Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: انتظار و درخواست ما از اعضای جامعه قرآنی فعال استان این است که در تدوین طرح نقشه راه فرهنگی استان و ساختار نظام مدیریتی حضور فعال و پررنگی داشته باشند.

به گزارش ایسنا، فرزاد مخلص الائمه در آیین اختتامیه اولین دوره جام حافظان قرآن که روز گذشته جمعه یکم بهمن ماه در شهرستان اراک برگزار شد، اظهار کرد: استان مرکزی همانند سایر استان‌ها نیازمند هویت جامع و قدرتمندی به نام هویت استان مرکزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استان در اصالت فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی چیزی از استان‌های دیگر کم ندارد، لذا انتظار می‌رود که جامعه قرآنی در این هویت‌سازی نقش کلیدی‌ ایفا کرده و ارتباط خود را با استانداری بیشتر کنند.

وی ضمن ابراز تاسف از عدم حضور پویای فعالیت‌های قرآنی در سازوکارهای سازمانی و فاصله گرفتن آحاد جامعه از قرآن در زندگی فردی و اجتماعی، بیان کرد: انتظار و درخواست ما از اعضای جامعه قرآنی فعال استان این است که در تدوین طرح نقشه راه فرهنگی استان و ساختار نظام مدیریتی حضور فعال و پررنگی داشته باشند.

مخلص‌الائمه با تاکید بر اینکه با انتخاب مدیران کل دفتر فرهنگی و اجتماعی استانداری و ارشاد اسلامی استان در حوزه فعالیت‌های فرهنگی شاهد تحولات رو به جلویی خواهیم بود، بیان کرد: این دو مجموعه عهده‌دار تدوین و طراحی و پیاده‌سازی نقشه راه فرهنگی استان شدند و انتظار ما از مجموعه قرآنی ویژه است.

در این رقابت‌ها تیم‌های «ریحانةالنبی(س)» به سرپرستی فهیمه جفرسته، «بشری» به سرپرستی لیلا حسینجانی و «کریم آل‌طه» به سرپرستی معصومه نادی اول تا سوم شدند.

همچنین در بخش آقایان نیز تیم «شهید مجیدی» به سرپرستی مرتضی سعیدی، «یاوران مهدی(عج)» به سرپرستی ابوذر کرمی اول و دوم شدند و تیم‌های «بینات» به سرپرستی مصطفی سعیدی و «جامعةالثقلین ۲» به سرپرستی غلامعلی محسن‌آبادی مشترک سوم شدند.

انتهای‌پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری قرآن کريم استان مرکزی نقشه راه فرهنگی استان جامعه قرآنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۶۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه بررسی آخرین وضعیت شرکت‌های تعاونی روستایی بخش مرکزی به ریاست بخشدار مرکزی همدان و با حضور مدیر تعاون روستایی شهرستان، مدیران عامل شرکت‌های تعاونی، رئیس شورای اسلامی بخش و دهیاران روستاهای مرتبط برگزار شد.

بخشدار مرکزی همدان در این جلسه اظهار داشت: تعاونی‌های روستایی با سابقه طولانی و با مشارکت مستقیم مردم در بخش‌های مختلف روستایی فعالیت دارند که می‌طلبد مدیران عامل تعاونی‌ها با همکاری اداره تعاون روستایی شهرستان و اتحادیه مربوطه به صورت برنامه محور و با استفاده از ظرفیت‌های موجود هر منطقه و روستاهای مربوطه در راستای تحقق شعار سال برنامه و طرح تهیه و ارائه نمایند و شوراهای اسلامی و دهیاران نیز نهایت همکاری و تعامل را در این خصوص داشته باشند.

محمدحسن دهبانی افزود: در سطح بخش مرکزی تعداد ١٣ شرکت تعاونی به ثبت رسیده که در حال حاضر تعداد ٨ شرکت فعال و ۵ شرکت غیر فعال است.

وی یادآور شد: اداره تعاون روستایی باید با تشکیل کمیته‌ای ویژه مباحث مربوط به شرکت‌های غیر فعال را پیگیری کند تل در آینده نزدیک فعال شوند.

دهبانی خاطرنشان کرد: مدیران شرکت‌های تعاونی باید به سمت بروزرسانی اساسنامه و برنامه‌های خود حرکت کنند و با توجه به ماهیت عملکردی و حوزه فعالیت، در برگزاری تمامی برنامه‌ها و مراسم‌های روستایی حضوری فعال داشته باشند.

در این جلسه مدیران عامل شرکت‌ها گزارشی از اقدامات صورت گرفته و برنامه‌های پیش بینی شده برای سال ١۴٠٣ را ارائه دادند.

کد خبر 6089321

دیگر خبرها

  • شگفتی‌آفرینی ژاپن در ماه: ماه‌نشین «اسلیم» برای سومین بار از سرمای مرگبار ماه جان به در برد
  • شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • برنامه‌های گردشگری باید با پیوست‌های فرهنگی و دینی تدوین شود
  • لزوم ارائه برنامه از سمت شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال
  • حافظان قرآن به عنوان سفیران تاثیرگذار نقش آفرینی کنند
  • لزوم توجه به باورهای فرهنگی جامعه
  • برنامه پیشرفت فرهنگی استان یزد به‌زودی رونمایی می‌شود
  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه
  • لزوم تحلیل استراتژیک مسئله حجاب و عفاف برای مقابله با بدحجابی/استاد قانون‌گریز راه به‌جایی نمی‌برد