌اند را به منطقه بازگردانیم و با ظرفیت وجود چنین سرمایه‌گذارانی در کنار آموزش افراد بومی منطقه و کارآفرینی موجب افزایش سرمایه منطقه شویم.

مصطفوی‌غمام یادآور شد: در حال حاضر ۸۵ درصد محور اشتغال این دو شهرستان کشاورزی بوده و در برخی از روستاهای این شهرستان‌ها به علت کاهش بارندگی و خشکسالی‌ها دارای مشکلات آب هستیم و به طور قطع حرکت به سمت صنعتی شدن منطقه از نقش مؤثری در زمینه اشتغال منطقه برخوردار خواهد بود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های مهم منطقه رزن و درگزین تصریح کرد: بخش بقراطی شهرستان رزن در کل کشور یکی از قطب‌های مهم تولید گیاهان دارویی بوده و ایجاد و توسعه گلخانه‌ها در این بخش از خام‌فروشی گیاهان دارویی تولید شده این بخش جلوگیری کرده و ارزش‌افزوده دوچندانی را نصیب مردم این منطقه می‌کند.

مصطفوی‌غمام در ادامه با بیان اینکه چندین روستای شهرستان‌های این منطقه ۸۰ تا ۹۰ درصد تولید رازیانه کشور را دارند، افزود: متأسفانه این منطقه فاقد صنایع تبدیلی مربوط به گیاهان دارویی بوده و این امر موجب شده تا گیاهان دارویی کشت و تولید شده منطقه خام‌فروشی شده و سایر کشورها صادر شود.

وی گفت: ایجاد کارخانه روغن و اسانس‌گیری  و صنایع تبدیلی و عرقیجات گیاهان دارویی از جمله رازیانه موجب می‌شود مردم بتوانند در منطقه خود دارای صنایع تبدیلی مربوط به رازیانه و گیاهان دارویی بوده و حتی در کارگاه‌های کوچک خود نیز نسبت به این امر اقدام داشته باشند و بحث گردشگری این روستاها با این کار در شهریورماه هر سال رونق بگیرد و درآمد و ارزش افزوده بیشتری را عاید مردم منطقه کند.

مصطفوی‌غمام با بیان اینکه قسمت‌های شمالی شهرستان‌های رزن و درگزین بیشتر در بحث تولید سیب‌زمینی فعالیت دارند، خاطرنشان کرد: تولید سالانه سیب‌زمینی سه تا چهار روستای منطقه در برخی از سال‌ها بیش از ۴۰۰ هزار تن بوده اما نبود صنایع تبدیلی موجب شد تا سیب‌زمینی‌کاران منطقه سال گذشته بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان دچار ضرر شوند چراکه هزینه‌های کاشت، داشت و برداشت هر کیلو سیب‌زمینی ۱۰ هزار تومان است اما هر کیلو سیب‌زمینی تولید شده را به قیمت ۳۰۰۰ تومان فروختند حال آن‌که اگر دارای صنایع تبدیلی سیب‌زمینی در منطقه بودند چنین اتفاقی برای آنها رخ نمی‌داد و دچار چنین ضرری نمی‌شدند.

وی با اشاره به ضرورت توجه به بحث صنایع تبدیلی منطقه برای رونق اشتغال و حل مشکلات حوزه کشاورزی شهرستان اظهار کرد: اگر در منطقه سرمایه‌گذاری کشاورزی- صنعتی شود به طور قطع سرمایه‌ها از منطقه خارج نخواهد شد بلکه موجب می‌شود مردم به سرمایه‌گذاری در منطقه اعتماد کنند و با سرمایه‌گذاری در منطقه علاوه بر رونق اقتصادی منطقه مهاجرت معکوس را رقم زده و سایر سرمایه‌گذارانی که در سال‌های گذشته به سایر استان‌ها مهاجرت داشته اند را دوباره به منطقه بازگردانند.

منتخب مردم رزن و درگزین در خانه ملت در ادامه تصریح کرد: در یکی از روستاهای شهرستان درگزین ۱۰۰ هکتار گلخانه احداث شده که اکثر کارگران آن غیربومی و بیشتر افغانی هستند و پس از زمان برداشت به صورت فله بار شده و در دیگر استان‌ها بسته‌بندی و با برند آنها صادر و سود زیادی عایدشان می‌شود و در مقابل هیچ کس در منطقه ما از این محصولات سودی نمی‌برند و گلخانه‌های موجود این روستا هیچ کمکی به اشتغال منطقه نداشته است.

مصطفوی‌غمام یادآور شد: اگر محصولات تولیدی منطقه با برند منطقه درگزین و رزن صادر شود آن موقع است که توانسته‌ایم سرمایه و اشتغال مردم را ارتقاء دهیم و سرمایه را به شهرستان بازگردانیم.

وی با بیان اینکه نیمی از تولید مرغ استان همدان مربوط به شهرستان درگزین است، تصریح کرد: متأسفانه کشتارگاه ماکیان منطقه با گذشت چندین سال هنوز نیمه کاره باقی مانده و برای راه‌اندازی و افتتاح به چهار تا پنج میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که به طور قطع مرتفع شدن مشکل این کشتارگاه از نقش مؤثری در ارزش‌افزوده دوچندان برای شهرستان به همراه خواهد داشت و علاوه بر آن مرغ تولید شده شهرستان با برند منطقه معرفی خواهد شد.

مصطفوی‌غمام با بیان اینکه ۱۵ سال از کلنگ‌زنی محور اصله به کاج درگزین می‌گذرد اما هنوز هیچ اتفاقی در بحث زیرساخت این محور انجام نگرفته است، گفت: طی هشت سال تعداد ۵۷ نفر در این محور به علت تصادفات جان خود را از دست داده‌اند.

وی امنیت راه، بهداشت، اشتغال و آموزش را از اولویت‌های توجه ویژه خود برای رسیدگی دانست و گفت: در دور جدید مجلس شورای اسلامی تمامی این موارد را باید با جدیت پیگیر بود ضمن اینکه مشارکت مردم در این مسیر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است