Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- یک کارشناس روابط بین الملل با عنوان اینکه نقش رسانه در دیپلماسی عمومی بسیار ظریف و حساس است، گفت: پرس تی وی به عنوان یک شبکه بین المللی زمانی نقش موثری ایفا می کند که نیاز مخاطبانش را درست تشخیص دهد.
به گزارش آریا، حسن بهشتی پور کارشناس مسائل بین الملل با تاکید بر اینکه وظیفه دیپلماسی عمومی ارتباط با مردم است، گفت: بر خلاف دیپلماسی رسمی یا اداری که حول ارتباط بین کشورها است، در دیپلماسی عمومی با افکار عمومی اعم از نخبگان، دانشگاهیان، هنرپیشه های معروف، ورزشکاران و به طور کلی افراد موثری که می توانند در شکل دهی به افکار عمومی جامعه نقش داشته باشند، سر و کار داریم؛ چرا که هم تاثیرشان بیشتر و هم پایدارتر است؛ شبکه پرس تی وی در واقع زیر مجموعه دیپلماسی عمومی ایران محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بهشتی پور در پاسخ به این سوال که پرس تی وی در راستای انتقال گفتمان انقلاب اسلامی چه امکاناتی در دست دارد، گفت: ابتدا باید درک درستی از گفتمان انقلاب اسلامی در بین دست اندرکاران پرس تی وی به وجود بیاید؛ از مدیران، سردبیران ارشد تا دبیران خبر و برنامه سازان مستند و تمام مراکز کلیدی مثل دفتر تهران، لندن و بیروت همه این ها باید درک دقیقی از گفتمان انقلاب اسلامی داشته باشند و دوره های آموزشی کافی ببینند، در مرحله بعد امکانات لازم برای این موضوع فراهم شود تا از نظر ابزاری چه فنی و چه نیروی انسانی دچار کمبود نباشد.
این کارشناس مسائل بین الملل که خود از نخستین روزهای افتتاح شبکه پرس تی وی به عنوان کارشناس سال ها در شبکه حضور داشته است، به راهکارهایی برای ارتقای برنامه های این رسانه پرداخت و گفت:  با روش «دبلیو اس او تی» می توان نقاط قوت و ضعف این شبکه را شناسایی و نقاط فرصت و تهدید را در بیرون بررسی کرد و به یک جمع بندی رسید. بنابراین برای رسیدن به راهکارهای متقن نیازمند اطلاعات دقیق، شفاف و جزیی از برنامه های شبکه هستیم تا با تحلیل محتوای آن ها پیشنهاداتی در جهت ارتقای برنامه های ارائه دهیم.  
وی به نقش محوری جمهوری اسلامی در خاورمیانه اشاره و در پاسخ به این سوال که آیا می توان پرس تی وی را به عنوان یک ابزار گفتمان ساز حاضر در منطقه دانست، تصریح کرد: گفتمان سازی کار متفکران است؛ یعنی پیش از اینکه رسانه بخواهد گفتمان سازی کند، ابتدا باید فیلسوف ها، متفکران و صاحب نظران گفتمانی را مطرح کنند که ابعاد بین المللی داشته باشد، سپس پرس تی وی یا شبکه هایی مثل العالم، سحر و رادیو های برون مرزی این گفتمان را تبلیغ و ترویج کنند. یعنی وظیفه اصلی رسانه ها گفتمان سازی نیست. رسانه وظیفه دارد گفتمان را به روش صحیح، دقیق و همه جانبه ترویج دهد و جا بیندازد.
وی در همین رابطه افزود: این گفتمان که «امریکا شیطان بزرگ است» از طرف امام خمینی مطرح شد، به قدری تکرار و تحلیل شد که نه تنها شبکه های داخلی ایران بلکه در صحنه بین المللی هم این موضوع جا افتاد؛ یعنی معادل سازی امریکا با واژه شیطان بزرگ مفهوم سازی شد. این مفهوم سازی کار بسیار مهمی است که در بیرون رسانه و در اتاق های فکر باید تولید شود، اما رسانه باید بداند که چگونه آن را تبلیغ و ترویج کند.
وی در پایان با ابراز امیدواری نسبت به این موضوع پرس تی وی بتواند روز به روز جایگاه خود را در جهان خبر و اطلاع رسانی صحیح تثبیت کند، گفت: لازمه تحقق این هدف این است که نیروی انسانی حرفه ای را به کار بگیرد و این نیروی انسانی حرفه ای دائما آموزش لازم را ببینند، نکته بعدی برخورداری از بودجه کافی است تا بتواند برنامه ریزی های صحیحی صورت دهد و در عرصه رقابتی جهان خبر حرف اول را بزند.


منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بهشتی پور پرس تی وی دیپلماسی عمومی پرس تی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۱۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش کتابخانه‌های سیار، نیاز استان ایلام

ایسنا/ایلام مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان ایلام گفت: با وجود نیاز استان در مناطق روستایی و عشایری به کتابخانه سیار، ما فعلأ فقط یک کتابخانه سیار در استان داریم.

«سمیه حیدری» با حضور در ایسنا در این خصوص اظهار کرد: ما در استان کتابخانه سیار نداشتیم و یکی از ضروری‌ترین کارهای راه‌اندازی کتابخانه سیار بود، با مسئولان سپاه امیرالمومنین (ع) استان هماهنگی شد و یک خودرو متناسب در اختیار اداره کل کتابخانه‌های استان قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: برای تجهیز این کتابخانه سیار ۲۰۰ میلیون تومان هزینه شده است و ۷ روستا در شهرستان ایلام را در ۵ روز هفته، پوشش می‌دهد.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان ایلام افزود: با توجه به تعدد روستاهای استان و دسترسی نداشتن کتاب دوستان به‌خصوص دانش‌آموزان، افزایش تعداد کتابخانه ‌های سیار استان ضروری است.
حیدری گفت: تعداد زیادی روستا در شهرستان سیروان وجود دارد که نیازمند کتابخانه سیار هستند اما امکانات نداریم.
وی ابراز امیدواری کرد: رایزنی‌ها با مسئولان کشوری و استانی برای افزایش کتابخانه‌های سیار استان ادامه دارد.
انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • روابط عمومی در اقناع افکار عمومی نقش کلیدی دارد
  • تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی
  • برای موفقیت فوتسال در جام جهانی به امکانات زیادی نیاز است
  • از فیلم‌سازی «بدون دیالوگ» تا خندیدن به «قضاوت»
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • آیا اوضاع حجاب با اجرای طرح نور بهتر شده است؟
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • افزایش کتابخانه‌های سیار، نیاز استان ایلام
  • تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل