Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرکز اروپایی کنترل و پیشگیری بیماری‌ها از غلبه سویه اومیکرون بر سراسر اروپا خبر داده و نهادهای بهداشتی در بسیاری کشورهای اروپایی هم رکوردهای کرونایی جدیدی را ثبت کرده‌اند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، کرونا و بخصوص سویه جدید اومیکرون همچنان در اروپا جولان داده و افراد بیشتری را درگیر می کند و دردسرهای زیادی را برای مقامات و شهروندان این کشور ایجاد می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رکورد جدید مبتلایان هفتگی در آلمان

بر اساس اطلاعات انستیتو رابرت کخ آلمان، شاخص ابتلای جدید به کرونا به ازای هر 100 هزار نفر در عرض یک هفته در این کشور رکورد جدیدی را ثبت کرده است.

انستیتو رابرت کخ آلمان صبح امروز این رقم را 772.7 اعلام کرد. شمار مبتلایان جدید در عرض 24 ساعت در آلمان هم 135461 نفر گزارش شده است. همچنین در عرض 24 ساعت 179 نفر دیگر هم در این کشور در اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند. ویروس اومیکرون در حال حاضر به ویروس غالب کرونا در کشور آلمان تبدیل شده است.

رکورد جدید ابتلای روزانه در لهستان

کشور لهستان هم رکورد جدیدی را در آمار مبتلایان روزانه ثبت کرده است. وزارت بهداشت این کشور امروز ( شنبه) اعلام کرد که در عرض 24 ساعت 40876 مورد جدید ابتلا به کرونا در این کشور ثبت شده که رکورد جدیدی محسوب می شود. این دومین روز پیاپی در لهستان است که رکورد مبتلایان روزانه شکسته می شود. در این مدت 193 نفردیگر هم در اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند. لهستان حدود 38 میلیون نفر سکنه دارد.

درخواست نخست وزیر لهستان از شهروندان برای دورکاری

به دلیل آمارهای بالای ابتلا به کرونا در لهستان، نخست وزیر این کشور از شهروندان درخواست کرده از خانه کار کنند. وی روز گذشته در سخنانی در ورشو اعلام کرد که موج پنجم کرونا حالا یک واقعیت است. لهستان در حال ثبت تعداد بی سابقه موارد ابتلا است و ما در وضعیت جدیدی قرار داریم.

اپوزیسیون این انتقاد را به دولت لهستان وارد می کنند که به اندازه کافی اقداماتی برای مهار کرونا را انجام نداده است. هفته گذشته 13 نفر از 17 عضو هیات مشورتی پزشکی دولت در اعتراض به مدیریت این بحران از طرف دولت استعفا کردند.

به تعویق افتادن درمان بسیاری از بیماران در آلمان

بیمارستان های آلمان هم ارزیابی کرده اند که در موج دلتای کرونا عمل جراحی بیش از صدها هزار بیمار به تعویق افتاده است.

"جرالد گاس"، مدیر عامل انجمن بیمارستان های آلمان هم در این باره می گوید: ما هنوز آمار نهایی برای موج دلتا نداریم، اما از صدها هزار درمان به تعویق افتاده سخن می گوییم. بر اساس گزارش های اولیه بسیاری از بیماران در لیست انتظار قرار دارند. بیش از یک میلیون عمل جراحی به تعویق افتاده باید فرض شود.

لغو گسترده محدودیت ها در دستور کار دولت ایرلند

ایرلند هم از امروز ( شنبه) لغو گسترده تقریبا همه اقدامات کرونایی را در دستور کار قرار داده است. نخست وزیر این کشور اعلام کرده است که ما بر موج اومیکرون غلبه کرده ایم.

شاخص ابتلای هفتگی به کرونا در اسپانیا هم به ازای هر 100 هزار نفر به 1475 مورد رسیده است.

غلبه اومیکرون بر سراسر اروپا

بر اساس اطلاعات مرکز اروپایی کنترل و پیشگیری بیماری ها ECDC)) سویه اومیکرون به سویه غالب کرونا در اتحادیه اروپا و منطقه اقتصادی اروپا تبدیل شده است. بر اساس اطلاعات این نهاد بهداشتی در اروپا اومیکرون حالا در اکثر کشورهای اروپایی به ویروس غالب تبدیل شده است و حدود 75 درصد مبتلایان به کرونا در این منطقه به این ویروس آلوده شده اند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه موارد ثبت شده ابتلا به کرونا در این منطقه طی هفته گذشته حدود 9 درصد افزایش داشته است.

پیش بینی ها برای رشد اقتصادی آلمان کاهش یافت

دولت فدرال آلمان انتظار دارد که رشد اقتصادی در سال جاری میلادی کم تر از آنچه قبلا پیش بینی شده بود رشد کند. خبرگزاری آلمان روز گذشته با استناد به محافل دولتی نوشت که پیش بینی های اقتصادی باید کاهش یابد.

دولت آلمان حالا انتظار دارد که تولید ناخالص داخلی با رشد حدود 3.6 درصد در سال جاری میلادی مواجه شود. دولت سابق آلمان در پاییز رشد اقتصادی 4.1 درصدی را برای سال جاری میلادی پیش بینی کرده بود.

کاهش انتظارات رشد اقتصادی در آلمان احتمالا به دلیل پیامدهای همه گیری کرونا و تنگناهای مداوم عرضه است. این پیش بینی بخشی از گزارش اقتصادی سالانه است که قرار است روز چهارشنبه در کابینه فدرال آلمان درباره آن تصمیم گیری شود.

تعلیق از کار هزاران پزشک و کارمند مراکز بهداشتی در ایتالیا به دلیل عدم واکسیناسیون

در ایتالیا حدود 1913 پزشک و دندانپزشک به دلیل عدم واکسیناسیون از کار خود معلق شدند. این خبر را روز جمعه انجمن ملی پزشکی و دندانپزشکی ایتالیا (FNOMCeO) اعلام کرد. بر این اساس هر پزشکی که هیچ مدرکی دال بر واکسیناسیون را در سیستم هماهنگ سراسری آپلود نکرده باشد دیگر نمی تواند در ایتالیا به کار خود ادامه دهد.

شمار پزشکانی که از کار تعلیق می شوند مرتبا در ایتالیا رو به افزایش است. در نوامبر سال 2021 1656 مورد پزشک واکسینه نشده اعلام شد و دولت امیدوار بود پزشکان بیشتری خود را واکسینه کنند. در ایتالیا واکسیناسیون در سیستم مراقبت های بهداشتی از آوریل سال 2021 اجباری شده است.

علاوه بر پزشکان هزاران نفر از کارکنان بخش های دیگر بهداشت و درمان در ایتالیا هم به دلیل عدم واکسیناسیون از کار برکنار شده اند. در حال حاضر حدود 6 هزار پرستار به دلیل واکسینه نشدن از کار خود تعلیق شده اند و بیش از 6 هزار کارمند دیگر هم به دلیل ابتلا به کرونا و یا ارتباط با فرد کرونایی به قرنطینه رفته اند.

تداوم روند افزایشی کرونا در ایتالیا

موارد ابتلا به کرونا در ایتالیا هم همچنان رو به افزایش است. نهادهای بهداشتی در این کشور روز پنج شنبه شاخص ابتلای هفتگی به کرونا به ازای هر 100 هزار نفر در این کشور را 2011 اعلام کردند. در مجموع نهادهای بهداشتی ایتالیا روز گذشته بیش از 179 هزار ابتلای روزانه به کرونا را ثبت کردند و 373 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند.

روند افزایشی موارد ابتلا به کرونا دولت را مجبور به تشدید قواعد کرونایی کرده است.

کنفرانس جهانی اقتصادی داووس به ماه می موکول شد

کنفرانس سالانه جهانی اقتصاد داووس که قرار بود در ژانویه به صورت آنلاین برگزار شود هم به 22 تا 26 ماه می موکول شد.

موسس این انجمن سالانه در سخنانی گفت که بعد از تمام جلسات مجازی دو سال گذشته، رهبران سیاست، تجارت و جامعه مدنی بالاخره دوباره حضوری با هم دیدار می کنند.

به گفته برگزار کنندگان این نشست در ماه می قرار است در داووس از جمله درباره احیای اقتصاد جهانی بعد از همه گیری، نحوه مقابله با تغییرات اقلیمی و تغییرات در دنیای کار بحث و تبادل نظر شود.

رکورد مبتلایان روزانه در رومانی شکسته شد

رومانی هم با ثبت حدود 20 هزار ابتلای روزانه به کرونا رکورد جدیدی را در این زمینه ثبت کرده است. البته موارد مرگ های روزانه کرونایی در این کشور رقم پایینی است و نهادهای بهداشتی در آن کشور از مرگ 49 نفر در اثر ابتلا به کرونا در عرض 24 ساعت خبر دادند. بر اساس اطلاعات نهادهای بهداشتی در این کشور از 49 مورد مرگ کرونایی 43 مورد واکسینه نشده بودند.

کمبود پرسنل شدید در بیمارستان های آلمان

بیمارستان های آلمان در حال حاضر از کمبود پرسنل بالاتر از حد میانگین شکایت داشته و این مسئله را به موج گسترده اومیکرون نسبت می دهند. بر اساس نظر سنجی انستیتو بیمارستان های آلمان از بیش از 240 کلینیک در اواسط هفته تقریبا حدود سه چهارم با کمبود پرسنل بیشتر از حد نرمال در این دوره زمانی روبرو بوده اند. در 12 درصد بیمارستان ها هم کمبود پرسنل بسیار بیشتر از حد متداول بوده است.

قدرت اروپا تنها بر روی کاغذ و در بیانیه‌ها است/ ضعف و وابستگی بالای بروکسل

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا ویروس کرونا اتحادیه اروپا ویروس کرونا بیمارستان های آلمان نهادهای بهداشتی ابتلا به کرونا بر اساس اطلاعات اثر ابتلا عرض 24 ساعت بیمارستان ها کمبود پرسنل رشد اقتصادی رکورد جدیدی رکورد جدید ثبت کرده پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۱۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وضعیتی که موجب نگرانی است چون بسیاری از کارشناسان تأکید می‌کنند که در این روند افزایشی، هم شانس عوارض شدیدتر می‌شود و هم احتمال مرگ افزایش خواهد یافت؛ ضمن آنکه برنامه ایران در مهار و حذف مالاریا تحت‌تأثیر قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: آخرین وضعیت بیماری مالاریا در کشور

عبدالرضا میراولیایی، کارشناس مسئول کنترل بیماری‌های منتقله از ناقلین وزارت بهداشت، با اشاره به این موضوع می‌گوید: «در شرایطی که با افزایش ابتلا به مالاریا به دلایلی ازجمله رطوبت، سیل پاکستان و ورود جمعیت زیاد مبتلا از مرزها به داخل کشور مواجهیم، کار کمی سخت‌تر می‌شود، اما در کشور امکان تشخیص سریع و درمان کامل بیماری را داریم و این مهم‌ترین امتیاز ما در کنترل مالاریاست. تا زمانی هم که موارد ابتلا از یک فرد آلوده به فرد غیرآلوده در داخل کشور نداشته باشیم، مشکلی درباره گواهینامه نخواهیم داشت.» او به چند نکته دیگر هم درباره شیوع این بیماری اشاره می‌کندکه در ادامه آمده است.

۳عامل افزایش ابتلا

میراولیایی درباره دلایل افزایش موارد ابتلا به مالاریا در کشور می‌گوید: «نکته اول اینکه در کل دنیا به‌دلیل تغییرات اقلیمی و گرم‌شدن زمین موارد ابتلا از طریق ناقلان در حال افزایش است. نکته دوم هم تأثیرپذیری ایران درباره مالاریا از پاکستان است. سال گذشته با سیل پاکستان مواجه شدیم و با افزایش موارد ابتلا در کشور، روند بیماری افزایشی شد. طی این مدت تعداد زیادی از افرادی که وارد ایران شدند، پاکستانی و افغانستانی و مبتلا بودند. نکته سوم هم تجارت سوخت و تبادلات مرزی بسیار زیاد در مرزهای جنوب‌شرقی کشور است که در نتیجه آن، افراد آلوده بیشتری می‌توانند وارد کشور شوند.»‌

کنترل بیماری در کشور

کارشناس مسئول کنترل بیماری‌های منتقله از ناقلین وزارت بهداشت درباره کنترل بیماری در کشور عنوان می‌کند: «با اینکه آمار ورود افراد مبتلا به کشور بالاست، با توجه به ایجاد آمادگی و ارائه آموزش‌هایی که از پیش در مراکز بهداشتی و بیمارستان‌ها صورت گرفته است، این افراد در زمان کوتاهی شناسایی می‌شوند. هنر ما این است که این بیماران را به‌سرعت شناسایی کنیم تا چرخه انتقال برقرار نشود.»

شیـــوع بیماری در این مناطق

مناطق اندمیک برای مالاریا در ایران استان‌های سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و هرمزگان‌اند. در مرکز کشور هم مواردی از مالاریا وجود دارد؛ ازجمله در همدان و چهارمحال و بختیاری که موارد بیماری در آنها همان‌هایی بودند که از مرزهای جنوب‌شرقی کشور وارد شدند و به استان‌های مرکزی مسافرت داشتند.

علائم مشخص بیماری

علائم تیپیک مالاریا تب، لرز و تعریق است که در گذشته به آن تب نوبه می‌گفتند. تب و تعریق با فواصل مشخص در بیماران بروز می‌کند، اما هر تب‌ولرزی را مالاریا نمی‌گویند چون این علائم بین بیماری‌های ویروسی و میکروبی مشترکند. فرد مبتلا به مالاریا باید سابقه سفر به یک منطقه آلوده را از نظر مالاریا در داخل یا خارج از کشور داشته باشد.

شرایط سرایت بیماری

میراولیایی درباره سرایت این بیماری می‌گوید: «راه اصلی انتقال مالاریا از طریق پشه آنوفل است، اما از طریق پیوند عضو، انتقال خون و همچنین از مادر به جنین (درموارد بسیار نادر) امکان انتقال وجود دارد. همین حالا هم در اکثر نقاط کشور ازجمله اطراف تهران این پشه وجود دارد، اما چون مخزن بیماری (فرد مبتلا) وجود ندارد، خطری نیست. البته زمانی که افراد بیمار زیادی وارد کشور می‌شوند و به مناطق مختلف سفر می‌کنند، بیماری از طریق گزش فرد آلوده و سپس گزش فرد دیگر منتقل می‌شود.»

منبع: روزنامه همشهری

انتهای پیام/

کد خبر: 1229037 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • روایت امام جمعه تهران از حمله سپاه به اسرائیل
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • تهدید اتحادیه راه آهن آلمان علیه دولت
  • خطر از بزرگترین اقتصاد اروپا گذشت
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • آزادی ۵ صیاد ایرانی از جمهوری سیشل
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است