Web Analytics Made Easy - Statcounter

لطف‌الله سیاهکلی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی  فارس، با اشاره به جلسه عصر امروز صنایع و معادن و حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت در این نشست اظهار داشت: در این جلسه، آقای فاطمی امین برنامه چهار سال آینده این وزارتخانه برای تولید و عرضه خودرو را ارائه و تشریح کرد.

وی در گفت‌وگو با فارس افزود: این برنامه که تا افق 1404 طراحی و ارائه شده به محورهایی همچون کیفیت خودرو، تعداد خودروهای تولیدی و نحوه توزیع آن می‌پردازد و به عنوان مثال در زمینه تیراژ خودرو برای سال 1401 تولید 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیون دستگاه خودرو را هدف‌گذاری کرده و این عدد تا سال 1404 به سالی 3 میلیون دستگاه افزایش می‌یابد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین در حوزه کیفیت نیز به عنوان مثال از 8.5 درصد میانگین مصرف سوخت در حال حاضر به 6.8 درصد میانگین مصرف در سال 1404 هدف‌گذاری شده و درباره با صادرات خودرو و نیز  خدمات پس از فروش نیز سرفصل‌هایی ارائه شده است.

سیاهکلی تصریح کرد: درباره قیمت خودرو و فرمول آن چیزی در این برنامه وجود ندارد و لذا قرار شد این بخش از برنامه را نیز به کمیسیون ارائه کنند.

وی خاطرنشان کرد: با ارائه برنامه از سوی وزیر و طرح نقطه‌نظرات و دیدگاه‌های اعضای کمیسیون، قرار شد تا هفته آینده اعضای کمیسیون صنایع و معادن جزئیات این طرح را مطالعه و بررسی کنند و در هفته آینده در نشست مجدد با وزیر ابعاد اجرایی طرح و ضمانت‌های اجرایی آن بررسی و جمع‌بندی شود.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در این فاصله و احتمالاً در روز شنبه هفته آینده کمیسیون جلسه‌ای با خودروسازان و قطعه‌سازان خواهد داشت تا نظرات آنها را نیز در خصوص این طرح دریافت کند.

سیاهکلی اظهار داشت: در مجموع نظر ما این است که وزارت صنعت به عنوان دستگاه سیاست‌گذار نباید برنامه اقدام ارائه کند بلکه باید استراتژی‌ها و چارچوب‌ها را ارائه کرده و برنامه اقدام را تولیدکنندگان خودروها ارائه دهند.

* وزیر صنعت معتقد به واردات 20 درصدی خودرو و سایر کالاهاست

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی همچنین در خصوص موضوع واردات خودرو و جایگاه آن در برنامه ارائه شده از سوی وزیر گفت: در این برنامه به طور صریح راجع‌به واردات راهکاری ارائه نشده اما آقای فاطمی امین اعلام کرد که نظرش این است نه تنها در حوزه خودرو بلکه در خصوص تمام کالاهای تولیدی که حتی در داخل به میزان کافی تولید می‌شود، معادل 20 درصد نیاز بازار واردات انجام شود تا هم امکان رقابت فراهم شود و هم کیفیت افزایش پیدا کند.

منبع: الف

کلیدواژه: کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی هفته آینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۱۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد

آقای شاه میرزایی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی در صف اول حاضر شد و به سوالاتی در حوزه پتروشیمی پاسخ داد.

شاه میرزایی گفت: امروز ما بیش از ۷۵ مجتمع پتروشیمی در کشور به صورت فعال داریم که مجموع تولید این مجموعه‌ها بالای ۹۳ میلیون تن در سال است. امسال تلاش ما این است که با جهش بلندی از مرز ۱۰۰ میلیون تن تولید عبور کنیم.

او افزود: بخشی از برنامه ما جلب مشارکت و سرمایه گذاری مردم در صنعت پتروشیمی است. بخشی از این کار با بهبود فضای کسب و کار است و مردم سهام پتروشیمی‌های مولد و بازار آفریم را بخرند تا به این ترتیب سرمایه گذاری خرد مردم به سمت تولید هدایت شود. بخش تعاونی هم اعلام آمادگی کرده که در این حوزه ورود پیدا کند. بخش دیگری از اقدام نیز عرضه اعتبار است که سرمایه در گردش واحد‌های زنجیره تکمیلی را افزایش میدهد.

این مقام مسئول ادامه داد: در سالی که گذشت بالغ بر ۷۵ هزار میلیارد تومان، آورده واحد‌هایی بود که در سال‌های گذشته چیزی برای ارائه نداشتند. امسال این حرکت را استمرار می‌دهیم تا جهش تولید محقق شود. اما این مسئله شرطی هم دارد که خوراک پتروشیمی باید به صورت پایدار تامین شود.

شاه میرزایی گفت: برنامه ما این است سرمایه مردم را که در بازار‌های دیگر میتواند تورم زا باشد، از طریق بازار سرمایه به سمت تولید در پتروشیمی سوق دهیم. همچنین برنامه ساخت تجهیزات به سمت دانش بنیان‌ها برود تا با حضور آنها در تأمین کالای مورد نیاز صنعت پتروشیمی، حضور مردم در اقتصاد و اشتغالزایی محقق شود.

این مقام مسئول در زمینه رفع موانع تولید در صنعت پتروشیمی گفت: یکی از اقداماتی که انجام شد، کاهش دوره تعمیرات واحد‌ها بود تا در رسیدن خوراک به پایین دست اختلال ایجاد نشود. 

او در خصوص جمع آوری مشعل چاه‌ها گفت: حدود ۱۰۰ میلیون فوت مکعب تاکنون از مشعل‌ها جمع آوری شده و طی دو سال و نیم آینده دیگر هیچ مشعلی در پالایشگاه‌ها کشور نخواهیم دید. برای مشعل‌های صنعت پتروشیمی هم برنامه ریزی شده و در حال حاضر نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است. باقی مانده نیز مطابق برنامه تا ۳ سال آینده جمع آوری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • متقاضیان خودرو‌های خارجی بخوانند؛ زمان دقیق عرضه خودرو‌های برقی
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • خودرو‌های سایپا، چشم «کره شمالی» را گرفت
  • مالیات یا کمیسیون دولت از سفته بازی
  • مجلس هفته آینده جلسه علنی ندارد
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • مشعل گازی تمامی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها تا ۳ سال آینده جمع آوری خواهد شد