Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - رئیس کل دادگستری استان فارس برگزاری این شب شعر را بخشی از برنامه‌های تحولی در دستگاه قضایی در حوزه فرهنگی خواند و گفت: این اقدام و اقدامات مشابه فرهنگی در مجموعه قضایی در راستای وظایف دستگاه قضایی برای عدالت گستری و پیشگیری از وقوع جرم است.

حجت الاسلام سید کاظم موسوی ترویج سیره حضرت فاطمه زهراء (س) را یکی از راه‌های کاهش دعاوی خصوصاً دعاوی و اختلافات خانواده و استحکام بخشی به کانون خانواده‌ها خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه هر چه ما در این موضوع و میدان وارد شویم و در خصوصی مقامات و فضائل بانوی دو عالم قلم بزنیم، نمی‌توانیم حقّ مطلب را ادا کنیم، گفت: همه مقاماتی را که بتوان برای یک انسان کامل تصور کرد، حضرت زهرا سلام الله علی‌ها در رتبه اول و در درجه اول آن قرار دارد.

این مقام قضایی استان فارس گفت: مواضع حضرت زهرا علی‌ها السلام در ایمان و معرفت الهی، در بندگی خدا و عبادت، در بی‌اعتنایی به دنیا و قناعت، در رحم و ایثار به دیگران، در همسرداری و تربیت فرزند، در حفظ کرامت‌های خاصی که اسلام برای بانوان توصیه کرده و در رعایت ستر و عفاف، و در نشان دادن ده‌ها صفت برجسته‌ای که برای زنان بیان شده است، یگانه و اسوه است.

رئیس دادگستری شهرستان نی‌ریز و دبیر جشنواره ملی شعر فاطمی نیز گفت: نخستین جشنواره ملی شعر فاطمی در آستانه ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و از سوی دادگستری شهرستان نی‌ریز و با همکاری علما و روحانیون، مسئولان قضایی استان فارس، قضات و کارکنان دادگستری نی ریز، مسئولان نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی، صنایع و شهرداری نی ریز و با حضور شاعران و هنرمندان شعرآئینی برگزار شد.

حسین غضنفرنژاد با بیان اینکه ۲۱۰ قطعه شعر از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود، گفت: در مجموع از ۲۰ استان کشور آثاری به دبیرخانه ارسال شده بود که از این میان می‌توان به استان‌های تهران، خراسان مرکزی، اصفهان، قم، کرمان، ایلام، لرستان، بوشهر، البرز، گیلان، گلستان، مازندران، قزوین، مرکزی، خوزستان، یزد، زنجان، چهارمحال و بختیاری و فارس اشاره کرد.

رئیس دادگستری شهرستان نی‌ریز با بیان اینکه آثار ارسال شده به دبیرخانه این جشنواره درباره سیره حضرت فاطمه زهرا (س) بود، افزود: موضوع اصلی جشنواره در سایه سار طوبیدر خصوص سیره حضرت فاطمه زهرا (س) و اشعار نیز حاوی مضامینی در وصف ویژگی‌های بزرگ بانوی اسلام بود.

دبیر نخستین جشنواره ملی شعر فاطمی در خصوص میهمان ویژه و صابر خراسانی مجری این جشنواره، گفت: با توجه به برگزاری جشنواره در سطح ملی ازحضور داوران کشوری، استانی و شهرستانی استفاده شد که بر این اساس هادی جان فدا از شاعران مطرح کشوری، هاشم کرونی از شاعران آئینی استان فارس و نصیرزاده از شاعران برجسته شهرستان آثار ارسالی را داوری کردند.

رئیس حوزه قضایی نی ریز در ادامه به مقوله فرهنگ اشاره کرد و گفت: فرهنگ بستر مناسبی را برای انتقال آموزه ها، آگاهی بخشی به مردم فراهم می‌نماید و در این میان استفاده از ابزار‌های فرهنگی در دستگاه قضایی ما را به رسالتمان که همان عدالت گستری، پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی و اصلاح مجرمین است یاری می‌نماید.

غضنفر نژاد هدف از برگزاری شعر‌های آئینی به خصوص جشنواره ملی شعر فاطمی را به عنوان یکی از ابزار‌های فرهنگی در راستای شناساندن هویت مردم مذهبی و ولایتمدار شهرستان نی ریز دانست و گفت: جشنواره شعر فاطمی در سطح کشور آثار بسیار مناسبی را برای جامعه و مردم شهرستان نی ریز خواهد داشت و مهمترین اثر این اقدام فرهنگی و هنری می‌توان به ایجاد هویت‌های مثبت و کمرنگ کردن برچسب‌های منفی از افراد جامعه اشاره کرد.

در پایان این مراسم از شاعران برگزیده قدردانی شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دادگستری فارس جشنواره ملی شعر فاطمی شهرستان نی ریز جشنواره ملی شعر فاطمی حضرت فاطمه زهرا شهرستان نی ریز استان فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۰۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی استان کرمانشاه از طرح نور فراجا

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه گفت: طرح نور فراجا یک تکلیف قانونی، شرعی و مورد تأکید ولی امر مسلمین است و با رویکرد پیشگیرانه، مدیریت شایسته و صبر و بردباری انجام شود و به طور یقین حمایت قضایی از اقدامات اجرایی فراجا در اجرای این طرح وظیفه قانونی ماست.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، شهرام کرمی امروز _ پنجشنبه ششم اردیبهشت _ در ابتدای نشست کمیته برنامه ریزی دادگستری کل استان کرمانشاه که با حضور رئیس کل دادگستری استان، معاونین، رؤسا و دادستان‌های حوزه‌های قضائی استان به منظور بررسی سند تحول قضائی و چگونگی اجرایی شدن برنامه‌های عملیاتی سال ۱۴۰۳ برگزار شد، ضمن اعلام حمایت قاطع دستگاه قضائی استان از طرح نور فراجا اظهار کرد: طرح نور فراجا یک تکلیف قانونی، شرعی و مورد تأکید ولی امر مسلمین می‌باشد که بایستی با رویکرد پیشگیرانه، مدیریت شایسته و صبر و بردباری انجام شود و به طور یقین حمایت قضائی از اقدامات اجرایی فراجا در اجرای این طرح وظیفه قانونی ماست.

وی در ادامه درباره اقدامات دادگستری استان در راستای تحقق شعار سال تحت عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» نکاتی را تشریح کرد و گفت: در سراسر استان از هر ایده‌ای که قابلیت اجرایی داشته باشد استقبال می‌کنیم.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه با اشاره به تأکید چندین ساله مقام معظم رهبری بر رونق تولید و اقتصاد، با بیان اینکه رئیس محترم قوه قضائیه همواره تأکید بر رصد و پیگیری جدی مسئولین قضائی برای رفع موانع و مشکلات قضائی واحدهای تولیدی دارند، گفت: دادگستری استان در جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی همواره به دنبال ارائه راهکار و کمک جهت رفع موانع و مشکلات واحدهای تولیدی و جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌ها و بیکاری کارگران است.

وی در ادامه با تأکید بر ضرورت اجرایی شدن سند تحول قضائی اظهار کرد: بنا بر تأکید ریاست محترم قوه قضائیه، نسخه بروز رسانی شده سند تحول قوه قضائیه و برنامه‌های عملیاتی سال ۱۴۰۳ باید به صورت تفکیک شده برای هریک از مجریان تعیین و مراحل مختلف اجرای آن به دقت پیگیری شود تا به نتیجه مطلوب برسیم.

کرمی ضمن تأکید بر مطالعه کامل سند تحول قضائی افزود: این سند مانند قانون اساسی برای قوه قضائیه می‌باشد و مطالعه آن الزامی است و ضرورت دارد علاوه بر اجرایی کردن و عمل به مفاد آن، ایده‌ها و پیشنهادهای خود را در جهت بهبود عملکرد دستگاه قضائی ارائه دهید.

وی ضمن اشاره به تأکید رئیس محترم قوه قضائیه در خصوص انتخاب عادلانه کارشناسان بر اساس قرعه کشی یادآور شد: ارجاع پرونده‌ها به صورت سنتی بستری فساد زا بود، لذا قرعه‌کشی میان کارشناسان از طریق سامانه ارجاع راهی عادلانه برای انتخاب کارشناسان جهت کارشناسی پرونده‌های قضائی است.

رئیس کل دادگستری استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: خوشبختانه دادگستری استان کرمانشاه تا پایان فروردین با استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان، آمار شایسته‌ای دارد.

وی در پایان ضمن تأکید بر رعایت نظم و انضباط اداری و گفت: تمام کارکنان قضائی و اداری استان باید ضمن رعایت دقیق نظم و انضباط اداری جهت ترویج و رونق بخشی آن تلاش کنند، چرا که یکی از عوامل رضایت‌مندی مراجعین، داشتن نظم و انضباط اداری و تسریع در رسیدگی به پرونده‌ها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا در این نشست ابتدا محمد باقر نریمانی معاون برنامه‌ریزی دادگستری استان کرمانشاه طی گزارشی به اعلام آمار عملکرد دستگاه قضائی استان در سال ۱۴۰۲ و تشریح برنامه‌های عملیاتی و تکالیف دادگستری استان در سال ۱۴۰۳ پرداخت و خاطرنشان کرد: خوشبختانه با تلاش همکاران قضائی و اداری علیرغم حجم بالای ورودی پرونده‌ها، عملکرد دادگستری استان در سطح کشور بسیار مطلوب می‌باشد و امیدواریم در سال جدید بر اساس سند تحول قضائی که بروز رسانی شده عملکرد بهتری داشته باشیم.

کد خبر 748003

دیگر خبرها

  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی استان کرمانشاه از طرح نور فراجا
  • طلسم پروژه انتقال زندان زرند به خارج از شهر شكست/قول تخصيص بودجه
  • برگزاری جشنواره پخت نان محلی در شهرستان اهر
  • برگزاری نخستین آزمون سراسری در شهرستان چالدران
  • برگزاری نخستین اردوی جهادی مدیران دستگاه‌های اجرایی در شهرستان کیار
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره‌سراسری گیلاس در اشنویه
  • تداوم طرح نور با جدیت
  • طرح نور با جدیت ادامه می‌یابد
  • شهرستان اردل میزبان چهاردهمین جشنواره منطقه‌ای شعر تمداربیت
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر دژ کرد شهرستان اقلید