Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-07@03:17:10 GMT

آموزش و پرورش به رفع معضل بدخطی کمک کند

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۱۵۵۸۳

آموزش و پرورش به رفع معضل بدخطی کمک کند

باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - مجید چیزفهم دانشمندیان رئیس انجمن خوشنویسان شیراز گفت: انجمن خوشنویسان چندین بار جلساتی را با مقام‌های ارشد وزارت آموزش و پرورش برگزار و پیشنهاد خود را برای تعامل و همکاری با آموزش و پرورش به منظور رفع معضل بدخطی در جامعه مطرح کرده است.

او گفت: باید هنر خوشنویسی را از دوران کودکی و نوجوانی در وجود افراد نهادینه کنیم و لازمه تحقق این امر این است که در وهله اول دوره‌های آموزشی خوشنویسی برای معلمان برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چیزفهم گفت: ما حتی پیشنهاد دادیم که این دوره‌های آموزشی را برای معلمان به صورت رایگان برگزار کنیم. این در حالی است که آموزش و پرورش چند میلیون یا چند میلیارد تومان برای برگزاری دوره‌های ضمن خدمت فرهنگیان هزینه می‌کند.

رئیس انجمن خوشنویسان شیراز گفت: برخی از دانش‌آموزان از خط بهتری نسبت به معلمان خود برخوردار هستند. در صورتی که معلمان با خط زیبا می‌توانند الگوی مناسبی برای همه دانش‌آموزان باشند.

او گفت: انجمن‌های خوشنویسی قابلیت آموزش به معلم‌ها در تمام شهرهای کشور را دارند که باید شرایطی فراهم شود تا معلمان در این دوره‌های آموزشی شرکت کنند و حتی می‌بایست امتیازاتی برای حضور آنها در دوره‌های مختلف خوشنویسی در نظر گرفته شود.

چیزفهم  گفت: کار خوشنویسی یک کار فنی و تخصصی است و دانش‌آموزی که می‌خواهد دوره‌های آموزشی خوشنویسی را آغاز کند باید سواد خواندن و نوشتن داشته باشد که  پایه سوم یا چهارم ابتدایی بهترین دوران برای آموزش خوشنویسی به ‌کودکان است‌.

رئیس انجمن خوشنویسان شیراز گفت:  اگرچه به دلیل متفاوت بودن استعدادها، افراد کمتری می‌توانند در این عرصه پیشرفت کنند اما نهادینه کردن این هنر در جامعه زمینه‌ساز رفع معضل بد خطی می‌شود.

او گفت:  طبق آیین نامه آموزشی انجمن، خط نستعلیق که خط رسمی ایرانیان است به عنوان خط پایه در آموزش‌ها در نظر گرفته شده است که این خط در سه دوره یا حتی پنج دوره نخست آموزش داده می‌شود که از دوره سوم به بعد هنرجویان می‌توانند به جز نستعلیق، خط‌های متداول دیگری از جمله خط شکسته، نسخ و ثلث را هم انتخاب کنند.

چیزفهم گفت: هنر خوشنویسی حتی به نوعی معرف اعتقادات ما است و ریشه در تاریخ ایران دارد، لذا این هنر نقش مؤثری در انتقال مفاهیم ایفا می‌کند.

رئیس انجمن خوشنویسان شیراز گفت: بدون شک دیدن یک تابلو خوشنویسی نیز در انتقال مفاهیم و ثبت این مفاهیم در ذهن تأثیر بسزایی دارد. این موضوع تأثیرات یک اثر هنری در میان مردم جامعه را ثابت می‌کند.

او گفت:  در ادارات و دستگاه‌های دولتی همواره جلسات یا نشست های صمیمانه‌ای برای پیشبرد اهداف مجموعه برگزار می‌شود و از آنجا که پذیرایی و اهدای هدایا در فرهنگ مردم کشور ما متداول است، بارها شاهد بوده‌ایم که در این جلسات با اهدای هدایا از برخی افراد تقدیر و تجلیل می‌شود.

چیزفهم گفت: مدیران دستگاه‌های اجرایی می‌توانند هزینه‌ای که برای تهیه این هدایا پرداخت می‌کنند را در راهی استفاده کنند که افزون بر ماندگاری کمک شایانی به هنرمندان و شکوفایی اقتصاد هنر کند.

رئیس انجمن خوشنویسان شیراز گفت: ردیف بودجه در ارگان‌های دولتی برای انجام این کار تعریف شده است و حتی در مقطعی این قانون وضع شد که هر دستگاه دولتی می‌تواند یک دهم درصد از اعتبارات خود را صرف خرید آثار هنری کند که قانون خرید اثر هنری از سوی مسئولان دستگاه‌های دولتی آن طور که باید اجرایی نشد و نیاز است تدابیر لازم برای تشویق مدیران به خرید آثار هنری اتخاذ شود.

انتهای پیام/ت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خوشنویسی نستعلیق دوره های آموزشی آموزش و پرورش او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۵۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیکر شهید معلم در وزارت آموزش و پرورش تشییع شد

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تشییع پیکر مقدس معلم شهید «حجت‌الله یوسفیه» ساعت ۱۰:۳۰ امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت در وزارت آموزش و پرورش با حضور رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی، اعضای شورای معاونان، مدیران و کارکنان آموزش و پرورش و عموم مردم برگزار شد.

آغاز تشییع پیکر پاک شهید از میدان فردوسی بود و سپس مراسم مداحی، روضه‌خوانی و وداع با پیکر شهید در نمازخانه وزارت آموزش و پرورش برگزار شد.

حجت‌الله یوسفیه از شهدای ۸ سال دفاع مقدس است که در سال ۱۳۶۴ در عملیات والفجر ۹ در منطقه سلیمانیه عراق به درجه رفیع شهادت رسیده بود و اکنون بعد از ۳۹ سال تفحص شده و به وطن بازگشته است.

این شهید والامقام در بخشی از وصیت‌نامه خود نوشته است: «این خون شهداست که به انسان انسانیت، حرکت و تکامل می‌دهد».

کلثوم حبیبی از معلمان فرهنگی منطقه جوادآباد در رثای همکار شهید خود نوشت:

ماه از پشت ابر آمد
بکوبید بر طبل‌ها
بدمید بر صورها
و بخوانید به فریادها
که امروز برگشته
ولی نه فقط یک نام و یک پلاک
نه یک پیکر بی‌جان
نه یک حجت یوسف
که یک عالم و معلوم
که یک علم و معلم
برگشته به آغوش کلاسش
به من به تو
و به مایی که به یقین نمی‌توانیم بشماریم.
۳۹ سال روزها و ثانیه‌های تلخ انتظار را....

شهید «حجت‌الله یوسفیه» پس از تشییع، در گلزار شهدای شهرستان ورامین به خاک سپرده خواهد شد.

خبرگزاری مهر ضمن سپاس از خداوند متعال بابت بازگشت پیکر شهید معلم و گرامی داشت یاد و نام شهید یوسفیه، برای خانواده این شهید عزیز آرزوی سلامتی و طول عمر دارد.

کد خبر 6097035 علی قدمی

دیگر خبرها

  • تدوین نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • معضل دزدی از قطار‌ها در آمریکا + فیلم
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • پیکر شهید معلم در وزارت آموزش و پرورش تشییع شد
  • آموزش مکانیک خودرو مجتمع فنی تهران پایتخت
  • کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی
  • برگزاری اولین جشنواره ی خوشنویسی امیرنظام گروسی