Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، نتایج یک مطالعه توسط محققان کلینیک مایو نشان داده است که بیماران مبتلا به سرطان که شیمی‌درمانی دریافت می‌کنند و تحت برخی درمان‌های هدفمند، مانند مهارکننده‌های CDK۴/۶ و درمان‌هایی که سلول‌های B را هدف قرار می‌دهند، هستند ممکن است پاسخ ایمنی ناکافی به واکسیناسیون کووید ۱۹ نشان دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«سارانیا چامسری»، پزشک متخصص هماتولوژی و سرطان کلینیک مایو، می‌گوید: «برای بیماران مبتلا به سرطان که شیمی‌درمانی می‌شوند، مهم است که واکسن کووید ۱۹ دریافت کنند. این توصیه برای بیماران مبتلا به سرطان که از مهارکننده‌های CDK ۴/۶ استفاده می‌کنند نیز صدق می‌کند. این مهارکننده‌ها دسته جدیدی از داروها هستند که برای درمان سرطان سینه گیرنده هورمون مثبت و HER۲ منفی استفاده می‌شوند.»

وی در ادامه می‌افزاید: «اگرچه مهارکننده‌های CDK ۴/۶ به طور معمول به اندازه شیمی‌درمانی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی در نظر گرفته نمی‌شوند، اما تحقیقات روی بیماران مبتلا به سرطان سینه که این داروها را مصرف می‌کنند نشان داد که آنها فعالیت آنتی‌بادی خنثی‌کننده کمتری از خود نشان می‌دهند.»

دکتر چامسری توصیه می‌کند که سطح آنتی بادی در این بیماران پس از واکسیناسیون آزمایش شود و آنها باید واکسن‌های تقویت کننده کووید ۱۹ را دریافت کنند.

او پیش‌بینی می‌کند اواخر امسال داده‌های بیشتری در رابطه با پاسخ‌های ایمنی گسترده‌تر به واکسیناسیون کووید ۱۹، از جمله پاسخ‌های سلولی و آنتی‌بادی در بیمارانی که شیمی‌درمانی و درمان‌های هدفمند با واکسن‌های تقویتی دریافت می‌کنند، ارائه شود.

کد خبر 5408157

منبع: مهر

کلیدواژه: سرطان واکسن کرونا شیمی درمانی ویروس کرونا کووید 19 سویه اومیکرون کرونا واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا نسخه نویسی الکترونیک شیوع کرونا سازمان نظام پزشکی بارداری سازمان بیمه سلامت واکسن کووید 19 اهدای خون بانوان واکسیناسیون بیماران مبتلا به سرطان شیمی درمانی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۲۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی هلال‌احمر گلستان به ۱۱۲ نفر در مناطق تحت تاثیر آبگرفتگی

رضا حاجیلری گفت: بر اثر بارندگی‌های شدید روز گذشته و صبح امروز، برخی شهرستان‌ها موجب آبگرفتگی و آسیب شدند.

معاون امدادونجات جمعیت هلال‌احمر گلستان افزود: در آزادشهر و رامیان روستای مرزبان، رضا آباد، پل سیاه چو و سنگستان، در علی آباد کتول روستای مهدی آبادی، در بندرگز روستای محمد آباد و در آق قلا روستای یانپی و در گنبدکاووس بلوار دانشجو سطح شهر و روستای سپاهی تحت تأثیر آبگرفتگی قرار گرفتند.

وی خاطرنشان کرد: به دنبال گزارش‌های مردمی ۱۰ تیم شامل ۳۵ نیروی عملیاتی از هلال‌احمر شهرستان‌های تحت تاثیر برای ارزیابی به مناطق آسیب دیده اعزام شدند.

وی با اشاره به اینکه با دریافت گزارشات جدید آبگرفتگی نیرو‌ها برای ارزیابی اعزام می‌شوند، گفت: امدادگران تا کنون به ۲۸ خانواده شامل ۱۱۲ حادثه دیده امدادرسانی کردند. عمده‌ترین خدمات تخلیه آب خانه‌ها بوده و در برخی مناطق مورد نیاز بسته غذایی ۷۲ ساعته و پتو توزیع شده است و امدادرسانی ادامه دارد.

همچنین مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال‌احمر گلستان (EOC) با شماره تلفن ۱۱۲ به صورت شبانه روزی آماده دریافت تماس‌های اضطراری هموطنان است.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • زهره حمیدی وضعیت بیماری‌اش را تشریح کرد؛ بعد از بیماری یک انسان جدیدتر شدم
  • امدادرسانی هلال‌احمر گلستان به ۱۱۲ نفر در مناطق تحت تاثیر آبگرفتگی
  • زهره حمیدی ازوضعیت پس از سرطان گفت/انسان دیگری شدم و حالم خوب است
  • ایران روی کمربند سنگ کلیه
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال