Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک دکترای شهرسازی گفت: حفظ و مرمت بافت‌های تاریخی از مهم‌ترین دغدغه‌های مدیران شهر و چالش‌های نظام برنامه‌ریزی شهری بوده که نیازمند اعمال رویکردی زمینه‌گرا است.

امیر حسین شبانی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: عوامل مختلفی بر شکل گیری ساختارها و بافت‌های شهری در گذر زمان مؤثر بوده که نیاز است در روند مرمت و بازسازی بافت‌های کهن و تاریخی مدنظر قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تمامی رویکردهای مورد نظر برای احیای بافت تاریخی در قالب چشم اندازهای کلی مطرح می‌شود در حالی که هرکدام از بافت‌های تاریخی، حتی در یک منطقه شهری، ویژگی‌های منحصر به فرد خودش را دارد که حتماً باید در فرآیند بازسازی مورد توجه قرار بگیرد.

این دکترای شهرسازی خاطرنشان کرد: مدیر و برنامه‌ریز شهر باید این ویژگی‌ها و روندها و فرآیندهای مؤثر بر شکل گیری بافت تاریخی را مورد بررسی قرار دهد تا ظرفیت‌ها و منابع پنهان بافت شناسایی شود در در روند احیا مورد توجه قرار بگیرد.

وی تصریح کرد: بازگرداندن حیات مجدد به بافت‌های ارزشمند تاریخی و جلوگیری از تخریب آنها، تنها با اعمال رویکردی کلی و مراجعه به ضوابط ذکر شده در منابع تئوری ممکن نیست، بلکه نیازمند سال‌ها تحقیق است که باید بر روی هرکدام از پهنه‌های تاریخی شهر انجام شود.

شبانی ادامه داد: امروزه نگاه تک بعدی و یک جانبه گرا به بافت‌های تاریخی زمینه را برای تخریب آنها فراهم کرده است و بسیاری از این بافت‌ها با هدف احیا و مرمت در شهرهای ما در حال تخریب است.

این دکترای شهرسازی گفت: حفظ و مرمت بافت‌های تاریخی از مهم‌ترین دغدغه‌های مدیران شهر و چالش‌های نظام برنامه‌ریزی شهری بوده که نیازمند اعمال رویکردی زمینه‎‌گرا است تا ظرفیت‌ها و ویژگی‌های این بافت‌ها به خوبی شناسایی و راهکارهای مؤثر در نظر گرفته شود.

کد خبر 551131

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مدیریت شهری برنامه ریزی شهری شهر بافت شهری بافت تاریخی احیا بافت تاریخی بافت تاریخی شهر مدیران شهری چشم انداز شهر مرمت و بازسازي کلانشهر شهرداری بافت تاریخی بافت تاریخی فرسوده شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بافت های تاریخی بافت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۶۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی شهر اصفهان راه‌اندازی می‌شود

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار شهرداری اصفهان گفت: برای نخستین‌بار مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی مکانیزه را در شهر اصفهان راه‌اندازی می‌کنیم.

سیدعلی عبدالهی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در جلسه‌ای که میزبان مدیران عامل سازمان‌های حمل‌ونقل بار کلان‌شهرها هستیم، کارگروه ویژه بار را برگزار می‌کنیم که در آن دغدغه کلان‌شهرها و رانندگان در حوزه حمل‌ونقل بار درون شهری مطرح می‌شود.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین دغدغه اختصاص سوخت به این ناوگان است، افزود: به‌تازگی با کاهش سهمیه سوخت ناوگان باری دچار چالش‌هایی در حوزه حمل‌ونقل بار درون شهری شدیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار شهرداری اصفهان تصریح کرد: یکی از مصوبات اصلی که امروز به تصویب خواهد رسید و به جد پیگیر آن هستیم و خبر بسیار خوشی برای رانندگان است، تثبیت اختصاص سوخت گازوئیل برای ناوگان دیزلی درون‌شهری است، همینطور در حوزه هوشمندسازی امروز اولین سامانه متحرک ثبت تخلف هوشمند ناوگان درون‌شهری (خودروهای پژو ۲۰۶) را با حضور فرمانده راهور فراجا افتتاح کردیم.

عبدالهی با بیان اینکه در حوزه کنترل ناوگان بار به‌صورت هوشمند، ساماندهی و مدیریت و روان‌سازی ترافیک انجام می‌شود، گفت: خودروهای باری با مقیاس بزرگ است و تردد آن‌ها در شهر ترافیک ایجاد می‌کند که با راه‌اندازی این سامانه به روان‌سازی ترافیک در معابر شهری کمک شایانی می‌کنیم.

وی با اشاره به اقدام جدید در روند معاینه فنی خاطرنشان کرد: برای نخستین‌بار مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی مکانیزه را در شهر اصفهان راه‌اندازی می‌کنیم که امیدوارم در آینده نزدیک سایر کلان‌شهرها نیز از آن استفاده کنند.

کد خبر 749693

دیگر خبرها

  • خلاقیت؛ موتور رشد شهرها
  • ۱۷۶ پروژه عمران شهری طی ۲ سال گذشته در استان زنجان اجرا شد
  • رکورد صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • وحدت اعضای شورا با شهرداران باعث رونق امور شهری می‌شود
  • نخستین مرکز مانیتورینگ مراکز معاینه فنی شهر اصفهان راه‌اندازی می‌شود
  • بافت زنده، ارزشمندوتاریخی شهرندوشن مرمت وبازسازی می‌شود
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • ایجاد حفره ۸ متری در بافت تاریخی یزد/ اتصال فاضلاب به قنات ممنوع