Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، پویش کتابخوانی «کتاب و زندگی» با همکاری مرکز رسانه‌ای شیرازه و انتشارات حماسه یاران از ۱۹ مرداد ماه سال جاری کار خود را آغاز و در ۱۵ دی ماه به کار خود پایان داد.

کتاب «تنها گریه کن» نوشته اکرم اسلامی است و زندگی اشرف سادات منتظری مادر شهید محمد معماریان را روایت می‌کند. این اثر کوشیده تصویری کوتاه و مختصر از یک عمر زندگی و ولایت‌پذیری و فرمان‌برداری زنی را نمایش دهد که در تاریخ انقلاب رشد کرد و به بانویی اثرگذار تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتشارات حماسه یاران این کتاب را در ۲۶۳ صفحه وارد بازار نشر کرده است.

رهبر انقلاب اسلامی پس از مطالعه این کتاب، تقریظی بر آن نوشتند که در ششم آذرماه در مراسمی از آن رونمایی شد. ایشان در این تقریظ این‌طور نوشتند:

«بسم الله الرحمن الرحیم

با شوق و عطش، این کتاب شگفتی‌ساز را خواندم و چشم و دل را شستشو دادم. همه چیز در این کتاب، عالی است؛ روایت، عالی؛ راوی، عالی؛ نگارش، عالی؛ سلیقه‌ تدوین و گردآوری، عالی، و شهید و نگاه مرحمت سالار شهیدان به او و مادرش در نهایت علوّ و رفعت.

 هیچ سرمایه‌ معنوی برای کشور و ملت و انقلاب برتر از اینها نیست. سرمایه‌ی با ارزش دیگر، قدرت نگارش لطیف و گویایی است که این ماجرای عاشقانه‌ی مادرانه به آن نیاز داشت.

۱۰ اسفند ۱۳۹۹

ــ از نویسنده جداً باید تشکر شود».

براساس اعلام دبیرخانه پویش کتابخوانی کتاب و زندگی، ۸۲ هزار نسخه از کتاب «تنها گریه کن» به فروش رفته و ۷۸۶۲ نفر در این دوره از مسابقه کتابخوانی شرکت کردند.

گفتنی است برای این دوره از پویش «کتاب و زندگی» ۲۰۰ میلیون تومان وجه نقد در نظر گرفته بود که از بین تمامی شرکت‌کنندگان سکینه ایزدی، اکرم بیاتی، احد وثوقی و سیده زهرا سیدالحسینی برندگان جایزه ۱۰ میلیون ریالی این دوره شدند.

مهدی شفیعی‌فر، فاطمه زهرا رحمتی، خدیجه کشوری‌نیا، مهریه میری، کوثر معینی، زهرا لطفی، ربابه توفیقی و سمانه جعفرزاده جایزه ۵ میلیون ریالی را به خود اختصاص دادند.

محمداسماعیل بهشتی‌فرد، شهین بندعبدی، هادی کولیوند، پریسا دادمرتضی، پریسا سیف، فاطمه چهاربند دهشیری، الهام فراهانی، محمد طاهری، عصمت نودهی، الهه جاودانی، زهرا رجایی، محمد رمضاندوست،  فرشته لطفی، زینب متولی امامی، مژگان مرتضوی، لیلا جعفرزاده، معصومه هراسانی، زهره احمدی مفرد، سیدمحسن بیگی، افسانه حق‌بیگی، فاطمه اسماعیلی، نوشین دل‌آرام، فضیلت صف‌آرا، ابراهیم مصطفوی‌پور، مریم افخمی، مریم عابدی، حمید فلاح‌منش، مهین بردبار، فاطمه عبداللهی، شهرام قره‌داغی، قاسم خسروجردی، مهسا رحمانیان، معصومه ایزانلو، زیور حیدری‌فرد، مریم حیدری، زهرا جوان، حمیرا سرکوهی، سید فاطمه علیان‌نژاد، فهیمه انهاری و محبوبه منصوری جایزه ۳ میلیون ریالی را به خود اختصاص دادند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تنها گریه کن اکرم اسلامی محمد معماریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۸۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند

به گزارش جام جم آنلاین زنجان، محسن افشارچی، در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان زنجان گفت: طی دوسال اخیر نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده و یکی از ویژگی‌های مسئولین این دستگاه پیگیری مداوم امور است.

افشارچی با بیان اینکه ترویج کتاب و کتابخانه منشا خیر و به نفع مردم است، افزود: از فرمانداران و مسئولین استان در رده‌های مختلف خواستارم به مقوله کتابخانه‌‌ها به عنوان یک دستگاه فرهنگی تاثیرگزار بنگرند و در این راستا عمل کنند.

این مسئول ادامه داد: در کشور، پایگاه‌های فرهنگی بسیاری داریم اما در این میان کتابخانه های عمومی وضعیت منحصر به فردی دارد؛ کتابخانه یک پایگاه فرهنگی عمومی است و طیف مخاطبان گسترده‌ای را دربر می‌گیرد.

رئیس انجمن کتابخانه‌های عمومی استان زنجان تصریح کرد: ترویج کتابخوانی از اهداف مهم ما است و ترویج کتاب و کتابخانه و تربیت فرهنگی منشا خیر و به نفع مردم است.

وی خاطرنشان کرد: کتابخانه محل مناسبی برای آموزش امور شهری به کودکان و نوجوانان در حوزه‌هایی مانند آموزش تفکیک زباله، باید و نبایدهای حقوق شهروندی و... است. در استان نیروهای انسانی توانمندی در حوزه فرهنگ داریم و باید از این ظرفیت‌ها در کتابخانه‌های عمومی بهره ببریم.

استاندار زنجان ضمن اشاره به برگزاری سلسله جلسات ادبیات و زندگی در کتابخانه‌های استان، گفت: جلسات خوانش و شرح مثنوی، عطار و حافظ بسیار ارزشمند است و باید چنین برنامه‌های تداوم داشته باشد.

وی در پایان ضمن تاکید بر استفاده از بستر رسانه‌های اجتماعی و صدا و سیما برای ترویج فعالیت‌های کتابخوانی و معرفی خدمات کتابخانه‌های استان عنوان کرد: مکان‌های پر رفت و آمد مانند فرودگاه، راه آهن و ترمینال محل مناسبی برای ترویج کتابخوانی است و می‌توان استندهای ویژه برای دریافت کتاب صوتی برای مسافرین ایجاد کرد.

دیگر خبرها

  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • مريم طوسى قهرمان مسابقه معتبر SAC آمريكا
  • حضرت فاطمه زهرا (س) و مادران شهدا الگوی دختران جامعه است
  • شهرداری میانه از پیشگامان ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است
  • از تولید مسکن تا آخرین وضعیت ابر پروژه باغ راه حضرت فاطمه
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • دختران کبدی قم در جمع ۱۶ تیم برتر کشور
  • اعلام اسامی برندگان قرعه کشی بلیت بازی پرسپولیس و سپاهان ویژه دارندگان "پرسپولیس کارت"
  • رسیدن به سن تکلیف آغاز مرحله جدید زندگی است
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند