Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز تخصصی بازی‌های رایانه‌ای دانشگاه اصفهان گفت: عدم رعایت قانون کپی رایت مانع رونق صنعت بازی رایانه ای و انگیزه فعالان این حوزه است.

جواد راستی در گفتگو با خبرنگار برنا اصفهان با اشاره به ظرفیت اقتصادی و نقش کارآمد تولید بازی های رایانه ای در حوزه فرهنگی کشور اظهارداشت: صنعت نوپایی در ایران است که به دلیل عدم رعایت برخی از قوانین مثل کپی رایت انگیزه تولید در این عرصه را کاهش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با رعایت چنین قوانینی و حمایت از حقوق تولید کننده، فرصت های زیادی در کشور ایجاد می شود که منابع اقتصادی خوبی را هم مثل دیگر جوامع بین المللی خواهد داشت.

عضو هیأت علمی دانشکده‌ی فنی مهندسی با بیان اینکه صنعت بازی سازی یک حرفه شغل سبز به حساب می آید، تصریح کرد: مرکز تخصصی در این حوزه در دانشگاه اصفهان راه اندازی شده و دانشجویان رشته های مختلف مرتبط با این حوزه جذب این مرکز شده اند و فعالیت و تولید محتوا در این خصوص در حال انجام است.

وی با اشاره به اینکه بخش خصوصی فعالی قادر به تامین درآمد خواهد بود، خاطرنشان کرد: تولید بازی های رایانه ای صنعت پول سازی هست اما فعالا به دلیل مشکلاتی پیش روی این عرصه قرار دارد و عاقبت سرمایه گذاری مشخص نیست دعوت از بخش خصوصی در این حوزه سخت و با رقبت کمتری روبرو می شود.

راستی یادآورشد: با توسعه زیرساخت ها و انجام تمهیدات لازم امکان جذب سرمایه گذار در این عرصه و بسترسازی برای توسعه آن فراهم می شود.

وی با اشاره به اینکه منطقه ویژه فناوری اطلاعات اصفهان می تواند بسترهای لازم برای ورود به این عرصه را فراهم کند، گفت: این صنعت علاوه بر درآمدزایی در ترویج فرهنگ ایرانی و اسلامی و بومی نقش دارد و مانع از ورود بازی های غیرفرهنگی خواهد شد.

این استاد دانشگاه اصفهان با اشاره به مشکلاتی که بازی های رایانه ای بر رفتار افراد ایجاد می کند، گفت: گیم یک مقوله دوگانه با آسیب ها و اثرات سازنده است که بازی های خشن و اعتیاد به آن آثار منفی را دارد و از طرف دیگر ایجاد هماهنگی بین دست و چشم، تمرکز، خلاقیت و کسب توانایی حل مسئله از ابعاد مثبت آن محسوب می شود.

وی ادامه داد: شناخت بهتر از بازی ها و بهره گیری از نقاط مثبت آن در جامعه فراگیر شده و این موضوع به تقویت عرصه تولید آن کمک می کند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصفهان بازی های رایانه صنعت ایران کپی رایت حقوق بازی بخش خصوصی درآمد پول سرمایه گذاری سرمایه فناوری اطلاعات ترویج فرهنگ استاد دانشگاه اعتیاد خلاقیت جامعه بازی های رایانه ای اصفهان بازی های رایانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۶۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان

   

به گزارش خبر گزاری صداو سیمای مرکز کرمان، حسین زینلی در جشنواره گیاهان دارویی در جبال بارز جیرفت اظهار کرد: گیاه دارویی به ارزش یک دلار اگر وارد چرخه صنعت و تنوع شود به ۱۰۰ دلار تبدیل می‌شود؛ اگر یک بشکه اسانس به اروپا بفرستیم ۱۲ هزار میلیارد ریال به کشور ارز می‌آوریم.
وی با اشاره به مزیت نسبی کشاورزی در جنوب کرمان گفت: صنعت اسانس گیری و بسته بندی باید در جنوب کرمان و مناطقی از کشور که ظرفیت تولید گیاهان دارویی دارد، شکل گیرد.
زینلی اضافه کرد: تولید محصولاتی همچون گل محمدی، زیره سیاه و آویشن در جنوب کرمان باعث رونق گردشگری هم می‌شود ضمن اینکه وقتی صنعت وارد منطقه‌ای شد کشاورزی قراردادی رونق پیدا می‌کند.
وی با یادآوری اهمیت گیاهان دارویی در رونق حوزه‌های مختلف بیان کرد: کرمان در تولید حنا استان اول کشور است و در خاورمیانه هم حرف اول را می‌زند بنابراین باید تمرکز ویژه داشته باشیم که این محصول را صنعتی (و تجاری سازی) کنیم.
احمد پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان گفت:۸۵۰۰ هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی جنوب کرمان است که ۵۳ هزار تن گیاهان دارویی مثل حنا و گل محمدی در سطح منطقه برداشت می‌شود.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری جنوب استان کرمان هم گفت:۵۰۰هزار هکتار سطح رویشگاه گیاهان دارویی جنوب استان کرمان است که در قالب طرح بهره برداری ۲۰ فقره طرح در سطحی معادل ۱۲ هزار هکتار برداشت گیاهان دارویی را در سال گذشته با مشارکت مردم و بهره برداران داشتیم.

دیگر خبرها

  • انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم/ رونق تولید و نمایش فیلم‌ها موجب کاهش بیکاری سینماگران شده است
  • همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار
  • ۲۰ اثر به اختتامیه رویداد بازی‌آرا رسید/ معرفی ظرفیت‌های خوب بازی‌های رایانه‌ای به سبد خانوار
  • استقبال گسترده از اجلاس بین‌المللی هسته‌ای ایران علی‌رغم مانع تراشی‌ها
  • استقبال بالا از اجلاس بین‌المللی هسته‌ای ایران علی‌رغم مانع تراشی‌ها
  • رویداد ملی بازی آرا، کمک به صنعت تولید بازی در کشور
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • رونق تولید با مالیات بر سوداگری
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند