Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@03:00:06 GMT

اختصاص سالن های ویژه نمایش کالاهای فاخر صنایع دستی

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۲۸۰۹۰

اختصاص سالن های ویژه نمایش کالاهای فاخر صنایع دستی

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری پانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته و سی و پنجمین نمایشگاه ملی صنایع دستی ظهر امروز در سالن فجر وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری با حضور معاونان گردشگری و صنایع دستی و مدیران کل برگزار شد.

در این نشست حسین علوی مدیرکل دفتر بازاریابی و تجاری سازی صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی گفت: ما سه محور حمایتی را در نمایشگاه ملی صنایع دستی که با نمایشگاه گردشگری همزمان شده، داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین از هنرمندان استان‌های محروم حمایت خواهد شد که آن هم بابت نوکری است که ما باید برای آنها انجام دهیم.

وی گفت: ما در این دوره از نمایشگاه سالن‌های جدیدی را داریم که در آن هنرمندان دارای نشان‌های درجه یک هنری حضور خواهند داشت. این اتفاق در هیچ دوره‌ای از نمایشگاه مسبوق به سابقه نبوده است. هنرمندان ما سالن‌های خوبی را دارند که کالاهای فاخر خود را در نمایشگاه عرضه کنند. مهمترین کاری که می‌شد برای آنها کرد این بود که امکانی برای هنرمندان فراهم شود که غرفه‌های رایگان در اختیارشان قرار گیرد و تصویر واقعی هنرمندان به نمایشگاه گذاشته شود. ما مسئولیت این سالن‌ها را به خودشان واگذار کرده ایم. شورای عظیم مشورتی با حمایت آنها تشکیل می‌شود.

مدیرکل دفتر بازاریابی و تجاری سازی صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی افزود: ما از صدقه سری هنرمندان است که روزی می‌خوریم اما به آنها کم توجهی شده است. اما این سالن‌ها بابی است که هنرمندان دستور دهند و ما اجرا کنیم. صنایع دستی مجموعه بزرگ و توانمندی است. من معتقدم صنایع دستی مانند طلای نابی است که زیر دست و پا افتاده است اما این قابلیت را هم دارد که روی پای خود بایستد و هر حمایتی را کنار بگذارد. هنرمندان خودشان به ما می‌گویند که در حوزه صدور مجوزها و دخالت‌های دیگر نقشتان را کمرنگ کنیم و به ما واگذار کنید.

علوی ادامه داد: در کل کشور سه نمایشگاه هست که حمایت دولتی در آن دیده شده است. یکی از آنها همین نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی است. ما تمام افتخارمان این است که نوکر هنرمندان باشیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه شعارها در حوزه صنایع دستی موجب بالا رفتن مطالبات خواهد شد گفت: شعار دادن هم ضرر و هم منفعت دارد. شعار بدون عمل حرف زیادی است. منفعتش هم در این است که تکلیف شما را به عنوان مطالبه گر مشخص می‌کند.

مدیرکل دفتر بازاریابی و تجاری سازی صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی خاطرنشان کرد: درباره بالا رفتن توقعات مردم نیز باید گفت ما باید از بالا رفتن توقعات مردم نگران باشیم چون باید جواب بدهیم. اگر توقع آنها را بالا ببریم درباره جایگاهش مطالبه خواهد کرد. باید بتوانیم حق نوکری را برای آنها به جا بیاوریم.

کد خبر 5408684 فاطیما کریمی

منبع: مهر

کلیدواژه: امیرحسین علوی نمایشگاه صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی شهرداری تهران شورای شهر تهران پلیس راهور روز مادر خط ویژه آلودگی هوا آتش سوزی زنان مهدی چمران آتش نشانی کمیته امداد امام خمینی روز زن گردشگری وضعیت معابر وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۸۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد گفت: در سال جاری روستای فهرج یکی از ۸ روستای منتخب کشور برای انتخاب به‌عنوان برترین دهکده‌های گردشگری دنیا است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان یزد، سیدمحمد رستگاری مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد اظهار کرد: امسال روستای فهرج یکی از ۸ روستای منتخب کشور برای انتخاب به‌عنوان برترین دهکده‌های گردشگری دنیا است.

وی افزود: برای این انتخاب از طرف سازمان گردشگری جهانی شاخص‌هایی مورد نیاز بوده، که هم اکنون در حال انجام است.

نادری ناظر طرح عمرانی روستای فهرج نیز با اشاره به اقداماتی که برای احیا و مرمت این روستا در حال انجام است، اظهار کرد: مرمت و بازسازی، لکه‌گیری بدنه و کف سازی‌ها، دسترس پذیری برای معلولان از اقدامات در حال انجام برای احیای این روستا است.

به گزارش ایمنا، احیای فرهنگ و رسوم روستا، برپایی بازارچه صنایع دستی، نصب تابلوهای بین‌المللی گردشگری، رونق بخشیدن به گردشگری کشاورزی، معرفی آداب و رسوم و غذاهای محلی از اقداماتی است که با همکاری مردم روستا و سازمان‌ها و ادارات مختلف برای جهانی شدن فهرج صورت گرفته است؛ روستای فهرج در بخش مرکزی یزد با جمعیتی بالغ بر ۴ هزار نفر با قدمت ۳ هزارساله آثار تاریخی ارزشمندی دارد.

مسجد جامع قدیمی‌ترین مسجد جامع ایران، قلعه تاریخی، آب انبار از جمله آثار باستانی و جاذبه‌های گردشگری این روستا به شمار می‌روند.

روستای فهرج یزد با بافت تاریخی بسیار زیبا و آثار و بناهای تاریخی ارزشمند در بخش مرکزی یزد واقع شده است.

کد خبر 750948

دیگر خبرها

  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • تقویت ارتباط هنرمندان صنایع‌دستی با پلتفرم‌های معروف چین
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود