Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامعلی رخشانی مهر روز یکشنبه در آیین تودیع و معارفه مدیران عامل سابق و جدید شرکت توزیع برق شیراز بیان داشت : دولت در راستای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها و در اجرای حکم مندرج در بند (ی) تبصره (۸) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور، چگونگی محاسبه تعرفه برق مصرفی مشترکان را تعیین کرده است و بر اساس این مصوبه که از اول بهمن‌ماه اجرایی شده است ، هزینه مصرف برق مشترکان تحت حمایت کمیته امداد و بهزیستی به شرط رعایت مصرف تا ۵۰ درصد الگو، رایگان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این مقام مسئول افزود: مصوبه هیات وزیران تاکید دارد  مشترکانی که در سطح الگو، مصرف داشته باشند مشمول تغییری در مبلغ قبوض برق خود نخواهند شد.

معاون هماهنگی امور توزیع شرکت توانیر در این مراسم که به صورت از راه دور برگزار شد با اشاره اقدامات تاثیرگذار توزیع برق شیراز طی سال‌های اخیر، ابراز امیدواری کرد که این خدمات و اقدامات جدید در راستای ارتقاء و بهبود شاخص‌های مختلف خدمت رسانی به مشترکان، از این پس نیز تداوم یابد.

رخشانی مهر، با ببان اینکه ارزشمندترین دارایی یک سازمان، منابع انسانی است، بر لزوم توجه هرچه بیشتر به این دارایی با اهمیت، تاکید کرد و خواستار خواستار اطلاع‌رسانی مطلوب و ارتقاء آگاهی مردم نسبت به تغییرات تعرفه‌های برق با جلب همکاری رسانه‌ها شد و تاکید کرد که این اقدام در راستای مدیریت هرچه بهتر مصرف انرژی ارزشمند برق، اجرایی شده است.

این مقام مسئول همچنین برنامه ریزی مطلوب برای عبور از پیک بار تابستان سال آینده و نصب کنتورهای هوشمند را از اولویت‌ها دانست و گفت: نصب کنتورهای هوشمند در بخش‌های مختلف خصوصا صنعت، کشاورزی، اداری و عمومی با هدف مدیریت پیک بار دارای اهمیت است.

رخشانی‌مهر خاطرنشان کرد: با توجه به جایگاه فارس و شیراز در زمینه کشاورزی، نصب کنتورهای هوشمند در این بخش از ابعاد مختلف مدیریت مصرف و پیک بار و همچنین کمک به حفظ منابع آبی، اهمیت دوچندانی دارد.

معاون هماهنگی امور توزیع برق شرکت توانیر همچنین بر لزوم توجه به وصول مطالبات به عنوان یکی دیگر از اولویت‌ها اشاره و خاطرنشان کرد که علیرغم موفقیت‌های حاصله طی سال‌های گذشته تاکنون، راه‌های نرفته زیادی پیش روی صنعت برق قرار دارد.

یدالله حقیقی، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس نیز در این جلسه با قدردانی از اقدامات زراعت‌ پیشه مدیرعامل سابق توزیع برق شیراز گفت:  سلاحی مدیرعامل جدید این شرکت نیز از بدنه صنعت برق است و با فراز و نشیب‌های این صنعت آشنایی کامل دارد.

حقیقی یکی از مهمترین مسائل و اولویت‌ها را مدیریت مصرف انرژی برق دانست و ضرورت تداوم تلاش‌های گسترده برای تامین برق پایدار و مطمئن برای همه مشترکان را دارای اهمیت دانست.

امیرحسین جمشیدی مدیرکل دفتر فنی استانداری فارس هم  در این جلسه، صنعت برق را از صنایع پیشرو کشور برشمرد و خاطرنشان کرد : یکی از افتخارات توزیع برق شیراز این است که کمترین میزان شکایات مردمی را در فارس به خود اختصاص داشته است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز نیز در این جلسه، ضمن تکریم اقدامات و خدمات مدیریت سابق این شرکت، بر پیگیری مسائل مد نظر دولت مردمی سیزدهم و ارتقاء پاسخگویی و رضایتمندی مردم را از اولویتها برشمرد.

محمدرضا سلاحی  با اشاره به چالشهای صنعت برق به رغم زحمات گذشتگان، گفت: بخش مهمی از این چالشها طراز نبودن منابع و مصارف صنعت برق است که امیدواریم با برنامه‌های دولت، مرتفع شود.

سلاحی با بیان اینکه عبور از پیک مصرف برق، اعمال تعرفه های جدید ، تداوم کاهش تلفات از مسائل و اولویتهای مهم کوتاه مدت این شرکت می‌تواند باشد، گفت: بالاتر از همه اهداف همسویی با سیاست های کلی نظام در حصول به اهداف عالیه است مشخصا بندهایی از بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری، ارتباط مستقیم با مجموعه صنعت برق دارد، لذا این بیانیه در اجرای برنامه‌ها مد نظر قرار دارد.

در این مراسم از خدمات جلال زراعت پیشه تقدیر و محمد رضا سلاحی به عنوان مدیر عامل جدید شرکت توزیع برق شیراز معرفی شد.

برچسب‌ها انرژی برق مصرف بهینه برق شركت‌ توزيع نيروی برق شیراز لایحه بودجه 1401

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انرژی برق مصرف بهینه برق شركت توزيع نيروی برق شیراز انرژی برق مصرف بهینه برق شركت توزيع نيروی برق شیراز لایحه بودجه 1401 توزیع برق شیراز صنعت برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۱۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند

ایرج خسرونیا، در آستانه برگزاری کنگره متخصصان داخلی ایران، اظهار داشت: امسال در مورد تازه‌های بیماری‌های دستگاه گوارش، تازه‌های بیماری‌های قلب و عروق، ریه، بیماری‌های عفونی و…، سخنرانی خواهیم داشت؛ همچنین پیرامون عوارض مزمن و کهنه بیماری کرونا و تازه‌های درمان آن نیز مباحث خوبی خواهیم داشت.

وی افزود: در شرایط پیش رو مهم‌ترین نگرانی بی توجهی به بهداشت فردی و اجتماعی است و اینکه مردم دیگر ترسی از بیماری کرونا ندارند و بهداشت را رعایت نمی‌کنند، ماسک نمی‌زنند و دخانیات مصرف می‌کنند؛ متاسفیم که بگوییم تعداد مصرف کنندگان سیگار و دخانیات نسبت به چهار دهه پیش بیشتر شده و به ویژه در زنان کشور گسترش بیشتری پیدا کرده است.

خسرونیا گفت: متأسفانه هر روز شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم و عوارض مصرف دخانیات، بیشتر از گذشته مشهود است.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با بیان اینکه هر سال تعداد فراوانی رزیدنت داخلی پذیرش می‌شود ولی همچنان از این بابت کمبودهایی داریم، افزود: بیشتر این متخصصان برای ادامه تحصیل به رشته‌های فوق تخصصی جذب می‌شوند یا اینکه مهاجرت کرده و یا از گردونه درمان به دلایل مختلف خارج می‌شوند.

خسرونیا گفت: عده فراوانی از پزشکان فارغ التحصیل، متأسفانه به اقدامات زیبایی برای مراجعان مطب خود روی آوردند این در شرایطی است که وجود متخصص داخلی در مسیر درمان و رسیدگی به بیماران در سراسر کشور همیشه پر اهمیت بوده است.

وی افزود: امروزه همکاران جوان فارغ التحصیل به رشته‌هایی که درآمد بیشتری خواهد داشت مانند فوق تخصص گوارش و یا قلب و عروق گرایش پیدا کردند و متأسفانه به رشته‌های عفونی و خون کمتر توجه می‌شود و متقاضی کمتری دارد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ضمن ابراز نگرانی از اینکه مطب‌های متعددی تعطیل شده و بدین ترتیب در آینده نزدیک جایگزینی برای متخصصان و فوق تخصص‌هایی که از گردونه طبابت خارج شده و یا مهاجرت می‌کنند وجود نخواهد داشت، گفت: شاید در آینده‌ای نه چندان دور هموطنان برای درمان بیماری‌های صعب العلاج خود مجبور به خروج از کشور باشند.

خسرونیا ادامه داد: پزشکان از دیدگاه مردمی جز گروه‌های شغلی با درآمد خوب هستند ولی در واقع این‌طور نیست و فقط حدود ۱۰ درصد پزشکان درآمد خوبی دارند و از شغل خود راضی هستند؛ جالب اینکه تمامی مسئولان و سیاستگذاران کشور نیز برای درمان خود به همین ۱۰ درصد پزشک معروف و پردرآمد مراجعه می‌کنند و تصور می‌کنند همه مطب‌ها به همین اندازه شلوغ و پر مریض است.

رئیس سی و چهارمین کنگره علمی سالیانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران افزود: یکی از مشکلات عدیده جامعه پزشکی مربوط به تعرفه است، به همین خاطر نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور، مجلس شورای اسلامی و وزیر بهداشت نوشتیم، مبنی بر اینکه متخصصین طب داخلی فقط نسخه نویس هستند و درآمد دیگری ندارند پس باید مورد حمایت تعرفه‌ای قرار بگیرند که در ابتدا موافقت‌هایی صورت گرفت ولی در عمل شاهد حمایت از همکاران متخصص داخلی در کشور نبودیم.

خسرونیا افزود: تعرفه اعلامی کنونی امکان پاسخگویی هزینه‌های اداره مطب و معیشت پزشکان را نخواهد داد به همین خاطر عده‌ای از همکاران ما به ناچار مجبور به خروج از گردونه درمان هستند، مهاجرت می‌کنند و یا به شغل‌های جانبی و خدمات زیبایی برای مراجعان می‌پردازند.

استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی گفت: مالیات و درآمدهای دولت با میزان رشد تورم افزایش پیدا می‌کند، ولی متأسفانه تعرفه پزشکی از این روند تبعیت نمی‌کند و همیشه در محدوده ۲۰ یا ۳۰ درصد افزایش، ثابت و اصطلاحاً «فریز» شده است!

خسرونیا افزود: با تورم ۴۰ درصدی ولی سال گذشته تعرفه ۲۰ درصد افزایش یافت، امسال هم با وجود تورم و افزایش چند برابری هزینه‌های جاری زندگی و نگهداری مطب، مالیات، افزایش تعرفه ورود به محدوده طرح ترافیک و سایر مسائل، شاهد رشد چندانی در میزان تعرفه‌های پزشکی نیستیم؛ به خصوص پزشکان جوان که درآمد کمتری دارند مشکلات خیلی بیشتری خواهند داشت و موجب بی انگیزگی آنان خواهد شد.

وی با اشاره به مسائل فرهنگی جامعه گفت: از سوی دیگر برخی برنامه‌های نمایشی و سریال‌های تلویزیونی، جامعه پزشکی را به شیوه‌های مختلف مورد تمسخر قرار می‌دهد که این رفتار موجب توهین به این افراد خدوم و تحقیر جایگاه ارزشمند آنان در سلامت مردم خواهد شد.

رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران با اشاره به اینکه هزینه برگزاری کنگره‌ها در کشور به طور عجیب و فزاینده افزایش یافته به طوری که برگزاری یک همایش علمی در فضای دانشگاهی هزینه چندین میلیاردی به همراه دارد، افزود: برای چهار روز اجاره سالن همایش، حدود یک و نیم میلیارد تومان هزینه دریافت می‌شود که با احتساب هزینه‌های جانبی دیگر مبلغ کلانی خواهد بود؛ به اعتقاد من دولت باید حمایت لازم را جهت برگزاری همایش‌های علمی انجام دهد در غیر این صورت شاهد تعطیلی برخی از همایش‌های علمی خواهیم بود چون با این مبالغ دریافتی از پزشکان بابت ثبت نام، امکان گرداندن همایش‌ها و کنگره‌های دوره‌ای مقدور نخواهد شد.

سی و چهارمین کنگره علمی سالیانه جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، ۲۵ تا ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • قبض برق این مشترکان ۲۴ برابر می‌شود
  • قبض این مشترکان ۲۴ برابر می شود
  • افزایش ۲.۵ درصدی مشترکان برق
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • هزینه ساخت مسکن چند درصد افزایش یافته است؟
  • ۵۰۰۰میلیارد ریال نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد
  • تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • برای دومین بار؛ تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟