Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@16:13:09 GMT

وزیر کار درباره انتصاب بانوان چه گفت

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۱۸۹۶۶

وزیر کار درباره انتصاب بانوان چه گفت

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، «حجت‌الله عبدالملکی» امروز (دوشنبه) در مراسم بزرگداشت روز زن که با حضور «انسیه خزعلی» معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری برگزار شد، با گرامیداشت میلاد حضرت زهرا(س) اسوه زن مسلمان، مادر سادات و محور خلقت، اظهار داشت: مقام زن و همسر و مادر بسیار ستودنی است، خوشبختانه جمعیت قابل توجهی از خواهران از سطوح مدیریتی تا کارشناسی در بدنه وزارت حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: همچنین در جامعه مخاطب که ۶۵ میلیون نفر هستند، نیمی از جمعیت را زنان تشکیل می دهند و ما توفیق خدمت به این جمعیت را داریم.

وی بیان‌داشت: در سال یک روز را به روز زن اختصاص داده شده است، اما در جهان مدرن امروزی شان و جایگاه و کرامت زن و مادر کمتر شناخته می‌شود و به قدر کفایت مورد توجه نبوده است.

عبدالملکی گفت: با وجود اینکه اسلام، قرآن و پیامبر بیش از ۱۴۰۰ سال قبل به جایگاه زن تاکید و توجه داشته، اما بشر در دوره تمدن جدید این جایگاه را نادیده گرفت و این جوهره و موجود مقدس را آن گونه که خداوند متعال مد نظرش بوده و توسط پیامبران الهی و کتب مقدس به بشر اعلام کرده را حفظ نکرده‌ است.

وی خاطرنشان‌کرد: بعد از انقلاب، اینکه امام خمینی(ره) از مقام زن تجلیل می‌کنند، به نوعی توجه دادن جامعه بشری به شان و منزلت این موجود است، شان و کرامت زن از مرد بالاتر است و هیچ مرد موفق و تاریخ سازی نداریم که نشان از یک مادر قهرمان نداشته باشد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بزرگان دین وقتی از توفیقات خود صحبت می‌کنند دائما از مادران سخن می گویند که آنان را الهی تربیت کرد و مادری که از ماه‌های نخست جهان را به گونه دیگری معرفی کرد چنین فرزندانی را تربیت می‌کند.

وی افزود: مادر دلسوزترین و خیرخواه ترین است و امید است یک روزی زن و مادر و همسر در جایگاه اصلی‌شان باشند و آن کرامتی که مد نظر بوده حفظ شود.

عبدالملکی اظهار داشت: ما در «وزارت مردم»، سازمان‌ها، صندوق‌ها و بانک‌ها تاکید داریم جایگاه بانوان حفظ شود. بانوان همکار دارای توانمندی های زیادی هستند؛ در این باره تعداد زیادی از بانوان توانمند در ماه‌های اخیر شناسایی شدند و تلاش شد در حوزه انتصابات از خواهرن انقلابی و توانا استفاده شود.

وی تصریح‌کرد: در انتصابات، توجه خاصی به حضور بانوان در سطوح مدیریتی و کارشناسی وجود دارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: در رده های مدیریتی مادران باید بر اساس تعداد فرزند، از رفاهیات برخوردار شوند، در این خصوص خواهرانی که مادر هستند به تعداد فرزندان از مزیای رفاهی بیشتری برخوردار باشند.

وی گفت: وقتی در هیات دولت سخن از نظام تامین اجتماعی و بازنشستگی می‌شود، بیشترین حمایت باید نسبت به مادران با توجه به تعداد فرزندان باشد، در دولت سیزدهم اهمیتی که به مادران داده شود به نسبت فرزندانی که دارند از اهمیت ویژه ای دارد.

منبع: ایرنا این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کرامت زن روز زن انتصاب بانوان حجت الله عبدالملکی انسیه خزعلی حضور بانوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۸۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان

رییس کل سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه جایگاه پزشکان در کشور ما ریشه فرهنگی و تاریخی دارد و این جایگاه قابل خدشه‌دار شدن نخواهد بود، گفت: تامین نیروی تخصصی در بازه هفت ساله عملی نیست؛ سیاست‌گذاران باید نسبت به سیاست‌های تثبیت و تشویقی و انگیزه ماندگاری توجه کنند؛ در غیر این صورت

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از نظام پزشکی، محمد رییس‌زاده در چهل و پنجمین کنگره جامعه جراحان ایران اظهار کرد: درباره جایگاه پزشک در ایران باید گفت زمانی که از نقش پزشک صحبت می‌کنیم، منظورمان تنها نقش درمانگر در بیمارستان و اتاق عمل نیست، بلکه طبیبان حافظان تار و پود سلامت مردم و جامعه هستند. جایگاه پزشکی در کشور و سرزمین ما با تار و پود سرزمین مان به شکل جدایی‌ناپذیر تنیده است.

وی با تاکید بر لزوم حفظ حرمت جامعه پزشکی افزود: جامعه پزشکی در نیم قرن اخیر رشد بسیار درخشان و زبان‌زدی داشته است و به قول استاد ایرج فاضل این درخت تنومند حسودان و دشمنانی هم دارد. حفط جایگاه، شأن و عظمت جایگاه پزشک نیازمند تلاش پیوسته و توجه عمیق همگان است. جامعه پزشکی باید متولی حفظ و حراست و شأن رشته خود باشد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: سیاست‌گذاران و مجریان نیز باید متوجه اعمال و رفتار و کنش خود با جامعه پزشکی باشند. با این جامعه فرهیخته و وظیفه خطیر آن نمی‌توان کشتی گرفت و شوخی کرد. بعضی از شوخی‌ها و ندانم کاری‌ها با جامعه پزشکی جدی جدی سلامت مردم را دستخوش تغییر خواهد کرد.

وی ادامه داد: اعتقاد و اعتماد راسخ مردم به جراحان ایرانی ابدی نخواهد بود اگر مدیریت نکنیم. در حال حاضر در مخیله هیچ ایرانی وجود ندارد که برای عمل پیچیده قلب و تومور مغزی و اطفال در اروپا یا آمریکا خدمت بهتری می‌گیرم اما این همیشگی نخواهد بود و نیازمند حراست و حفاظت است. متأسفانه فعالیت عامدانه و غیرعامدانه در جهت تخریب جامعه پزشکی در جریان است. ایجاد دو قطبی جعلی با هدف رو در رو قرار دادن پزشک و مردم در کنار خلاف عرف عده معدودی از جامعه پرشکی منجر به ایجاد ذهنیت‌های نادرست شده است.

رئیس‌زاده خاطرنشان کرد: جایگاه پزشکان در کشور ما ریشه فرهنگی و تاریخی دارد و این جایگاه قابل خدشه‌دار شدن نخواهد بود. روند حرکات جهانی به سمت کمبود نیروی تخصص در افق ۲۰۳۰ دنیا است؛ در کشور ما شاید چالش اساسی پیش روی ما نباشد اما زمانی که در کشور توسعه یافته کمبود نیرو اتفاق می‌افتد، این جبران از کشورهای در حال توسعه صورت می‌گیرد. تأمین نیروی تخصصی در بازه هفت ساله عملی نیست؛ سیاست گذاران باید نسبت به سیاست‌های تثبیت و تشویقی و انگیزه ماندگاری توجه کنند؛ وگرنه سیاست افزایش ظرفیت راه به جایی نخواهد برد و تبدیل به کشت فراسرزمینی برای کشورهای دیگر خواهد کرد.

وی اضافه کرد: کاهش اقبال به رشته‌های علوم پزشکی در کشور ما و جهان و برخی کشورهای توسعه یافته قابل توجه است؛ برخی تخمین‌ها در سال ۲۰۳۰ حکایت از این دارد جهان با ۱۸ میلیون کمبود کادر درمان مواجه خواهد شد. در آمریکا کمبود بیش از ۳۰۰ هزار متخصص پزشکی وجود خواهد داشت. در این کشورها تمایل به رشته‌های پیچیده به طرز معناداری کاهش پیدا کرده است.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی گفت: چالش درون پزشکی ما ضعیف شدن اخلاق حرفه‌ای و اخلاق پزشکی است که نگرانی بسیار جدی است که اخلاق حرفه‌ای در هیاهوی نابسامانی‌های اقتصادی و مدیریتی خودش را نشان می‌دهد. وظیفه ما و انجمن‌های علمی این است که نسبت به تقویت اخلاق حرفه‌ای تاکید کنند ما در این زمینه سابقه تاریخی درخشان و اساتید بزرگ و الگو داریم.

وی با بیان اینکه در وضعیت نابسامانی در اقتصاد سلامت در رشته‌های مختلف پزشکی مواجه هستیم و این نابسامانی در عدالت بین رشته‌ای روز به روز تشدید می‌شود که باید مدیریت کنیم. تعارضات بین رشته‌ای در کشور ما به بدترین شکل مدیریت می‌شود. وزارت بهداشت کمیسیون تعیین حدود صلاحیت‌های حرفه‌ای را علیرغم قانون مجلس شورای اسلامی در سازمان نظام پزشکی تعطیل کرده است.

رئیس‌زاده افزود: اساتید اذعان دارند کیفیت آموزش در حوزه علوم پایه و رزیدنتی و تخصصی و فوق تخصصی به سمت مطلوب حرکت نمی‌کند. انگیزه دانشجویان و تمرکز برای یادگیری دچار روند منفی شده است. دخالت نابجا در حوزه سلامت امروز از هر زمان دیگری گسیخته شده و از دست متولی سلامت یعنی وزارت بهداشت خارج شده است. مداخلات غیر مجاز در جامعه پزشکی چالش جدی دیگری است. برخی از همکاران ما تکنسین پرور هستند از آن سو قانون ضعیف و غیر بازدارنده ورود سونامی گونه تکنسین‌ها را در امر مداخلات غیر مجاز تسهیل کرده است؛ ما دو سال است با تمام توان در مجلس به دنبال تغییر این قانون هستیم. ورود مداخلات غیر آکادمیک که به اسم طب سنتی رایج شده است و قوانین پوشش بیمه‌ای درست می‌کنند مورد تأیید جامعه پزشکی نیست و خطر جدی برای سلامت مردم است.

وی ادامه داد: بیش از پنج هزار سایت در حوزه زیبایی تبلیغ می‌کنند. قوانین بازدارنده برای برخورد وجود ندارد. تعرفه دستوری مالیات ندارد. وقتی تعرفه‌ها را با فرسنگ‌ها فاصله از قیمت واقعی تعیین می‌کنید یعنی مالیات را پیشاپیش گرفتید. بعد از آن همین تعرفه را وارد طرح پلکان و قاصدک می‌کنید و بعد مالیات اخذ می‌کنید و چند ماه بعد نیز پرداخت می‌کنید؛ این موضوع در هیچ صنف دیگری وجود ندارد و چالش اصلی حتماً متوجه سلامت مردم خواهد بود.

کد خبر 751468

دیگر خبرها

  • لزوم توجه سیاست‌گذاران به انگیزه ماندگاری پزشکان
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • رفع مشکلات «ماماها» نیازمند توجه مسوولان/جذب ۱۰۰ ماما در کردستان
  • توجه به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها کشور را سروسامان می‌دهد
  • برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی برای زایمان در یزد
  • چگونه کودک باهوش‌تری داشته باشیم؟
  • جایگاه اختصاصی زنان در ورزشگاه بابل (عکس)