Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور از راه‌اندازی هزار و ۴۰۰ مرکز آموزش جوارکارگاهی تا پایان سال در سطح کشور خبر داد. - اخبار استانها -

غلامحسین حسینی‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان ، با بیان اینکه ایران کشوری جوان است و مانند خیلی از کشورها مشکل بیکاری در ایران هم وجود دارد اظهار داشت: دو میلیون و 500 هزار نفر نرخ جمعیت بیکاری کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نرخ بیکاری در استان کرمان بیان کرد: 11.1 درصد نرخ جمعیت بیکاری استان کرمان است که نسبت به جمعیت آن بالا است چرا که کرمان یک استان کشاورزی معدنی است و با این همه ظرفیت نرخ بیکاری در این استان کرمان زیاد است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه نرخ بیکاری استان کرمان از متوسط کشوری بهتر است اما با ظرفیت‌هایی که در این استان وجود دارد بهتر هم می‌تواند باشد گفت: مهارت‌آموزی و افزایش توانمندی‌ها در کاهش بیکاری استان بسیار موثر است.

وی با اشاره به اینکه دبیرخانه شورای عالی اشتغال برنامه‌های خوبی برای اشتغال‌زایی در کشور دارد و در این حوزه سیاست‌گذاری شده است افزود: اشتغال زیادی بر اثر کرونا از دست دادیم اما با بسیج امکانات می‌توان اشتغال‌زایی کرده و شغل‌های از دست رفته را دوباره ایجاد کرد.

حسینی‌نیا با بیان اینکه آمار اشتغال کشورها واقعیت‌های زیادی از جمله اشتغال‌های ناقص را نشان می‌دهد و  بهبود شرایط شغلی افراد در دستور کار وزارت کار است تصریح کرد: بیکاری مطلق سرمنشاء مشکلات زیادی از جمله آسیب‌های اجتماعی است که ضربه زیادی به نیروی انسانی کشور می‌زند.

وی با اشاره به اینکه بیماری کرونا باعث از دست رفتن اشتغال‌های زیادی در کشور شد که باید به سرعت بازیابی شغل شود گفت: اهمیت مهارت برای پیدا کردن شغل بر کسی پوشیده نیست اما هنوز به مهارت و مهارت آموزی در کشور خوب پرداخته نشده که و اهمیت آن باید گفتمان سازی شود.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه بر اساس برنامه توسعه کشور 30 درصد آموزش‌های دانشگاهی و 50 درصد آموزش‌های دانش‌آموزی می‌بایست به مهارت آموزی تبدیل شد که هنوز فاصله داریم تاکید کرد: آموزش فنی و حرفه‌ای باید در اولویت قرار بگیرد چرا که مهارت داشتن ضامن اشتغال پایدار برای افراد است.

وی با بیان اینکه نظام صلاحیت حرفه ای افراد باید در کشور ایجاد و سنجش شود گفت: این نظام می‌تواند الزامی ایجاد کند تا کسانی که قصد به‌کارگیری افراد برای اشتغال دارند حتما تخصص افراد را سنجش کنند.

حسینی‌نیا با اشاره به اینکه نظام نامه صلاحیت حرفه‌ای افراد تهیه و به هیئت دولت برای تایید ارسال شده است گفت: نیاز کاذب برای وجود مدارک دانشگاهی در کشور از دست رفته که بسیار قابل توجه است و امروزه نگاه به مهارت در بین جوانان و خانواده‌ها نگاه مثبتی است و نوید خوبی برای کشور است.

وی با عنوان اینکه امسال 54 درصد کنکوری‌ها تعیین رشته نکردند و نشان می‌دهد که جوانان ما تنها راه موفقیت را در دانشگاه رفتن نمی‌دانند گفت: گواهینامه‌های فنی و حرفه‌ای اعتبار بین‌المللی و جهانی دارند و از این گواهینامه‌ها می‌توان در خارج از کشور نیز برای اشتغال استفاده کرد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به اینکه در دبیرخانه شورای عالی اشتغال حدود 25 دستگاه عضو هستند که تصمیم‌گیری می‌کنند افزود: دبیرخانه شورای عالی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای نیز در حال فعالیت است تا انسجام بخشی به فعالیت‌های مهارت‌آموزی در کشور بدهد و ریاست این شورا با معاون اول رئیس جمهور است.

وی با بیان اینکه مشتری اصلی نظام آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بخش صنعت کشور است و بخش اعظمی از این دوره‌های آموزشی می‌تواند در خود بخش صنعت برگزار شود گفت: مراکز آموزش جوارکارگاهی در درون کارخانجات تاسیس شده و با استفاده از تجهیزات و نیروی انسانی آن کارخانه آموزش‌های لازم مهارت آموزی داده می‌شود.

ایجاد انحصار توسط وزارت بهداشت برای ارائه آموزش مهارت‌های پزشکی/ سنگ‌اندازی در مسیر "مهارت‌آموزی" وزیر کار در کرج: با سرمایه اندک هم می‌توان شغل ایجاد کرد/ صدور مجوز آموزشگاه‌های مهارتی به 3ماه رسید کسب درآمد ماهیانه 300 میلیون تومانی با گذراندن دوره‌های کوتاه‌ مهارتی!/ لطمه کُشنده "انحصار دولتی" در ارائه آموزش‌‌های مهارتی

حسینی‌نیا با عنوان اینکه هزار و 400 مرکز آموزش جوارکارگاهی تا پایان سال در سطح کشور راه‌اندازی می‌شود ادامه داد: تاکنون هزار مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای جوارکارگاهی در کشور راه‌اندازی شده است و اعتقاد داریم در تمام کارخانجات صنعتی کشور باید این مراکز راه‌اندازی شود.

وی با اشاره به اینکه توسعه تکنولوژی باعث می‌شود که همیشه مجبور باشیم مهارت خود را ارتقا بدهیم و در دنیا نیز به‌روزرسانی  مهارت افراد در حال انجام است بیان کرد: بیش از 6 هزار و 500 استاندارد آموزشی مصوب در کشور داریم و هنوز ظرفیت‌های بیشتری هم داریم که باید به جوانان شناسانده شود.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه زیست بوم اشتغال بسیار اهمیت دارد و در استان‌ها هم باید به آن توجه شود افزود: اخذ مجوز برای راه‌اندازی آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای در کشور تسهیل شده و مدت گرفتن این مجوزها بسیار کاهش پیدا کرده است و حتی شروع به کار آموزش‌ها منوط به داشتن مجوز نیست.

وی با اشاره به اینکه در سه ماه گذشته مجوز بیش از 3 هزار و 300 آموزشگاه جدید فنی و حرفه‌ای در کشور صادر شده که آمار قابل توجهی نسبت به گذشته است بیان کرد: در دوره جدید سازمان فنی و حرفه‌ای در دولت سیزدهم بنا داریم با اجرای طرح‌های جدید توسعه کمی و کیفی آموزش‌ها را انجام بدهیم.

حسینی‌نیا با بیان اینکه به‌عنوان مثال طرح مدرسه تابستانه برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان اجرایی می‌شود گفت: در مجموع چتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کشور گسترده‌تر خواهد شد.

انتهای پیام/511/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بحران بیکاری و اشتغال مهارت آموزی استان کرمان بحران بیکاری و اشتغال مهارت آموزی استان کرمان آموزش فنی و حرفه ای آموزش جوارکارگاهی فنی و حرفه ای فنی و حرفه ای حسینی نیا رئیس سازمان مهارت آموزی استان کرمان راه اندازی مرکز آموزش آموزش ها شود گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۵۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند

 معاون وزیر کار و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور صبح امروز در هشتمین همایش سراسری مدیران سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در استان کردستان اظهار داشت: رویکرد مهارت‌آموزی از نکات مهم تحقق شعار  سال است و در این راستا تعهد داریم طی قراردادی با آموزش و پرورش ۲۰۰ هزار نفر از دانش‌آموزان کشور را در بحث مهارت آموزش دهیم.

 مهرداد عظیمی، با اشاره به مفهوم شعار سال از نگاه مقام معظم رهبری، افزود: جهش تولید با مشارکت مردم یک انتخاب راهبردی در این راستا بوده و خادمان کشور باید به برخی موضوعات نگاه ویژه‌تری داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه اقتصاد مسئله اصلی کشور است، افزود: دشمن همواره در این حوزه برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری می‌کند، لذا دولت باید با کار جهادی در حوزه تولید و با نگاه جهشی به تحقق شعار سال گام بردارد.

 عظیمی خاطر نشان کرد: توسعه مراکز جوار کارگاهی، با هدف تربیت نیروی متخصص برای تولید نیاز‌های اساسی کشور ضروری است و ارتقاء این مراکز و آموزش و سنجش صلاحیت از جمله اولویت‌های سازمان فنی و حرفه‌ای کشور طی سال‌جاری خواهد بود.

به گفته عظیمی، سازمان فنی حرفه‌ای کشور دارای ۴ هزار و ۱۶۲ گارگاه و واحد آموزشی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد در کشور است و این ظرفیت ارزشمند می‌تواند در آموزش نیروی کار کارآمد و متخصص در کشور بسیار تاثیرگذار و نقش‌آفرین باشد.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در ادامه از کردستان به عنوان سرزمین استعداد‌های درخشان در حوزه‌های مختلف نام برد و گفت: این استان ظرفیت‌های خدادادی به ویژه نیروی انسانی توانمند و متخصصی دارد که باید به این ظرفیت‌ها در معرفی استان کردستان توجه شود.

وی گفت: مطالبات مردم کردستان از دولت زیاد است که خوشبختانه بخشی از این مطالبات در این دولت با تلاش‌های صورت گرفته جامه عمل پوشانده شده است که این اقدامات باید به خوبی منعکس شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان