Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-26@18:32:07 GMT

شرایط جدید فعالیت اصناف در زمان کرونا

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۲۲۶۳۵

شرایط جدید فعالیت اصناف در زمان کرونا

اتاق اصناف ایران طی اطلاعیه‌ای اعلام کرد که در راستای اجرای مصوبات ستاد ملی کرونا، بارگذاری اطلاعات واحدهای صنفی سراسر کشور بر بستر سامانه امید به نشانی asnaf.moi.ir الزامی است.

بر اساس طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا، الزامات و ضمانت اجرای فعالیت‌های پنج گانه مدیریت هوشمند بر بستر سامانه امید برای «دستگاه‌های اجرایی»، «خدمات گیرندگان از دستگاه های موضوع ماده ۲ قانون مدیریت بحران»، « واحدها و فعالیت های صنفی (تجاری، بازرگانی، خدماتی، تفریحی، رفاهی، تولیدی، صنعتی، کارگاهی، اقتصادی، اجتماعی، علمی، تحقیقاتی و آموزشی، فرهنگی و اجتماعی و «تردد خودروهای شخصی و حمل و نقل عمومی (برون و درون شهر) » ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش «واحدها و فعالیت های صنفی (تجاری، بازرگانی، خدماتی، تفریحی، رفاهی، تولیدی، صنعتی، کارگاهی، اقتصادی، اجتماعی»، مشاغلی که اسامی آن ها در ادامه ذکر می‌شود، با داشتن تاییدیه تزریق واکسن دو دوز در سامانه امید، و اخذ QR کد از سامانه مجاز به فعالیت می‌شوند. ضمنا این واحدها باید در وضعیت قرنطینه بیماری نباشند. سایر مشاغل خارج از لیست، صرفا با داشتن تاییدیه تزریق واکسن و اخذ QR کد مربوطه از سامانه و در وضعیت قرنطینه نبودن در زمان فعالیت می‌توانند فعالیت کنند.

مراجعان به واحدها و فعالیت‌های صنفی نیز باید دارای تاییدیه تزریق واکسن در سامانه بوده و همچنین در وضعیت قرنطینه و بیماری نباشند.

ضمانت اجرایی این طرح در مرحله اول اخطار کتبی پلمب به واحدها (صنفی و …) که بدون داشتن الزامات طرح و اخذ QR کد از سامانه امید فعالیت دارند، است. مرحله دوم شامل مسدود کردن پوز بانکی به مدت دو هفته برای واحدها (صنفی و …) ناقض الزامات تعیین شده و در مرحله سوم در صورت عدم رعایت الزامات به مدت ۳۰ روز پلمب می‌شود. البته در صورت رعایت الزامات و تایید وزارت بهداشت نسبت به رفع پلمب اقدام خواهد شد.

مسئولان و ناظران این طرح نیز شامل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (ناظر عالی)، اتاق اصناف ایران (ناظر در اجرا)، اتحادیه مربوط (مسئول اجرا)، وزارت صمت، نیروی انتظامی، سازمان های نظام پزشکی، دامپزشکی، کشاورزی (همکار)، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، وزارت ورزش و جوانان، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی (ناظر حوزه های ذی ربط) است.

۹ گروه شغلی که ملزم به دریافت دو دوز واکسن شدند نیز به شرح زیر است:

۱- مراکز سرو غذا در محل از قبیل: رستوران، چایخانه، قهوه‌خانه، کافی شاپ، فست فود
۲- تالارپذیرائی و باغ تالار
۳- استادیوم‌های و باشگاه‌های مسابقات ورزشی، باشگاه‌های ورزشی سرپوشیده، استخرهای شنای سرپوشیده، پارک‌های تفریحی آبی، شهر بازی و مراکز تفریحی ) مسقف
۴- پاساژ، فروشگاه زنجیرهای
۵- تمامی مراکز اقامتی از قبیل هتل، متل، مسافرخانه، بوم گردیی
۶- تورهای گردشگری
۷- بانک‌ها و موسسات خدمات مالی، کارگزاری های بورس
۸- دفاتر پیشخوان دولت، پلیس بعلاوه ۱۰، دفاتر خدمات تلفن همراه، دفاتر ارائه خدمات قضایی و مراکز مشابه
۹- سالن‌های سینما، تئاتر و موسیقی

اتاق اصناف ایران تاکید کرده که لازم است اتاق‌ها و اتحادیه‌های صنفی، نظارت فعالانه بر اجرای مصوبه مذکور را معمول داشته تا با تغییرات غیر مترقبه ناشی از گسترش شیوع بیماری کرونا، منجر به تعطیلی صنوف نشود.

منبع: الف

کلیدواژه: سامانه امید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۲۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون مجوز را دارد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • یک کلوپ بازی‌های تصویری به علت تخلف در مشهد پلمب شد
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون پروانه را دارد
  • کلوپ بازی‌های تصویری متخلف در مشهد پلمب شد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • تشدید نظارتهای صنفی درچهارمحال و بختیاری