Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از ارائه گزارش رئیس مرکز پژوهش ها به اعضای این کمیسیون در خصوص برنامه ها و اولویت های این نهاد در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.

عبدالجلال ایری در گفت وگو با ایسنا ضمن تشریح جلسه امروز کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: در جلسه امروز کمیسیون  رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گزارشی از رویکردها، برنامه ها و اولویت های مجموعه تحت مدیریت خود ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله این برنامه ها به تبدیل مرکز از کارگزار پیرو به کارگزار پیشرو و بهره گیری از ظرفیت نخبگان در هم آفرینی اسناد سیاستی باز می گشت. 

وی در ادامه اظهار کرد:هم‌گرایی سیاستی و هم افزایی کارشناسی با نهادهای مختلف اثرگذار و کنشگری فعال در تدوین برنامه هفتم توسعه و بودجه سال ۱۴۰۱، تقویت تعاملات و ارتباطات با کمیسیون‌ها و نمایندگان مجلس، توسعه اسناد سیاستی و گزارش های علمی تحلیلی، توسعه ابزارهای نوین پژوهشی و سیاست گذاری و تعامل با اندیشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از جمله برنامه‌های مرکز پژوهش های مجلس به شمار می رود. رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس همچنین گزارشی در خصوص برنامه‌های عملیاتی گروه عمران و شهرسازی مرکز به اعضای کمیسیون ارائه کرد. 

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: از جمله  این برنامه ها به الزامات و ملاحضات تحقق قانون جهش تولید مسکن و جلوگیری از تکرار مشکلات حقوقی و مدیریتی طبق تجارب پروژهای پیشین مانند مسکن مهر و اقدام ملی و تکرار معضلات مربوط به جانمایی و مکان یابی  و مشکلات مربوط به ارائه خدمات و پیشرفت پروژه‌ها، باز می گشت.همچنین در خصوص فعالیت‌های گروه حمل و نقل مرکز پژوهش‌ها نیز گزارشی ارائه شد. 

وی در ادامه تاکید کرد: بر اساس این گزارش مهمترین چالش پیش روی این حوزه نبود اهداف و استراتژی مصوب در بخش حمل و نقل کشور، نبود طرح جامع حمل و نقلی به عنوان مهترین سند مورد نیاز این بخش، عدم توجه به موضوعات راهبری نظیر ترانزیت کالا و وضعیت نامناسب پیشرفت پروژه‌های توسعه ای بخش حمل و نقل و آمار بالای سوانح رانندگی، می باشد. ضرورت اصلاح نظام حکمرانی حمل و نقل و اعمال مدیریت یک پارچه، ضرورت تدوین و استقرار نظام اولویت بندی و غربالگری پروژه‌های حمل و نقل و توزیع اعتبارات بر اساس اولویت ازجمله موارد لازم برای بهبود وضعیت حمل و نقل کشور است.

سخنگوی کمیسیون عمران در ادامه خاطر نشان کرد: از سوی دیگر در خصوص موضوعات مربوط به بخش آب نیز گزارشی توسط مرکز پژوهش‌های مجلس ارائه شد. از جمله موضوعات مطرح شده به ارزیابی وضعیت آبهای مرزی و منابع مشترک، آبهای ژرف، انتقال بین حوزه ای و شیرین سازی و انتقال آب دریا باز میگشت.مرکز پژوهش های مجلس کمیته ای تشکیل داده تا ضمن آسیب شناسی برنامه ششم توسعه، اولولیت ها و احکام جامانده برای برنامه هفتم را شناسایی و ارائه کند. 

وی در پایان بیان کرد:همچنین در جلسه امروز  طرح اصلاح قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد جهت رفع ابهامات به کمیته تخصصی مربوطه ارجاع شود. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مركز پژوهش هاي مجلس کمیسیون عمران مرکز پژوهش های مجلس کمیسیون عمران مرکز پژوهش ها جلسه امروز برنامه ها حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۱۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند

اقبال شاکری عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی درباره روند ساخت مسکن در کشور گفت: یک مقداری با آن تعدادی که برای ساخت مسکن در کشور مطرح شده فاصله داریم البته فوت وزیر سابق راه و شهرسازی هم در این زمینه بی‌تاثیر نبود همچنین یک مقداری هم بر روی شیوه کار مسئله پیش آمد که الان حل شده، اما تنها چیزی که باقی مانده، همکاری بانک‌ها است.

وی اظهار کرد: اگر بانک‌ها بیایند و سهم خود را بدهند جهش خیلی خوبی در ساخت مسکن به‌وجود خواهد آمد.

به گزارش ایران جیب، عضو کمیسیون عمران مجلس افزود: بانک مرکزی و شورای عالی مسکن گام‌هایی را برداشته‌اند و میزان وامشان قبلا صفر بود، اما الان وامشان بین ۱۵، ۱۶ و ۱۷ درصد است البته بانک‌های خصوصی میزان وامشان صفر است و در این زمینه باید کاری انجام شود، چون اگر وامی نباشد اصلا کاری انجام نمی‌شود.

نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر و شمیرانات در مجلس تصریح کرد: می‌توان تا آنجایی که امکان‌پذیر است زمین را به مردم بدهیم و به‌جای آن وام ندهیم البته قبلا هم این کار انجام می‌شده است لذا از این سیاست وزارت راه استقبال می‌کنیم تا در شهر‌هایی که امکانش وجود دارد زمین رایگان بدهند تا مردم خود خانه بسازند و شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم را محقق کنیم.

شاکری اظهار کرد: زمین اگر برای فرد باشد مردم شده باشد که ماشین و طلای خود را بفروشند این کار را می‌کنند تا خانه خود را بسازند و در آن زندگی کنند بنابراین باید این امر در اولویت اول باشد، چون در همکاری نکردن بانک‌ها دادن زمین رایگان به مردم برای اینکه خودشان ذیل نظارت شهرداری‌ها و نظام مهندسی اقدام به ساخت‌وساز کنند بهترین کار است.

عضو کمیسیون عمران مجلس بیان‌کرد: فاصله آورده مردم و تسهیلات بانکی با قیمت تمام شده معنادار است و اگر فکری برای آن نکنیم مردم باز گرفتار می‌شوند یعنی یک جایی می‌گویند برویم آن را به دلال‌ها بفروشیم یا اینکه نرخ سود را در ۱۸ درصد نگه داریم، چون تعدادی از مردم نمی‌توانند از آن استفاده کنند بنابراین اهدای زمین رایگان به مردم و آمدن بانک‌ها برای انجام کار سرعت ساخت‌وساز را بالا می‌برد.

وی تاکید کرد: به نظرم تصمیمات درستی اتخاذ شده و باید با سرعت کار را جلو ببریم همچنین به ازای تخریب یک واحد فرسوده حداقل می‌توان سه واحد ساخت لذا باید برای بافت‌های فرسوده فکری کرد تا بخشی از مشکلات شهر‌های بزرگ حل شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • درگیری شدید دولت و مجلس بر سر گزارش‌های مرکز پژوهش‌ها
  • نگاهی به وضعیت بودجه احزاب در لایحه بودجه 1403 / مرکز پژوهش های مجلس: وزارت کشور گزارشی از نحوه توزیع کمک مالی به احزاب ارائه کند
  • پاسخ خبرگزاری مجلس به گزارش‌ها درباره مرکز پژوهش‌ها
  • دعوای مجلس و دولت بالا گرفت؛ ماجرا چیست؟
  • واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!
  • حملات تند به نماینده مجلس و مرکز پژوهش های مجلس در رسانه دولت / چرا قیمت دلار را بین ۶۵ تا ۷۵ هزار تومان نگه داریم؟
  • سفر از سبد خانوارهای ایرانی حذف شده است؟ | توضیح مرکز پژوهش‌ها درباره یک ادعا
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس
  • مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند