Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم‌های فناور برای شرکت در برنامه طرح‌های نوآورانه فناوری نانو تا پایان بهمن ماه فرصت دارند تا نمونه اولیه محصولات خود را برای دریافت حمایت تا تجاری‌سازی ارسال کنند.

به گزارش ایسنا، دومین مرحله از فراخوان‌های سری دهم برنامه طرح‌های نوآورانه فناوری نانو (Nano Match)، با هدف تسریع و تسهیل در تجاری‌سازی محصولات نانویی و حمایت از فناوران، پژوهشگران و شرکت‌های نوپای فعال در این حوزه، از یکم بهمن‌ماه آغاز شده و فناوران تا پایان این ماه برای ارسال طرح‌های خود و استفاده از حمایت‌های در نظر گرفته شده فرصت خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت‌ها برای حفظ مزیت رقابتی خود، نیاز به نوآوری در محصولات داشته و این مساله، فرصتی بوجود آورده تا محققان با ایجاد نوآوری در محصولات، نقشی کلیدی در این زمینه داشته باشند. در همین راستا، برنامه طرح‌های نوآورانه فناوری نانو (نانومچ) که یک برنامه دائمی در ستاد ویژه توسعه فناوری نانو است، طی سال برای حمایت از فناوران نانویی کشور و هدایت طرح‌های برتر به سمت تجاری‌سازی، اقدام به انتشار فراخون‌هایی می‌کند.

واحد طرح‌های نوآورانه، با هدف افزایش نرخ موفقیت و کاهش زمان تجاری‌سازی طرح‌های دریافتی و با توجه به ظرفیت‌های موجود در ستاد توسعه فناوری نانو و شرکت‌ها و مشاوران همکار، چهار بسته حمایتی برای فناوران تعریف کرده است که شامل "تسهیلات"، "خدمات"، "مشاوره" و"آموزش" می‌شود.

در این برنامه، هر یک از طرح‌های پذیرفته شده متناسب با نیاز خود می‌توانند از بسته‌های معرفی شده بهره‌مند شوند که از آن جمله می‌توان به مطالعه بازار، رصد فناوری، ثبت پتنت و نگارش طرح کسب‌وکار اشاره کرد.

به نقل از ستاد نانو، بسته‌های سرمایه‌گذاری، ساخت دمو، دریافت تأییدیه نانومقیاس، اعتبار توسعه محصول و استفاده از خدمات شبکه آزمایشگاهی نانو از جمله تسهیلات در نظر گرفته شده در این برنامه است. همچنین فناوران می‌توانند از مشاوره‌های فنی، تجاری، مدیریتی و کسب‌وکاری، طراحی صنعتی، تأمین مالی و حقوقی بهره‌مند شوند.

در دومین مرحله از فراخوان‌های دوره دهم این برنامه، تیم‌های فعال در حوزه نانو که به یک نمونه اولیه رسیده‌اند، می‌توانند اقدام به ثبت طرح در این فراخوان کنند. طرح‌هایی که در برنامه ثبت می‌شوند، در گام نخست از چهار جنبه «فنی»، «نو بودن»، «نانومقیاس» و «قابلیت تجاری» مورد ارزیابی قرار گرفته و در صورت تأیید، وارد مرحله مصاحبه شده و از منظر معیار «تعامل و انگیزه» نیز مورد بررسی قرار می‌گیرند.

در گام بعدی، برای طرح‌هایی که پذیرش می‌شوند، دسترسی‌های مورد نیاز فراهم می‌شود. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: برنامه نانو مچ فناوري نانو طرح های نوآورانه فناوری نانو تجاری سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۵۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش تجاری ایران و تاجیکستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، اتاق ایران، با همکاری اتاق مشترک ایران و تاجیکستان، همایش تجاری ایران و تاجیکستان را با حضور هیأتی به ریاست وزیر صنعت و فناوری‌های نو جمهوری تاجیکستان و متشکل از تجار و فعالان اقتصادی این کشور در حوزه‌های ساخت‌وساز، محصولات لبنی، محصولات گوشتی، کشاورزی، کنسرو و میوه‌های خشک، صنایع‌دستی، بسته‌بندی، داروسازی، تجهیزات صنعتی، محصولات نفتی، مواد غذایی، آب‌معدنی، لوازم یدکی، در روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ساعت ۱۳:۳۰ در سالن اجتماعات طبقه دهم اتاق ایران برگزار خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • رئیسی: ایران پیشرفته و فناور می‌تواند برای جهان نوآوری داشته باشد
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • اسباب‌بازی‌های چوبی جایگزینی مناسب برای بازی‌های سرد و بی‌روح + عکس و فیلم
  • تامین سوخت کشاورزان جغتای با فناوری نوین
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • همایش تجاری ایران و تاجیکستان
  • توجه شورای ششم به حل مسائل شهر با رویکردهای خلاقانه
  • ضرورت ورود شرکت‌های فناور به صنعت کردستان
  • نمونه برداری از طلافروشی‌های استان تهران برای شناسایی مصنوعات با عیار پایین