Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، برلین درخواست‌ها برای ارسال سلاح به اوکراین را رد کرده این در حالی است که انگلیس و آمریکا گفته‌اند که به تعهد خود برای کمک نظامی به اوکراین پایبند خواهند ماند.

«کریستین لامبرخت» وزیر دفاع آمریکا در مصاحبه با روزنامه «ولت ام سونتاگ» گفت توافقی در دولت فدرال آلمان وجود دارد که انتقال سلاح به اوکراین در حال حاضر مفید نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«آندری میلنیک» سفیر اوکراین در برلین این هفته گفته بود که کشورش نیازمند کشتی برای دفاع از سواحل خود در دریای سیاه و دریای آزوف از حمله ادعایی روسیه به این کشور است.

وی که با خبرگزاری DPA‌ مصاحبه می‌کرد، گفت که کشتی‌های آلمان از بهترین کشتی‌ها در جهان به شمار می‌آیند.


روسیه یکی از مهمترین تامین کننده‌ گاز مورد نیاز آلمان به شمار می‌آید

 

برلین: حمایت نظامی از کی‌یف نمی‌کنیم

لامبرخت در ادامه مصاحبه خود گفت که کی‌یف از برلین حمایت می‌کند اما به حمایت نظامی نخواهد پرداخت و در دیگر زمینه‌ها نظیر بیمارستان صحرایی با ارزش 5.3 میلیون یورو کمک خواهد کرد. این مقام آلمانی اضافه کرد: «ما باید هر کاری که باعث کاهش تنش می‌شود را انجام دهیم».

وی گفت که آلمان پیشتر نیز دستگاه‌های تنفسی به اوکراین ارسال کرده و نظامیان مجروح اوکراینی در بیمارستان‌های آلمان درمان شده‌اند.

پشت کردن برلین به کی‌یف باعث خشم مقام‌های اوکراینی شده است و طی آن «آنکا فلدگوزن» سفیر آلمان در کی‌یف به وزارت امور خارجه اوکراین احضار شد.

وزارت امور خارجه اوکراین اضافه کرد: «ناامیدی عمیقی از موضع دولت آلمان در عدم ارائه تسلیحات دفاعی به اوکراین وجود دارد».

در این بیانیه آمده است: «امروز بیش از هر زمان دیگر، قاطعیت و همبستگی اوکراین و شرکایش برای جلوگیری از مقاصد ویرانگر روسیه، اهمیت دارد».

«اولاف شولز» صدر اعظم آلمان و «آنالنا بائربوک» وزیر امور خارجه آلمان نیز پیشتر درخواست مشابه اوکراین برای تسلیحات را رد کرده و بائربوک نیز در جریان سفر به کی‌یف، دلایل تاریخی که مربوط به نقش آلمان در جنگ جهانی دوم بوده را دلیل عدم کمک نظامی برلین به کی‌یف عنوان کرده است.

اظهارات جنجالی فرمانده نیروی دریایی آلمان درباره پوتین

از سوی دیگر «کایاخیم شوئن‌باخ» فرمانده نیروی دریایی اخیرا در فیلمی ویدئویی گفته بود که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه شایسته احترام بوده و کی‌یف هرگز کریمه را از مسکو پس نخواهد گرفت.


ولادمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه

 

پس از انتشار این اخبار و خشم مقام اوکراینی، دولت آلمان مجبور شد تا از اظهارات معاون فرمانده نیروی دریایی خود فاصله گرفت. سخنگوی وزارت دفاع آلمان در برلین گفت این اظهارات نه در محتوا و نه در قالب بیانگر موضع آلمان نیست. این مقام نظامی آلمان افزود: «دریاسالار شوئن‌باخ این فرصت را خواهد داشت که نظرات خود را به وزیر دفاع بیان کند».

وزیر خارجه اوکراین در توییتی در این باره گفت، اوکراین از آلمان به خاطر حمایتی که از سال ۲۰۱۴ ارائه کرده و همچنین تلاش های دیپلماتیک برای حل مناقشه با روسیه و اوکراین سپاسگزار است. اما اظهارات کنونی مقام‌های آلمان ناامید کننده و در تضاد با این حمایت‌ها و تلاش‌ها است.

رسیدن نخستین محموله کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین

این در حالی است که آمریکا روز شنبه اعلام کرد که محموله کمک‌های تسلیحاتی به کی‌یف پایتخت اوکراین رسیده که شامل تسلیحاتی برای خط مقدم جبهه است.

این نخسین بخش از بسته حمایت امنیتی آمریکا به اوکراین به ارزش 200 میلیون دلار بوده که ماه پیش مورد تایید «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا رسیده بود.

 

کارزار مسموم غرب علیه روسیه

وزارت امور خارجه روسیه امروز (شنبه) اعلام کرد کاخ سفید و متحدان غربی آن به جای مکث و تمرکز بر پاسخی ملموس به سوالات مطرح شده در اسناد روسیه، یک کارزار تبلیغاتی بسیار مسموم علیه این کشور به راه انداختند و آن را "متجاوز"، "مخالف اروپای متمدن" و "تهدیدی برای ثبات بین‌المللی" معرفی کردند.

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر امور خارجه روسیه هم در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه آمریکایی «سی‌بی‌اس نیوز» که پرسید آیا روسیه مرعوب اوکراین شده، پاسخ داد: ما از هیچ‌کس نمی‌ترسیم، حتی از آمریکا. ریابکوف همچنین گفت که واشنگتن قول داده در هفته آینده به پیشنهادات مسکو درباره تضمین امنیتی پاسخ دهد.

غرب و کی‌یف اخیراً ادعاهایی را درباره حمله احتمالی روسیه به اوکراین منتشر کرده‌اند. پیش‌تر، «آناتولی آنتونوف» سفیر روسیه در آمریکا به انتشار نقشه‌های ادعایی درباره طرح حمله احتمالی روسیه به اوکراین شدیداً واکنش نشان داد.

آنتونوف اتهام‌زنی‌های واشنگتن از طریق کارزار اطلاعات نادرست در مورد وضعیت اوکراین را بی‌اساس خواند. این دیپلمات روس با بیان اینکه واشنگتن همچنان بر اساس ادعاهای خود در حال ساختن کوه از کاه است، اظهار داشت: [آمریکا] به رد حقایق عینی در مورد آنچه در حال رخ دادن است ادامه می‌دهد.

پیش از این، نشریه «اکونومیست» در گزارشی طرح‌های ادعایی مختلفی از نقشه احتمالی روسیه برای حمله به اوکراین از جهات مختلف را بررسی کرد.

هشدار مسکو به تداوم حمله توپخانه‌ای اوکراین به نواحی شرقی خودمختار

 این در حالی است که مقامات مختلف روسیه قویاً این ادعاها را رد کرده‌اند اما در خصوص تداوم حملات توپخانه‌ای اوکراین به نواحی شرقی خودمختار روس زبان هشدار داده‌اند.

در بحبوحه تشدید تنش‌ها میان روسیه و اوکراین، برلین خبر داد که طرحی را آماده کرده که در صورت وخامت اوضاع در اوکراین، دیپلمات‌هایش را از این کشور خارج کند.

پیش از این نیز سفارت ایالات متحده آمریکا در کی‌یف از وزارت امور خارجه این کشور درخواست کرده که اجازه خروج کارکنان غیرضروری و خانواده‌های کارکنانش از اوکراین را صادر کند.

براساس گزارش شبکه سی ان ان، یک سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفته، در حال حاضر چیزی برای اعلام کردن نداریم اما مثل همیشه برنامه‌ریزی دقیقی برای شرایط اضطراری و مواقعی که اوضاع امنیتی رو به وخامت می‌رود داریم.

سی ان ان در ادامه افزود، سفارت آمریکا در اوکراین از اظهار نظر در این زمینه خودداری کرده است. 

از سوی دیگر، بلژیک و انگلیس نیز به شهروندان خود توصیه کرده اند که از سفر غیرضروری به اوکراین خودداری کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: وزارت امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۳۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارسال سلاح و تجهیزات آمریکایی به اوکراین و اسراییل انجام می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که امروز چهارشنبه لایحه کمک مالی به «اسرائیل» به همراه کمک به اوکراین و تایوان را امضا خواهم کرد.

بایدن گفت: «من لایحه تصویب شده توسط سنا را به محض اینکه به میز من برسد امضاء می کنم.»

ساعاتی پیش سنا با اکثریت قاطع پیش نویس لایحه کمک به اسرائیل، اوکراین و تایوان را تصویب کرد و آن را برای امضا به دفتر بایدن ارسال کرد تا به قانون تبدیل شود.

رئیس جمهور آمریکا در بیانیه خود همچنین افزوده است که ایالات متحده این هفته ارسال سلاح و تجهیزات به اوکراین و اسرائیل را آغاز خواهد کرد.

این در حالی است که تصویب کمک‌های آمریکا به اسراییل در مجلس نمایندگان و سنای آمریکا با مخالفت آمریکایی‌ها روبرو شده و برخی از مخالفان کمک به اسراییل روبروی محل اقامت رهبر اکثریت دموکرات مجلس سنا دست به تظاهرات زدند.

براساس گزارش‌ها این تظاهرات مخالفان کمک آمریکا به اسراییل با دخالت پلیس به خشونت کشیده شد و تعدادی از معترضان و مخالفان دستگیر شدند.

ساعاتی پیش، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد سنای آمریکا بسته کمکی ۲۶ میلیارد دلاری این کشور به اسراییل را تصویب کرده است.

۴ روز پیش، قانون گذاران مجلس نمایندگان آمریکا با وجود اختلافات در تأمین کمک مالی با غلبه بر مخالفان، یک بسته قانونی کمک ۸۷ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین و اسراییل را در جریان یک رأی گیری گسترده دو حزبی ارائه کردند و شبکه خبری الجزیره در خبری دیگر اعلام کرد که مجلس نمایندگان با ۳۶۶ رأی موافق و ۵۸ رأی مخالف به لایحه حمایت مالی از اسراییل به ارزش ۲۶.۴ میلیارد دلار رأی داد.

گفتنی است این طرح ماه‌ها بود که به دلیل مخالفت شدید برخی قانون‌گذاران جمهوری‌خواه در کنگره بلاتکلیف مانده بود.

تصویب طرح کمک به اسرائیل در سنا در دویستمین روز جنگ علیه غزه صورت گرفته است. در همین ارتباط نیز دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه آمار مربوط به تجاوز و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین را در دویستمین روز جنگ علیه نوار غزه به‌روزرسانی کرد.

بر اساس آمار این مرکز، رژیم صهیونیستی در ۲۰۰ روز گذشته مرتکب ۳۰۲۵ مورد جنایت کشتار جمعی با ۴۱ هزار ۱۸۳ شهید یا مفقود شده که از این تعداد پیکرهای ۳۴ هزار ۱۸۳ شهید به بیمارستان‌ها انتقال یافته است و ۷۰۰۰ نفر هنوز مفقود هستند. ۷۷ هزار ۱۴۳ نفر هم مجروح شده‌اند.

۱۴۷۷۸ نفر از شهدا کودک هستند که ۳۰ کودک بر اثر قحطی و گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند و ۹۷۵۲ نفر از شهدا زن هستند. بر این اساس ۷۲ درصد شهدای غزه زن و کودک هستند. ۱۷ هزار کودک در نوار غزه پدر و مادر یا یکی از آنها را از دست داده‌اند.

۴۸۵ نفر از شهدا کادر درمان و ۶۷ نفر آنها از نیروهای دفاع مدنی هستند.

در این مدت ۱۴۰ خبرنگار هم به شهادت رسیده‌اند.

۱۱ هزار زخمی برای دریافت مداوای لازم باید به خارج از نوار غزه اعزام شوند و ۱۰ هزار بیمار سرطانی با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند و به معالجه نیاز دارند.

یک میلیون و ۹۰ هزار نفر از ساکنان نوار غزه به علت پیامدهای ناشی از آوارگی به بیماری‌های مسری مبتلا هستند که ۸۰۰۰ نفر آنها به عفونت کبدی دچار هستند.

۶۰ هزار زن حامله در نوار غزه به علت فراهم نبودن مراقبت‌های پزشکی در معرض خطر قرار دارند و ۳۵۰ هزار بیمار صعب العلاج به علت وارد نشدن دارو با مرگ مواجه هستند.

کد خبر 6087137

دیگر خبرها

  • لوکاشنکو: غربی‌ها برای کنترل اوکراین، آن را به معتاد پول و سلاح تبدیل کرده‌اند
  • مسکو: فرمول زلنسکی برای صلح، درگیری را طولانی‌تر می‌کند
  • آخرین تحولات اوکراین| تصمیم برلین برای عدم ارسال موشک‌های تاروس به کی‌یف تغییر نکرده است
  • تحولات اوکراین| تایید دستاوردهای روسیه در جبهه توسط کاخ سفید
  • ارسال سلاح و تجهیزات آمریکایی به اوکراین و اسراییل انجام می‌شود
  • چرا پوتین در جنگ اوکراین از سلاح هسته ای استفاده نمی کند؟
  • چین اتهامات آمریکا درباره تبادلات پکن و مسکو را رد کرد
  • فشار آلمان بر آمریکا برای ارسال پاتریوت به اوکراین
  • ادعای عجیب اسنایپر برتر آمریکایی: سلاح‌های زمان شوروی بهتر هستند!
  • چین اتهام جاسوسی در آلمان را رد کرد