Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@22:51:16 GMT

نوشتن افکار و احساسات؛ راه درمان استرس

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۲۶۶۱۲

نوشتن افکار و احساسات؛ راه درمان استرس

ایسنا/اصفهان نتایج یک مطالعه موردی نظام‌مند در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نشان می‌دهد که برای کاهش علائم استرس پس از سانحه و افسردگی پس از زایمان، نوشتن احساسات یک انتخاب مناسب و مؤثر است.

سالانه به طور تقریبی ۱۳۶ میلیون زن زایمان می‌کنند، برای بیشتر زنان حاملگی و زایمان یک تجربه خوشایند است، اما برای برخی از آنها با چالش سازگاری با تغییرات جسمی و عاطفی همراه است و زایمان تبدیل به یک تجربه دردآور و همراه با مشکلات تبدیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکلاتی مانند افسردگی پس از زایمان، اضطراب و اختلال استرس پس از سانحه می‌تواند بر زنان و خانواده‌های آنها  تأثیر منفی و ماندگار بگذارد.

در ایران ۱۷-۳۹ درصد زنان به اختلال استرس پس از سانحه به دنبال زایمان مبتلا می‌شوند.

در پژوهشی که توسط اعظم محمدی، نرجس بحری و فاطمه هادی‌زاده طلاساز انجام شد، تأثیر نوشتن افکار و احساسات بر اختلال استرس پس از سانحه و افسردگی پس از زایمان در قالب یک مطالعه موردی نظام‌مند مورد بررسی قرار گرفت.

در این پژوهش یافته‌های مربوط به این حوزه مورد بررسی قرار گرفت. ۵ مقاله به‌صورت کارآزمایی بالینی و یک مقاله به روش مقطعی این موضوع را بررسی کرده بودند. سه مطالعه در ایتالیا، دو مطالعه در انگلیس و یک مطالعه در سوییس نیز صحت این مطلب را تأیید می‌کند.

محققان این پژوهش تأکید می‌کنند که بیان احساسات، تأثیرات منفی بر اختلال استرس پس از سانحه و افسردگی پس از زایمان دارد.

در نهایت این پژوهشران پیشنهاد می‌کنند که مطالعات کارآزمایی بالینی بیشتری برای بررسی اثربخشی نوشتن احساسات بر روی افسردگی و اختلال استرس پس از سانحه انجام دهند.

مقاله «تأثیر نوشتن افکار و احساسات بر اختلال استرس پس از سانحه و افسردگی پس از زایمان» در شماره ۶۰۴ سال سی هشتم مجله دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان منتشر شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی استرس افسردگی پس از زایمان اختلال استرس پس از سانحه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۶۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این اکتشاف می تواند نشانگرهای مشترک جدیدی برای افسردگی و بیماری های قلبی فراهم کند که به توسعه درمان هایی برای هر دو بیماری منجر شود.

هر دو بیماری مذکور مشکلاتی برای سلامت در جهان به حساب می آیند. طبق تخمین های اولیه ۲۸۰ میلیون نفر در سراسر جهان از افسردگی رنج می برند و از سوی دیگر ۶۲۰ میلیون نفر به بیماری های قلبی مبتلا هستند. برای مدت های طولانی تخمین زده می شد عوامل دخیل در سبک زندگی دلایل اصلی ارتباط میان این دو بیماری هستند. سبک زندگی مانند سیگار کشیدن، ورزش نکردن و تغذیه نامناسب دلیل اصلی هر دو بیماری تلقی می شدند.

مولفان پژوهش جدید یک ماژول ژنی را به عنوان گروهی از ژن ها تعریف کرده اند که الگوی بیان مشابهی در شرایط مختلف دارند و به همین دلیل از لحاظ عملکرد مرتبط هستند.

بینیشا میشرا محقق دانشگاه تامپر در فنلاند در این باره می گوید: ما پروفایل بیان ژنی در نمونه خون افراد مبتلا به افسردگی و بیماری های قلبی را رصد کردیم و ۲۵۶ ژن در یک ماژول ژنی یافتیم که بیان آنها در سطح بالاتر یا پایین تر از متوسط، افراد را در معرض خطر ابتلا به هر دو بیماری قرار می دهد.

این تحقیق براساس پژوهش جوانان فنلاندی(YFS) انجام شده که عوامل ریسک ابتلا به بیماری های قلبی از کودکی تا بزرگسالی را بررسی می کند. این تحقیق در سال ۱۹۸۰ میلادی با حضور ۳۵۹۶ کودک و نوجوان ۳تا۱۸ ساله آغاز شد. محققان الگوریتمی را به کار گرفتند و با استفاده از داده های جمع آوری شده ۲۲ ماژول ژنی از خوشه بندی سلسله مراتبی ماتریس عدم تشابه کشف کردند که حاوی ۱۴ تا ۱۰۳۶۷ ژن مرتبط بودند.

نتایج تحقیق نشان داد یک ماژول ژنی به نام darkred با ۲۵۶ ژن ارتباط زیادی با هر دو بیماری دارد. این تحقیق در ژورنالFrontiers of Psychiatry منتشر شده است.

کد خبر 6098098 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • سانحه جنجالی برای X۵۵؛ کاهش کیفیت و گرانی خودروهای تولید داخل‌ + فیلم
  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید
  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • آمادگی جسمانی با سلامت روان بهتر در جوانان مرتبط است
  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم