Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روزنامه آلمانی در گزارشی به بالا رفتن سرسام آور قیمت‌ها به ویژه مواد غذایی در انگلیس اشاره کرد که منجر به افزایش چشمگیر افراد نیازمند و فقیر در این کشور شده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین المل خبرگزاری تسنیم، وضعیت اقتصادی انگلیس عواقب خروج این کشور از اتحادیه اروپا و هم زمان شدن آن با بحران کرونا شرایط خوبی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ" آلمان از فقر روزافزون در این انگلیس خبر داده و نوشت: شرایط به گونه ای است که همواره باید شهروندان انگلیسی بیشتری بین دو گزینه گرم کردن خود و غذا خوردن یکی را انتخاب کنند.

قیمت مواد غذایی اصلی به سرعت در این کشور در حال افزایش است، نرخ تورم برای اقلامی مانند ماکارانی به 141 درصد رسیده است. تعداد افردی که به بانک های غذا ( غذای ارزان) در بریتانیا نیاز دارند از 26 هزار نفر در سال 2009 به بیش از 2.5 میلیون نفر در سال گذشته افزایش یافته است.

هایدی از شهروندان این کشور که در صف طولانی موسوم به تافل برای دریافت غذا در منطقه ای در شرق انگلیس قرار داشت در این باره گفت: من واقعا برای تامین مخارج زندگی ام تلاش می کنم.

در حال حاضر بسیاری از انگلیسی ها شرایط مشابه این مرد 45 ساله را دارند.

تورم در انگلیس در ماه دسامبر به بیشترین حد در عرض 30 سال گذشته یعنی 5.4 درصد رسیده است. دستمزدهای واقعی هم کاهش پیدا کرده و هزینه های غذا و انرژِی در این کشور همچنان در حال افزایش است.

بانک های مواد غذایی برای کمک به نیازمندان در حال حاضر یک حمله واقعی را تجربه می کنند. هایدی در این باره می گوید که همه چیز گران تر شده است. وی تاکید کرد که در حال حاضر باید حدود 80 پوند ( 95 یورو) در ماه برای هزینه برق صرف کند. این در حالی است که سال گذشته این رقم بین 40 تا 50 پوند بود.

بانک غذای کولچستر، منطقه‌ای در شرق انگلیس که بین چندین سوپرمارکت در یک منطقه تجاری قرار دارد سال گذشته حدود 165 تن غذا برای تغذیه حدود 17 هزار نفر را عرضه کرده است.

"مایک بکت"، رئیس این بانک غذایی ارزیابی کرده که این تعداد در سال جاری به 20 هزار نفر افزایش پیدا کرده و در بدترین حالت به 30 هزار نفر هم برسد که این یک کابوس است.

بر اساس ارزیابی سازمان Trussell Trust که مدیریت بانک های مواد غذایی را بر عهده دارد، در سطح ملی تعداد مراجعه کنندگان به این بانک ها از 26 هزار نفر در سال 2009 به بیش از 2.5 میلیون نفر در سال گذشته افزایش پیدا کرده است.

"جک مورنو"، از فعالان و روزنامه نگاران انگلیسی احتمال می دهد که افزایش شدید قیمت بسیاری از مواد غذایی عامل به وجود آمدن این شرایط بد برای شهروندان باشد. وی در یک پست در توییتر اعلام کرد که هزینه های واقعی خیلی بیشتر از آمارهای رسمی اعلام شده درباره تورم است.

مورنو در این باره می نویسد: حدود 500 گرم از ارزانترین ماکارانی ها در سوپر مارکت محله آن ها که حدود یک سال پیش 0.35 یورو قیمت داشت امروز افزایش قیمت 141 درصدی داشته است. به گفته وی قیمت ارزان ترین برنج در سوپرمارکت محله آن ها هم حدود 344 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته و از 0.54 پوند به یک پوند افزایش پیدا کرده است.

وی این انتقاد را وارد کرده و گفت: سیستمی که ما برای اندازه گیری تاثیر تورم استفاده می کنیم اساسا ناقص است و به طور کامل واقعیات و افزایش قیمت واقعی برای افراد با حداقل دستمزد، افراد نیازمند به بانک های غذا و میلیون ها نفر دیگر را نادیده می گیرد.

"مایک بکت"، هم ارزیابی مشابهی در این باره داشته و در این باره گفته است: اندازه گیری تورم در کشور ما این واقعیت را که ارائه غذای ارزان به شهروندان از طرف بانک های مواد غذایی صدها درصد افزایش می یابد را در نظر نمی گیرد.

به گفته وی این وضعیت از طریق تصمیم دولت برای کاهش مزایای اجتماعی در طول بحران کرونا به همان وضعیت قبل تشدید می شود.

بکت می گوید برخی انسان ها به ما می گویند قبل از اینکه جرات و شهامت این را پیدا کنند که برای دریافت کمک به سمت ما بیایند 20 دقیقه تا یک ساعت در ماشین خود می نشینند. خیلی ها می گویند اصلا فکرش را نمی کردند که روزی به این کمک ها نیاز داشته باشند. اما آن ها چاره ای نداشتند. وقتی هوا سرد است آن ها باید بین غذا خوردن و گرم کردن خود یکی را انتخاب کنند.

بر اساس گزارشی از سوی سازمان رفاهی موسوم به بنیاد "جوزف راونتری" که در ماه ژانویه منتشر شد برخی مقررات برای کمک های اجتماعی مانند دوره انتظار 5 هفته ای برای اولین پرداخت ها و سقف دو فرزند برای حمایت از آن ها مستقیما به افزایش ناامنی غذایی و افزایش درخواست ها از بانک های غذایی کمک کرده است.

در بخش پایانی این گزارش آمده است: به زودی تعداد بیشتری از انگلیسی ها ممکن است با مشکل مواجه شده و تحت فشار قرار گیرند، زیرا انتظار می رود هزینه زندگی برای خانواده های انگلیسی در ماه آوریل دوباره افزایش یابد. دلیل آن در کنار افزایش مالیات ها بخصوص افزایش چشمگیر هزینه های انرژِی به میزان 50 درصد است.

انگلیس موافق حذف روسیه از سوئیفتجانسون در آستانه هفته‌ای سرنوشت‌ساز/ آیا افشاگری‌ها تیر خلاص را به نخست‌وزیر انگلیس خواهد زد؟

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار انگلیس اخبار انگلیس مواد غذایی نفر در سال سال گذشته پیدا کرده هزار نفر بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۰۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غذارسانی به حیوانات محبت در حق آنها نیست

بحث غذا دادن به سگ‌ها موضوع بسیار مهمی است و با وجود آنکه کارشناسان در مورد آن بارهاوبارها تذکر داده و مشکلات غذا دادن به سگ‌ها را برشمرده‌اند، اما بازهم غذا دادن به سگ‌های بی‌صاحب و ولگرد سبب افزایش آمار آنها در مناطق شهری و روستایی شده که همین اتفاق بارها حوادث تلخ و ناگواری را هم رقم زده است.

به گزارش ایسنا، شهروند نوشت:غذا دادن به سگ‌ها نه‌تنها کمکی به آنها نمی‌کند، بلکه می‌تواند اکوسیستم آنها را نیز دچار اشکال کند. این اتفاق علاوه بر اینکه زاد و ولد را در میان آنها زیاد می‌کند، می‌تواند آنها را در پیدا کردن غذا در طبیعت دچار چالش کند. بحث غذا دادن به سگ‌ها موضوع بسیار مهمی است و با وجود آنکه کارشناسان در مورد آن بارهاوبارها تذکر داده و مشکلات غذا دادن به سگ‌ها را برشمرده‌اند، اما بازهم غذا دادن به سگ‌های بی‌صاحب و ولگرد سبب افزایش آمار آنها در مناطق شهری و روستایی شده که همین اتفاق بارها حوادث تلخ و ناگواری را هم رقم زده است.

همین چندوقت پیش بود که نیروهای اورژانس به ماموریتی اعزام شدند که سگ، پای کودک ٤ساله را گاز گرفته بود. در محله‌ای که این حادثه اتفاق افتاده بود چند نفری بودند که مدتی به سگ‌های ولگرد غذا می‌دادند و پس از مدتی که این کار متوقف شد، سگ‌ها به‌دنبال غذا مدام در محدوده می‌چرخیدند و همین ماجرا، حادثه تلخی را برای این کودک رقم زد.
داوود گودرزی، مدیر کنترل حیوانات مضر شهری شهرداری تهران، به این موضوع اشاره می‌کند که مردم باید به غذارسانی بی‌رویه به سگ‌های بی‌صاحب خودداری کنند و به این موضوع اشاره می‌کند که بیش از ۱۲ تیم خودرویی در تهران و به‌ویژه حاشیه شهر در بحث جمع‌آوری حیوانات موذی و سگ‌های بدون صاحب، مسئولیت دارند و فعال هستند.
وی به این موضوع اشاره می‌کند که این تیم‌ها از طریق تماس و شکایات مردمی با سامانه ۱۳۷ و البته گشت‌های خودشان اقدام به جمع‌آوری سگ‌های بدون صاحب می‌کنند.
به‌گفته گودرزی، روزانه ۴۰ تا ۵۰ سگ بدون صاحب در تهران جمع‌آوری و همه آنها به نقاهتگاه کهریزک(آرادکوه) منتقل می‌شوند که ابتدا سگ‌ها در این نقاهتگاه توسط دامپزشک معاینه می‌شوند و پس از شناسایی سگ‌های بیمار، نسبت به معالجه اقدام می‌شود. سگ‌های سالم هم به تفکیک نر و ماده در قفس‌های مخصوص خود در این مرکز نگهداری می‌شوند.

رهاسازی سگ‌های بدون صاحب تخلف است
گودرزی به این موضوع تأکید می‌کند که در گذشته اقدام به پلاک‌کوبی و عقیم‌سازی‌ سگ‌های بدون صاحب می‌شد و در نهایت رهاسازی،‌ صورت می‌گرفت اما طبق قانون و دستورالعمل ابلاغی محیط‌زیست، رهاسازی سگ‌های بدون صاحب تخلف است از این‌رو ما فقط هنگام واگذاری این سگ‌ها به اشخاص واقعی اقدام به عقیم‌سازی‌ و پلاک‌کوبی می‌کنیم.
مدیرکنترل حیوانات مضر شهری یادآور شد که هنگام واگذاری از صلاحیت فرد داوطلب برای نگهداری مطمئن می‌شویم و پس از تزریق واکسن هاری و صدور شناسنامه بهداشتی، این واگذاری به اشخاص حقیقی به‌طور مثال برای نگهبانی سگ در گاراژ، باغ یا کارخانه‌ها انجام می‌شود.
وی این را هم گفت که شهرداری فقط نقاهتگاه کهریزک را برای نگهداری سگ‌های بدون صاحب دارد و بقیه اماکن نگهداری، دست حامیان حیوانات است.
به‌گفته گودرزی، بیشتر هزینه نگهداری سگ‌های بدون صاحب توسط خیران و حامیان حیوانات تامین می‌شود و هم‌اکنون نقاهتگاه آرادکوه ۲ هزار ظرفیت دارد که توسعه آن را شروع کرده‌ایم و ۲ هکتار زمین برای این امر اختصاص یافته که سال بعد این ظرفیت تا هشت هزار قلاده می‌رسد. تعداد سگ‌های بدون صاحب ۱۰ هزار قلاده تخمین زده می‌شود، درحالی‌که ما سال آینده فقط تا هشت هزار قلاده ظرفیت پذیرش و نگهداری خواهیم داشت.
او ساماندهی سگ‌های بدون صاحب را در گرو همکاری مردم دانست و توصیه می‌کند که شهروندان از غذارسانی بی‌رویه به این حیوانات خودداری کنند و باید آگاهی آنها را در این زمینه بالا برد.
وی تأکید می‌کند که خیلی از غذارسانی‌های نابجا و از سردلسوزی به سگ‌های بدون صاحب و البته منفعت و درآمد صاحبان برخی از این صفحه‌های مجازی باعث شده، نتوانیم در کوتاه‌مدت به هدف‌گذاری خود که ساماندهی یک‌ساله سگ‌های تهران است، برسیم.

تأثیر منفی غذا دادن به حیوانات
عارفه لطیف، کارشناس حوزه محیط‌زیست نیز درخصوص غذارسانی به حیوانات می‌گوید: «غذارسانی به حیات‌وحش می‌تواند زندگی اجتماعی جوامع حیوانی را مختل کند. بسیاری از حیوانات برای اجتناب از شرایط سخت زمستانی یا دنبال کردن غذای موجود با تغییر فصل، مهاجرت می‌کنند، اما مهاجرت می‌تواند یک مزیت مهم دیگر نیز داشته باشد. با اجازه دادن به حیوانات برای فرار از زیستگاه‌هایی که در آن انگل‌ها تجمع یافته‌اند و با از بین بردن حیوانات آلوده که قادر به زنده ماندن در سفر نیستند، مهاجرت می‌تواند آلودگی انگل را در جمعیت‌های حیوانی کاهش دهد.
این کارشناس محیط‌زیست بر این باور است که غذارسانی به حیوانات، انتقال بیماری را بین آنان و حتی بین انسان و حیوانات افزایش خواهد داد. این موجودات در معرض ویروس‌ها و باکتری‌های بیشتری قرار دارند و از آنجایی که از آنها مراقبت نمی‌شود، سیستم ایمنی آنها نیز ضعیف است. این بدان معنی است که آنها ممکن است بیمار شوند و آنچه را که آنها را بیمار می‌کند به انسان منتقل کنند. غذادهی گروهی به حیوانات باعث گردهمایی آنان و افزایش احتمال سرایت بیماری و انگل‌ها میان آنان می‌شود.
غذارسانی به حیوانات احتمال شکار شدن آنان را افزایش می‌دهد. لطیف این موضوع را تأکید می‌کند و می‌گوید: «با غذارسانی طولانی‌مدت به حیوانات رفته‌رفته واکنش ذاتی آنان نسبت به شکارچی به واسطه اعتمادی که از غذارسانی انسان پیدا کرده‌اند کاهش می‌یابد و گمان می‌کنند هنگام نزدیک شدن به آنها غذایی در انتظار آنهاست و اگر غذا به‌طور مرتب به آنها نرسد، رفتار پرخاشگرانه از خود نشان می‌دهند.
از سوی دیگر باید به این موضوع اشاره کرد که غذارسانی باعث برهم خوردن زنجیره غذایی طبیعی موجودات می‌شود. درواقع حیوانات طبق غریزه طبیعی خود به جست‌وجوی غذا رفته و با وابستگی غذایی خود به زنجیره غذایی بقا پیدا می‌کنند و با غذارسانی ما، دیگر به جست‌وجوی غذا نرفته و توالی این زنجیره غذایی برهم می‌خورد و می‌تواند باعث به خطر افتادن جان گونه‌های جانوری دیگر شود.»
او توضیح می‌دهد که وقتی انسان‌ها به حیوانات غذا می‌رسانند درواقع نمی‌دانند که با این کار توانایی و مقاومت آنها را در برابر خطرات اطراف‌شان بالا می‌برند و باروری آنها با این اتفاق افزایش پیدا می‌کند و این ازدیاد آن گونه جانوری می‌تواند به‌گونه‌های دیگر جانوری آسیب برساند. همچنین ازدیاد جانورانی مانند سگ و گربه سبب می‌شود سرپناه مناسب برای این گونه‌ها کاهش پیدا کند و این آمار، تصادفات جاده‌ای این حیوانات را نیز به‌دنبال دارد.
به‌گفته او غذا دادن به سگ و گربه‌های خیابانی، رژیم غذایی آنان را با اختلال مواجه می‌کند و نظم اکوسیستم را به هم می‌زند. هر موجودی طبق ویژگی‌هایی زیستی و فیزیکی‌اش به انواع خاصی از مواد غذایی نیازمند است و در بسیاری از موارد غذای انسانی می‌تواند تعادل تغذیه‌ای آنان را بر هم بزند. از طرفی جمعیت گونه‌هایی که سگ و گربه‌ها به‌صورت طبیعی و ذاتی، آنان را شکار می‌کردند دچار تغییر می‌شوند. برای مثال زمانیکه انسان‌ها به گربه‌های خیابانی غذارسانی می‌کنند این گربه‌ها دیگر به‌دنبال شکار موش‌ها نمی‌روند و ممکن است در آینده جمعیت موش‌ها در شهر افزایش یابد و مشکل‌آفرین شود.
لطیف معتقد است که با وابستگی حیوانات به غذارسانی از جانب انسان، آنان را به موجوداتی وابسته به انسان تبدیل کرده و رفتارهای جست‌وجوی غذا در آنان کمرنگ می‌شوند پس درصورت تغییرات محیطی همچون زلزله، سیل و... یا نبودن شرایطی که انسان برای آنان غذارسانی کند با مشکلات جدی مواجه خواهند شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود
  • تشدید تحریم‌های انگلیس علیه شهرک‌نشینان افراطی اسرائیلی
  • واکنش کرملین به اظهارات خطرناک کامرون در مورد حمله به روسیه با سلاح‌های انگلیسی
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • هشدار مدیریت بحران کرمانشاه در پی تشدید سامانه بارشی
  • هشدار مدیرکل مدیریت بحران استانداری در پی تشدید بارش‌ها در کرمانشاه
  • غذارسانی به حیوانات محبت در حق آنها نیست
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • تشدید مناقشات بین ایرلند و انگلیس بر سر مسئله مهاجران
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد