Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدیقه عبداللهی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این طرح برای دومین سال متوالی و در پنج درصد مراکز پیش‌دبستانی شهری و روستایی استان شامل ۱۱۶ کلاس و یک هزار و ۱۶۸ نوآموز دوره پیش دبستان اجرا می شود.

وی توجه به حوزه زبان آموزی و تلفیق آن با یادگیری مهارت‌های زندگی در دوره پیش دبستان را از اهداف اجرای طرح در راستای ارتقای کیفیت آموزش و پرورش این دوره و استقرار تربیت تمام‌ساحتی نوآموزان اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش کردستان با اشاره به ابعاد مختلف کلاس گویا که به افزایش روحیه پرسشگری، دست ورزی، تقویت مهارت‌های زبانی، تجربه محوری با تاکید بر کاهش استفاده از فعالیت‌های مداد-کاغذی می انجامد، از مربیان و کارشناسان خواست با اجرای بهینه طرح زمینه جایگزینی گفتمان مهارت محور را به جای  گفتمان دانش محور فراهم کنند.

وی ابراز امیدواری کرد که با توجه به تجارب موفق استان در سال‌های گذشته در اجرای دقیق این طرح با همکاری  و همراهی مربیان و اولیای نوآموزان در مراکز پیش دبستانی، نتایج طرح سبب بهبود و ارتقای کیفیت آموزش های دوره پیش دبستان و تقویت مهارت های زبانی در نوآموزان شود.

استان کردستان ۳۰۰ هزار دانش‌آموز دارد.

برچسب‌ها کردستان سنندج دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کردستان سنندج دانش آموزان کردستان سنندج دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۸۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت

به گزارش خبرنگار مهر، آیین تجلیل از استادان مدرسان و گروه های علمی برتر فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور سردار قاسم رضایی جانشین فرماندهی کل انتظامی کشور و دیگر فرماندهان برگزار شد.

سردار محمد حسین حمیدی معاون تربیت و اموزش فراجا در این مراسم گفت: بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری که فرمود معلم مهمان امروز و است و سازنده فردای کشور، اگر بتوانید انسانی مومن و درست کار تربیت کنید؛ این بالاترین نعمت است.

وی با اشاره اقدامات تحولی برای پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت گفت: بازنگری در سرفصل ها و برنامه های عملیاتی رده ها با رویکرد مهارت محوری و عملیاتی، تبدیل دوره های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره های تخصصی مبتنی بر شغل و واکاوی و تحلیل عملیات های انتظامی با استفاده از خبرگان در مراکز اجرایی آموزش که در مسیر اجرا هستند.

حمیدی افزود: برنامه ریزی تحولی در فرآیند و محتوای دوره عالی با هدف تربیت سرمایه های راهبردی از جمله اقداماتی است که مستقیم با گروهای حامی این حوزه را هم بازنگری کنیم.

وی افزود: ارکان ترتبیت در اموزش فراجا به این شکل است که مربی همه کارکنان هستند، و در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می کنیم که در راستای بازنگری و به روز شدن آنها اقداماتی صورت گرفته است.

حمیدی با اشاره به آمار گروه های علمی گفت: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشگاه امام حسن مجتبی، ۱۵ دانشگاه جامع و ۸ دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: همچنین ۲۷۷ هیات علمی ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی ۳۷۳۵ نفر ۷هزار و۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

حمیدی گفت: پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه ها بر اساس آن شکل میگیرد.

کد خبر 6093808

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم
  • از معلم‌بلاگری تا عجیب‌ترین هدیه‌ برای روز معلم!
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان قزوین
  • اجرای سرود سلام فرمانده توسط کودکان پیش دبستانی + فیلم
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • بهره برداری از اولین خانه خلاق و نوآور مهارت کشور در کردستان
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی