Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تبریز گفت: در گذشته شهرداری‌ها از واحدهای اقتصادی و تولیدی محدوده شهر، عوارض یک‌درصد فروش و سایر عوارض را می‌گرفتند که دولت این موارد را در قالب عوارض ارزش‌افزوده تجمیع کرده است که پرداخت حق شهرداری‌ها از این محل در خدمات‌دهی و مدیریت شهر تأثیر مستقیم دارد.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، عباس رنجبر در جمع شهرداران استان در استانداری آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: سال گذشته دولت ۱۲۰ هزار میلیارد تومان از محل عوارض ارزش‌افزوده درآمد داشت و با توجه به اینکه تا سال ۱۴۰۰ سهم دولت از عوارض ارزش‌افزوده ۵ درصد و سهم شهرداری‌ها ۳ درصد است، با این نسبت اصولا باید در سال گذشته، ۸۷ هزار میلیارد تومان در قالب سه درصد سهم شهرداری ها از عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها پرداخت می شد که ۲۷ هزار میلیارد تومان پرداخت شده است و ۶۰ هزار میلیارد تومان پرداخت نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نقش شهرداری‌ها در جامعه متفاوت از سایر ارگان‌ها است و برخلاف سازمان‌هایی که وظایف مشخصی در حوزه درآمد یا برنامه‌ریزی و اجرایی دارند، شهرداری‌ها این سه موضوع را یکجا انجام می‌دهند که حجم عظیمی از کار و جوابگویی گسترده را نیازمند است.

شهردار تبریز تأکید کرد: تأثیری که شهرداری‌ها در افزایش رضایت عمومی در سطح کلان کشور از نظام جمهوری اسلامی دارد، در هیچ اداره ای نیست و برعکس این موضوع نیز صادق است.

رنجبر خاطرنشان کرد: توسعه شهرها بر اساس درآمد و بودجه ای که دارند، متناسب با رشد شهرنشینی اتفاق نیافتاده است و همین امر موجب بروز مشکلاتی در حوزه های درآمدها، حمل و نقل عمومی، حاشیه نشینی، عمران شهری شده است که بعضا دست شهرداری‌ها را برای ارائه خدمات شایسته می‌بندد.

وی یادآور شد: در کنار این موضوع برخی ارگان‌های دولتی و نهادهای غیردولتی و حتی تشکل‌های مردم‌نهاد نیز کارهایی را از شهرداری‌ها انتظار دارند که مزید بر علت است.

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا دولت درآمد شهرداری جامعه نظام جمهوری اسلامی بودجه رشد حمل و نقل شهرداری تبریز شهردار تبریز هزار میلیارد تومان عوارض ارزش افزوده شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۳۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالحسن عالی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از محل ظرفیت‌های ایجادی در قانون بودجه سال ۱۴۰۲ در مجموع بیش از هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال از بدهی‌های شرکت آبفا استان بوشهر تهاتر و تسویه شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر بیان کرد: از مجموع بدهی‌های تهاتر شده شامل بدهی به دولت موضوع منابع حاصل از وام‌های داخلی دولت- موضوع ماده ۳۲ قانون برنامه بودجه به میزان هزار و ۶۴۸ میلیارد ریال، امور مالیاتی ۲۰۶ میلیارد و ۸۸۷ میلیارد ریال و باز پرداخت بدهی به پیمانکاران طرح تملک دارایی و سرمایه‌ای به مبلغ ۵۱ میلیارد و ۶۶۵ میلیون ریال بوده است.

عالی ادامه داد: امید است با توجه به تهاتر و تسویه بخش قابل توجهی از بدهی‌های شرکت آبفا استان بوشهر نتیجه آن در سرعت بخشی و اتمام پروژه به طرز ملموسی نمایان شود.

وی اظهار کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم این مهم در صنعت آب استان بوشهر با تمرکز به استفاده از سرمایه گذاران بخش خصوصی مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

عالی افزود: استفاده از ظرفیت بخش خصوصی یکی از رویکردهای مهم برای پیشبرد پروژه‌های آب و فاضلاب است که در استان بوشهر برای تحقق این مهم از سرمایه گذاران به صورت ویژه حمایت می‌شود.

بهره‌برداری از پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال

عالی اضافه کرد: با اجرا پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال ۴۱ خانوار با ۱۲۳ نفر از مزیت این پروژه برخوردار شدند.

وی بیان کرد: منابع تأمین آب این پروژه خط کوثر و چاه است که در قالب طرح جهاد آبرسانی و با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر تصریح کرد: پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال در دهه فجر سال قبل عملیاتی شد که با همت و تلاشی مضاعف پیش از آغاز فصل تابستان به مرحله بهره‌برداری رسید.

عالی اظهار کرد: پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستاهای کردوان سفلی، شیخیان ماری و شیخیان سلنجی نیز همزمان با روستای چاه حسین جمال عملیاتی شده است که روند اجرا آن با سرعت قابل قبولی پیش می‌رود.

وی افزود: افزایش سطح بهداشت و سلامت آب شرب و همچنین تقویت پایداری آب شبکه از اولویت‌های اصلی در اجرا پروژه‌های نوسازی شبکه‌های آبرسانی به شمار می‌رود.

کد خبر 6097021

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۷ هزار تن قیر رایگان به شهرداری‌های استان زنجان
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • اوکراین ناتوان در پرداخت بدهی خارجی
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • ادعای جنجالی علیه شهردار تهران؛ پرداخت ۲۵/۵ میلیارد تومانی کمک هزینه مسکن؟ +تصویر
  • احداث ۶ شهربازی جدید در کلان‌شهر تبریز
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار است
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • معاون شهردار تهران: قرارداد چین ابهامی ندارد و باعث افتخار ماست
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی