Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه نوروزیان صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران بیان داشت: در موارد بستری نه تنها افزایش نداشتیم بلکه و ۱۴.۵ درصد کاهش به ثبت رسید که این موضوع به دلیل واکسیناسیون و مراجعه به موقع توسط شهروندان است و موارد فوت نیز از دو مورد در هفته ماقبل به یک مورد در هفته گذشته رسید.

وی خاطرنشان کرد: به جز شهرستان‌های ابوموسی و حاجی آباد، در تمامی شهرستانهای استان شاهد افزایش موارد مثبت بودیم که این نشان‌دهنده شروع پیک سوم در استان هرمزگان است که امیدواریم با تکمیل هر چه سریعتر واکسیناسیون، بخصوص تزریق دُز سوم و رعایت پروتکل‌ها و رعایت قرنطینه، مانع از شروع پیک و بحران این بیماری در استان شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته نوروزیان، کرونای اُمیکرون اکنون سویه غالب در این استان است و سرعت سرایت آن نیز بسیار بالاست، اضافه کرد: درصد بسیار بالایی از تست‌های کرونا در هرمزگان از نوع سویه اُمیکرون هستند و این سویه اکنون ویروس غالب در هرمزگان است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان عنوان کرد: به هیچ وجه علائم سرماخوردگی را دست کم نگیرید و آن را به حساسیت و سرمای هوا و … نسبت ندهید چرا که سرعت شیوع اُمیکرون بسیار بالاست و سرعت انتشتر بسیار بالایی دارد

کد خبر 5406711

منبع: مهر

کلیدواژه: فاطمه نوروزیان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان سویه اومیکرون کرونا بارش برف برف و کولاک بوشهر کرمانشاه ویروس کرونا سیل کرمان برف روبی برف و یخبندان خطبه های نماز جمعه امداد رسانی آمار کرونا عکس استانها اردبیل هرمزگان ا ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۶۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟
  • افزایش ابر و وزش باد پدیده غالب جوی در کرمان
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد
  • هوای ابری و بارانی در لرستان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند