Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان اهواز - فریدون حسنوند گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) عطیه‌ای الهی برای عالمین است که درکِ ژرفای فضایلش از توان ما خارج است، و جایگاه رفیع او توان هر بیان و کلامی را از انسان می‌ستاند.

به گفته او سالروز میلاد بانوی بی همتای خلقت، به عنوان روز مادر و زن، بهانه‌ای زیبا برای ستایش مقام ممتاز و رفیع زن و مادر، و توجه به نقش مهم آنان در رشد و توسعه جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسنوند می گوید: توسعه پایدار به عنوان بستر‌های تعالی و رشد انسان، آنگاه می‌تواند موفقیت آمیز باشد که با یاری و مشارکت همه گروه‌های اجتماعی و برای همه آنان صورت پذیرد، در میان گروه‌های اجتماعی زنان نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل می‌دهند.

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی گفت: به دلیل ارتباط مستقیم آنان با کودکان، نوجوانان و جوانان و نقشی که در تربیت آن‌ها دارند و نیز تاثیر بر نیم دیگر جمعیت، یعنی مردان از مهمترین و موثرترین گروه‌های اجتماعی به شمار آمده و نقش مهمی را در جامعه ایفا می‌نمایند، این واقعیتی مهم است که ضرورت توجه به زنان و مادران جامعه را بیشتر می‌نماید.

این مقام مسئول گفت: ترویج و تقویت سیره عملی و آموزه‌های اخلاقی و رفتاری حضرت زهرا (س) به عنوان اسوه و الگویی ممتاز از زن و مادر، تربیت نسلی نیکو و جامعه‌ای متعالی در راستای بنا نهادن خانواده‌ای مستحکم و جامعه‌ای سالم را به همراه دارد و زنان جامعه ما باید همواره صدیقه کبری را به عنوان الگویی کامل از زن و مادر در زندگی خود مورد توجه قرار دهند.

به گفته حسنوند یکی از والاترین تجلیات سیره فاطمی در جامعه ما را باید در مادران و زنانی دید که با الگو گرفتن از بانوی دو عالم، ضمن پرورش نسلی مومن، انقلابی و شجاع، همگام و همراه با مردان، یکی از عظیم‌ترین و موثرترین انقلابات جهان را به زعامت حضرت امام خمینی (ره) رقم زدند.

او می گوید: در سایه رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری از دستاورد‌ها و آرمان‌های آن صیانت می‌کنند، زنان و مادرانی که در دوران هشت سال دفاع مقدس در سایه تفکر فاطمی، فرزندان و همسران خود را برای پاسداری از اسلام و آرمان‌های انقلاب  رهسپار جبهه‌های جنگ نمودند، مادران زهرایی فرزندانی عاشورایی تربیت می‌کنند تا جامعه اسلامی ما همواره از فرزندان انقلابی و تلاشگر برای دفاع از مرزها، توسعه و آبادانی و پیشرفت کشور بهره‌مند گردد.

 زنان جهادگر و انقلابیِ ایران اسلامی اکنون نیز در عرصه سازندگی و پیشرفت کشور از جمله کارآفرینی، تولید و ایجاد اشتغال از طریق مشاغل خانگی و صنایع کوچک در اقتصاد مقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری نقش آفرینی کرده، در حوزه فرهنگ و آموزش آموزگاران فداکار برای نسل‌های آینده می‌گردند.

در حوزه بهداشت و درمان پزشک و پرستار مسئولیت پذیر و فداکار جامعه می‌شوند، در عرصه‌های علمی با نبوغ و توانایی خود به پیشرفت کشور کمک می‌نمایند، در حوزه‌های ورزشی با افتخارآفرینی پرچم جمهوری اسلامی ایران را در عرصه‌های بین المللی به اهتزاز در می‌آورند، در عرصه‌های مدیریتی دوشادوش مردان تلاش می‌کنند و در حوزه‌های مختلف حضوری پررنگ و تاثیرگذار دارند.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زنان شاغل مناسبت های مذهبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۶۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای کارگران عزیز کشور است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح امروز سه‌شنبه هم‌زمان با روز کارگر، در سی و پنجمین جشنواره امتنان از کارگران، گروه‌های کار و واحدهای نمونه با تبریک این روز به همه جامعه بزرگ و محترم کارگری کشور، برگزاری این مراسم پس از دیدار کارگران با رهبر معظم انقلاب را فرصتی مغتنم برای اطلاع و پیگیری از منویات و رهنمودهای ایشان نسبت به موضوع کار و کارگران و تلاش در جهت تمهید ساز و کارهای اجرای این رهنمودها دانست.

رئیس جمهور با اشاره به برگزاری این مراسم در کارخانه‌ای بزرگ که محصولاتی قابل عرضه برای بازارهای داخلی و خارجی دارد، محصولات تولید شده در این کارخانه را گواه توانایی و تلاش کارگران و مهندسان و نیز نشان‌دهنده وجود توانمندی در کشور برای انجام کارهای بزرگ دانست و گفت: البته نباید به همین میزان بسنده کرد.

دکتر رئیسی دستاورد دیگر تلاش‌ها و تولیدات این کارخانه و دیگر واحدهای تولیدی کشور را امیدآفرینی با وجود تحریم‌ها و فشارها و برخی کاستی‌ها توصیف کرد که همواره مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بوده است و افزود: مسئله امیدآفرینی به تعبیری ترجمان همان شعار ارزشمند «ما پای کار ایران هستیم» شما کارگران عزیز و محترم است که با روحیه ارزشمندتان همانطور که دشمن را در عرصه‌های مختلف ناکام گذاشتید در عرصه اقتصادی نیز ناکام گذاشتید و خواهید گذاشت.

رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت به عمل آمدن همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر در جهت ارتقای کیفی و کمی روزانه تولید اظهار داشت: ملت ایران و کارگران ما نشان داده‌اند که می‌توانند تولیداتی داشته باشند که کیفیت آن از همه استانداردهای ضروری و جهانی بالاتر باشد، چنانکه در سفر اخیر ما به سریلانکا مهندسان و متخصصان سریلانکایی تاکید داشتند که کار متخصصان ایرانی در ساخت سد و نیروگاه در آن کشور از نظر فناوری و علم‌پایه بودن کاملا به‌روز و حتی بی‌نظیر بوده و برای اولین بار در منطقه کاری با این سطح از تکنولوژی اجرا شده است.

خبر تکمیل می‌شود ... .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فهرست کاندیداهای مورد حمایت جامعه اسلامی مهندسین اعلام شد
  • فهرست انتخاباتی جامعه اسلامی مهندسین در دور دوم منتشر شد
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • قدرت پایدار در جامعه فقط با علم ایجاد نمی‌شود
  • امیدآفرینی در جامعه یکی از مهمترین دستاوردهای کارگران عزیز کشور است
  • «کارگران» تلاشگران عرصه اقتصادی کشورمان هستند
  • بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم