Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم اسماعیلی فرد روز سه شنبه در بازدید از نمایشگاه زنان روستایی تشکل های تحت پوشش تعاون روستایی البرز که در محل تعاون روستایی استان برگزار شد، افزود:  برگزاری این گونه نمایشگاه ها در معرفی ظرفیت ها و تولیدات منطقه می تواند مفید و موثر باشد. 

وی اظهار داشت: در اشتغال و کارآفرینی روستایی توجه به آموزش و ترویج ، بازاریابی محصولات تولیدی روستائیان و فراهم کردن زمینه های استفاده بهینه از تسهیلات مالی و حمایتی دولت در راستای اشتغالزایی روستایی از اهمیت خاصی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ابراز امیدواری کرد: با این اقدام مشکل اصلی بانوان روستایی که فروش محصولات و بازاریابی است، برطرف شود. 
در ادامه این بازدید مدیر تعاون روستایی استان البرز بیان داشت: تشکیل و آغاز تعاونی های زنان براساس مطالعات موردی و به لحاظ استفاده بهینه از نیروهای فعال جامعه برای ارتقاء سطح خانوار روستایی ، توسعه پایدار و در نهایت توانمند کردن زنان با توجه به ظرفیت مناسب در امر ساماندهی و ایجاد تعاونی در کشور انجام می شود که  به همین منظور هدف این نمایشگاه صرفا یک بنگاه اقتصادی نبوده ودر راستای حمایت از تشکل ها و تعاونی های زنان و کمک به بازاریابی تولیدات آنان می باشد. 
سید محسن موسوی افزود : مشارکت جامعه زنان در فعالیت های مختلف در راستای توسعه روستایی، نقش موثری دارد که یکی از راهکارهای مناسب برای بکارگیری مشارکت زنان، ایجاد شرکتهای تعاونی روستایی زنان است.

وی اظهار داشت: مشارکت زنان در عرصه های مختلف اقتصادی و اجتماعی یکی از شاخص های تولید کشور محسوب می شود، براین اساس باید فرصت هایی برای ایجاد مشارکت عادلانه همه اقشار جامعه فراهم نمود و همه از مزایای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و آموزشی بهره مند گردند.
وی از جمله راه های تشویق زنان روستایی به حضور در فعالیت های اجتماعی را برگزاری نمایشگاه از دستاوردهای آنان عنوان کرد
نمایشگاه تولیدات روستایی که با هدف شناسایی،معرفی و فروش مستقیم محصولات شامل خشکبار، صنایع دستی، عسل،چرم ، محصولات شترمرغداران که عمدتا توسط بانوان روستایی تهیه می شود  برگزار شد.

برچسب‌ها تعاون روستایی زنان روستایی استان البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تعاون روستایی زنان روستایی استان البرز تعاون روستایی زنان روستایی استان البرز تعاون روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۶۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های تعاونی استان سمنان به حوزه کشت کم آب‌بر ورود می‌کنند

هاشمی  در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان سمنان  با بیان اینکه از پتانسیل روستاها و با بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های تعاونی و مشارکت مردم برای کاشت محصولات کم آب بر و گیاهان دارویی استفاده شود، گفت: توجه به روستاها با اولویت کشاورزی و همچنین شرکت‌های دانش بنیان از اولویت‌های ما در پرداخت تسهیلات در سطح استان است.

استاندار سمنان گفت: پیگیری مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور امری حائز اهمیت و اولویت دار است که دستگاه‌های اجرایی باید کارشناسی را ویژه این مهم تعیین و کمیته پیگیری مصوبات تشکیل و طی جلسات مستمر این امر محقق شود.

هاشمی همچنین بیان کرد: نظارت بر بازار نباید مختص زمان خاص همچون ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان باشد، لذا تقویت نظارت در طول سال امری حائز اهمیت است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • شرکت‌های تعاونی استان سمنان به حوزه کشت کم آب‌بر ورود می‌کنند
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!
  • ۵ نفر از کارگران نمونه البرز تجلیل شدند
  • لزوم ارائه برنامه از سمت شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال
  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی