Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان ساری،‌ علی باقری صبح امروز در گشت مشترک یک روزه سراسری شناسایی اشتغال اتباع خارجی که در شهرستان جویبار انجام شد، اظهار کرد: در راستای وظایف، ماموریت و مسئولیت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای صیانت از نیروی کار ایرانی و در اجرای مفاد ۱۲۰ تا ۱۲۹ قانون کار و به ویژه بند ج ماده ۱۱ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، انتظارات، مطالبات و خواسته های مکرر و وسیع مردم و نیز نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای مقابله با اشتغال غیرمجاز اتباع خارجی، طرح یک روزه گشت مشترک شناسایی اشتغال غیرمجاز اتباع خارجی در سراسر کشور برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با تأکید بر ممنوعیت اشتغال اتباع بیگانه در مازندران خاطرنشان کرد: بر اساس قوانین مرتبط، بکارگیری اتباع بیگانه در استان آثار زیانباری را در پی دارد و در صورت مشاهده این اقدام غیر قانونی برخورد قضایی صورت خواهد گرفت.

باقری تصریح کرد: اتباع بیگانه نمی‌توانند در ایران مشغول به کار شوند مگر آنکه اولا دارای روادید ورود با حق کار مشخص بوده و ثانیا مطابق قوانین و آئین نامه های مربوطه، پروانه کار دریافت کنند.

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به شرایط صدور روادید با حق کار مشخص برای اتباع بیگانه طبق ماده ۱۲۱ قانون کار تأکید کرد: در صورتی که مطابق اطلاعات موجود در وزارت کار در میان اتباع ایرانی آماده به کار افراد داوطلب واجد تحصیلات و تخصص مشابه وجود نداشته باشد، تبعه بیگانه دارای اطلاعات و تخصص کافی برای اشتغال به کار مورد نظر باشد و از تخصص تبعه بیگانه برای آموزش و جایگزینی بعدی افراد ایرانی استفاده شود؛ می‌توان نسبت به صدور ویزای کار آنان اقدام کرد.

باقری ادامه داد: احراز شرایط مندرج در این ماده با هیات فنی اشتغال در استان است و پروانه کار با رعایت قانون و دستورالعمل‌های مربوطه حداکثر برای مدت یکسال صادر یا تمدید و یا تجدید می‌شود.

وی با تأکید بر ضرورت حمایت از سرمایه گذاران خارجی بیان کرد: صدور پروانه کار طبق قانون برای سرمایه گذاران خارجی بمدت سه سال صادر می‌شود.

رئیس شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران افزود: بازرسان کار در راستای اجرای قانون کار و صیانت از نیروی کار ایرانی در سطح استان و در ۹ ماهه سال جاری حدود ۳ هزار بازرسی انجام داده‌اند.

وی ادامه داد: در این ۹ ماه بیش از ۶۷۰ تبعه غیرمجاز شناسایی شده و ۲۲ کارفرمای متخلف نیز به دادگاه معرفی شده و جرائم مالی برای آنان در نظر گرفته شد.

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران در پایان گفت: از مردم می‌خواهیم در صورت مشاهده هر گونه اشتغال غیرمجاز اتباع با شماره تلفن ستاد خبری ۰۲۱۶۳۶۹ که برای دریافت گزارش‌های مردمی از اشتغال غیرمجاز اتباع در محل وزارتخانه راه‌اندازی شده است، تماس برقرار کنند.

انتهای پیام/۸۶۰۱۸/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: سرپرست اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران علی باقری بکارگیری اتباع بیگانه دستگاه قضا سرپرست اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران کار و رفاه اجتماعی مازندران اشتغال غیرمجاز اتباع اتباع بیگانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۷۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است

ایسنا/البرز مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز گفت: هرنوع قرارداد رهن و اجاره ساختمان اعم از مسکونی، تجاری و صنعتی توسط افراد و مشاوران املاک با اتباع خارجی غیر مجاز ممنوع است.

به گزارش ایسنا، سیروس دهقان شیری روز شنبه هشتم اردیبهشت  افزود: عقد قرار داد رهن و اجاره با اتباع خارجی مجاز نیز منوط به استعلام از اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز بوده و درصورت تاییدیه در این زمینه امکان پذیر است.

وی بیان کرد: تمام مشاوران املاک موظف به کسب مجوز قانونی برای اجاره املاک به اتباع خارجی غیر مجاز هستند و بر این اساس با سکان دهندگان بدون مجوز برخورد قانونی به عمل می آید.

مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز افزود: درصورت بی توجهی به این امر و انعقاد قرارداد بدون تاییدیه اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان، بنگاه های مشاورین املاک مشمول اعمال مقررات ماده۹ آیین نامه اجرایی ماده ۸۱ قانون نظام صنفی خواهد شد.

وی تاکید کرد: بر این اساس این بنگاه‌های مشاورین املاک که بدون رعایت ضوابط ابلاغی به خصوص معرفی نامه اجاره، رهن واحد مسکونی یا تجاری به اتباع خارجی اقدام به تنظیم قرارداد کرده اند، پلمب خواهند شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انهدام باند قاچاق و تهیه زغال از چوب آلات جنگلی در گلبهار/۴ نفر از اتباع بیگانه دستگیر شدند
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق «سوخت و اتباع غیرمجاز»
  • هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است
  • ساماندهی اتباع در ۱۴۰۳ ادامه دارد
  • سرمایه‌های خُرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی ساماندهی می‌شود
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • اگر در حادثه ناشی از کار، کارفرما مقصر باشد، چه می‌شود؟
  • اگر در حادثه ناشی از کار، کارفرما مقصر باشد چه می‌شود؟
  • عدم ایمنی و بهداشت کارگران برای کارفرما بار حقوقی دارد