Web Analytics Made Easy - Statcounter

بین الملل تابناک/ تحولات خاورمیانه: کشته و زخمی شدن بیش از ۱۷۰ تن در بمباران زندان صعده یمن، توصیه مقام یمنی به شرکت‌های خارجی برای خروج از امارات، تحریم‌های آمریکا علیه افراد و نهاد‌های مرتبط با حزب‌الله لبنان، تماس تلفنی وزرای خارجه ترکیه و اسرائیل پس از سیزده سال و توافق قطر و ترکیه برای تامین امنیت فرودگاه کابل، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های مرتبط با خاورمیانه در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشته و زخمی شدن بیش از ۱۷۰ تن در بمباران زندان صعده یمن

بمباران یک زندان در استان صعده در بامداد روز جمعه، به یکی از پر تلفات‌ترین حملات ائتلاف سعودی در یمن تبدیل شده و تاکنون طبق آخرین آمار، بیش از ۱۷۷ تن کشته و زخمی شده‌اند. یک مقام صلیب سرخ جهانی نیز به خبرگزاری فرانسه گفته است که در این حمله، بیش از ۱۰۰ تن کشته و زخمی شده‌اند.

«اسماعیل الورفی» رئیس بیمارستان «الجمهوری» در صعده، در این باره به شبکه المیادین گفت: امروز ۶۵ کشته و ۱۱۲ زخمی به این بیمارستان منتقل شده‌اند و شرایط به قدری بغرنج است که مواد و تجهیزات پزشکی به حد کافی برای رسیدگی به زخمی‌ها وجود ندارد.

به گفته او، حال بیشتر زخمی‌ها وخیم است و انتظار افزایش تعداد کشته‌ها می‌رود و هنوز تعدادی نیز زیر آوار مانده‌اند و تجهیزات کافی برای آواربرداری سریع در دست نیست. همزمان در شهر صعده، پایگاه های انتقال خون به صورت سیار دایر شده است تا برای درمان زخمی‌ها به کار گرفته شود.

«طه المتوکل» وزیر بهداشت دولت نجات ملی یمن نیز به المسیره گفت که ائتلاف سعودی آشکارا غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهد و عامدانه به دنبال کشتار غیرنظامیان است. او از سازمان‌های بین‌المللی خواست، به مسئولیت خود در قبال کشتار مردم بیگناه عمل کرده و مقابل جنایت ائتلاف سعودی بایستند.

وزیر بهداشت یمن همچنین گفت که کمبود لوازم و تجهیزات پزشکی و دارو وجود دارد و مراکز درمانی و بیمارستان‌ها با تعداد بالای زخمی‌ها مواجه هستند و شرایط به گونه‌ای است که در صورت نرسیدن دارو و تجهیزات بخش درمانی از کار خواهد افتاد.

وزارت بهداشت دولت صنعاء نیز در بیانیه‌ای از تمامی کادر پزشکی و درمانی در همه استان‌ها خواست تا در آماده‌باش کامل باشند. در اطلاعیه وزارت بهداشت یمن آمده است که ائتلاف سعودی دست به حملات بی وقفه و هیستریک می‌زند.

همزمان با حمله به صعده، شهر ساحلی الحدیده نیز شب گذشته و بامداد امروز، شاهد حملات هوایی جنگنده‌های سعودی بود. در این حمله ساختمان مخابرات این شهر هدف قرار گرفت و سه کشته و ۱۷ زخمی به جای گذاشت.

بمباران بی وقفه صنعاء، الحدیده و صعده از روز سه شنبه و پس از حمله پهپادی و موشکی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به ابوظبی آغاز شده و جنگنده‌های سعودی، روزانه پایتخت یمن و دیگر مناطق این کشور را بمباران می‌کنند. در این خصوص «محمد علی الحوثی» عضو عالی شورای سیاسی یمن و رئیس کمیته عالی انقلاب این کشور در صفحه توئیتر خود، بمباران شدید این روزهای استان‌های مختلف یمن را جنایت جنگی توصیف کرد.

او نوشت: «حمله به غیرنظامیان در استان الحدیده همچون صنعاء و دیگر استان‌ها، جنایت جنگی است. به کشورهای متجاوز می‌گوییم که اگر بمباران راه‌حل بود، شما این چنین وحشیانه تا بدین روز به تجاوزتان ادامه نمی‌دادید.»

توصیه مقام یمنی به شرکت های خارجی برای خروج از امارات

سخنگوی نیروهای مسلح یمن ضمن هشدار به امارات متحده عربی، این کشور را نا امن اعلام کرد و خواستار خروج شرکت های خارجی شد.

سرتیپ یحیی سریع، جمعه شب در توئیتی نوشت: تا زمانی که حکام امارات به تجاوز علیه کشورمان ادامه می دهند، امارات کشوری ناامن خواهد بود. با توجه به کشتارهایی که ائتلاف سعودی در حق ملت ما مرتکب شده است، به شرکت های خارجی توصیه می کنیم که خاک امارات را ترک کنند.

در پی حملات موشکی و پهپادی اخیر ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به خاک امارات متحده عربی، انفجاری در نزدیک مخازن شرکت نفت «ادنوک» و یک انفجار دیگر در فرودگاه بین المللی ابوظبی رخ داد که بر اثر آن، سه تن کشته و ۶ تن دیگر زخمی شدند.

یحیی سریع سخنگوی نیروهای مسلح یمن دوشنبه شب اعلام کرد: در پاسخ به افزایش حملات ائتلاف متجاوز آمریکایی، سعودی و اماراتی به یاری خداوند تعالی، عملیات نظامی ویژه و موفقی (عملیات طوفان یمن) را انجام دادیم.

وی افزود: نیروهای مسلح یمن به هشدارهای خود به کشورهای متجاوز درباره انجام ضربات دردناک و سخت در صورت ادامه تجاوزات، عمل کرد و اعلام می کنیم در صورت ادامه حملات به یمن، امارات متحده کشوری ناامن خواهد بود.

تحریم‌های آمریکا علیه افراد و نهادهای مرتبط با حزب‌الله لبنان

وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌هایی علیه "شبکه تأمین مالی حزب‌الله لبنان" خبر داد.‌

به گزارش الجزیره، روز جمعه، دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا از اضافه شدن سه فرد لبنانی و ده شرکت که آنها را بخشی از "شبکه بین المللی تامین مالی حزب الله" لبنان توصیف کرد، خبر داد.

وزارت خزانه داری آمریکا این افراد و نهادها را به تلاش برای دور زدن تحریم‌های اعمال شده علیه حزب‌الله که واشنگتن آن را "تروریستی" می‌داند، متهم می‌کند.

بر اساس بیانیه این وزارتخانه، تحریم‌ها شامل "عادل دیاب"، "عدنان عیاد" و "جهاد عدنان عیاد" است و همچنین برخی از نهادهای مورد هدف تحریم‌ها در زامبیا و آلمان مستقر هستند.

سه‌شنبه گذشته ۱۸ ژانویه، واشنگتن سه تاجر لبنانی به نام‌های "عادل دیاب، علی محمد داون و جهاد سالم علامه" و همچنین یک شرکت گردشگری وابسته به آنها که مستقر در لبنان است را به اتهام ارتباط با حزب‌الله تحریم کرد و مدعی شد که فعالیت آنها، تسهیل مبادلات مالی برای این گروه و سوء استفاده از منابع مالی در شرایطی است که لبنان با بحران مواجه است.

برایان نلسون، معاون وزیر خزانه داری در امور "تروریسم" و ​​اطلاعات مالی، تاکید کرد که وزارت او متعهد به ممانعت از فعالیت های "غیرقانونی" حزب الله و تلاش برای دور زدن تحریم ها از طریق شبکه‌های تجاری است.

تماس تلفنی وزرای خارجه ترکیه و اسرائیل پس از سیزده سال

«مولود چاوش‌اوغلو»، وزیر امور خارجه ترکیه با «یائیر لاپید» همتای خود در رژیم صهیونیستی تماس تلفنی برقرار کرد.

به نوشته روزنامه «جروزالم پست»، این اولین تماس تلفنی میان وزرای امور خارجه ترکیه و رژیم صهیونیستی طی سیزده سال گذشته است.

کابینه رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد، چاوش‌اوغلو در این تماس تلفنی، جویای احوال لاپید و وضعیت ابتلای او به ویروس کرونا شده است.

این در حالی است که مدت‌ها از ابتلای وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی به کرونا می‌گذرد و او از قرنطینه نیز خارج شده است.

جروزالم پست نوشت، طرف ترکیه‌ای هیچ بیانیه‌ای درباره این تماس تلفنی منتشر نکرده است.

این تماس تلفنی پس از آن انجام می‌شود که «رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهور ترکیه روز سه‌شنبه اعلام کرده احتمالا با «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی دیدار خواهد کرد.

هفته گذشته نیز دفتر ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد که اردوغان به هرتزوگ مرگ مادرش را تسلیت گفته است.

رئیس‌جمهور ترکیه پیشتر نیز در تماسی تلفنی با رئیس رژیم صهیونیستی بر «اهمیت روابط ترکیه و اسرائیل برای امنیت و ثبات خاورمیانه» تأکید کرده بود.

رئیس‌جمهور ترکیه در تماس پیشین خود با هرتزوگ، با بیان اینکه روابط آنکارا و تل‌آویو در حال توسعه است، گفته بود که روابط دو طرف برای امنیت و ثبات منطقه حیاتی است.

اردوغان اشاره کرده بود که به‌رغم وجود اختلاف میان تل‌آویو و آنکارا درباره مساله فلسطین، روابط دو طرف در زمینه‌های اقتصادی، تجاری و گردشگری در حال توسعه است.

توافق قطر و ترکیه برای تامین امنیت فرودگاه کابل

ترکیه و قطر برای برقراری امنیت در فرودگاه اصلی کابل افغانستان به توافق رسیدند.

به گزارش شبکه خبری روسیا الیوم، منابع دیپلماتیک در ترکیه اعلام کردند: هیاتی از مسئولان ترکیه و قطر اخیرا مذاکراتی درباره امن سازی فرودگاه کابل در افغانستان برگزار کردند و درباره چارچوب امنیتی برای این مأموریت به توافق رسیدند اما مذاکرات درباره ابعاد دیگر مثل حمایت مالی ادامه دارد.

این منابع تأکید کردند: قرار است طالبان امنیت در خارج را تضمین کند و کسانی که فرودگاه را اداره می‌کنند، امنیت را در داخل برقرار کنند. این روند به شکل مثبت پیش می‌رود.

پس از اینکه طالبان کنترل افغانستان را در دست گرفت، ترکیه اعلام کرد که با قطر برای برقراری امنیت در فرودگاه کابل تلاش می‌کند. امارات نیز مذاکراتی با طالبان درباره راه اندازی فرودگاه کابل دارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین سیل جنگ یمن بودجه 1401 روابط ایران و روسیه تحولات خاورمیانه تحولات سوریه تحولات عراق تحولات یمن تحولات افغانستان ایران و آمریکا برجام اروپا روسیه عربستان امارات اسرائیل ترکیه مذاکرات وین سیل جنگ یمن بودجه 1401 روابط ایران و روسیه شرکت های خارجی ترکیه و اسرائیل رژیم صهیونیستی حزب الله لبنان خارجه ترکیه فرودگاه کابل ائتلاف سعودی حزب الله کشته و زخمی تماس تلفنی خزانه داری بیانیه ای سیزده سال تحریم ها زخمی شدن زخمی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۴۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حزب الله شعاع حملات خود را به عمق اسراییل گسترش داد

مقاومت اسلامی حزب الله لبنان دیروز (سه شنبه) از زمان آغاز جنگ غزه، عمیق ترین حمله را در داخل اسرائیل انجام داد.

به گزارش عصرایران به نقل از الجزیره، این حمله پس از آن صورت گرفت که حزب الله اعلام کرد نیروهای اسرائیلی یکی از فرماندهان آن را در جنوب لبنان به شهادت رسانده اند.

حزب‌الله لبنان می‌گوید به تلافی کشته شدن یکی از اعضایش، حملات پهپادی را به پایگاه‌های نظامی اسرائیلی در شمال شهر "عکا" انجام داده است که عمیق‌ترین حمله به خاک اسرائیل (فلسطین اشغالی) از زمان آغاز جنگ غزه است.

حزب‌الله در بیانیه‌ای اعلام کرد که "حمله هوایی ترکیبی با استفاده از پهپادهای فریبنده و انفجاری که دو پایگاه اسرائیلی را در نیمه راه بین عکا و نهاریه هدف قرار داد"، انجام داد.

این گروه گفت که در تلافی حمله قبلی اسرائیل که یکی از جنگجویانش کشته شد، اقدام کرده است. 

ارتش اسرائیل اما مدعی شد که هیچ اطلاعی از هدف قرار گرفتن هیچ یک از تاسیساتش توسط حزب الله ندارد، اما پیشتر گفته بود که دو "هدف هوایی" را در سواحل شمالی اسرائیل رهگیری کرده است.

در اواخر روز سه‌شنبه، خبرگزاری رسمی لبنان NNA اعلام کرد که در حمله هوایی اسرائیل به یک منطقه مسکونی در شهر حنین در جنوب لبنان، حداقل 2 نفر کشته و 6 نفر دیگر زخمی شدند.

این خبرگزاری افزود: "هواپیماهای جنگی اسرائیل با دو موشک هوا به زمین یک خانه دو طبقه را مورد اصابت قرار دادند و ساختمانی را که در آن خانواده ای ساکن بودند که از زمان شروع حملات اسرائیل، شهر را ترک نکرده بودند، به طور کامل ویران کردند."

حزب‌الله اعلام کرد که در اواخر روز سه‌شنبه در واکنش به کشته شدن 2 غیرنظامی، ده‌ها راکت به سمت شمال اسرائیل شلیک کرده است.

این گروه در بیانیه ای اعلام کرد که حزب الله "ده ها موشک کاتیوشا" را به سمت شمال اسرائیل "به عنوان بخشی از پاسخ به حملات دشمن اسرائیلی به خانه های غیرنظامیان، به ویژه کشتار وحشتناک در حنین و کشته و زخمی شدن غیرنظامیان" شلیک کرد.

پیشتر ارتش اسرائیل روز سه شنبه اعلام کرد که در حملات هوایی آن دو جنگجوی حزب الله در جنوب لبنان کشته شدند. حزب الله بعدا کشته شدن یکی از مبارزان خود به نام "حسین علی عزقول " را تایید کرد، اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.

به گفته ارتش اسرائیل، در یک حمله جداگانه دیگر آن، "محمد عطیه" یکی دیگر از مبارزان نیروهای نخبه رضوان حزب الله کشته شد. هیچ اظهارنظر فوری از طرف حزب الله در مورد این ادعا وجود ندارد.

از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی در حدود 7 ماه پیش، حزب الله لبنان و ارتش اسرائیل روزانه در یک شعاع محدود مرزی تبادل آتش دارند.

طی این مدت در جریان حملات اسرائیل، حدود 270 مبارزحزب الله و همچنین حدود 50 غیرنظامی به شهادت رسیده اند.

ارتش اسرائیل نیز با وجودی که میزان تلفات خود را سانسور می کند، اما تاکنون به کشته شدن 12 نیروی نظامی و 6 غیرنظامی خود در جریان حملات حزب الله اعتراف کرده است.

همچنین طی این مدت دهها هزار شهرک نشین اسرائیلی نیز در نوار مرزی شمالی فلسطین اشغالی با لبنان، محبور به ترک خانه های خود شده اند.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: حملات پهپادی حزب‌ الله به سامانه گنبد آهنین اسرائیل حزب الله : از رویارویی با اسرائیل و حمایت غزه عقب نمی‌کشیم لحظه ترور یکی از فرماندهان حزب‌الله لبنان توسط رژیم اسراییل (فیلم)

دیگر خبرها

  • ۲ کمین بزرگ حزب‌الله لبنان علیه نظامیان اسرائیلی
  • تحریم‌های جدید غرب مرتبط با ایران و روسیه
  • غرب تحریم‌های مرتبط با ایران و روسیه وضع کرد
  • آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران و روسیه وضع کرد
  • حزب الله شعاع حملات خود را به عمق اسراییل گسترش داد
  • آمریکا اتهامات جنایی و تحریمی علیه ۴ ایرانی را علنی کرد | جزئیات رویترز از اسامی افراد و شرکت های تحریم شده | تحریم ها در چه حوزه ای است؟
  • آمریکا 4 فرد و 2 شرکت مرتبط با ایران را تحریم کرد
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیت‌های سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیتهای سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد