Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ مرجع تقلید شیعیان گفت: مدارس و دانشگاه‌های ما نیروی کار ماهر و متخصص مورد نیاز کشور را تربیت کنند به طوری که این فرد تحصیلکرده بتواند برای خود کار و اشتغال فراهم کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از از قم به نقل از اطلاع‌رسانی اسراء، سید‌محمود حسینی‌پور استاندار مازندران با آیت‌الله ‌جوادی آملی ‌دیدار و گفتگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت‌الله ‌جوادی‌آملی در این دیدار که آیت الله محمدی لائینی نماینده ولی فقه در استان مازندران نیز حضور داشت، گفت: استان مازندران دو خصیصه ممتاز دارد؛ اول نعمت‌های فراوانی است که خدای سبحان به این استان عطا کرده که زمینه اقتصادی خوبی را برای این استان فراهم کرده است در واقع مازندران استان زرخیز و سرزمین برکت است.

فقر مهارتی در بین جویندگان کار ؛ استان کرمان نیازمند نیروی کار ماهر استطرح جهش مهارت برای آموزش 14 هزار نیروی کار ماهر اجرایی می‌شود«تربیت نیروی کار ماهر و حمایت از رونق اشتغال و تولید» در میزگرد تسنیم کردستان بررسی شد

وی اظهار داشت: خصیصه دوم این استان این است که مردم بزرگ و بزرگوار و تاریخ پرافتخاری دارد. وجود امنیت، برکات الهی فراوان، مردم ولایتمدار و سابقه تاریخی درخشان، این فرصت را فراهم کرده که استان مازندران زمینه بالقوه خوبی برای پیشرفت و توسعه داشته باشد و اگر این اضلاع را جمع کنیم اداره کردن این استان کار آسانی است.

آیت‌الله ‌جوادی‌آملی تصریح کرد: مهمترین کار این است که مدارس و دانشگاه‌های ما نیروی کار ماهر و متخصص مورد نیاز کشور را تربیت کنند طور که این فرد تحصیل کرده بتواند برای خود کار و اشتغال فراهم کند. آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها باید بتوانند فارغ التحصیلان خود را طوری تربیت کنند که این فارغ‌التحصیلان بتوانند خود را اداره کنند.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نیروی کار ماهر جوادی آملی تربیت کنند آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۵۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد

حجت الاسلام و المسلمین شیخ عبدالمهدی کربلایی، متولی شرعی حرم امام حسین (علیه السلام) و نماینده حضرت آیت الله سیستانی در جریان استقبال هیئتی از کارشناسان، داوران بین المللی و علاقمندان به امور قرآنی از داخل و خارج عراق که در چهارمین دوره ملی آموزش داوران قرآنی که توسط دارالقرآن الکریم آستان مقدس حسینی برگزار شد، شرکت کرده بودند، گفت: توجه به دانش آموزان و دانشجویان و تربیت شخصیت قرآنی آنان را از طریق توجه به دوره ها و حفظ، امری ضروری است.

نماینده حضرت آیت الله سیستانی در این دیدار گفت: فعالیت‌هایی که موجب پرورش و مراقبت از این پتانسیل ها می‌شود، بسیار حائز اهمیت است، زیرا علاقه زیادی به داوری و ارزشیابی قرائت قرآن کریم وجود دارد. اکنون این دوره ها برگزار شده است تا ما تعداد کافی داور داشته باشیم که از طریق آنها بتوانیم این قرائت ها و سایر امور را در همه استان ها یا حتی خارج از عراق سامان بخشیم.

وی ادامه داد: همچنین یکی از اهداف بی نیازی در داور است به گونه ای که نه تنها در مناطق وابسته به اهل بیت (علیهم السلام) بلکه در هر مکان در مسابقات بین المللی شرکت کرده و برتری خود را به نمایش بگذارند.

متولی شرعی حرم امام حسین بیان داشت: هدف دیگر این است فعالانی در عرصه قرآن کریم باشند که آن را به درستی درک کنند و دغدغه، توجه، اراده و عزم را برای کار روی این مطالب مهم داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: باید به موضوع تفسیر و چگونگی شکل گیری شخصیت قرآنی و این جنبه ها نیز توجه داشته باشند، به ویژه در مورد دانش‌آموزان از ابتدایی تا مقطع متوسطه و دانشگاه که از مهمترین اقشار جامعه محسوب می شوند، تمرکز داشته باشند.

حجت الاسلام و المسلمین کربلایی تصریح کرد: بله، ما باید به همه اقشار جامعه توجه داشته باشیم، اما دانشجویان در آینده جایگاه های مهمی را به خود اختصاص خواهند داد، بنابراین امیدوارم از طریق دوره های قرآنی و حفظ قرآن، توجه و اهتمام ویژه ای به دانشجویان و دانش آموزان شود.

شایان ذکر است که دارالقرآن الکریم وابسته به دبیرخانه آستان مقدس حسینی با هدف گسترش علوم قرآنی در بین جامعه در داخل و خارج از کشور عراق، فعالیت ها و اقدامات متنوعی را در داخل و خارج از حرم مطهر حسینی انجام می دهد و به فارغ التحصیلی قاریان قرآن کریم و برگزاری فعالیت های داخلی و بین المللی بسیار، توجه ویژه ای دارد.

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • آیت الله جوادی آملی: حرف هر واعظی در مردم اثر نمی‌کند، وگرنه روضه خوانی‌ها و وعظ کم نیست
  • قدردانی جمعی از استادان و شخصیت‌های حوزوی از آیت‌الله جوادی آملی
  • آیت‌الله نجفی تهرانی درگذشت
  • غرق‌شدن مرد میانسال در آب‌بندان سیمرغ
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • نماینده آیت الله العظمی سیستانی خواستار تربیت شخصیت قرآنی دانش آموزان و دانشجویان شد
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • نواختن زنگ سپاس در مدارس کهگیلویه و بویراحمد