Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان استاندار اصفهان خواستار حضور موثرتر فعالان اقتصادی استان در صنایع دانش بنیان و هایتک و صنایعی که ظرفیت‌های جدید اقتصادی ایجاد می‌کنند، شد.

سیدرضا مرتضوی در یکصد و نهمین جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی اصفهان، اظهار کرد: از پتانسیل بدنه کارشناسی اتاق بازرگانی برای شناسایی ظرفیت‌های جدید سرمایه‌گذاری استان به ویژه در صنایع هایتک استفاده شود و این امر می‌تواند در برخی ابرپروژه‌های زیرساختی حوزه گردشگری استان یاری رسان دولت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: باید رویکرد حاکم بر استان اصفهان، نگاه مبتنی بر ظرفیت‌های لازم و ضروری جدید باشد و لازم است فعالیت‌های اقتصادی استان را ذیل برنامه‌ریزی‌های آمایشی استان پیش ببریم.

استاندار اصفهان، برخی نگاه‌ها در حوزه فعالیت‌های صنعتی استان را با توجه به محدودیت‌های حادث شده، غیرممکن و نیازمند بازنگری دانست و خواستار حضور موثرتر فعالان اقتصادی در صنایع دانش بنیان و هایتک و صنایعی که ظرفیت‌های جدید اقتصادی ایجاد می‌کند، شد.

رئیس شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان همچنین خواستار توجه ویژه به حوزه گردشگری و استفاده کامل از ظرفیت‌های اصفهان در این زمینه مانند تعریف رویدادهای فرهنگی مشترک، توجه به طبیعت گردی و گردشگری سلامت شد و تصریح کرد: از این طریق می‌توان به برنامه‌ریزی بهتری برای برقراری تعامل با تجار کشورهای هدف صادراتی پرداخت.   

وی ادامه داد: داشتن نگاه هم‌افزا در حوزه گردشگری زمینه‌ساز اتفاقات فرخنده‌ای در آینده خواهد بود و می‌توان از ظرفیت بدنه کارشناسی اتاق بازرگانی برای شناسایی ظرفیت‌های جدید سرمایه‌گذاری استان به ویژه در صنایع هایتک استفاده کرد و این امر می‌تواند در برخی ابرپروژه‌های زیرساختی حوزه گردشگری استان یاری‌رسان دولت باشد.

مرتضوی، تمرین کار مشترک را ضامن موفقیت در بخش‌های مختلف دانست و تاکید کرد: به دلایل درون سازمانی کار مشترک در برخی دستگاه‌ها جریان نداشته که می‌توان در پارلمان بخش خصوصی اصفهان در این زمینه برنامه‌ریزی کرده و به‌عنوان پشتیبان دفتر سرمایه‌گذاری استان، وارد عمل شد.  

تاثیر اخذ نظرات بخش خصوصی در کاهش صدمات بخش مولد کشور

به گزارش ایسنا، همچنین رئیس اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه با ابراز خرسندی از ابلاغ دستورالعملی در زمینه یکی از مهم‌ترین موضوعات مورد تاکید و پیگیری شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی اصفهان درباره نحوه رفع تعهدات ارزی حاصل از صادرات کالا در سال 97، گفت: در این زمینه پیشنهاداتی از سوی اتاق بازرگانی اصفهان و شورای گفت‌وگوی استان مطرح شد و با پیگیری مجدانه طغیانی، نماینده مردم اصفهان در مجلس به سرانجام رسید.

مسعود گلشیرازی، دقت‌نظر بیشتر درخصوص پیشنهادات بخش خصوصی به دولت در کوتاه‌ترین زمان و رفع تعارض دستورالعمل‌ها و ابلاغیه‌ها را باعث کاهش صدمه به پیکره اقتصادی کشور دانست و افزود: در صورت توجه به پیشنهادات بخش خصوصی در زمینه رفع تعهدات ارزی و ابلاغ دستورالعمل در کوتاه‌ترین زمان، با افت صادرات محصولات دارای اشتغالزایی بالا مانند حوزه فرش مواجه نمی‌شدیم.

وی همچنین از برگزاری نخستین جلسه شورای بین‌الملل اصفهان به همت استاندار، معاون اقتصادی ایشان و دفتر نمایندگی وزارت خارجه در اصفهان به منظور تدوین نقشه راه استان در حوزه بین‌الملل استان خبر داد.

دبیر شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان اصفهان افزود: در سال‌های گذشته مقدمات لازم برای بهره‌برداری لازم از هیئت‌های تجاری اعزامی به کشورمان با همکاری سازمان صمت، اداره کل میراث فرهنگی، شهرداری و اتاق بازرگانی اصفهان فراهم شده است.

وی، تهیه بیش از 200 کلیپ از داستان‌های ناگفته اصفهان به زبان‌های مختلف، تشکیل میزهای تجاری با کشورهای مختلف هدف صادراتی به همت کمیسیون تجارت، خدمات و ارتباطات و راه‌اندازی 11 میز ملی در حوزه صادرات با مبدأ اصفهان را از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه توسعه روابط تجاری کشورمان معرفی کرد.

گلشیرازی، همچنین تلاش برای افتتاح دفتر پارلمان بخش خصوصی اصفهان در دمشق تا پایان سال و افتتاح دفتری مستقل، ویژه شتاب دهنده‌های ذیل اتاق بازرگانی اصفهان به‌عنوان نهادی زاینده در تربیت نیروی جوان مستعد در حوزه تجارت خارجی را از فعالیت‌های در دست اقدام اتاق بازرگانی اصفهان در این حوزه بیان کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی صنايع سرمايه گذاري دانش بنیان شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی اتاق بازرگانی اصفهان بخش خصوصی اصفهان ظرفیت های جدید حوزه گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۹۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود

استاندار مازندران گفت: جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بخش کشاورزی محقق می‌شود و باید زمینه رشد دانش بنیان‌ها را فراهم کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، استاندار مازندران با همراهی بابک مؤمنی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان، مهدی داودی فرماندار گلوگاه، رییس جهاد کشاورزی شهرستان و دیگر مسوولان از مراحل مختلف کشتار و بسته‌بندی گوشت مرغ در مجموعه تولیدی ساوانا شهرستان گلوگاه بازدید کرد.

یوسف نوری استاندار مازندران  ضمن تبیین و تقدیر از جایگاه کارگران در عرصه‌های تولیدی اظهار داشت: مجموعه‌های تولیدی به واسطه ایجاد زنجیره تامین، ارزش آفرینی بسیار خوبی داشته‌اند و در مازندران نیاز به گسترش مجموعه‌های ارزش آفرین داریم.

نوری با اشاره به شعار سال و جهش تولید با مشارکت مردم اظهار کرد:  مجموعه تولیدی در گلوگاه 40 هزار تن در سال تولید دارد و امسال با مشارکت مردم نیز 60 هزار تن هدف گذاری تولیدی کردند . 

وی با اشاره به ویژگی‌های شاخص مجموعه‌های تولیدی افزود: با جدیت و پیگیری مدیران و با برنامه‌ریزی، زنجیره تأمین بصورت کامل در گلوگاه ایجاد شده و تا انتهای زنجیره حتی از پساب برای ورود به زنجیره بعدی بهره گیری می‌کنند.
  
استاندار مازندران با بیان اینکه صنعت دام و طیور از اهمیت بالایی در اقتصاد مقاومتی برخوردار است افزود: با توجه به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم، این مجموعه هم مواد اولیه جوجه یک روزه، خدمات بهداشتی، خوراک دام مورد نیاز و خرید تضمینی را از تولیدکننده اصلی و بخش مردمی تأمین می‌کنند. 

استاندار مازندران با اشاره به موانع پیش روی گفت: قیمت‌های دستوری و صادرات برای مجموعه‌های تولیدی وجود دارد که باید بطور جد پیگیر باشیم تا زمینه صادرات این مجموعه‌ها فراهم شود و استانداردها و معیارهای کنترل کیفیت جهانی را دریافت کند، و زمینه را فراهم نماییم و همچنین در بحث نیازهای ارزی و دریافت ارز برای خرید تجهیزات اقدام سریع داشته باشند.

وی اظهار کرد‌: گسترش مجتمع‌های دام و طیور اهمیت دارد و با مشارکت مجموعه‌ها، تلاش می‌شود تا در صنعت دام و طیور که در حال حاضر استان مازندران رتبه اول و تأمین کننده است، نقش بهتری داشته باشیم.

نوری با برشمردن ظرفیت‌ها و مزیت‌های کشاورزی استان و قابلیت صادرات گسترده محصولات تولیدی مازندران به خارج از کشور، خواستار برنامه‌ریزی دقیق برای تحقق شعار سال همراه با رفع موانع تولید و تسهیل در امر جهش تولید محصولات کشاورزی استان و نیز جهش در صادرات محصولات کشاورزی استان شد.

استاندار مازندران همچنین به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی استان تاکید کرد و گفت: جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بخش کشاورزی محقق می‌شود و باید زمینه رشد دانش بنیان‌ها را فراهم کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • نشست هم اندیشی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی چهارمحال و بختیاری با استاندار
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • کارآفرینان با مشارکت اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه سازی کنند
  • طرح انتقال تعطیلات پایان هفته اقدام منفی برای تجارت؛ شعار سال محقق می‌شود؟