Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزایش شیوع اُمیکرون در عراق، مسؤولان این کشور را به تکاپو انداخته است و بسیاری از ایرانیان مشتاق زیارت امام حسین‌ علیه‌السلام نگران بسته شدن دوباره مسیر زیارت کربلا شده‌اند.

به گزارش قدس آنلاین؛ سفر کربلا حدود دو ماه است که با لغو ویزای عراق به صورت هوایی از سر گرفته شده است و روزانه زائران در قالب کاروان‌های زیرنظر سازمان حج و زیارت به عتبات مشرف می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش تعداد زائران کربلا همزمان با ماه رجب

در حالی که تنها دو ماه از برقراری سفر کربلا می‌گذرد، هر روز بر تعداد زائران افزوده می‌شود و با نزدیک شدن به ماه رجب، تعداد کاروان‌های زیارتی نیز افزایش یافته و به سرعت ظرفیت آنها در حال تکمیل است.

با این وجود، با شیوع اُمیکرون در عراق، نگرانی مسؤولان این کشور از شیوع این ویروس موجب شده تا در روزهای اخیر جلساتی برای مهار کرونا و جلوگیری از شیوع اُمیکرون در عراق برگزار و حتی در این جلسات به کاهش پذیرش زائر اشاره شود.

عراق، کاهش تعداد زائران برای جلوگیری از شیوع اُمیکرون را بررسی می‌کند

به گفته یک منبع آگاه، دولت عراق درصدد است تا با کاهش پروازها و حتی تعداد مسافران خارجی از شیوع ویروس اُمیکرون جلوگیری به عمل آورد؛ چرا که به گفته مسؤولان عراقی احتمال شیوع اُمیکرون با ورود مسافران خارجی افزایش می‌یابد.

بر همین اساس، اولین راهکار عراق برای جلوگیری از شیوع اُمیکرون، کاهش مسافران خارجی است. به همین دلیل هم به نظر می‌رسد عراقی‌ها برای کاهش تعداد زائران خارجی هم در روزهای آینده برنامه‌ریزی کنند؛ تا جایی که هیثم العبیدی، از مسئولان وزارت بهداشت این کشور با اشاره به افزایش شمار مبتلایان طی روزهای آتی گفته است: سویه جدید کرونا موسوم به اُمیکرون، سرعت شیوع بالایی دارد و عراق در میان کشورهای عربی بالاترین آمار فوتی کرونا را دارد و باید برای جلوگیری از این ویروس برنامه‌ریزی کنیم.

الزامی شدن کارت واکسیناسیون برای سفر به عراق از اول بهمن

با توجه به وضعیت اُمیکرون در عراق، ممکن است مسؤولان این کشور باز هم ورود زائران خارجی را محدود کنند. هنوز تصمیم عراق هم قطعی نیست و شنیده‌ها حاکی است که مسؤولان عراقی قرار است محدودیت‌هایی را برای جلوگیری از شیوع اُمیکرون اعمال کنند.

البته از روز پنج‌شنبه ۲۰ ژانویه همزمان با اول بهمن‌ماه سال جاری نیز سازمان هواپیمایی عراق، داشتن کارت واکسیناسیون و تزریق ۲ دوز واکسن کرونا را برای ورود به این کشور الزامی کرد و به این ترتیب همه مسافران و زائران برای ورود به عراق باید علاوه بر داشتن جوابیه منفی آزمایش PCR حداکثر ۷۲ ساعت قبل از پرواز، دوز دوم واکسن کرونا را حداقل دو هفته قبل از سفر به این کشور تزریق کرده باشند.

سفر زمینی عتبات برقرار می‌شود؟

با نگرانی مسؤولان این کشور از روند شیوع اُمیکرون در عراق، ممکن است حتی بازگشایی مرزهای زمینی ایران و عراق که قرار بود همزمان با ماه رجب صورت گیرد، به حالت تعلیق درآمده و همچنان امکان برقراری سفر زمینی به عتبات وجود نداشته باشد. این بار هم ممکن است اُمیکرون باعث برقرار نشدن سفر زمینی به عتبات یا حتی سهمیه‌بندی سفر هوایی به عتبات شود و میلیون‌ها عاشق حسینی که در انتظار ازسرگیری سفر زمینی به عتبات و زیارت امام حسین علیه السلام با قیمت مناسب بودند، همچنان منتظر تشرف به کربلا بمانند. این امر در حالی است که به گفته علیرضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت در صورت موافقت طرف عراقی، سفر زمینی به عراق از اوایل ماه رجب برقرار خواهد شد.

عراق اطلاعیه‌ای درباره محدودیت پذیرش زائر اعلام نکرده است

با این وجود، حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی، معاون عتبات سازمان حج و زیارت با بیان اینکه ما اطلاعی درباره اعمال محدودیت‌ها برای جلوگیری از شیوع اُمیکرون نداریم و طرف عراقی هم اطلاعیه‌ای صادر نکرده است، می‌گوید: روند اعزام زائران کشورمان به عتبات به خوبی در حال انجام است و با توجه به لغو ویزای عراق صرفا برای سفرهای هوایی، مشتاقان زیارت حرم امام حسین علیه‌السلام به صورت هوایی به زیارت ارباب مشرف می‌شوند.

اعزام زائران به صورت هوایی در حال انجام است

با این حال هم‌اکنون سفر به عتبات با تلاش سازمان حج و زیارت به صورت هوایی برقرار شده است و روزانه چند کاروان زیر نظر سازمان حج و زیارت به این سفر معنوی مشرف می‌شوند. البته به دلیل مشکلات در تأمین بلیت پرواز عتبات، تعداد ایستگاه‌های پروازی محدود است و سفر به عتبات از ایستگاه‌هایی همچون تهران، ساری، یزد و کرمان در حال انجام است.

سفر به عتبات از اوایل اسفند سال ۹۸ به دلیل شیوع کرونا متوقف شد و هیچ زائر و کاروانی زیر نظر سازمان حج و زیارت به عتبات مشرف نشد؛ تا اینکه آبان‌ماه امسال ویزای عراق برای سفرهای هوایی برداشته شد و با لغو ویزای عراق، از آذرماه سفرهای هوایی به عتبات از سرگرفته شد. همچنین با تلاش مسؤولان سازمان حج و زیارت و سفیر کشورمان در عراق، قرار است از اوایل ماه رجب سفر زمینی عتبات هم برقرار شود.

منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کربلا امیکرون برای جلوگیری از شیوع سازمان حج و زیارت صورت هوایی تعداد زائران سفر زمینی ویزای عراق ا میکرون ماه رجب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۷۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روحانیون کاروان‌های حج مشعل داران معارف و مناسک هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید عبدالفتاح نواب در همایش متمرکز زائران حج تمتع ۱۴۰۳ مشهد با اشاره به توصیه‌های بزرگان دین درباره حج گزاری اظهار کرد: روحانیون کاروانهای حج مشعل داران معارف و مناسک هستند و مهمترین برنامه برای سفر حج اخلاص است و اگر کسی نیت دیگری داشته باشد این سفر را از دست داده است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت برنامه ریزی زائران برای استفاده از لحظه لحظه سفر حج را خواستار شد و به حاجیان توصیه کرد: زائری که برنامه ندارد سفر را از دست داده است، باید برای این سفر معنوی برنامه ریزی قبل و حین آن را داشته باشد تا بهره برداری لازم را کسب کند.

وی گفت: یک زائر باید برای قرآن خواندن و زیارت و بهره مندی از لحظات این سفر معنوی برنامه ریزی و سلامتی جسمی و روحی خود را در طول سفر حفظ کند تا در انجام اعمال و مناسک حج دچار مشکل نشود، لذا لازم است که قبل از سفر خود را از لحاظ معنوی و آمادگی جسمانی به حد مطلوب برساند.

گفتنی است؛ سرپرست حج و زیارت خراسان رضوی، مسؤول حراست حج و زیارت و رئیس پلیس فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد نیز در سخنان خود در این همایش نکات لازم در حوزه رعایت اصول امنیتی و حراستی و قوانین کشور میزبان در برخورد با هر گونه تخطی از قوانین را تشریح کردند.

کد خبر 6089109

دیگر خبرها

  • ۳۹ کاروان از گلستان برای مناسک حج تمتع اعزام می شوند
  • اعزام زائران کرمانی به سرزمین وحی پس از ۹سال + تصاویر
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • نخستین گروه عمره‌گزاران ایرانی وارد مکه شدند
  • ۵۷ سال؛ میانگین سنی حجاج ایرانی در سال ۱۴۰۳
  • میانگین سنی حجاج عازم حج تمتع ۵۷ سال است
  • روحانیون کاروان‌های حج مشعل داران معارف و مناسک هستند
  • ۱۰۵۵ قزوینی به حج تمتع اعزام می‌شوند