Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@02:29:39 GMT

راز مجسمه ناتمام «میکل‌آنژ» مشخص شد

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۰۱۲۴۹

راز مجسمه ناتمام «میکل‌آنژ» مشخص شد

متخصصان مرمت آثار هنری اعلام کردند اثر مشهور «میکل‌آنژ» به دلیل نقصی که در سنگ مرمر وجود داشت ناتمام رها شده بود.

به گزارش ایسنا و به نقل از رویترز،‌ متخصصان در جریان مرمت مجسمه مشهور «سوگواری بر پیکر مسیح»‌ اثر «میکل آنژ» دریافتند تکه سنگ مرمری که برای ساخت این مجسمه مورد استفاده قرار گرفته بود، نقایصی داشته است و به همین دلیل کارشناسان معتقدند علت ناتمام رها شدن این مجسمه توسط «میکل آنژ»‌ ایرادات سنگ بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مجسمه مسیح (ع)، مریم مقدس (س)، مریم مجدلیه و یک مرد پس از پایین آوردن پیکر مسیح (ع) از صلیب به تصویر کشیده شده است. گمان می‌رود چهره مردی که در این مجسمه وجود دارد،‌ چهره خود «میکل آنژ» باشد.

تصویری از یک ترک جزئی در سنگ

در جریان این پروژه مرمت مشخص شد در این تکه سنگ مرمر ۲۷۰۰ کیلوگرمی رگه‌ها و ترک‌های ریز متعددی وجود دارد. بر اساس بیانیه متخصصان، این موارد می‌توانند دلیل تصمیم «میکل آنژ»‌ برای توقف روند ساخت این مجسمه باشند.

«میکل آنژ»‌ در ابتدا قصد داشت این مجسمه را در کنار مقبره خودش قرار دهد اما فقط چند سال پس از آغاز روند تراشیدن این مجسمه یعنی در حوالی ۱۵۰۰ میلادی، این هنرمند ۷۵‌ساله تصمیم گرفت این شاهکار را رها کند و آن را به عنوان هدیه به یک خدمتکار بدهد. این خدمتکار بعدها مجسمه را به یک بانکدار فروخت.

متخصصان مرمت نتوانستند هیچ اثری از ضربات شدید و محکم چکش پیدا کنند؛‌ بنابراین می‌توان استنباط کرد فرضیه مشهور تلاش «میکل آنژ»‌ برای نابود کردن این مجسمه بر اثر ناامیدی صحیح نیست.

این پروژه مرمت در سال ۲۰۱۹ آغاز شد اما چندین بار به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا با وقفه مواجه شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجسمه سازي مجسمه میکل آنژ اثر هنری میکل آنژ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۱۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقرراتی برای داشتن خواب خوب

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، آیا شما هم این تجربه را داشته‌اید که شب‌های زیادی را صرف تلاش برای خوابیدن کنید و نگران هستید که خوابتان کافی نیست؟ و حتما می‌دانید که تنها نیستید و بسیاری از افراد این مشکل را دارند.

بیشتر بخوانید: ساعات کاری طولانی و آثار مخرب آن در میانسالی

«مولی اتوود»، استادیار روانپزشکی و علوم رفتاری در دانشکده پزشکی جانز هاپکینز، می‌گوید: شما باید درک کنید که بدنتان به چه چیزهایی نیاز دارد و برای اولویت‌بندی آنها نهایت تلاش خود را بکنید و فقط خواب را به عنوان چیزی که می‌توان در زمان بیکاری به سراغ آن رفت، نبینید.

به دنبال روش‌های اثبات نشده برای به خواب رفتن و خواب ماندن نباشید. در عوض، این ترفندهای ساده را که نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس» به نقل از متخصصان خواب توصیه می‌کند، امتحان کنید.

یک «منطقه حائل» ایجاد کنید

استرس ناشی از کار اجتناب ناپذیر است. سعی کنید یک منطقه حائل بین پایان روز کاری و زمان خواب خود ایجاد کنید.

کارشناسان پیشنهاد می کنند حدود یک ساعت قبل از خواب، وظایف شغلی و مسئولیت های روزانه را به حال خود رها کنید. ایمیل خود را چک نکنید، صورتحساب ها را پرداخت نکنید، کارهای خانه را انجام ندهید یا بی وقفه در رسانه های اجتماعی وقت نگذرانید. درعوض، روتینی ایجاد کنید که در آن یک کتاب بخوانید، به یک سرگرمی بپردازید یا زمانی را با عزیزان خود بگذرانید.

دکتر «آنیس ویلسون»، استادیار عصب شناسی و پزشکی در دانشگاه بیلور می گوید: این به ارزش اصلی ذهن آگاهی برمی گردد. هر چیزی که به تمرکز شما کمک می کند و تنش زیادی مربوط به فعالیت‌های روز را از بین می‌برد، به خواب بهتر کمک می کند.

مراقب آنچه می خورید، باشید

خوردن یک وعده غذایی بزرگ درست قبل از خواب می تواند خواب شما را مختل کند، بنابراین سعی کنید در ساعات اولیه عصر غذا بخورید.

اتوود گفت: من می‌توانم بگویم خوردن یک وعده غذایی بزرگ به این دلیل بد است که مانند این است که درست قبل از خواب، در زمانی که قرار است همه چیز در حال خاموش شدن باشد، به بدنتان کار بزرگی بدهید تا انجام دهد.

با این حال، خیلی گرسنه به رختخواب نروید. تنقلات حاوی پروتئین یا چربی های سالم مانند پنیر، بادام یا کره بادام زمینی را با نان غلات کامل امتحان کنید.

از مصرف کافئین و الکل خودداری کنید

نوشیدن الکل یا اسپرسو بعد از شام ممکن است باعث ایجاد اختلال در خواب شود.

الکل می تواند چرخه خواب شما را مختل کند، کیفیت خواب را کاهش و احتمال بیدار شدن بیشتر در نیمه شب را افزایش دهد.

همچنین کافئین محرکی است که تاثیر «آدنوزین» (ماده‌ای شیمیایی که به احساس خواب آلودگی کمک می‌کند) را مسدود می‌کند.

به این دلایل، کارشناسان پیشنهاد می کنند نوشیدنی های کافئین دار یا گازدار خود را چند ساعت قبل از خواب مصرف نکنید.

استفاده از وسایل الکترونیکی را محدود کنید

نور تلفن‌ها و صفحه‌های کامپیوتری می‌تواند ریتم شبانه‌روزی یا ساعت داخلی بدن را که به طور طبیعی ما را از خواب بیدار می‌کند، با سرکوب ملاتونین که به خواب کمک می‌کند، مختل کند.

متخصصان می‌گویند برای محدود کردن استفاده از وسایل الکترونیکی، نیاز به نظم و اعمال قوانین شخصی دارید.

با یک متخصص صحبت کنید

اگر هیچ روشی جواب نمی دهد و بیش از یک ماه است که برای داشتن یک خواب خوب شبانه تلاش کرده‌اید، متخصصان می گویند زمان مراجعه به پزشک فرا رسیده است. این امر به ویژه اگر بی‌خوابی در عملکرد کاری یا خلق و خوی شما اختلال ایجاد کند، مهم‌تر به نظر می‌رسد.

آتوود گفت: مهم نیست که چقدر آرامش داشته باشید. در یک نقطه خاص، اگر مقدار قابل توجهی استرس وجود داشته باشد، خواب شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228912 برچسب‌ها اختلالات خواب

دیگر خبرها

  • فرم و شکل در مجسمه‌های شهری
  • ماجرای سرقت مجسمه ۵ میلیاردی مرد مجسمه ساز چه بود؟
  • ماجرای ناپدید شدن مجسمه ۵میلیاردی یک هنرمند
  • ماجرای ناپدید شدن مجسمه ۵ میلیاردی یک هنرمند
  • انداختن چفیه دور گردن مجسمه جرج واشنگتن
  • واکنش میکل آرتتا به اتفاقات مهم دیدار تاتنهام و آرسنال / فیلم
  • ببینید | چفیه انداختن دانشجویان بر مجسمه جرج واشنگتن
  • فیلم| چفیه انداختن دانشجویان بر مجسمه جرج واشنگتن
  • فیلم/ چفیه بر دوش مجسمه جرج واشنگتن در دانشگاه آمریکایی بیروت
  • مقرراتی برای داشتن خواب خوب