Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@21:27:39 GMT

بررسی نقش چندآنزیم در درمان سرطان

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۲۲۸۳۳

محققان دانشگاه "کپنهاگ" در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند آنزیم‌هایی که قادر به از بین بردن علائم اسید لاکتیک هستند، می‌توانند به درمان سرطان کمک کنند. ناطقان: به نقل از تی ان، تحقیقات جدید محققان دانمارکی نشان می‌دهد که برخی آنزیم‌های خاص می‌توانند علائم اسید لاکتیک را حذف کنند.

نتایج این مطالعه ممکن است درک محققان از درمان سرطان و اینکه چگونه فعالیت بدنی می‌تواند بر اپی‌ژنتیک انسان تاثیر بگذارد، افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اپی‌ژنتیک مطالعه اختلافات سلولی و فیزیولوژیکی است که بوسیله تغییر در توالی DNA ایجاد نمی‌شود، اپی‌ژنتیک اصولا مطالعه عوامل خارجی یا محیطی است که باعث روشن یا خاموش شدن ژن‌ها می‌شود و بر روی چگونگی خوانده‌ شدن ژن‌ها اثر می‌گذارد.

عضلات پس از انجام شنای سوئدی زیاد، اسکات یا دوچرخه سواری، اسیدی می‌شوند و علت این امر نیز اسید لاکتیک است.

ماهیچه‌های کشیده شده به سرعت انرژی تولید می‌کنند و محصول جانبی این فرآیند اسید لاکتیک است. با این حال، اسید لاکتیک در سلول‌های سرطانی نیز فراوان است و انرژی زیادی را صرف تقسیم و تشکیل تومورها می‌کنند.

اکنون نتایج مطالعه محققان دانشگاه کپنهاگ حاکی از آن است که آنزیم‌های خاص می‌توانند علائم اسید لاکتیک را از پروتئین‌ها حذف کنند و محققان امیدوارند که این امر درک آنها را از تاثیر داروی سرطان و سایر موارد افزایش دهد.

پروفسور "کریستین آدام اولسن"(Christian Adam Olsen) از دانشکده طراحی دارو و داروشناسی و رهبر این مطالعه گفت: البته هدف نهایی تولید داروهایی با کمترین عوارض جانبی ممکن است. هرچه بتوانیم اطلاعات بیشتری در مورد آنزیم‌هایی که قادر به حذف علائم اسید لاکتیک هستند به دست آوریم، طراحی داروهای مناسب جدید که قادر به مورد هدف قرار دادن این آنزیم‌های خاص هستند آسان‌تر خواهد بود. بنابراین این کشف ممکن است بر توسعه داروی جدید سرطان تاثیر بگذارد.

در این مطالعه، کریستین آدام اولسن و دیگر محققان، سلول‌های سالم انسانی و همچنین سلول‌های سرطانی را در آزمایشگاه رشد دادند. چندین آزمایش آنها شامل شکستن سلول‌ها به منظور مطالعه جزئیات قسمت‌های مختلف با استفاده از آنتی بادی‌های خاص است. با این حال، آنها همچنین سلول‌های زنده را مستقیما و با استفاده از معرف‌هایی که می‌توانند اجزای سلولی انتخاب شده را فلورسنت کنند، مورد مطالعه قرار دادند.

محققان پس از انجام این کار گفتند: این آزمایش نشان داد که این آنزیم‌های خاص واقعا علائم اسید لاکتیک را حذف می‌کنند. زمانی که آنزیم‌ها را حذف کردیم، سطح اسید لاکتیک به میزان قابل توجهی افزایش یافت. زمانی که آنزیم‌ها را با استفاده از داروهای موجود سرطان مهار کردیم نیز همین اتفاق افتاد.

نتایج مطالعه جدید می‌تواند به توسعه درمان‌های جدیدی برای سرطان کمک کند و درک آنها را از اپی ژنتیک افزایش دهد. نتایج تحقیقات قبلی نشان داده است که رژیم غذایی، خواب و فعالیت بدنی برخی از عواملی هستند که می‌توانند بر اپی ژنتیک ما تاثیر بگذارند.

محققان هنوز نمی‌دانند که آیا علائم اسید لاکتیک ارثی هستند یا خیر. اما در صورت وجود ارثی بودن، مطالعه تاثیر احتمالی رژیم غذایی، خواب و فعالیت بدنی بر علائم اپی ژنتیکی نسل بعدی ممکن است به نتایج جالبی بیانجامد. منبع: ایسنا برچسب ها: چند آنزیم ، درمان ، سرطان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: چند آنزیم درمان سرطان آنزیم های خاص اپی ژنتیک آنزیم ها سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۲۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاری که ورزش کردن با سرطان می‌کند

محققان معتقدند ورزش با شدت بالا باعث افزایش مصرف گلوکز توسط اندام‌های داخلی و در نتیجه کاهش در دسترس بودن انرژی مورد نیاز برای رشد تومور‌ها می‌شود.

به گزارش مهر، با استفاده از داده‌های یک مطالعه، محققان ۷۲ درصد سرطان متاستاتیک کمتری را در شرکت کنندگانی که به طور منظم در فعالیت‌های هوازی با شدت بالا شرکت می‌کردند، یافتند.

در مطالعه دیگری که روی موش‌ها انجام شد، محققان دریافتند که فعالیت هوازی باعث کاهش ایجاد تومور‌های متاستاتیک در غدد لنفاوی، ریه‌ها و کبد حیوانات می‌شود.

سرطان متاستاز شده، سرطانی است که از جایی که شروع شده به قسمت دیگری از بدن گسترش یافته است.

محققان با تحقیق خود مکانیسم پشت اثر پیشگیرانه ورزش را شناسایی کردند. آن‌ها دریافتند که فعالیت بدنی باعث افزایش مصرف گلوکز توسط اندام‌های داخلی می‌شود که به معنای انرژی کمتر در دسترس تومور است.

به عبارت ساده‌تر، ورزش اندام‌های ما را برنامه ریزی مجدد می‌کند تا به مواد مغذی بیشتری نیاز داشته باشند که باعث می‌شود مواد مغذی کمتری برای رشد تومور در دسترس باشد.

دیگر خبرها

  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • کشف مهم محققان برای تشخیص سرطان | ویدئو
  • نسل بشر زودتر از آنچه تصور می‌شود منقرض خواهد شد!
  • کشف یک «زیستگاه» عظیم در عمق چهار متری خشک‌ترین صحرای جهان
  • کاری که ورزش کردن با سرطان می‌کند
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • تنهایی می‌تواند زندگی بازماندگان سرطان را کوتاه کند
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • گیاهی مفید برای مشکلات معده
  • درمان گیاهی ریزش مو