Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «بهمن امیری مقدم» یکشنبه شب در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان، انسجام، هماهنگی و اقدام به موقع با رویکرد پیشگیرانه را سبب کاهش خطرات احتمالی در هنگام وقوع بحران‌ها دانست و افزود: همه دستگاه‌های اجرایی در زمان اعلام هشدار براساس دستورالعمل ابلاغی باید در چارچوب وظایف مشخص شده اقدام کنند و این هماهنگ‌سازی آگاهانه باید در قالب فرآیند نظام یافته مدیریت بحران صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تبریک ولادت صدیقه طاهره حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت روز زن و مقام مادر گفت: از تلاش های شبانه روزی همه دستگاه ها، سازمان های امدادی و خدمات رسان و عضو ستاد بحران در پی بارش سنگین برف و کمک رسانی به مردم تشکر می کنم.

استاندار کرمانشاه اظهار داشت: با هماهنگی، وحدت و انسجام دستگاه های متولی در کنار همراهی نیروهای نظامی و انتظامی در شهرستان‌ها کمک رسانی به مردم در کمترین زمان انجام و با اهتمام جدی و پیگیری میدانی برای بازگشایی راه‌های اصلی و روستایی اقدام شد.

مقام ارشد استان، پیگیری و نظارت میدانی ۴٨ ساعته معاونین استانداری بر روند خدمات رسانی در شهرستان‌ها را قابل تقدیر دانست و گفت: با توجه به اطلاع رسانی به موقع در خصوص احتمال بارش سنگین برف و بوران رویکرد مدیریت پیشگیرانه در دستور کار قرار گرفت و بر این اساس باید در روزهای آتی نیز این طرح های پیش بینی شده با بهره گیری از تمامی امکانات شناسایی شده عملیاتی شود تا مشکلات مردم به حداقل برسد.

رییس ستاد بحران استان کرمانشاه، ضمن تأکید بر تدوین طرح های کاهش خطر و انجام اقدامات پیشگیرانه به منظور مدیریت و آمادگی پاسخ به بحران تصریح کرد: وظایف و تکالیف دستگاهی باید در مجموعه دستگاه های اجرایی تبیین و تشریح شود و فرمانداران نیز ستادهای بحران را فعالانه در این هفته مدیریت کنند و پیش بینی های لازم را با همکاری سایر دستگاه های اجرایی داشته باشند.

امیری مقدم، با توجه به گزارش وضعیت ماشین آلات و دستگاه های راهداری گفت: در قالب کمیته ای با حضور معاون عمرانی استانداری و رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی ارزیابی لازم از امکانات راهداری و شهرداری ها انجام شود و در صورت نیاز برای استان اعتبارات ملی درخواست و پیگیری شود.

استاندار کرمانشاه بررسی عملکرد دستگاه های اجرایی را در ستاد بحران یادآور شد و گفت: برای بهبود فرآیندهای کاری باید نقاط ضعف فعالیت ها شناسایی و در کمترین زمان ممکن نسبت به رفع آن اقدام شود تا خللی در ارایه خدمت به مردم ایجاد نشود و به اشتراک گذاری تجربه ها نیز در سطح شهرستان‌ها برای کمک به بهبود امور مدنظر قرار گیرد.

وی ضمن تأکید بر حضور میدانی و عملیاتی همه مدیران در بحران ها و تقدیر از فرمانداران گفت: شهرداری ها و دهیاری هاِ سطح استان زمینه همکاری مردم را برای کمک رسانی و امداد رسانی در بارش های احتمالی پیش رو فراهم کنند زیرا با مشارکت مردم می توانیم امیدوار باشیم مشکلات به سرعت رفع خواهد شد.

استاندار کرمانشاه بر لزوم شناسایی همه ظرفیت های بخش دولتی و خصوصی در تمامی شهرستان‌ها تأکید کرد و گفت: در زمان بروز بحران باید فرمانداران از همه ظرفیت شهرستان برای خدمت رسانی استفاده کنند و تمامی نهادهای غیردولتی نیز موظف به همکاری با ستاد بحران هستند.

امیری مقدم خاطرنشان ساخت: شهرهای معین با هماهنگی فرمانداران باید آمادگی اعزام ماشین آلات را داشته باشند که در بین بنیاد مسکن و نیروهای نظامی می توانند کمک های موثری داشته باشند.

مقام ارشد استان خطاب به فرمانداران که به صورت ارتباط تصویری در جلسه حضور داشتند؛ گفت: برای همه نانوایی ها در سطح شهرستان‌ها باید پیش بینی سوخت جایگزین انجام شود و در هنگام بارش برف یا بحران و قطع احتمالی برق نباید خللی در ارایه خدمت به مردم صورت گیرد.

وی در ادامه ضمن تشکر از خدمات و تلاش های ویژه پلیس راه، راهداری، هلال احمر، شهرداری ها و دهیاری ها گفت: این هماهنگی و انسجام در هنگام وقوع بحران‌ها باید به گونه ای باشد که از قبل وظایف مشخص شده بود و کارها در سریعترین حالت ممکن انجام شود.

وی تصریح کرد: رسانه ها در انجام رسالت خطیر خود همگام و همسو با مدیریت بحران با استفاده کارآمد از ظرفیت فضای مجازی شرایطی را فراهم کردند که مشکلات در کمترین زمان ممکن حل شود و بی شک علاوه بر این موضوع از رسانه ها انتظار  داریم با تولید محتوای مناسب برای آموزش و ایجاد آمادگی قبل از وقوع بحران در اقشار مختلف و اطلاع رسانی برای جلب مشارکت مردم را فراهم کنند.

استاندار کرمانشاه دستور لغو همه مرخصی ها را در شرایط بحران صادر کرد و گفت: در چنین مواقعی باید همه در کنار و همراه مردم باشند و بر این اساس مدیران و فرمانداران موظف هستند بر سیستم کاری خود نظارت داشته و پاسخگوی عملکرد کارکنان سازمان متبوع باشند.  

به گزارش ایرنا، بارش برف در استان کرمانشاه که از اوایل هفته جاری آغاز شده بود تا پنجشنبه شب ادامه داشت و بیشتر مناطق استان را در برگرفت و منجر به انسداد راه های اصلی ، فرعی و روستایی و قطع برق تعدادی از روستاها شد.

برچسب‌ها استانداری کرمانشاه رسانه بارش برف مدیریت بحران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه رسانه بارش برف استانداری کرمانشاه رسانه بارش برف مدیریت بحران استاندار کرمانشاه دستگاه های اجرایی شهرستان ها ستاد بحران دستگاه ها بارش برف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۴۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش باران سیل آسا در یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، با ورود سامانه بارشی از شب دوشنبه به استان یزد، برخی مناطق شاهد بارش باران بود. 

بارانی که دیشب شدت یافت و در پی آن بسیار از معابر شهری دچار آبگرفتگی شد.

آبگرفتگی در برخی خیابان‌ها و معابر شهری یزد به حدی بود که برخی خودرو‌ها دچار نقص فنی شدند و حتی رفت و آمد در خیابان‌ها با مشکل مواجه شد و شاهد ایجاد ترافیک شدید بودیم.

باران سیل آسایی که حتی به منازل در برخی محله‌های یزد آسیب وارد کرد و مردم را نگران کرد.

در پی بارش باران مسئولان استان یزد در قالب تیم‌های عملیاتی، میدان دار بودند و با بازدید از معابر و منازل آسیب دیده و تشکیل جلسه برای مدیریت بحران تمهیداتی اندیشیدند.

استاندار یزد امروز به منطقه حسن آباد و خیابان خرمشهر یزد رفت و از نزدیک در جریان مشکلات مردم در پی بارش باران قرار گرفت. 

مهران فاطمی در این بازدید‌ها برای حل مشکل مردم دستور لازم را داد و در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما از آمادگی کامل استان برای مدیریت بحران با توجه به شرایط آب و هوایی خبر داد.

وی افزود: ۴۹۰ تیم عملیاتی با حضور هزار و ۵۰۰ نیروی جهادی آماده باش هستند و مردم می‌توانند مشکلات مربوط به آبگرفتگی معابر و منازل خود را با شماره تلفن ۱۳۷ در میان بگذارند تا در اسرع وقت پیگیری شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • رسانه ملی و لزوم توجه به تکنیک‌های خبری رسانه‌های معاند
  • نحوه مشارکت مردم اسلامشهر در بازسازی عتبات عالیات اطلاع رسانی شود
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • شدت باران در استان یزد و آبگرفتگی معابر شهر یزد+عکس
  • بارش باران سیل آسا در یزد
  • دستگاه های خدمات رسان کرمان برای مقابله با بحران سیل آماده باشند