Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر شهامت گفت: در خراسان شمالی ۹۶ نقطه حادثه خیز مصوب وجود دارد که تا به کنون ۴۷ نقطه از آنها ایمن سازی شده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک، جعفر شهامت، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب همچنین اظهار کرد: تا پایان اسفند ماه امسال ایمن سازی شش نقطه دیگر به پایان می رسد که پوشش ایمن سازی جاده های استان به لحاظ رفع نقاط حادثه خیز به ۵۵ درصد می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شهامت در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر ایمن سازی ۱۷ نقطه دیگر از نقاط حادثه خیز جاده ای استان در حال اجرا است، تصریح کرد: به علت اختصاص ضعیف اعتبارات از ردیف توازن، پیش بینی می شود که ایمن سازی این ۱۷ نقطه حادثه خیز تا سال آینده به طول انجامد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: انجام ایمن سازی سایر نقاط حادثه خیز جاده ای استان نیز به تامین ۶۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

این مسئول در ادامه درباره نصب تابلو علائم در سطح جاده های استان نیز بیان کرد: برای اجرای آن، پیمانکار انتخاب شده است که نصب تابلوها سه ماه به طول می انجامد.

وی در بخش دیگری از سخن خود، به وجود ۲۲ دوربین ثبت تخلف سرعت در سطح جاده های استان اشاره کرد و گفت: طی هفت ماه گذشته هفت دوربین جدید ثبت تخلف سرعت در سطح جاده های استان نصب و راه اندازی شدند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان شمالی همچنین از دریافت مجوز خرید ۱۰ دوربین جدید ثبت تخلف سرعت خبر داد و گفت: با خرید این دوربین های جدید نیز شبکه شریانی جاده های اصلی استان تا نیمه اول سال آینده تحت پوشش دوربین های ثبت تخلف سرعت قرار می گیرند.

شهامت یادآور شد: دوربین های فعلی ثبت تخلف سرعت در سطح جاده های استان از ابتدای فروردین تا پایان آذر ماه امسال ۵۰ هزار و ۲۴۰ فقره تخلف سرعت را ثبت کردند که ثبت این نوع تخلف در مقایسه با سال گذشته رشدی بیش از ۷۰ درصد داشته است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سطح جاده های استان ثبت تخلف سرعت خراسان شمالی حادثه خیز ایمن سازی جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۶۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴.۵ میلیون زوج نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفتند

نایب رئیس کمیسیون بهداشت مجلس گفت: در دولت سیزدهم ۴.۵ میلیون زوج نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفتند در حالی که دولت‌های گذشته زیر بار این مسئولیت نرفته بودند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، سید محمد پاکمهر امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت_ در آئین افتتاح و کلنگ زنی پروژه‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی اظهار کرد: ۴.۵ میلیون زوج نابارور در کشور داریم که دولت سیزدهم این افراد را تحت پوشش قرار داد و این درحالی است که هیچ دولتی زیر بار این موضوع نرفته بود.

وی تحقق بیمه رایگان در کشور را دیگر دستاورد دولت سیزدهم دانست و افزود: ۱۲ میلیون نفر به صورت رایگان بیمه شدند که این موارد در راستای تحقق عدالت اجتماعی بود.

نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: رکورد ایجاد تخت فعال بیمارستانی با ایجاد ۱۵ هزار تخت توسط این دولت شکسته شد و ۱۰ هزار تخت بیمارستانی دیگر در حال ایجاد است.

پاکمهر فعال شدن سه دستگاه ام آر ای به صورت همزمان در استان را دیگر اقدام مهم دولت در خراسان شمالی دانست و عنوان کرد: باید خدمات به مردم گفته شود تا حس ناامیدی به مردم منتقل نشود.

وی با انتقاد از کسانی که خدمات حوزه بهداشت و درمان را زیر سوال می‌برند، افزود: اگر با اشخاص مشکل دارید نباید خدمات به مردم را نادیده بگیرید.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد: بیمارستان مادر و کودک مصوبه ۱۴۰۰ بود اما اکنون کلنگ زنی می‌شود در حالی که بیمارستان راز و جرگلان همزمان با این پروژه اعتبار گرفت و اکنون به حد قابل قبولی رسیده است.

پاکمهر با تاکید بر اینکه پروژه‌های بزرگی در حوزه بهداشت و درمان در خراسان شمالی در حال انجام است، گفت: اتفاقات خوب دیگری نیز در راه است اما هنوز هم سطح استان‌های دیگر نیستیم و باید بیشتر تلاش کنیم.

کد خبر 748464

دیگر خبرها

  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ۱۹ درصد فوتی های سال گذشته در گلستان افراد زیر ۱۸ سال بودند
  • نگاهی به طبیعت پارک ملی ساریگل از لنز دوربین شهروند خبرنگار
  • ۴.۵ میلیون زوج نابارور تحت پوشش بیمه قرار گرفتند
  • ایمن سازی سازه‌های آبی و خاکی و ساختمان‌های غیرایمن با سرعت پیگیری شود
  • هزینه ۴۳ میلیارد تومانی پروژه ایمن سازی کندرو شرقی آزادگان
  • ایمن‌سازی ۲۱۲ نقطه حادثه‌خیز در معابر پایتخت/ نصب ۲۰۰ تابلوی جدید هدایت مسیر
  • ۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد